Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, τελικά είπα να το πάρω το "μπαουλάκι" της Nokia!:D Είχα βεβαια και επιδότηση αν και η τιμή του στο Πλαίσιο ήταν 570 Ευρώ, αρκετά κάτω από πριν! Πλούσια τα ελέη στην μεγάλη και όμορφη συσκευασία με μπόλικα καλώδια κλπ. Με το που το άνοιξα αφού τσέκαρα οτι όλα λειτουργούσαν κανονικά του αναβάθμισα μέσω υπολογιστή το λογισμικό στην νεότερη έκδοση και όλα πήγαν κατευχήν. Κατόπιν έκανα τις όποιες ρυθμίσεις ήθελα. Το slider που με ανησυχούσε είναι πολύ σφιχτό και δεν τρέμει δεξιά/αριστερά. Βέβαια δεν σκοπεύω να τεστάρω τις αντοχές του και θα είμαι όσο μπορώ πιο προσεχτικός στη χρήση του και θα το ανοίγω μόνο όταν χρειάζεται καθότι έτσι και αλλιώς μπορείς να κάνεις σχεδόν τα απάντα και χωρίς να το ανοίξεις. Επίσης η συσκευή επί του παρόντος δεν τρίζει καθόλου. Το πλήκτρο για την ασφάλιση/απασφάλιση του καλύματος της μπαταρίας φαίνεται αρκετά εύθραυστο και θέλει λίγη προσοχή. Πάντως το κάλυμα της μπαταρίας δεν είναι κάτι που ανοίγεις συχνα οπότε ελπίζω να παραμείνει έτσι.

Το λογισμικό ανταποκρίνεται άμεσα χωρίς κωλύματα αν και βέβαια ακόμα δεν το έχω ζωρίσει. Η οθόνη του είναι το highlight του κινητού αυτού ειδικά αν ρυθμίσεις την φωτεινότητα στο φουλ, ένα ελαφρό πιξέλιασμα είναι ανεπαίσθητο αλλά είναι κάτι αναμενόμενο με αυτή την απαρχαιομένη πλέον ανάλυση των 240χ320 που ακόμα χρησιμοποιείται ευρέως!:mad:

Ο ήχος των ηχείων αλλά και του ακουστικού, δυο σημεία που έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα κινητά καθότι προέρχομαι και από ένα πολύ καλό κινητό στον τομέα αυτό είναι πολύ καλός και δυνατός. Η κάμερά του με εντυπωσίασε, οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές όπως επίσης και το να βλέπεις ταινία σε αυτή τη συσκευή που είναι απόλαυση! Είδα το trailer των Transformers και εντυπωσιάστικα, μου θύμισε κινηματογράφο, ειδικά ο ήχος!

Πήρα και μια όμορφη δερμάτινη θήκη της Nokia ειδικά για το Ν96 και μια καρτούλα SD και το ταξίδι ξεκινάει! Μέχρι εδώ όλα καλά, άντε να δούμε τι θα δούμε παρακάτω!:)

Μακάρι νά΄ναι καλό το ταξίδι,αλλά το κόβω για bumpy road.....:)(no hard feelings):)

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλορίζικο φίλε. :)

Πλαίσιο και 570 Ευρώ; Μήπως πήγε τόσο επειδή χρησιμοποιήσεις επιδότηση; Πάντως στα 500+ ευρώ, θα ήταν μια πολύ καλή πρόταση.

Καποιοι λενε για 2 μερες γεματες,

εμενα κραταει ΜΙΑ μερα ΑΚΡΙΒΩΣ,βεβαια δεν εχω κανει πολλους κυκλους φορτισης,αλλα σημερα με ξαφνιασε αρνητικα,ειχα φουλ μπαταρια και σε 2 ωρες πηγε μια γραμμη.

Δεν θελω να ειμαι αρνητικος παρα τα πολλα κολληματα που μου κανει,κανω υπομονη με την μπαταρια και περιμενω και την αναβαθμιση που ειπε ο Nervous.

Παντως απο οθονη και ηχο δεν παιζεται.,το Transformers το βλεπω και πορωνομαι.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

καλησπερα να κανω μια ερωτηση σε οσους γνωριζουν,εχω το n96 κ οταν παω να κανω videoκληση κατι παθαινει το κινητο κολλαει κ κανει επανεκινηση μονο του κ ξαναερχεται σε κατασταση αναμονης...να πω πως εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου...11.101...τι λετε να φταει?

