eddiedimitris Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Παιδια μερικες ερωτησεις 1)Πως γινεται στην αναμονη να βλεπω την ωρα και να μην ειναι μαυρη η οθονη?? 2)Το ξεκλειδωμα του πληκτρολογιου εκτος απ το κουμπακι στην κορυφη δεν γινεται με αλλο τροπο?? 3)Μηπως σε γενικες γραμμες ειναι λιγο χαμηλη η ενταση του ακουστικου??Μηπως ο συνομιλητης δεν ακουγεται και τοσο δυνατα???(Δεν λεω για την ανοιχτη ακροαση) 4)Γενικα με την αναζητηση Wlan δε λειτουργει τοσο τελεια.Σε σχεση με το Ε66 που ειχα αργει πολυ περισσοτερο να εντοπισει και πολλες φορες κολαει στην περιηγηση στο δίκτυο. 5)Δε γινεται στο κεντρικο μενου(οθονη αναμονης)να βγαζει κατω φακελακια με αναπαντητες κλησεις ή εισερχομενα μηνυματα οπως και το Ε66??? 6)Προγραμμα καταγραφης συνομιλιας χωρις να ακουγεται το μπιπ εχει βγει και να λειτουργει σωστα???Εχετε καποιο λινκ?Εστω και αν το αγοραζα. Ασχετο αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ τη μπαταρια.Ειναι καλυτερο απ το Ε66!! Παιδιά,το είδα σε ένα μαγαζί live...Μόλις το έπιασα στα χέρια μου και ανοιγόκλεισα το slide 1 φορά το άφησα...Είναι πολύ πλαστικό και με χάλια ποιότητα...Δηλαδή κινητά slide τάξεως των 100 ευρώ είναι καλύτερα σε αυτό τον τομέα(πχ.Samsung E250)!Μπορεί να ήταν μια από τις συσκευές βέβαια... Ρε παιδια ελεος με αυτη τη ποιοτητα!!!ΕΛΕΟΣ!!!!Τηλεφωνο παιρνουμε!!Τι να τη κανεις τη ποιοτητα του slide οταν δεν ποιανει σημα το κινητο και οταν δεν ακους τον συνομιλητη σου???Και αναφερομαι στα samsung!!Ετσι ψαρωσα και πήρα το Soul και δε λεω ωραιος μηχανισμος slide αλλα κατα τα αλλα χαλια!!!Ενω αντιθετα βλεπω το Ν80 που το αγορασα τον Ιουνιο του 2006 το εχω πουλησει σε ενα φιλαρακι και μετα απο 450 ωρες ομιλιας και 2,5 χρονια σε χρηση ο μηχανισμος του ειναι μια χαρα!!Και σκεφτειτε οτι συμφωνα με καποιους ειχε απ τα χειροτερα slide!! Το Ν96 παρολο που ειμαι κατοχος σιγουρα 700 ευρω δεν αξιζει αλλα μη το συγκρινεται με Samsung!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Παιδια μερικες ερωτησεις 1)Πως γινεται στην αναμονη να βλεπω την ωρα και να μην ειναι μαυρη η οθονη?? 3)Μηπως σε γενικες γραμμες ειναι λιγο χαμηλη η ενταση του ακουστικου??Μηπως ο συνομιλητης δεν ακουγεται και τοσο δυνατα???(Δεν λεω για την ανοιχτη ακροαση) 4)Γενικα με την αναζητηση Wlan δε λειτουργει τοσο τελεια.Σε σχεση με το Ε66 που ειχα αργει πολυ περισσοτερο να εντοπισει και πολλες φορες κολαει στην περιηγηση στο δίκτυο. 5)Δε γινεται στο κεντρικο μενου(οθονη αναμονης)να βγαζει κατω φακελακια με αναπαντητες κλησεις ή εισερχομενα μηνυματα οπως και το Ε66??? 6)Προγραμμα καταγραφης συνομιλιας χωρις να ακουγεται το μπιπ εχει βγει και να λειτουργει σωστα???Εχετε καποιο λινκ?Εστω και αν το αγοραζα. 1) Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. Ρυθμίσεις > Θέματα > Εξοικονόμηση ενέργειας και επέλεξε Ημερομηνία και ώρα. 3) Έχεις στο φουλ του ακουστικού; Για να το ρυθμίσεις σε φουλ ένταση, ενώ είσαι σε κλήση πάτα τα πλήκτρα έντασης που βρίσκονται στο σασί του κινητού. 