Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ό,τι δεν μπορείς να πάρεις Internet ενώ συνδέεσαι δεν σημαίνει πως φταίει το κινητό. Τις περισσότερες φορές ευθύνεται το router/δικτύο.

• Αν είναι πολυσύχναστο το μέρος που βρίσκεσαι και έχουν συνδεθεί πολλοί χρήστες, οπότε λαμβάνεις το μήνυμα "Ιστός: καμία απόκριση πύλης". Αυτό σημαίνει ότι το δίκτυο υπάρχει αλλά δεν υπάρχουν αρκετές "θέσεις" (slots) για να συνδεθείς.
  • Ακόμη και να είναι ελεύθερο το δίκτυο, δηλαδή χωρίς κλειδί, μπορεί να έχει ενεργοποιηθεί MAC filtering με αποτέλεσμα να φιλτράρει τις MAC διευθύνσεις και να μη αφήνει να συνδεθεί οποιαδήποτε συσκευή.
  • Μπορεί η ισχύς του σήματος του δίκτυο να είναι αδύναμο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να γίνει η μεταφορά δεδομένων και έτσι να σε πετάει έξω.
  • Τέλος μεγάλος παράγοντας είναι και η απόσταση από το router/access point που βρίσκεσαι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πλήκτρο c??? δηλαδή το κόκκινο επάνω δεξιά και πάνω δεξιά της επιλογής?? Αυτά τα δυο μου τα έχουν κουρελιάσει τα νεύρα γιατί πατιούνται καμία φορά ταυτόχρονα:mad:, αλλά οκ την παλεύω.. κατά τα αλλά είναι πολύ καλό:p

Εννοώ αυτό που είναι κάτω και δεξιά.

Επισης το Ν78 θα γινει ποτε N-gage κινητο?ποτε θα το κανουν?

N-Gage application now available for Nokia N78

http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/get_ngage/devicespecificdload/download_n78.html

http://www.n-gage.com/ngi/etc/medialib/ngage/web/common/downloads/app.Par.21954.File.dat/n-gage_v1.10_1345.sisx

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Απο ότι είδα στο site του n-gage υποστηρίζει το παλιό firmware(10.346).

Θα παίζει άραγε ΟΚ με το νέο firmware(12.046)???

Και μερικές παρατηρήσεις για το δικό μου τουλάχιστον Ν78:

-πρώτον το αριστερό πολυπλήκτρο σε πολλά μενού δεν λειτουργεί με την πρώτη.Δηλαδή πρεπει να βγείς και να ξαναμπείς στο συγκεκριμένο μενού αρκετές φορες μέχρι να πιάσει το αριστερό κλικ.

-δεύτερον και κυριότερον το GPS δεν κλειδώνει θέση αν δεν απενεργοποιήσεις και στη συνέχεια ενεργοποιήσεις ξανά τη χρήση του εσωτερικού GPS από το μενού ρυθμίσεις υπολογισμού θέσης.Αν το κάνεις σε αυτό στη συνέχεια λειτουργεί ομαλά.

Συμβαίνουν και σε άλλους κατόχους Ν78 αυτά???

-Απολαύστε την πολυφωνία και την ελευθερία ανάπτυξης ιδεών που προσφέρει η GPL άδεια και η πλατφόρμα του ελεύθερου λογισμικού (aka Linux).

-Χώρια που έχει μια κρυφή ηδονή να ανοίγεις κονσόλα 30Χ20 εν μέσω chat και videocalling στη μέση του πουθενά.

1. το αριστερό πολυπλήκτρο σε πολλά μενού δεν λειτουργεί με την πρώτη.Δηλαδή πρεπει να βγείς και να ξαναμπείς στο συγκεκριμένο μενού αρκετές φορες μέχρι να πιάσει το αριστερό κλικ.

2.δεύτερον και κυριότερον το GPS δεν κλειδώνει θέση αν δεν απενεργοποιήσεις και στη συνέχεια ενεργοποιήσεις ξανά τη χρήση του εσωτερικού GPS από το μενού ρυθμίσεις υπολογισμού θέσης.Αν το κάνεις σε αυτό στη συνέχεια λειτουργεί ομαλά.

1.Ποτέ. Σε όλα τα μενού και πάντοτε λειτουργεί κανονικά.