Περιμένεις να βγεί η νέα αναβάθμιση 12. Λογικά, σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμη.

Μακάρι νά΄ναι καλό το ταξίδι,αλλά το κόβω για bumpy road.....:)(no hard feelings):)

Θα δείξει αν το ταξίδι θα έχει τρικυμίες ή όχι!;) Άμα βγάλει προβλήματα και μου σπάει τα νέυρα πάμε γι'άλλα αλλιώς με βλέπω να παίρνω κινητό με την επόμενη επιδότηση. Πάντως δεν φαίνεται να υπάρχουν και πολλά που να μην μπορεί κάποιος να κάνει με αυτό το κινητό, άπλά είναι πλήρες, αν έψηνε και καφέ!:p

Καλορίζικο φίλε. :)

Πλαίσιο και 570 Ευρώ; Μήπως πήγε τόσο επειδή χρησιμοποιήσεις επιδότηση; Πάντως στα 500+ ευρώ, θα ήταν μια πολύ καλή πρόταση.

Ευχαριστώ!:) Η τιμή αυτή ήταν η κανονική, μου έκανε εντύπωση και εμένα! Με την επιδότηση μου ήρθε φθηνότερα.

Και εμένα μου έκανε εντύπωση, γι'αυτό και ρώτησα. Αλλά όταν χρησιμοποιείς εταιρική σύνδεση ή οικογενειακή και έχεις επιδότηση, η αρχική τιμή της συσκευής δεν ξεκινάει απο αυτήτ που πωλείται λιανική αλλά αρκετά χαμηλότερα. Ίσως αυτό έγινε και σε αυτή την περίπτωση του φίλου RAZR2.

Έτσι είναι, όταν έχεις εταιρικό ή οικογενειακό πρόγραμμα, η τιμή εκκίνησης αρχίζει χαμηλότερα και προστίθεται η επιδότηση, αλλά με σύνδεση όχι σαν συσκευή!

Και εμένα μου έκανε εντύπωση, γι'αυτό και ρώτησα. Αλλά όταν χρησιμοποιείς εταιρική σύνδεση ή οικογενειακή και έχεις επιδότηση, η αρχική τιμή της συσκευής δεν ξεκινάει απο αυτήτ που πωλείται λιανική αλλά αρκετά χαμηλότερα. Ίσως αυτό έγινε και σε αυτή την περίπτωση του φίλου RAZR2.

Όχι η σύνδεσή μου είναι ατομική ιδιώτη αλλά επειδή και εμένα μου φάνηκε περίεργο τσέκαρα με το πλαίσιο και έμαθα οτι υπάρχει ενσωματωμένη στην καρτέλα με τα στοιχεία μου στο Πλαίσιο ένα μόνιμο ποσοστό έκπτωσης λόγο οτι έχω μόνιμη συνεργασία μαζί τους. Βασικά με είχαν ενημερώση γι'αυτό παλαιότερα τηλεφωνικά αλλά ούτε που το θυμόμουνα! Γι'αυτό και άλλες φορές έβλεπα η τιμή καταλόγου να διαφέρει από αυτή που αναγραφόταν στο τιμολόγιο! Συγνώμη για το μπέρδεμα παιδιά!:O

Κατά 80% ναι.

Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου θα βρεις ασυμβατότητες σε κάποιες εφαρμογές.

Στα θέματα δεν υπάρχει πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εγω εβαλα την 11 και δεν εχασα το εργο Transformers.

....

Έφταιγε το "format" που έκανα, εκτός της αναβάθμισης.

Τώρα γράφει locked και δεν παίζει. Από ότι διαβάζω, με το reset χάνει το License εκτός εάν έχεις πάρει backup πριν και μάλιστα κάπου είδα ότι μόνο το Ovi suite το κρατάει! :confused: Backup κράτησα, αλλά με το pcsuite. Και δε θέλω να το επαναφέρω ολόκληρο! Ξέρει κανείς που αποθηκεύονται τα licenses?