4) Για δοκίμασε αυτό: Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Ασύρματο δίκτυο LAN > Επιλογές > Προχωρημένες Ρυθμίσεις. Θα επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και μετά θα απενεργοποιήσεις την αυτόματη διαμόρφωση. Τέλος, απενεργοποίησε και την εξοικονόμηση ενέργειας. Καλό είναι να μην αλλάξεις άλλες ρυθμίσεις... 5) Όχι δεν γίνεται. Είναι χαρακτηριστικό μόνο των Eseries συσκευών. 6) Απ ό,τι ξέρω δεν υπάρχει ακόμη. Αν θέλεις ρώτα στο αρμόδιο θέμα για εφαρμογές. Ίσως απαντήσει κάποιος που γνωρίζει 100%. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 1) Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. Ρυθμίσεις > Θέματα > Εξοικονόμηση ενέργειας και επέλεξε Ημερομηνία και ώρα. 3) Έχεις στο φουλ του ακουστικού; Για να το ρυθμίσεις σε φουλ ένταση, ενώ είσαι σε κλήση πάτα τα πλήκτρα έντασης που βρίσκονται στο σασί του κινητού. 4) Για δοκίμασε αυτό: Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Ασύρματο δίκτυο LAN > Επιλογές > Προχωρημένες Ρυθμίσεις. Θα επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και μετά θα απενεργοποιήσεις την αυτόματη διαμόρφωση. Τέλος, απενεργοποίησε και την εξοικονόμηση ενέργειας. Καλό είναι να μην αλλάξεις άλλες ρυθμίσεις... 5) Όχι δεν γίνεται. Είναι χαρακτηριστικό μόνο των Eseries συσκευών. 6) Απ ό,τι ξέρω δεν υπάρχει ακόμη. Αν θέλεις ρώτα στο αρμόδιο θέμα για εφαρμογές. Ίσως απαντήσει κάποιος που γνωρίζει 100%. 1)Δεν εχει επιλογη επιλογη ωρας.Εχει μονο κινουμενο σχεδιο και προβολη διαφανειων!Ωρα δεν εχει ρε ****το!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ειναι παρα πολυ αργο γενικα εχει παλιο επεξεγργαστη. ειναι και χαλια απο ποιοτιτα κατασκευης! και οταν αυτα τα λεει ενας ανθρωπος που εχει nokia shop καταλαβενετε ε ; Προβλήματα καθυστέρησης και μερικα΄bug υπήρχαν με την πρώτη έκδοση λογισμικού. Έχουν πλέον κυκλοφορήσει άλλες 2 και το τηλέφωνο όσο περνάει ο καιρός στρώνει. Ο επεξεργαστής του δεν είναι καθόλου παλιός. Είναι ο νεότερος απο όλα τα series 60. Απλά αποστολή του είναι η πολύ μεγάλη αυτονομία (γι'αυτό και με μέτρια μπαταρία πετυχαίνει πολύ καλή αυτονομία). Έτσι είναι χρονισμένος χαμηλότερα απο τους υπόλοιπους ARM11 (ARM9 στο Ν96). Το οτι έχει nokia shop δεν λέει κάτι. Είναι προσωπικές προτιμήσεις αυτές και επιλογές. Για πολλούς (και μένα), και το Ν95 8GB είναι μέτριο κατασκευαστικά. Αν δεις Ε66/Ε71 θα καταλάβεις την τεράστια διαφορά. 1)Πως γινεται στην αναμονη να βλεπω την ωρα και να μην ειναι μαυρη η οθονη?? 2)Το ξεκλειδωμα του πληκτρολογιου εκτος απ το κουμπακι στην κορυφη δεν γινεται με αλλο τροπο?? 3)Μηπως σε γενικες γραμμες ειναι λιγο χαμηλη η ενταση του ακουστικου??Μηπως ο συνομιλητης δεν ακουγεται και τοσο δυνατα???(Δεν λεω για την ανοιχτη ακροαση) 4)Γενικα με την αναζητηση Wlan δε λειτουργει τοσο τελεια.Σε σχεση με το Ε66 που ειχα αργει πολυ περισσοτερο να εντοπισει και πολλες φορες κολαει στην περιηγηση στο δίκτυο. 5)Δε γινεται στο κεντρικο μενου(οθονη αναμονης)να βγαζει κατω φακελακια με αναπαντητες κλησεις ή εισερχομενα μηνυματα οπως και το Ε66??? 6)Προγραμμα καταγραφης συνομιλιας χωρις να ακουγεται το μπιπ εχει βγει και να λειτουργει σωστα; 1.Βάλε cClock ή Large Time και πήγαινε ρυθμίσεις-θέματα- εξοικονόμιση ενέργειας και επέλεξέ το. 2.