Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωπ σόρρυ, απο βιασύνη ξέχασα οτι τα fp2 δεν έχουν εικονίδιο μνήμη.

Λοιπόν, μπαίνεις στο Διαχείριση Αρχείων κατεβαίνεις στην μνήμη και (χωρίς να μπείς μέσα, απλά να είσαι πάνω σε αυτήν) πατάς επιλογές και Αντίγραφο Μνήμης Τηλεφώνου.

Παρόλο που δεν χάνεται τίποτα απο τα δεδομένα σου οταν κάνεις αναβάθμιση, καλό είναι να κρατάς συχνά αντίγραφο ασφαλείας για κάθε περίπτωση.

Aπ' ότι καταλαβαίνω σε όλες τις συσκευές με 3.2 δεν είναι ίδιες οι επιλογές για back up αναφέρω συγκεκριμένα για το Ν96.

Για να κάνουμε back up θα πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε κάρτα microSD και μέσα από το μενού θα πάμε:

Eργαλεία->Διαχ.αρχ.->Αντιγρ.ασφαλ.->Επιλογές->Περιεχόμ.αντιγρ.ασφαλ.->Όλα->Επιλογές->Δημιουργία αντιγρ.τώρα->Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας σε F;->Nαι.

Kαι κατόπιν ξεκινάει η διαδικασία back up.

Mπορούμε όμως να κάνουμε back up και μέσω PC Suite.

Noμίζω να λύθηκε το θέμα back up ειδικά για το Ν96.

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγαπητοί φίλοι, επειδή είχα μια κουβέντα χτες σχετικά με το δέκτη DVB-H του τηλεφώνου, αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο τώρα το πρωί να το ψάξω, το ερώτημα είναι. Τελικά μπορείς να βλέπεις τηλεόραση δωρεάν, ή έχεις υποχρεωτικά κάποια χρέωση στον πάροχο για να λειτουργήσει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον έχει κάνει χρήση της υπηρεσίας και ποστάρει έγκυρη πληροφόρηση.

Καλημερα !

Τελικα αρκετοι μελλοντικοι αγοραστες πηγαινουν για την τηλεοραση του Ν96

,μονο που δεν γνωριζουν οτι δεν υποστηριζεται

στην Ελλαδα (ακομα ? αγνωστο ποτε θα γινει κατι τετοιο) ...:rolleyes:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημερα !

Τελικα αρκετοι μελλοντικοι αγοραστες πηγαινουν για την τηλεοραση του Ν96

,μονο που δεν γνωριζουν οτι δεν υποστηριζεται

στην Ελλαδα (ακομα ? αγνωστο ποτε θα γινει κατι τετοιο) ...:rolleyes:

Αυτό είναι αλήθεια,χθες στο Mall σε ένα κατάστημα ρωτήθηκε ένας φίλος πωλητής για πολλοστή φορά από ένα ζωντόβολο "Mega,ANT1,και λοιπά κανάλια πιάνει ?.....:confused::wacko:.....:lol:...",έχει πολλή πλάκα η υπόθεση τελικά.

Το πρόβλημα με την αλλαγή της ημερομηνίας εξακολουθεί να το παρουσιάζει η συσκευή μου. Επιβεβαιώνω 100% ότι συμβαίνει όταν το κινητό παραμένει κλειστό και το ανοίξεις μετά από τουλάχιστον 4 ώρες. Για κάποιο λόγο πηγαίνει πάντα 5 μέρες μετά χωρίς όμως να αλλάζει η ώρα!

Θα δοκιμάσω να περάσω την 11.101 και θα σας πω αν έλυσε το πρόβλημα. Πάντως στο Internet δεν βρίσκω σχετική αναφορά κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι φταίει κάποιο πρόγραμμα. Πως μπορώ να κάνω format χωρίς να χάσω την ειδική άδεια για το Transformers; (Την είχα πατήσει παλιότερα με το N95-2)

Καλημέρα σέ όλους. Εκανα μιά δοκιμή νά βαλω ήχο κλήσης ενα απ τα βιντεάκια πού εχει τό κινητό αλλά δέν μπορεί ωά τό τρέξει.Γνωρίζει κάποιος γιατί;Ευχαριστώ.