Η μπαταρία ό,τι και να κάνω δε βγάζει 12 ώρες, ακόμη κι αν το χρησιμοποιώ ελάχιστα. :ooch:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Έφταιγε το "format" που έκανα, εκτός της αναβάθμισης.

Τώρα γράφει locked και δεν παίζει. Από ότι διαβάζω, με το reset χάνει το License εκτός εάν έχεις πάρει backup πριν και μάλιστα κάπου είδα ότι μόνο το Ovi suite το κρατάει! :confused: Backup κράτησα, αλλά με το pcsuite. Και δε θέλω να το επαναφέρω ολόκληρο! Ξέρει κανείς που αποθηκεύονται τα licenses?

Η μπαταρία ό,τι και να κάνω δε βγάζει 12 ώρες, ακόμη κι αν το χρησιμοποιώ ελάχιστα. :ooch:

Εγω βρηκα ενα παραγοντα που καιει πολυ μπαταρια και πλεον μου κραταει 2 μερες γεματες.

Καιει πολυ μπαταρια οταν το εχω συνδεμενο στο PC με usb.

Πέτρο, ακόμα και μετά το format σε βγάζει μόνο μισή μέρα; Το λιώνεις το κινητό ή με κανονική σχετικά χρήση. Είναι πάρα πολύ λίγο και ψιλιάζομαι πρόβλημα (πχ προβληματική μπαταρία). Η 1,5 μέρα είναι δεδομένη παρόλο που η μπαταρία έχει την ίδια χωρητικότητα με του απλού Ν95.

Γιώργο έχω κάνει 2-3 φορμάτ και άλλες τόσες φορές ξαναπέρασα την έκδοση 11!

Το φορτίζω π.χ. απόγευμα, μιλάω μόλις λίγα λεπτά (π.χ. 5-10) και το πρωί το βρίσκω σβηστό. Το Ν95 με την 1,5 χρόνου μπαταρία κρατούσε έως 2 μέρες με πολύ περισσότερη χρήση. Σκοπεύω να ζητήσω να ελεγθεί, αλλά περιμένω να φτιαχτεί πρώτα το Ν95 για να μη μείνω χωρίς κινητό.

Αυτό που λες είναι απαράδεκτο. Πρέπει να ζητήσεις αντικατάσταση μπαταρίας για αρχή. Το Ν96 έχει πολύ καλύτερη διαχείριση ενέργειας και με αντίστοιχη χρήση, κρατάει περισσότερο απο το Ν95. Αλλά εσύ μου λες οτι δεν το χρησιμοποιείς καθόλου και αδειάζει η μπαταρία μόνη της. Επιστροφή με την πρώτη ευκαιρία Πέτρο.

Γιατι δεν βαζεις τη μπαταρια του Ν95 στο Ν96 να δεις αν φταιει η μπαταρια ή το κινητο?

Παιδιά,το είδα σε ένα μαγαζί live...Μόλις το έπιασα στα χέρια μου και ανοιγόκλεισα το slide 1 φορά το άφησα...Είναι πολύ πλαστικό και με χάλια ποιότητα...Δηλαδή κινητά slide τάξεως των 100 ευρώ είναι καλύτερα σε αυτό τον τομέα(πχ.Samsung E250)!Μπορεί να ήταν μια από τις συσκευές βέβαια...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι δεν βαζεις τη μπαταρια του Ν95 στο Ν96 να δεις αν φταιει η μπαταρια ή το κινητο?
Ως τώρα πειραματιζόμουν με πλήρεις φορτίσεις/εκφορτίσεις, upgrade, format κλπ. αλλά μάταια.

Έβαλα του Ν95 και τη φόρτισα πλήρως πριν λίγο. Για να δούμε...

καλημερα ο κολητος εχει καταστημα nokia shop και μου ειπε να μην το αγορασω γιατι το κινητο ειναι παρα πολυ αργο γενικα εχει παλιο επεξεγργαστη!!!!!!!!!! αυτος το δικο του το κρατησε μια εβδομαδα και μετα το πουλησε και ξαναπηρε n95 8gb. ειναι και χαλια απο ποιοτιτα κατασκευης!!!!!!!!! και οταν αυτα τα λεει ενας ανθρωπος που εχει nokia shop καταλαβενετε ε ;