2.Πολύ σπάνια, όταν βλέπω οτι αργεί να βρει δορυφόρο (συνήθως βρίσκει σε λιγότερο απο 30 δευτερόλεπτα), κλείνω το garmin, και μόλις το ξανανοίξω βρίσκει αμέσως. Να απενεργοποιήσω τον δέκτη δεν το έχω κάνει ποτέ.

2.Πολύ σπάνια, όταν βλέπω οτι αργεί να βρει δορυφόρο (συνήθως βρίσκει σε λιγότερο απο 30 δευτερόλεπτα), κλείνω το garmin, και μόλις το ξανανοίξω βρίσκει αμέσως. Να απενεργοποιήσω τον δέκτη δεν το έχω κάνει ποτέ.

Τι να πώ τότε ίσως το πρόβλημα το παρουσιάζει μόνο το δικό μου κινητό,αν και είμαι σίγουρος ότι διάβασα παρόμοια παράπονα και σε άλλα ή και σε αυτό το forum.

Αλήθεια τι σειρά ειναι το δικό σου Ν78.Εμένα είναι Ν78-1 αν και το αγόρασα πρόσφατα.Μήπως παίζει ρόλο ότι ειναι προγενέστερο μοντέλο?

-Απολαύστε την πολυφωνία και την ελευθερία ανάπτυξης ιδεών που προσφέρει η GPL άδεια και η πλατφόρμα του ελεύθερου λογισμικού (aka Linux).

-Χώρια που έχει μια κρυφή ηδονή να ανοίγεις κονσόλα 30Χ20 εν μέσω chat και videocalling στη μέση του πουθενά.

Εμένα είναι απο τα πρώτα αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο. Τυχαίνει. Και σ'αυτό το έχουν πει και άλλοι κάτοχοι αυτό για το αριστερό πλήκτρο.

oxi to 1 σημαινει οτι ειναι η συσκευη που ερχεται ευρωπη.το 2 ειναι σε αμερικη με καποιες διαφοροποιησεις.νομιζω δεν εχει μπροστα καμερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

oxi to 1 σημαινει οτι ειναι η συσκευη που ερχεται ευρωπη.το 2 ειναι σε αμερικη με καποιες διαφοροποιησεις.νομιζω δεν εχει μπροστα καμερα

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση!

Και ειναι κρίμα για αυτά τα μικροπροβλήματα γιατί κατά τα άλλα ειμαι υπέρευχαριστημένος από το κινητό.

Ε, δε νομίζω να έχει κανένας Ν78-2, γι΄αυτό δεν το σχολίασα. Όλοι ένα έχουμε.

Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι ?? εμένα ώρες ώρες κολάνε τα κουμπιά ( πράσινο ,κόκκινο, και δεξί επιλογής) ή πατάω το πλήκτρο κλήσεων και εμφανίζονται μετά από ώρα οι κλήσεις, τι να πω? Μήπως τα κολλήματα τα τρώει επειδή χρησιμοποιώ ένα Bluetooth της s.e.?? αλλά όταν μιλάω όλα καλά. Α και κάτι τελευταίο έχω την έκδοση 12.046 υπάρχει κάτι καλύτερο ? είμαι οκ με αυτήν ? ευχαριστώ ρε επιστήμονες καλά που έχουμε και εσάς και μας λύνεται απορίες…

Απ'όσο έχω διαπιστωσει από προσωπική χρήση καθώς και από άλλους το αριστερό πλήκτρο επιλογών τρώει κολλήματα, το πατας και δεν πιάνει 4-5 δευτερόλεπτα, και ιδαίτερα στο ξυπνητήρι αργεί περισσότερο.

Όσο για το gps δεν υπήρχε φορά που να έχει κλειδώσει σε λιγότερο από 40" και αύτο το έχω ψάξει και σε άλλα ν-78,

επίσης σε όλα τα ν-78 αν βαλείς κωδικό κλειδώματος πλητρολογίου, μετά από μερικές ώρες χρησής ο φωτισμός τα παίζει και κλείνει μετα απο 3 δευτερόλεπτα, και δε φτιάχνεται από τις ρυθμισέις και θέλει restart ,όμως μετά από λίγο το ξανακανει, κάτι που έχει διαπιστωθεί σαν πρόβλημα επίσημα απο την alpha copy,

αλλά όπως έχει αναφερθεί και παλιότερα το δικό σου κινητό λειτουργεί τέλεια και μόνο το bluethouth αποσυνδέεται περιστασιακά κατι που δε συμβαίνει σε κανέναν άλλο.

Α και κάτι τελευταίο έχω την έκδοση 12.046 υπάρχει κάτι καλύτερο ? είμαι οκ με αυτήν ? ευχαριστώ ρε επιστήμονες καλά που έχουμε και εσάς και μας λύνεται απορίες…

Μπορείς να δεις και μόνος σου αν ακολουθήσεις ό,τι λεει εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Εγω κατεβασα 3 trial.Το bounce to space impact και το αλλο το rally.Ολα δουλευουν πολυ καλα.Δηλωσα σαν κινητο το N79.

σε ποιά μνήμη εγκαταστήσατε το n-gage; τηλ ή κάρτας;

frastgr

Για τα n-gage υπαρχει και το επισημο θεμα καλυτερα να συνεχισετε εκει την συζητηση :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181611

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δοκίμασα και εγώ το force unleashed και 1-2 άλλα trials και δουλεύουν άψογα. Επιτέλους ωραία παιχνίδια :)

Μια ερώτηση: site με flash υποστηρίζει το κινητό; Γιατί δεν μου τα εμφανίζει ούτε με τον ενσωματωμένο browser ούτε με τον Opera Mini.

What u take is what u give...

1.το αριστερό πλήκτρο επιλογών τρώει κολλήματα, το πατας και δεν πιάνει 4-5 δευτερόλεπτα, και ιδαίτερα στο ξυπνητήρι αργεί περισσότερο.

2.Όσο για το gps δεν υπήρχε φορά που να έχει κλειδώσει σε λιγότερο από 40" και αύτο το έχω ψάξει και σε άλλα ν-78

3.επίσης σε όλα τα ν-78 αν βαλείς κωδικό κλειδώματος πλητρολογίου, μετά από μερικές ώρες χρησής ο φωτισμός τα παίζει και κλείνει μετα απο 3 δευτερόλεπτα, και δε φτιάχνεται από τις ρυθμισέις και θέλει restart

4.αλλά όπως έχει αναφερθεί και παλιότερα το δικό σου κινητό λειτουργεί τέλεια και μόνο το bluethouth αποσυνδέεται περιστασιακά κατι που δε συμβαίνει σε κανέναν άλλο.

1.Σε μένα δεν συμβαίνει αυτό. Όσες φορές έχει τύχει να πατήσω το αριστερό και δεν κάνει τίποτα, αν το ξααπατήσω αμέσως, αποκρίνεται κανονικά. ΔΗλαδή δεν υπάρχει κόλλημα. Και στο ξυπνητήρι δεν έχει κολλήσει ποτέ.

2.Σήμερα το χρειάστηκα 4 φορές. Τις 3 πρώτες, μεχρι να νοίξει το garmin και να μου βγάλει την οθόνη που επιλέγουμε Συμφωνώ, είχε ήδη βρεί την θέση μου. Την 4η φορά, όσο και αν περίμενα, δεν έβρισκε τίποτα. Προφανώς είχε κολλήσει. Του έκανα επανεκκίνηση, έτρεξα το garmin και πάλι μέχρι να φορτώσει είχε βρεί την θέση μου.

3.Δεν έχω βάλει ποτέ κωδικό κλειδώματος.

4.Το ΒΤ δεν αποσυνδέται ποτέ. Κολλάει. Δηλαδή ενώ είναι υνδεμένο με ΒΤ ακουστικό και πάω να στείλω αρχείο ή να δεχτώ, δεν κάνει τίποτα (η αποστολή δεν προχωράει και οι άλλες συσκευές δεν με βλέπουν καν). Αν κλείσω και ανοίξω το ΒΤ του Ν78, όλα λειτουργούν κανονικά.

Μια ερώτηση: site με flash υποστηρίζει το κινητό; Γιατί δεν μου τα εμφανίζει ούτε με τον ενσωματωμένο browser ούτε με τον Opera Mini.

Ναι υποστηρίζει περιεχόμενο Flash Lite 3.0

Σιγουρέψου πως έχεις ενεργοποιήσει τις επιλογές Φόρτωση υλικού και Δέσμη Java/ECMA.