Το πρόβλημα με την αλλαγή της ημερομηνίας εξακολουθεί να το παρουσιάζει η συσκευή μου.

Η άδεια είναι σίγουρα στο C; Στο Ν96 δεν αποκλείεται να είναι στο Ε. Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, που την χάσεις δηλαδή, δεν μπορείς να την ανακτήσεις μέσω e-mail απο την nokia;

Δοκίμασε να σβήσεις όλες σου τις εφαρμογές και αν δεις οτι πάλι χάνει ημερομηνία, τότε θα πρέπει σίγουρα να κάνεις φορμάτ. Και για παν ενδεχόμενο καλό θα ήταν να κάνεις φορμάτ και στο E.

Καλημέρα σέ όλους. Εκανα μιά δοκιμή νά βαλω ήχο κλήσης ενα απ τα βιντεάκια πού εχει τό κινητό αλλά δέν μπορεί ωά τό τρέξει.Γνωρίζει κάποιος γιατί;Ευχαριστώ.

επιβεβαιώνω το συγκεκριμένο πρόβλημα. Άγνωστο το γιατί.

Η άδεια είναι σίγουρα στο C; Στο Ν96 δεν αποκλείεται να είναι στο Ε. Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, που την χάσεις δηλαδή, δεν μπορείς να την ανακτήσεις μέσω e-mail απο την nokia;

δεν ξέρω που αποθηκεύεται η άδεια. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν την χάσεις δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναβρείς ούτε καν από Nokia

Το πρόβλημα με την αλλαγή της ημερομηνίας εξακολουθεί να το παρουσιάζει η συσκευή μου. Επιβεβαιώνω 100% ότι συμβαίνει όταν το κινητό παραμένει κλειστό και το ανοίξεις μετά από τουλάχιστον 4 ώρες. Για κάποιο λόγο πηγαίνει πάντα 5 μέρες μετά χωρίς όμως να αλλάζει η ώρα!

Θα δοκιμάσω να περάσω την 11.101 και θα σας πω αν έλυσε το πρόβλημα. Πάντως στο Internet δεν βρίσκω σχετική αναφορά κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι φταίει κάποιο πρόγραμμα. Πως μπορώ να κάνω format χωρίς να χάσω την ειδική άδεια για το Transformers; (Την είχα πατήσει παλιότερα με το N95-2)

Πιθανώς αν πέρασες κάποια εφαρμογή, ίσως απ' εκεί να σου παρουσιάζεται.

Εμένα και με τα 3 update δεν μου το παρουσίασε, άρα πιθανώς έχεις το πρόβλημα από κάποια εφαρμογή. Η άδεια χρήσης της ταινίας είναι στο C.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ PC ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΜΕ ΤΟ PC SUITE ΣΥΝΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα,

ρε παιδιά να ρωτήσω κατι ,αν γνωρίζεται μήπως ξέρετε πως μπορώ να αλλάξω αυτο το απαίσιο μαύρο θέμα που εχει ,έχει κάποιο προεγκαταστημένο θέμα και που?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εργαλεία- Ρυθμίσεις- Γενικές- Προσ.Ρυθμίσεις- Θέματα - Γενικά

Το έχω κάνει αυτό φίλε μου και παραμένει μαυρο το backround και αλλάζει μονο το χρώμα επιλογής.

Να τι περιλαμβάνει η νέα αναβάθμιση που είναι Major!

Changes/improvements made from MCU SW version 10.065 to version 11.101:

- A number of improvements to software robustness

- Faster system wide execution speed

- IHF speaker volume range increased for video playback

- A numner of still imaging quality improvements, including autofocus accuracy

- When in a video call, a white or black screen no longer flashes when power saver time-out expires

- If the 3D ringtones are enabled, ringtone volume is no loger too quiet

- Audio volume level range is increased for Live TV (DVB-H) playback

- Improvements in UI flow and robustness of the Live TV application

- DVB-H ESG information is retained across reboots (this issue did not exist in SW version 10.058 but was exhibited in 11.018)

Το έχω κάνει αυτό φίλε μου και παραμένει μαυρο το backround και αλλάζει μονο το χρώμα επιλογής.

Αν θέλεις, μπορείς να κατεβάσεις νέα θεματα απο το αντίστοιχο section του xxxxxxxxxx ή να φτιάξεις δικό σου θέμα. Δες εδώ.

Καλημέρα,

ρε παιδιά να ρωτήσω κατι ,αν γνωρίζεται μήπως ξέρετε πως μπορώ να αλλάξω αυτο το απαίσιο μαύρο θέμα που εχει ,έχει κάποιο προεγκαταστημένο θέμα και που?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πάντως ρώτησα κάποιον τεχνικό απο nokia και μου είπε πώς ειναι γνωστό αυτό το πρόβλημα ,το έχει αντιμετωπίσει άλλος??

Το Ν96 περιλαμβάνει προεγκατεστημένα 3 θέματα, που το μόνο διαφορετικό είναι το χρώμα (γαλάζιο, μωβ, πορτοκαλί) της μπάρας κύλισης του μενού!

Το Ν96 περιλαμβάνει προεγκατεστημένα 3 θέματα, που το μόνο διαφορετικό είναι το χρώμα (γαλάζιο, μωβ, πορτοκαλί) της μπάρας κύλισης του μενού!

Aυτό δεν είναι σωστό όμως θα έπρεπε να αλλάζει όλο το interface.

Γιατί ρε παιδιά δεν είναι σωστό; Έτσι είναι τα συγκεκριμένα θέματα που προσφέρονται στο Ν96. Και στο Ν78 το ίδιο συμβαίνει. Μαύρο κινητό και η Nokia θεώρησε σκόπιμο να εγκαταστήσει θέματα με μαύρο φόντο.

Αν δεν σας αρέσουν σε μαύρο μπορείται πολύ εύκολα να κατεβάσετε όποιο θέμα θέλετε και να αλλάξουν χρώματα, εικονίδια, μπάρες κύλισης και ότι άλλο θέλετε.

Επίσης, δοκιμάστε το Carbide.ui 3.3 Theme Edition.

Γιατί ρε παιδιά δεν είναι σωστό; Έτσι είναι τα συγκεκριμένα θέματα που προσφέρονται στο Ν96. Και στο Ν78 το ίδιο συμβαίνει. Μαύρο κινητό και η Nokia θεώρησε σκόπιμο να εγκαταστήσει θέματα με μαύρο φόντο.

Αν δεν σας αρέσουν σε μαύρο μπορείται πολύ εύκολα να κατεβάσετε όποιο θέμα θέλετε και να αλλάξουν χρώματα, εικονίδια, μπάρες κύλισης και ότι άλλο θέλετε.

Επίσης, δοκιμάστε το Carbide.ui 3.3 Theme Edition.

Έτσι είναι, έχεις απόλυτο δίκιο!

Επειδή το link δεν είναι ενεργό, εναλλακτικά από εδώ:

http://sw.nokia.com/id/ca7923b2-2652-44eb-a26a-caf92298781a/Carbide_ui_Theme_Edition_Setup_v3_3_en.exe

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αυτό είναι αλήθεια,χθες στο Mall σε ένα κατάστημα ρωτήθηκε ένας φίλος πωλητής για πολλοστή φορά από ένα ζωντόβολο "Mega,ANT1,και λοιπά κανάλια πιάνει ?.....:confused::wacko:.....:lol:...",έχει πολλή πλάκα η υπόθεση τελικά.

Δεν έχει καθόλου πλάκα τελικά φίλε μου. Λίγες σελίδες ποιο πρίν κάποια παιδιά μιλούσαν για αυτό το κινητό με αλήθειες και κάποια παιδιά άλλα τα κατηγόρησαν ότι είναι εναντίον της νοκια και κάτι άλλες τέτοιες βλακείες.

