Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για το screen protector τιποτα? 11.101 έκδοση φοράω!Έχει βγει νεότερη?

Screen protector μπορείς να βρεις σε όλα τα καταστήματα τεχνολογίας, αρκεί να ζητήσεις για οθόνη 2,8inc.

Όχι, τη τελευταία έκδοση λογισμικού έχεις.

θέλω διότι παρατήρησα στις 4-5 εφαρμογές μου τρώει 1kb!

Και ανησυχείς για το 1kb... αμελητέα ποσότητα είναι.:rolleyes:

Μάλλον 1mb εννοείς. Ε και...; 75mb είναι αρκετά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Screen protector μπορείς να βρεις σε όλα τα καταστήματα τεχνολογίας, αρκεί να ζητήσεις για οθόνη 2,8inc.

Όχι, τη τελευταία έκδοση λογισμικού έχεις.

Και ανησυχείς για το 1kb... αμελητέα ποσότητα είναι.:rolleyes:

Μάλλον 1mb εννοείς. Ε και...; 75mb είναι αρκετά.

1 kb ;)! Δεν ανησυχώ!:) Μια απορία είχα!

%$@#@#%^:worry:&*@#$%^&*

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Μήπως υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω από το pc τις εφαρμογές στο κινητό ώστε να μην χρειάζεται να κάνω την ίδια διαδικασία τόσες φορές?
%$@#@#%^:worry:&*@#$%^&*

Σύνδεσε το κινητό, επέλεξε pc suite, πήγαινε πάνω σε κάθε εφαρμογή που θέλεις να εγκαταστήσεις και πάτα πάνω της.

0.91 W/kg.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Ενα tip για τους κατοχους,παρατηρησα οτι το κινητο αργει παρα πολυ οταν εχω ενεργοποιημενη την κατακορυφη αναμονη,ενω με την κανονικη ολα οκ!

Το διπλο τσεκαρα και αλλαζα απο αναμονη σε αναμονη και ειδα οτι οντως με την κατακορυφη σερνεται ολο το κινητο.

Κριμα για με βολευει πιο πολυ η κατακορυφη,αλλα μεχρι να βγει η αναβαθμιση κανω υποχωρησεις.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Μετά από 1 ολόκληρο μήνα, επέστρεψε το Ν95 από το service (όπου λέει έγινε μόνο έλεγχος και αναβάθμιση, λες και δεν είχα κάνει!!). :confused:

Όμως αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσω κάτι για το N96:

Πράγματι έχει πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας! Το ότι μου κρατούσε μόνο 12 ώρες στην αναμονή οφειλόταν αποκλειστικά και μόνο σε ένα πράγμα: τη sim!! :wacko:

Χωρίς τη sim (μια 3G Vodafone), το κινητό έχει ήδη υπερβεί το τρίτο 24ωρο στην αναμονή και διατηρεί ακόμη όλες τις "γραμμές" της μπαταρίας!! Για σκέτο pda δηλαδή είναι super! :p

Προφανώς θα κρατήσω το 95 και θα βάλω το 96 για πούλημα. Δεν έχω υπομονή να περιμένω να λυθούν τα προβλήματά του, enough with nokia debugging... :dizzy:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αυτο που θα πω ειναι οτι οταν ειχε πρβγει το Ν95 ειχε τα ιδια χαλια και χειροτερα. Συντομα ομως με τα updates εγινε σωστο. Το ιδιο θα γινει και με αυτο.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Δε διαφωνώ, babis.. έτσι γινόταν πάντα, ήδη από το πρώτο S60 (7650) που είχα πάρει ~700e όταν πρωτοβγήκε, και κάθε "κορυφαίο" S60 αργότερα.

Το θέμα είναι ότι κάθε νέο κινητό "ναυαρχίδα", όπως θέλουν να το λένε, είχε σημαντικές βετιώσεις, καινοτομίες και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από το προηγούμενο, γι αυτό και εγώ τουλάχιστον δεχόμουν την ταλαιπωρία αυτή. Μόνο στο n96 δεν είδα τίποτα τέτοιο, καμιά αρκετά σημαντική βελτίωση ή προσθήκη σε σχέση με το Ν95 (και ειδικά το 8G) ώστε να δικαιολογεί την ταλαιπωρία του ανώριμου -ακόμη- λογισμικού του.

Πέτρο, αφού τα ήξερες όλα αυτά, γιατί το πήρες; Πώς και δεν πήγες κατευθείαν για Ν85;

μεσα απο το pc suite πως μπορω να δω τις επαφες μου τα μηνηματα μου..εχω εγκαταστησει ολο το cd που ειχε μεσα το n96 αλλα ολο ασχετα προγραμματα ειχε..

Πέτρο, αφού τα ήξερες όλα αυτά, γιατί το πήρες; Πώς και δεν πήγες κατευθείαν για Ν85;
Αυτά τα ακανάλυψα στην πορεία, Γιώργο, δεν τα ήξερα.. :O

Απλά όταν έμεινα χωρις τηλέφωνο έπρεπε να πάρω μια απόφαση άμεσα και το πήρα εκείνη τη στιγμή...

εγω παντως προχθες εδωσα πισω το c905 και πηρα το Ν96..εχοντας διαβασει σχεδον τα παντα εδω μεσα....ειχα και εχω το ν95, πουμετα απο 2 χρονια και εχοντας βγαλει τις παιδικες του ασθενειες ειναι μια χαρα κινητο..

το ν96 το πηρα διοτι ξερω οτι σε βαθος χρονου ολα αυτα τα προβληματα που εχει θα διορθωθουν...το πηρα διοτι εχω συνηθησει το μενου....μου αρεσε πολυ η μεγαλη οθονη ο απλετος αποθηκευτικος χωρος..

Σαφως και διαπιστωσα και εγω προβληματα οπως ο επεξεργαστης του που ειναι πιο αργος απο το ν95 αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ειδα κακη ποιοτητα στα πλαστικα(ακομα)...δεν μου εχει κολλησει (ακομα) και η μπαταρια απο προχθες κραταει(ακομα).

Σε σχεση με το c905 βγαζει καλυτερες φωτο(προσωπικη μου γνωμη) πιο ελαφρυ, μεγαλυτερη οθονη ιδια μπαταρια(ακομα)...

ειδωμεν στο μελλον.:)

Αν εννοείς ως ταπετσαρία την οθόνη αναμονής, όχι δεν το αναπαράγει, απλά το εμφανίζει ως εικόνα.

Αν εννοείς ως ταπετσαρία την οθόνη αναμονής, όχι δεν το αναπαράγει, απλά το εμφανίζει ως εικόνα.

Σε ευχαριστω φίλε.

Δεν μπορουμε να ξερουμε απο πριν απλα περιμενουμε :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

The Nokia N96 gets a big firmware update: v12.043

Informal changelog for v12.043:

* General operation is faster, smoother and with less glitches (obviously. This is patently mainly a fix-up update)

* Improvements to camera operation (better focussing) and (pleasingly) to video capture quality,

although it's still demonstrably not as good as video capture on the N95 and N82, for example.

* Improved Wi-Fi performance. Connects faster, and Range Improved

* Now 45MB RAM free after boot. (Anyone know what it was before? 45MB doesn't seem enough....)

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/8618_The_Nokia_N96_gets_a_big_firmw.php

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish