Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μην πας...στους περισσότερους έτσι είναι

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest Dream1976chaser

Solidus, δυστυχώς κι εμένα με απογοήτευσε η ποιότητα κατασκευής της συσκευής σε σχέση με την αξία της.

Τουλάχιστον αποζημιώνει με τις δυνατότητες που έχει.

α.Ομοίως. Αλλά όχι μόνο αριστερά. Και δεξιά έχει μια μικρή χαραμάδα. Η αριστερή πλευρά όμως περισσότερο.

β.Και στις 2 πλευρές το ίδιο μου φαίνεται.

Ωραια...βλεπω κοινο προβλημα σε ολους. Το δικο μου διαφερει ομως καπως... Δε μιλας απλα για διαφορετικη αισθηση,το δεξι softkey εχει διαφορετικη αποκριση απ'το αριστερο που πατιεται χαλαρα,ενω το κοκκινο πληκτρο πατιεται απιστευτα δυσκολα,σε σημειο να μην μπορς να ακυρωσω κληση. Και αν το θεωρησω προβλημα,τι να κανω ; αν το παω στο oteshop που το πηρα,θα μου πουν στην καλυτερη οτι το κρατανε για service,δηλαδη σ'ενα μηνα παλι κινητο. Αν το παω στη Nokia,θα γινει αραγε τιποτα ; και γενικα το φοβαμαι αυτα γιατι δε ξερω σε τι κατασταση θα μου το επιστρεψουν... τους εστειλα mail και περιμενω απαντηση τωρα

Ειναι κριμα παντως γιατι για τα 312 ευρω που εδωσα η συσκυεη ειναι απλα αψογη. Ειδικα με τον explorer του εχω παθει πλακα,ειναι 10 φορες καλυτερος απο τον windows explorer πχ του Kaiser που ειχα

Μ'επιασε πολυλογια..βοηθηστε παιδια πειτε ιδεες !

Μην τρελαίνεσαι, μπορεί να μην έχει και τίποτα. Έτσι είχα απελπιστεί και γω με ένα Ε50 που είχα πάρει και τα 2 softkeys δεν πατιόντουσαν με τίποτα. Το πήγα σε nokia shop και τελικά το μόνο που ήθελε ήταν να ξεβιδώσει και να ξαναβιδώσει την βάση του πληκτρολογίου καθώς ήταν στραβά.

Μπορεί κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει και στο δικό σου.

Πήγαινέ το να στο κοιτάξουν. Μπορεί να σου πουν κιόλας οτι δεν έχει τίποτα και όλα λίγο πολύ έτσι είναι.

Το πηγα τελικα στο nokia shop της γειτονιας μου. Ειπα στο παιδακι το προβλημα,ασχετο φυσικα με το θεμα, το πηγε στον τεχνικο πισω,μου πε οτι ισως το φτιαξουν,αφου το κρατησουν βεβαια,και υπαρχει πιθανοτητα να το στειλουν στα κεντρικα και ν'αργησει. Φυσικα δε το εδωσα μιας μερας κινητο ! Τυχερος παλι...

καλησπέρα παιδια.παρακολουθώ το thread εδώ κ μέρες κ ψήθηκα κ πήγα κ το τσίμπησα χθές κ ομολογώ πως έχω πάθει πλάκα με το κινητό.Το προηγούμενο μου είναι ένα n70 το οποίο βγήκε σκυλί οπότε κ αποφάσισα να ξαναπάρω κινητό nseries.

ηθελα να ρωτήσω για παιχνίδια(επειδή εμένα δεν έχει κανένα μέσα) κ στο thread είδα αναφορές μόνο στο ngage k δεν έχω καταλάβει.Δηλαδή μέχρι να βγει το ngage για n78 δεν θα παίζουμε καθόλου παιχνίδια ή μήπως είναι συμβατό με κάποιο άλλο μοντέλο κ αν ναι με ποιό.Δηλαδή με άλλα παιχνίδια java ή sis ΔΕΝ???????

