billys_541 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Καλημέρα.Χρόνια πολλά. Έχει μια έλλειψη αλλά είναι και τι χρειάζεται ο καθένας. Δεν έχει wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosxxa Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Παιδιά μήπως ξέρετε αν υπάρχουν οι χάρτες της nokia maps σπασμένοι γιατί όπου να ναι τελειώνει η δωρεάν συνδρομή και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fusion Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Τελικά το πήρα και εγώ παιδιά... 285 από Multirama. Ας πώ λοιπόν και εγώ την γνώμη μου, αφού κλείσαμε την πρώτη εβδομάδα συμβίωσης. Σαν πρώτη αίσθηση καταλαβαίνεις αμέσως τα "κατασκευστικά" προβλήματα του μοντέλου. Είναι ένα (-) του μοντέλου το οποίο έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Το πληκτρ/γιο φαίνεται "φτηνό" χωρίς όμως να χάνει ούτε στιγμή την ανταπόκριση του. Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος που στο messaging έχω ελάχιστα εώς μηδαμινά λάθη. Αυτό σημαίνει ότι τα μεγάλα πλήκτρα κάνουν δουλειά παρ΄ όλο που νοιώθεις ότι αιωρούνται πάνω από την συσκευή. Το πλαστικό πλαίσιο μεταλλικού χρώματος δεν είναι καλύτερο, πιέζοντάς το από τις 2 μεριές ακούς ένα ελαφρή τρίξιμο, όπως συμβαίνει και με οποιοδήποτε σημείο στο κάτω μέρος της συσκευής(από την οθόνη και κάτω). Made in Hungary κατασκευή, αν λέει κάτι αυτό. Το μενού χαρακτηρίζεται αρκετά φιλικό. Αν δεν είχατε την τύχη να δουλέψετε μέχρι τώρα το S60, δώστε του 2-3 μέρες και θα γίνετε ξεφτέρια.:D Δυστηχώς η έλλειψη διπλού επεξεργαστή γίνεται εμφανής κατά την γρήγορη πλοήγηση (π.χ. πατήστε γρήγορα Ρυθμίσεις --> Ρυθμ. τηλ. --> Γενικές --> Προσ. ρυθμίσ. και δείτε ότι θα καθυστερήσει να ανοίξει την τελευταία επιλογή) αλλά και στις εναλλακτικές προβολές μενού, οι οποίες, ας είμαστε ειλικρινείς είναι περισσότερο για εφφέ. Η μπαταρία είναι ακόμα ένα μειονέκτημά της της συσκευής. Τις πρώτες μέρες που το σκάλιζα αρκετά(GPS/3G-on/night-shots/μεγάλη φωτεινότητα οθόνης), η μπαταρία κρατούσε με πλήρη φόρτιση περίπου 24 ώρες. Τις τελευταίες μέρες και ύστερα από λίγο tweaking κρατάει 1,5 με 2 μέρες. Σε αυτό το σημείο, αν συνεχίζετε να διαβάζετε, θα αναρωτιέστε για ποιον λόγο να πάρει κάποιος μια συσκευή σαν αυτήν.:p Μα γιατί άλλο? για την κάμερα της. Μέχρι στιγμής έχω μείνει ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος από τις φωτογραφίες του nokia. Αν σκεφτεί κανείς ότι σε λιγότερο από 100γρ. μεταφέρει το κινητό και την casual φωτογραφική του, το 6220 αποδεικνύεται τίμιο gadgetάκι.:D edit: To ηχειάκι βαράει δυνατά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Παιδιά μήπως ξέρετε αν υπάρχουν οι χάρτες της nokia maps σπασμένοι γιατί όπου να ναι τελειώνει η δωρεάν συνδρομή και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος! Υπάρχει η σπασμένη έκδοση 2.0.4503 μέσω της οποίας θα έχεις για πάντα δωρεάν πλοήγηση. Δες στο ανάλογο θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Καλορίζικο fusion. :) Όσο για την μπαταρία του, δεν έχει στρώσει ακόμα. Θα αυξηθεί η αυτονομία της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 χθες πηρα και γω το 6220 ειχε στη συσκευασια εναν κωδικο για δωρεαν χρηση nokia maps για ενα χρονο, εβαλα τον κωδικο οπως ακριβως ελεγε και εμφανιζει τους χαρτες μονο τις στερεας ελλαδας.μηπως ξερει κανεις πως θα κατεβασω τους χαρτες τις κρητης?? ευχαριστω για τις απαντησεις.τελικα ξαναπερασα τους χαρτες με το nokia map loader και εσαξε η δουλεια. και μένα δεν μου εμφανίζει καθόλου τον χάρτη της Κρήτης. Κατέβασα την έκδοση 3.0 και πέρασα ξανά τον χάρτη της Ελλάδος με Map Loader αλλά τπτ. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα αρχεία να σβήσω για να ξαναπεράσω το maps με τον χάρτη της Ελλάδος? Τι προτίνετε να κάνω? Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fusion Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Καλορίζικο fusion. :) Όσο για την μπαταρία του, δεν έχει στρώσει ακόμα. Θα αυξηθεί η αυτονομία της. Σε ευχαριστώ φίλε:) Μήπως έχεις κανα quick tip για την μπαταρία, εκτός από το κλασσικό αποφόρτιση-πλήρης φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Σε ευχαριστώ φίλε:) Μήπως έχεις κανα quick tip για την μπαταρία, εκτός από το κλασσικό αποφόρτιση-πλήρης φόρτιση? Αυτό είναι πάνω-κάτω που πρέπει να κάνεις. Απλά κάνε τρεις κύκλους πλήρους φόρτισης-αποφόρτισης, δε χρειάζεται κάτι άλλο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fusion Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 thanx panos 3 κύκλους τους έχω κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Σε ευχαριστώ φίλε:) Μήπως έχεις κανα quick tip για την μπαταρία, εκτός από το κλασσικό αποφόρτιση-πλήρης φόρτιση? Ναι φίλε μου, δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fusion Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 thanx again... Τα έχω κάνει όλα αυτά εκτός από το 6, θέλω να έχω την δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιώ το κινητό μέσα στο λεπτό χωρίς να κάθομαι να ξεκλειδώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Τελικά το πήρα και εγώ παιδιά... 285 από Multirama. Ας πώ λοιπόν και εγώ την γνώμη μου, αφού κλείσαμε την πρώτη εβδομάδα συμβίωσης. Σαν πρώτη αίσθηση καταλαβαίνεις αμέσως τα "κατασκευστικά" προβλήματα του μοντέλου. Είναι ένα (-) του μοντέλου το οποίο έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Το πληκτρ/γιο φαίνεται "φτηνό" χωρίς όμως να χάνει ούτε στιγμή την ανταπόκριση του. Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος που στο messaging έχω ελάχιστα εώς μηδαμινά λάθη. Αυτό σημαίνει ότι τα μεγάλα πλήκτρα κάνουν δουλειά παρ΄ όλο που νοιώθεις ότι αιωρούνται πάνω από την συσκευή. Το πλαστικό πλαίσιο μεταλλικού χρώματος δεν είναι καλύτερο, πιέζοντάς το από τις 2 μεριές ακούς ένα ελαφρή τρίξιμο, όπως συμβαίνει και με οποιοδήποτε σημείο στο κάτω μέρος της συσκευής(από την οθόνη και κάτω). Made in Hungary κατασκευή, αν λέει κάτι αυτό. Το μενού χαρακτηρίζεται αρκετά φιλικό. Αν δεν είχατε την τύχη να δουλέψετε μέχρι τώρα το S60, δώστε του 2-3 μέρες και θα γίνετε ξεφτέρια.:D Δυστηχώς η έλλειψη διπλού επεξεργαστή γίνεται εμφανής κατά την γρήγορη πλοήγηση (π.χ. πατήστε γρήγορα Ρυθμίσεις --> Ρυθμ. τηλ. --> Γενικές --> Προσ. ρυθμίσ. και δείτε ότι θα καθυστερήσει να ανοίξει την τελευταία επιλογή) αλλά και στις εναλλακτικές προβολές μενού, οι οποίες, ας είμαστε ειλικρινείς είναι περισσότερο για εφφέ. Η μπαταρία είναι ακόμα ένα μειονέκτημά της της συσκευής. Τις πρώτες μέρες που το σκάλιζα αρκετά(GPS/3G-on/night-shots/μεγάλη φωτεινότητα οθόνης), η μπαταρία κρατούσε με πλήρη φόρτιση περίπου 24 ώρες. Τις τελευταίες μέρες και ύστερα από λίγο tweaking κρατάει 1,5 με 2 μέρες. Σε αυτό το σημείο, αν συνεχίζετε να διαβάζετε, θα αναρωτιέστε για ποιον λόγο να πάρει κάποιος μια συσκευή σαν αυτήν.:p Μα γιατί άλλο? για την κάμερα της. Μέχρι στιγμής έχω μείνει ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος από τις φωτογραφίες του nokia. Αν σκεφτεί κανείς ότι σε λιγότερο από 100γρ. μεταφέρει το κινητό και την casual φωτογραφική του, το 6220 αποδεικνύεται τίμιο gadgetάκι.:D edit: To ηχειάκι βαράει δυνατά!! Παραδοξως δεν αντιμετοπιζω κανενα απο το παραπανω...προβληματα. Με 4gb καρτα,παει ....σφαιρα,ουτε τριξιματα,μπαταρια 2 μερες με συχνη χρηση gps Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrageo Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 πριν τρεις μερεσ αγορασα και εγω το κινητο.Αλλα δεν μπορω να λειτουργεισω το gps.Πως λειτουργει??Κανω τα ακολουθα:εφαρμογες:δεδομενα:δεδομενα gps.Παταω πλοηγηση και μου λεει χωρις συνδεση και μετα οτι το gps θα λειτουργουσε καλυτερα σε εχωτερικους χωρους.Βγηκα και σε εξωτερικο χωρο και δειχνει οτι πιανει δυο δορυφορους αλλα κ παλι τιποτα.:cry::cry: Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Δεν κάνεις πλοήγηση με το Δεδομένα GPS. Απλά βλέπεις πληροφορίες και, το πιο σημαντικό, βλέπεις ανα πασα στιγμή πόσους δορυφόρους έχει εντοπίσει και αν έχει λοκάρει. Πας στο κατάσταση διρυφόρων και μόλις οι μπάρες γίνουν μπλε, ανοίγεις το Nokia Maps (Χάρτες) και κάνεις πλοήγηση. ΣΗμαντικό, για να λοκάρει πρώτη φορά, άστο ακίνητο, σε ανοιχτό χώρο, να βλέπει ουρανό και κάνε υπομονή. Αν βλέπεις οτι δεν λοκάρει μετά απο πολύ ώρα, κάνε του και μία επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Oταν παω στην Μουσικη και το ανοιξω,αρχιζει και ψαχνει και ψαχνει και ψαχνει. Βρισκει αποτελεσμα,και ξανα απο την αρχη! Διορθωνεται μονο με επανεκινηση..... Καποια λυση? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 τελικα βρε παιδιά εκτός από τις θήκες μέσης και την γνωστή crystal του e-shop υπάρχει καμμιά κλασική θήκη για το κινητό μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Φιλε μου,η κρυσταλ ειναι μαγικη. Σημερα μου επεσε,και δεν τρεχει τιποτα! Με την συμβατικη μαλλον θα το αποχαιρετουσα! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Φιλε μου,η κρυσταλ ειναι μαγικη. Σημερα μου επεσε,και δεν τρεχει τιποτα! Με την συμβατικη μαλλον θα το αποχαιρετουσα! και ξαναρωτάω λοιπόν...επειδή εμένα η crystal θήκη δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ ,έχει βρει κανείς καμμία άλλη για το κινητό? υπόψιν φίλε isolove στο προηγούμενο κινητό μου είχα crystal (sony w610i) και μου φαινόταν σαν ψεύτικη και την πέταξα σε 3 μέρες.Όσο για πεσίματα,ουδεμία εμπιστοσύνη δεν έχω σε πλαστικό τύπου plexiglass που μάλιστα θαμπώνει στις πρώτες μέρες χρήσης.Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά...Λοιπόν;Κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Καταλαβα οτι ψαχνεις αλλη θηκη,αλλα σε θεμα ασφαλειας ειναι τοπ. Αποροφαει ολο τον κραδασμο απο τυχον πεσιμο,για ενα κινητο 300+ ευρω. Προσωπικα δεν μου θαμπωσε ποτε. Μοναδικο μειονεκτιμα οτι θελει λιγο ανοιγμα το κενο του φλας,αλλιως φωτιζει πολυ η φωτο. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsinel Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Παιδια την τελευταία βδομάδα τα έχει παίξει και στο δικό μου κινητό η ημερομηνία, με αποτέλεσμα να μη μου εμφανίσει ένα σημαντικό ραντεβού, έχω δοκιμάσει το hard format, έχω διαβάσει τα προηγούμενα post και έχω και το 13.052 firmware. Υπάρχει τίποτα νεότερο γι' αυτό το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Τι sar έχει η συσκευή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 1,08 W/kg. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis002 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα.σε καποιες νυχτερινες φωτογραφιες με φλας εμφανιζονται σε διαφορα σημεια στη φοτο ασπροι διαφανοι κυκλοι.εσας το κανει?μηπως εχει προβλημα η καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Ανέβασε καμιά φωτο να δούμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tackos Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 paidia irthe epidotisi apo cosmote 160 eyro ap osa diavasa mallon perno ena polu kalo knt tsampa (to xei prosfora) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts