Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν πάει έτσι..

Σιγά μην κοιτάξει η ΝΟΚΙα και η κάθε ΝΟΚΙΑ τι δουλεύει στην Ελλάδα και τι όχι..

Και το Ν93 είχε αντίστοιχες δυνατότητες για TV και θυμήσου πόσα χρόνια πριν κυκλοφόρησε..

Απλά κάποιες τεχνολογίες δεν πρόκεται να δουλέψουν ποτέ εδώ..:(

επιτρεψε μου να διαφωνησω σαυτο.......καθως και το ν93 ειχε ως κινητο πολλα καινουργια πραγματα να δωσει οπως καμερα 3 ΜΡ οπτικο ζουμ και αλλα πολλα εκτος απο τηλεοπτικο δεκτη. η περιπτωση του ν96 ειναι πανομοιοτυπη μαυτην του ν77....

ακομα καποιοι το περιμενουν αυτο το κινητο αλλα οπως καταλαβατε δεν εχει ερθει επειδη ειναι ιδιο με το ν73 με μονη διαφορα το τηλεοπτικο δεκτη.

οπως ειπα ειναι ακριβως ιδια κατασταση με το ν96 και τα ν95.

αν ειναι ετσι οπως τα λεςπου ειναι το ν77 ή ακομα το ν92???????

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν πάει έτσι..

Σιγά μην κοιτάξει η ΝΟΚΙα και η κάθε ΝΟΚΙΑ τι δουλεύει στην Ελλάδα και τι όχι..

Και το Ν93 είχε αντίστοιχες δυνατότητες για TV και θυμήσου πόσα χρόνια πριν κυκλοφόρησε..

Απλά κάποιες τεχνολογίες δεν πρόκεται να δουλέψουν ποτέ εδώ..:(

επιτρεψε μου να διαφωνησω σαυτο.......καθως και το ν93 ειχε ως κινητο πολλα καινουργια πραγματα να δωσει οπως καμερα 3 ΜΡ οπτικο ζουμ και αλλα πολλα εκτος απο τηλεοπτικο δεκτη. η περιπτωση του ν96 ειναι πανομοιοτυπη μαυτην του ν77....

ακομα καποιοι το περιμενουν αυτο το κινητο αλλα οπως καταλαβατε δεν εχει ερθει επειδη ειναι ιδιο με το ν73 με μονη διαφορα το τηλεοπτικο δεκτη.

οπως ειπα ειναι ακριβως ιδια κατασταση με το ν96 και τα ν95.

αν ειναι ετσι οπως τα λεςπου ειναι το ν77 ή ακομα το ν92???????

Με όλο το σεβασμό, αν και βγαίνουμε offtopic, να μου επιτρέψετε να διορθώσω: Το Ν93 δεν είχε δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης. Το μπερδεύετε με το Ν92. ;)

Να σημειώσω ότι ούτε το Ν77 αλλά ούτε και το Ν92 ήρθαν ποτέ στη χώρα μας. Ίσως το Ν96 να είναι η πρώτη συσκευή με αυτή τη δυνατότητα που θα καταφέρει να έρθει επίσημα στην ελληνική αγορά, χωρίς να υπάρχει υποδομή για εκπομπή σήματος DVB-H από τα ελληνικά δίκτυα κινητής. Παίζει ρόλο που το Ν96 θα είναι η νέα ναυαρχίδα της σειράς N. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

http://www.microland.gr/default.asp?pid=17&la=1&itm=16370&ct=90

http://img293.imageshack.us/img293/3518/picoj4.jpg

Ξεκίνησε επίσημα το support από την Nokia για το νέο Ν96:

Nokia N96 support (18-Aug-08)

http://europe.nokia.com/A41189817

Διατέθηκε και το user guide του νέου Ν96 στα ελληνικά:

Nokia N96 User Guide in Greek

issue 1, 15-Aug-08 | 4.45 MB | Greek

http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N96-1_UG_el.pdf

Παρακάτω ανακοινώθηκαν και τα περιεχόμενα συσκευασίας στην Ελλάδα:

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα τυπικής συσκευασίας πώλησης*

Nokia N96

Μπαταρία Nokia BL-5F

Καλώδιο σύνδεσης Nokia CA-101

Καλώδιο εξόδου βίντεο Nokia CA-75U

Στερεοφωνικό ακουστικό μουσικής Nokia και τηλεχειριστήριο HS-45, AD-54

Φορτιστής κινητού τηλεφώνου Nokia DC-4 (φορτιστής αυτοκινήτου)

Φορτιστής ταξιδιού μικρού μεγέθους Nokia AC-5

* Τα περιεχόμενα της συσκευασίας πώλησης μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα.

http://www.nokia.com.gr/A4915012

Eπίσης παρακάτω έχουμε και την επίδειξη του Ν96:

http://nds2.nokia.com/tutorials/support/global/phones/n96/english/index.html

Τώρα περιμένουμε και το Press release για την επίσημη διάθεση του νέου Ν96:

http://www.nokia.com/A4126603

Πολύ καλή τιμή. Όπως όλα δείχνουν, την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη θα έχει ξεκινήσει η διάθεσή του.

Πολύ καλή τιμή. Όπως όλα δείχνουν, την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη θα έχει ξεκινήσει η διάθεσή του.

Εμένα με ενημέρωσε η Nokia απο το εξωτερικό οτι θα αργήσει η παράδοση πριν απο μία εβδομάδα ...... άρα το βλέπω για αργότερα ....... μακάρι να έρθει όταν το λες διότι το περιμένω πως και πως ......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

http://www.microland.gr/default.asp?pid=17&la=1&itm=16370&ct=90

http://img293.imageshack.us/img293/3518/picoj4.jpg

η τιμη του ειναι παρα πολυ καλη.την περιμενα παραπανω

Καλά μην πολυβασίζεσαι σε αυτήν την τιμή.Μέχρι να κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα,δεν πολυεμπιστεύομαι καμιά τιμή. :p

Έχει αισθητήρα για κίνηση. Μικρότερη μπαταρία έχει, μικρότερο χρονισμένο επεξεργαστή αλλά και αρκετά πλεονεκτηματα σε σχέση με το 8άρι.

Βασικά την μικρότερη μπαταρία και τον μικρότερο επεξεργαστή τα αναιρεί το FP2.Έχω δει ένα τεστ που το N96 ξεπερνούσε το N95 8GB και στην αυτονομία και στην ταχύτητα,αλλά όχι με τεράστια διαφορά.Γενικά και από το N78 έχω ακούσει ότι το FP2 έχει πολύ λιγότερες απαιτήσεις από το κινητό.

Έχω δει ένα τεστ που το N96 ξεπερνούσε το N95 8GB και στην αυτονομία και στην ταχύτητα,αλλά όχι με τεράστια διαφορά.

Σε ποιό τεστ αναφέρεσαι; Για την παρουσίαση του mobile-review ίσως; Γιατί σε αυτή γίνεται σύγκρση των 2 συσκευών μόνο ως προς την αυτονομία και την απόδοση στον ήχο. Οπου και στους 2 τομείς το Ν96 προπαραγωγής υπερτερεί.

Αν μιλάς για κάποιο άλλο συγκριτικό, παρέθεσε το λινκ.

Μάλλον αυτό είναι το λινκ άρα λάθος μου για την ταχύτητα.

Δεν ξέρω πώς μου έχει κάτσει αλλά έχω την αίσθηση ότι έχω διαβάσει κάτι για την ταχύτητα του N96 σε σχέση με το N95 και μάλιστα σε αυτό το forum. :confused:

Καλημέρα παιδιά έχει κανείς ιδέα για πιό ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας το N96 ???
3ipnas mesa mou to zwo!!!

Καλημέρα παιδιά έχει κανείς ιδέα για πιό ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας το N96 ???

Καλημερα!

τελευταιες μου πληροφοριες λενε για Οκτωβριο

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μάλλον αυτό είναι το λινκ άρα λάθος μου για την ταχύτητα. Δεν ξέρω πώς μου έχει κάτσει αλλά έχω την αίσθηση ότι έχω διαβάσει κάτι για την ταχύτητα του N96 σε σχέση με το N95 και μάλιστα σε αυτό το forum.

Για ταχύτητα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα μιας και δεν υπάρχει πουθενά συγκριτικό, ούτε καν παρουσίαση, κάποιου Β96 με το πιο πρόσφατο λογισμικό. Το παραπάνω λίνκ παρουσιάζει την συσκευή με πολύ πρόωρο firmware και απ'ότι λέει ο reviewer, πολλά πράγματα θα αλλάξουν όπως η μουσική ποιότητα, η ποιότητα κατασκευής, η λειτουργία της κάμερας, η ταχύτητα του μενού και άλλα.

Οπότε, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε ακόμα να μιλάμε για την ταχύτητα και τις επιδόσεις του Ν96.

οπως και να χει σ'αυτη την τιμη οσοι αγορασουν το Ν96 θα ανηκουν σε μια απο τις παρακατω κατηγοριες

1)δε θα χουν ακουσει για το samsung innov8

2) θα ειναι nokia fanatics(για funboys δε το συζηταμε)

3)θα εχουν τη δυνατοτητα να αγοραζουν ενα κινητο των ~700 ευρω την ημερα

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

οπως και να χει σ'αυτη την τιμη οσοι αγορασουν το Ν96 θα ανηκουν σε μια απο τις παρακατω κατηγοριες

Για να έχεις τετοια ............. άποψη - απόφαση ........ θα πρέπει να έχεις ήδη επεξεργαστεί το Ν96 και το Innov8 υποθέτω και μπορείς να τα συγκρινείς ............. ή όχι ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

ntropic το samsung innov8 εχει gps?

Για να έχεις τετοια ............. άποψη - απόφαση ........ θα πρέπει να έχεις ήδη επεξεργαστεί το Ν96 και το Innov8 υποθέτω και μπορείς να τα συγκρινείς ............. ή όχι ?

μια λυση ειναι να δωσω ~700+~700 ευρω για να τα δοκιμασω διπλα-διπλα

μια αλλη ειναι να εμπιστευτω τα specs και τις γνωμες του ειδικου τυπου

χμμ......Μαλλον το 2ο θα κανω

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

μια λυση ειναι να δωσω ~700+~700 ευρω για να τα δοκιμασω διπλα-διπλα

μια αλλη ειναι να εμπιστευτω τα specs και τις γνωμες του ειδικου τυπου

χμμ......Μαλλον το 2ο θα κανω

να ρωτησω κατι σε παρακαλω.το samsung innov8 υποστηριζει αναβαθμισεις μεσω internet?το αλλο που με προβληματιζει ειναι οτι θα μπορω να μεταφερω το garmin μου απο το ν95 στο samsung χωρις προβληματα?απο οτι ειδα ειναι symbian 9,3..

θα εχω ελευθερια σε προγραμματα οπως με το ν95?γιατι αν ειναι ετσι δεν χρειαζεται να συγκρινουμε το ν96 με το samsung.το samsung ειναι σαφως καλυτερο σε χαρακτηριστικα και ειδικα αμα ερθει οπως λενε με 750 ευρω

οτι θα ισχυει για το Ν96 απο πλευρας προγραμματων θα ισχυει και για το innov8

για αναβαθμισεις μεσω Intenet μεσω ευρωπαικου server δεν εχει γινει λογος ακομα,θα δουμε