Παιδες, δουλέουν σε κανενα οι φωνητικές εντολές στα contacts? Οσο και αν δοκιμασα δεν μπορώ να καλέσω κανενα απο τα contacts μου (είτε ειναι γραμμενο στα ελληνικά είτε στα αγγλικα) με φωνητική εντολή.

Εχει κανεις καμμια ιδεα? :confused:

Δοκιμασε να κανεις αναπαραγωγη της φρασης, για να δεις πως ειναι καταχωρημενη η φωνητικη εντολη. Θελει να το πεις με συγκεκριμενο τροπο.

Πας στην επαφη, την ανοιγεις, επιλογες, αναπαραγωγη φρασης

παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς στο n78 να κάνει απο μόνο του reboot στα καλά καθούμενα? Το έχω μερικές ημέρες κ του χω βάλει το τελευταίο firmware.

K επίσης έχω δεί πολλές φορές όταν είναι συνδεδεμένο με το pc να λέει χάθηκε η σύνδεση.

Α κ κάτι τελευταίο σβήνει το φώς κάποιες φορές χρησιμοποιώντας το garmin αν κ το έχω ρυθμίσει να μένει ανοιχτό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Reboot μου κάνει πολύ λίγες φορές όταν πάω να καλέσω κάποιο όνομα και έχω συνδεμένο το ΒΤ ακουστικό. Έχει να μου το κάνει καιρό αλλά για κάποιο διάστημα ήταν συχνό φαινόμενο. Δεν ξέρω τι άλλαξε.

Το garmin το ρυθμίζεις μέσα απο τις ρυθμίσεις- προβολή να είναι πάντα ενεργό. Έτσι δε μου σβηνει ποτέ όταν είμαι μέσα στο πρόγραμμα.

Απο τον υπολογιστή, όχι, δεν ξεσυνδέεται.

Μηπως έχω κάνει καμια μπαρούφα στην εγκατάσταση του garmin κ γι αυτό τα κάνει αυτά?

αλλά αν είχα κάνει βλακεία λογικά δεν θα δούλευε κανονικά

Αν γρατζουνιστει ο φακός τι γίνεται? μπορούν να τον αλλάξουν σε κανενα νοκια σοπ η θέλει ολοκληρη διαδικασια? (αποστολή σε άλλη χωρα κτλ).Η κάμερα και το βίντεο σας έχουν ικανοποιήσει? Δε με απασχολεί ο αριθμός των mpixel,έιχα ν82 και το έδωσα για διάφορους λόγους

Φωτο και βιντεοσκόπηση είναι αξιοπρεπέστατο.

Για το τζαμάκι δεν ξέρω να σου οω αλλά δε νομίζω να μην μπορεί να γίνει η δουλειά σε ένα nokia shop.

Σκεφτομαι να το πάρω,αναμένεται να πέσει καθόλου η τιμή σύντομα?πχ σε κανα 2 βδομάδες ή να μη περιμένω?

k gw skeftomai na to parw kai mia kali thiki ,,,meta apo tin aneksigiti katastrofi tis othonis tou viewty m....klaps

eixa parei to viewty to eixa 2 meres to gyrisa piso epeidi itan metaxeirismeno (eftixos) k pira to n78.

ena tha sou po. H NYXTA ME THN MERA

k gw skeftomai na to parw kai mia kali thiki ,,,meta apo tin aneksigiti katastrofi tis othonis tou viewty m....klaps
eixa parei to viewty to eixa 2 meres to gyrisa piso epeidi itan metaxeirismeno (eftixos) k pira to n78.

ena tha sou po. H NYXTA ME THN MERA

Καλυτερα να γραφετε με ελληνικους χαρακτηρες.. :!:

Ευχαριστω.. :bow:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Σκεφτομαι να το πάρω,αναμένεται να πέσει καθόλου η τιμή σύντομα?πχ σε κανα 2 βδομάδες ή να μη περιμένω?

Δε νομίζω. Η μεγάλη πτώση έχει γίνει ήδη. ΑΠο 420 -> 315. Τώρα είναι πολύ καλή περίοδος να το πάρεις.