Όχι λοιπόν δεν έχει πλάκα να παραπληροφορείτε ο κόσμος για κάτι που δεν ισχύει καθώς και να μην πληροφορείτε ΟΠΩΣ πρέπει για μια συσκευή που πρόκειτε να διαθέσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 700 ευρώ.

Δεν είναι καθόλου πλάκα που οι περισσότεροι που το αγόρασαν (οι υπόλοιποι όπως εγώ για καθαρά Knowledge και τεχνογνωσία καθώς και πόρωσης με τα gadgets) είναι άσχετοι και διάβασαν τις διαφημίσεις για τηλεόραση καθώς και σε κάποια φόρουμ πόσο "τεχνικό επίτευγμα" είναι πόσο μεγάλη "υπερσυσκευή" είναι, πόσο πλήρες είναι πόσο γρήγορο είναι και άλλες τέτοιες βλακείες (να συγχωρέσετε την έκφρασή μου γιατί ΚΟΛΗΤΟΣ μου που είχα καιρό να δω διάβασε εδώ μέσα τις χαζομάρες μερικών και καθώς κάτοχος Ν95-1 έτρεξε με κλειστα μάτια και το πείρε !!!!!!!!!!!!!)...

Πραγματικά κρίμα. Λέτε ότι γκαβό παιδιά συναντάτε γιατί και εμείς πούπαμε την γνώμη μας την αρνητική δεν μπορούμε κάθε λίγο να μπαίνουμε και να "θάβουμε" το Ν96 , γιατί εκτός του ότι κάποιος που θα βλέπει συνεχώς τους ίδιους θα είναι αρνητικό.. θα πει .. μπα βαλτοί πιτσιρικάδες είναι αυτοί.

Επι ευκαιρίας λοιπόν ψάξτε το ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ οι μελοντικοί αγοραστές στο google η έστω και διαβάστε τις "λίγες" 27 σελίδες εδώ μέσα προτού προχωρήσετε στην αγορά του διότι πολύ απλά -και ειδικά για τους κατόχους Ν95, Ν95-2- θα απογοητευτείτε τα μέγιστα μετά από λίγη συμβίωση μαζί του και πάρα πολλύ με το πέρας του χρόνου διότι επίσης πολύ απλά κάποια πράγματα μείον σε σχέση με τα πλουσιότερα αδέρφια του δεν πρόκειται να διορθωθούν ποτέ με αναβαθμίσεις λογισμικού!

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

πολυ καλη θηκη http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003876πηρε ο αδερφος μου καλαισθητη,και λειτουργικη.μεχρι στιμης το κινητο δεχ εχει ουτε ενα κολλημα (1200 επαφες δεδομενα myltimedia 1.4 gb...)το μονο που εγω εχω δει (δεν ειμαι ο χρηστης)καποιες φορες το πρω ι που το ανοιγει δεν ακουγεται ο η χος της πρωτης εισερχομενης κλησης ενω οσες γινουν απο εκει και περα ακουγονται κανονικα!κατα τα αλλα ολα καλα.το κινητο ειναι πολυ καλο.ισως οταν εμφανιστει μια κυρια αναβαθμιηση να δουμε και αλλα καλουδια στο κινητο.μπαταρια με χρηση καθημερινη σε τηλεφωνα μμς και gps καθημερινα 4-5 ημερες .ανοικτο απο 7.30 το πρωι εψς 11.30 την νυχτα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

πολυ καλη θηκη http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003876πηρε το μονο που εγω εχω δει (δεν ειμαι ο χρηστης)καποιες φορες το πρω ι που το ανοιγει δεν ακουγεται ο η χος της πρωτης εισερχομενης κλησης ενω οσες γινουν απο εκει και περα ακουγονται κανονικα!κατα τα αλλα ολα καλα.

ισως επειδη δεν εχει πιειι καφε ακομη:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

Το slidehelper δεν κατάφερα να το κάνω signed. Υπάρχει κάπου να το βρω έτοιμο;