Δεν δοκίμασα να το κλειδώσω με άλλο τρόπο. Έχει και επιλογή αυτόματου κλειδώμαος με το άνοιγμα/κλείσιμο του slide. 3.Δοκίμασες κατά την διάρκεια της κλήσης να αυξομειώσεις τον ήχο απο τα παλϊνά πλήκτρα να δεις αν υπάρχει διαφορά; 4.Γενικά τα E series έχουν πιο ισχυρό δέκτη wlan. 5.Όχι, αυτό είναι αποκλειστικό προνόμιο των E series. 6.Έχω την εντύπωση οτι για FP2 συσκευές δεν υπάρχει εφαρμογή που να μην ακούγεται ο ήχος στην ηχογράφιση. Ρώτα καλύτερα στο θέμα των εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Παιδια μερικες ερωτησεις 1)Πως γινεται στην αναμονη να βλεπω την ωρα και να μην ειναι μαυρη η οθονη?? 2)Το ξεκλειδωμα του πληκτρολογιου εκτος απ το κουμπακι στην κορυφη δεν γινεται με αλλο τροπο?? 3)Μηπως σε γενικες γραμμες ειναι λιγο χαμηλη η ενταση του ακουστικου??Μηπως ο συνομιλητης δεν ακουγεται και τοσο δυνατα???(Δεν λεω για την ανοιχτη ακροαση) 4)Γενικα με την αναζητηση Wlan δε λειτουργει τοσο τελεια.Σε σχεση με το Ε66 που ειχα αργει πολυ περισσοτερο να εντοπισει και πολλες φορες κολαει στην περιηγηση στο δίκτυο. 5)Δε γινεται στο κεντρικο μενου(οθονη αναμονης)να βγαζει κατω φακελακια με αναπαντητες κλησεις ή εισερχομενα μηνυματα οπως και το Ε66??? 6)Προγραμμα καταγραφης συνομιλιας χωρις να ακουγεται το μπιπ εχει βγει και να λειτουργει σωστα???Εχετε καποιο λινκ?Εστω και αν το αγοραζα. Ασχετο αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ τη μπαταρια.Ειναι καλυτερο απ το Ε66!! 1) Και εγω ακομα το ψαχνω. 2)Δυστυχως δεν γινετε αλλιως (βλ Ν81) εγω απλα σερνω την οθονη προς τα κατω και το ξεκλειδωνω. 3)Σε εμενα ακουγεται παρα πολυ καλα,μηπως βαζεις σε λαθος μερος το αυτι σου? Δεν κοροιδευω την εχω πατησει πολλες φορες σε πολλα κινητα. 4)Στον εντοπισμο μου φαινεται οκ σε σχεση με το Ν95 -2 που ειχα,κατα την περιηγηση μου κολαει και εμενα,ισως λογω λιγης RAM. 5)Αυτο το κανουν μονο τα E series 6)Σε fp2 νομιζω δεν εχουν χακαρει ακομα το μπιπ.Τα αυθεντικα προγραμματα κανουν μπιπ,το λεει ο νομος οτι ο αλλος πρεπει να ξερει οτι ηχογραφειτε. Με προλαβε ο Mirror Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!!! Αληθεια γινεται με χτυπημα στο καπακι να μπαινει σε αθορυβη η κληση που δεχεσαι ή να απορριπτει κληση οπως στο Ε66?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 καλησπερα εγραψα ποιο πρην οτι το κινητακι το ειχε φιλος που εχει δικο του nokia shop και το εδωσε για να ξανα παρει n95 8gb το τηλεφωνο ηθελα να το παρω κι εγω ( εκανα εματιρες οικονομιες) και μου ειπε να μην το παρω!!!!!!!!! καλητερα παρε n85 ηταν η κουβεντα του. και οταν τον ρωτησα γιατι μου ειπε να παω αυριο απ το μαγαζι του να δω και μονος μου τα προβληματα του τηλεφωνου. και παιδα μην ξεχνατε οτι η nokia εδω και αρκετο καιρο ( nokia 6600) εχει να μας δωσει κατι σπεσιαλ!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ως τώρα πειραματιζόμουν με πλήρεις φορτίσεις/εκφορτίσεις, upgrade, format κλπ. αλλά μάταια. Έβαλα του Ν95 και τη φόρτισα πλήρως πριν λίγο. Για να δούμε...Μια από τα ίδια.. Ένα 12ωρο βγάζει περίπου, ακόμα και με πολύ λίγη χρήση. :( Εκτός αυτού, έχει και προβλήματα όπως αυτά. Πολύ δυνατό και "άσχημο" beep (δηλ. warning tone), το ίδιο δυνατός και διακεκομμένος ο ήχος που ειδοποιεί για χαμηλή μπαταρία κλπ. Κι αυτά τα είδα με την έκδοση 11 !!! Προφανώς την πέρασα 3-4 φορές μήπως και.. αλλά τίποτα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Από την Παρασκευή 14/11/2008 έμεινα με ένα Ν96 :) Λοιπόν επειδή πέρασαν αρκετά Ν96 από τα χέρια μου, θέλω να πω μερικά πράγματα για να προσέχουν οι υποψήφιοι αγοραστές. Το πρώτο που έπιασα στα χέρια μου, είχε πρόβλημα με τις εξωτερικές πίσω βίδες του πάνω μέρους του slide (έβρισκαν στο κάτω μέρος), είχε καμένα pixels και γενικά είχε τριγμούς. Το δεύτερο που έπιασα στα χέρια μου, είχε πρόβλημα με το slide, κουνιόταν. Το τρίτο δεν είχε πρόβλημα! Επίσης το πρώτο και το δεύτερο, είχαν διπλή ταινία ασφαλείας, που σημαίνει ότι είχαν ανοιχτεί πριν βγουν στην πώληση. Δηλαδή το πρώτο είχε κλειδωμένο σημείο στο Nokia Maps ένα σημείο που σήμαινε ότι δουλεύτηκε η συσκευή. Το δεύτερο είχε άλλη συσκευή σε άλλο κουτί, με άλλο IMEI. Tο τρίτο είχε μονή ταινία ασφαλείας, δηλαδή κυριολεκτικά ήταν σφραγισμένο, όπως συνηθίζετε στα υπόλοιπα μοντέλα της Nokia! Έγώ πριν πάρω τα δύο Ν96 μου, το έψαξα πολύ! Άρα ότι τύχει στον καθένα… γι’ αυτό μεγάλη προσοχή, όταν αγοράζεται Ν96. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Καλημερα ! :) Thanks alcateluser για τις πληροφοριες που μας εδωσες . Βλεπω εκανες διδακτορικο για το Ν96 :p Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 nervous έτσι ακριβώς... αν θέλεις να έχεις σωστή συσκευή Nokia, πρέπει να κάνεις ένα διδακτορικάκι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Καλά, απο που προμηθευόσουν τις συσκευές και ήταν χρησιμοποιημένες; Απαράδεκτοι είναι να πουλάνε χρησιμοποιημένες συσκευές για καινούριες. Γιατί, άλλο να την ανοίξεις να την δείξεις στον υποψήφιο αγοραστή και άλλο να την δουλέψεις και να την ξανασφραγίσεις. Το δεύτερο είναι απάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ Ν96 ΕΔΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΝ ΤΟ ΠΟΛΥΔΟΥΛΕΥΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΔΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ..ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.. ΕΧΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΕΠΕΖΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΙΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ..ΒΓΑΖΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΜΟΘ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΗΜΑ ΕΠΙΚΙΝΟΝΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟ ΣΑΣ ΥΠΑΕΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΙΣΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΘ ΕΧΟ ΒΑΛΕΙ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΠΤ..ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΦΟΡΜΑΤ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ??ΞΕΡΕΤΕ??ΒΟΙΘΣΤΕ ΜΕ..ΔΟΣΤΕ ΜΟΥ ΣΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ..700 ΕΥΡΩ ΤΣΑΜΠΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ Ν96 ΕΔΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΝ ΤΟ ΠΟΛΥΔΟΥΛΕΥΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΔΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ..ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.. ΕΧΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΕΠΕΖΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΙΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ..ΒΓΑΖΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΜΟΘ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΗΜΑ ΕΠΙΚΙΝΟΝΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟ ΣΑΣ ΥΠΑΕΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΙΣΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΘ ΕΧΟ ΒΑΛΕΙ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΠΤ..ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΦΟΡΜΑΤ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ??ΞΕΡΕΤΕ??ΒΟΙΘΣΤΕ ΜΕ..ΔΟΣΤΕ ΜΟΥ ΣΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ..700 ΕΥΡΩ ΤΣΑΜΠΑ Δες τι λέει εδώ: Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ - Πως κάνω format στο κινητό; [...] Για 3rd Edition Feature Pack 2 Nseries συσκευές: με κλειστό το κινητό πατάμε τα «πράσινο πλήκτρο κλήσης», «*», «multimedia πλήκτρο» και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα. [...] Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 to doikimazo kai sas leo.. ΑΥΤΟ ΤΟ «multimedia πλήκτρο» ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ??ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΥΤΟ ΤΟ «multimedia πλήκτρο» ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ??ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΔΕΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ??ΝΑ ΜΕ ΒΟΙΘΗΣΕΙ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ΑΥΤΟ ΤΟ «multimedia πλήκτρο» ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ??ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΔΕΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ??ΝΑ ΜΕ ΒΟΙΘΗΣΕΙ??? Το multimedia πλήκτρο είναι γκρι πλήκτρο που βρίσκεται αριστερά από το κόκκινο ακουστικό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ HARD FORMAT ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΟΛΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΕΚΚΙΝΗ ΕΠΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ΟΥΤΕ ΚΑΝ HARD FORMAT ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΟΛΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΕΚΚΙΝΗ ΕΠΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? Μαλλον αυτό που σου λέει κάνε;),χλωμό το κόβω για να μπορέσεις να κάνεις οτιδήποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ΟΥΤΕ ΚΑΝ HARD FORMAT ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΟΛΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΕΚΚΙΝΗ ΕΠΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? Βγάλε μπαταρία, βγάλε sim και κάρτα μνήμης, βάλε μπαταρία και προσπάθησε να το ανοίξεις. Μπορεί αν στο λέει συνέχεια αλλά συνέχισε να προσπαθείς. Ίσως κάποια στιγμή ξεκολλήσει. Προσπάθησαε να κάνεις φορμάτ και με τους 2 τρόπους; Αν δεν πιάνει με την πρώτη φορά, συνέχισε να προσπαθείς. Σχεδόν ποτέ δεν πιάνει με την πρώτη φορά. Μπορεί στην 10η προσπάθεια να φορμαριστεί. Επειδή είναι και ίγο δύσκολο, φώναξε και κάποιον να σε βοηθήσει. Αν βλέπεις οτι δεν γίνεται τίποτα, πήγαινέ το σε ένα nokai shop να στο συνεφέρουν. ΥΓ.Θερμή παράκληση, μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι δύσκολα στην ανάγνωση και απαγορεύονται και απο τους κανόνες του φόρουμ. Πεζά ελληνικά για να μας διευκολήνεις όλους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Στον αντιπροσωπο,το λεει το ιδιο το κινητο,μονο στομα δεν εχει να μιλησει,τι κουραζεσαι?Στον αντιπροσωπο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ HARD FORMAT ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΟΛΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΕΚΚΙΝΗ ΕΠΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? Τα κεφαλαια στα forum απαγορευονται γιατι ειναι σαν να φωναζεις και μπορει να δημιουργηθουν παρεξηγησεις. Επισης απαγορευονται και απο τους κανονες του forum με τους οποιους συμφωνησες κατα την εγγραφη σου. Καταλαβαινω το προβλημα σου και πραγματικα λειπαμε που σου ετυχε. Αλλα φαντασου τι θα γινοταν εαν ο καθε ενας που ειχε προβλημα με την συσκευη του εγραφε με κεφαλαια. Δοκιμασε να το ανοιξεις κανοντας hard format βρες καποιον να σε βοηθησει με τα πληκτρα. Παλιοτερα σε μια τετοια περιπτωση και μετα απο αρκετες προσπαθειες το δικο μου ανοιξε. Εαν δεις οτι δεν γινετε τιποτα θα πρεπει να το πας σε καποιο nokia shop. Δες ξανα τον οδηγο μηπως και κανεις κατι λαθος. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385 Υ.Γ. Εαν θελεις να προσθεσεις κατι που ξεχασες σε ενα μηνυμα χρησιμοποιησε το κουμπι της http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 παιδια το ευτιαξα μετα απο πολυ αγωνα...τελικα πολυ αργο προτιμοο το Ν95 Εβαλα αλλα office και τωρα δν μοθ τα ανοιγει..πωσ γηρναω στα προηγουμενα? εβαλα μια αναβαθμισμενη εκδοση..του office και τωρα δν ανοιγοι τα office ξαναπερασα το update του λογισμικουυ αλλα τπτ εκανα format αλλα τπτ ξερετε κανα office που να παιζει στο nokia n96 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Μπορεις να γινει ποιο σαφης? Διαβασε προσεκτικα τι σου εγραψα 2 ποστ πιο επανω :!: Υ.Γ. Εαν θελεις να προσθεσεις κατι που ξεχασες σε ενα μηνυμα χρησιμοποιησε το κουμπι της http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILEIOS999 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 παιδια τα φωτα σας. ειχα το N6110 και ειχα μεσα το garmig (GMobileXT).τωρα προσπαθω να το περασω στο N96 και ενω το βρισκω στις εφαρμογες δεν μου το ανοιγει, υπαρχει καποιο κολπο ή εχει προβλημα το κινητο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 παιδια τα φωτα σας. ειχα το N6110 και ειχα μεσα το garmig (GMobileXT).τωρα προσπαθω να το περασω στο N96 και ενω το βρισκω στις εφαρμογες δεν μου το ανοιγει, υπαρχει καποιο κολπο ή εχει προβλημα το κινητο μου? Εγκατέστησες το sis; Μετά πρέπει να φτιάξεις καινούρια αρχεία unl. Συνέχεια στο ανάλογο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts