panraf Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Παιδιά έχω εδώ και 2 μέρες το συγκεκριμένο κινητό, όλα καλά αλλά το gps του είναι τραγικό. Ακόμα και στο κέντρο στην Αθήνα που βρισκόμουν σε εξωτερικό χώρο δυσκολεύει να κλειδώσει σε κάποιον δορυφόρο. Ούτε λόγος φυσικά για κλείδωμα στην περιοχή μου τους Αμπελόκηπους. Έλεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Παιδιά έχω εδώ και 2 μέρες το συγκεκριμένο κινητό, όλα καλά αλλά το gps του είναι τραγικό. Ακόμα και στο κέντρο στην Αθήνα που βρισκόμουν σε εξωτερικό χώρο δυσκολεύει να κλειδώσει σε κάποιον δορυφόρο. Ούτε λόγος φυσικά για κλείδωμα στην περιοχή μου τους Αμπελόκηπους. Έλεος... Έχεις ενεργοποιημένο το Υποβοηθούμενο GPS; Βοηθάει να βρείς πιο γρήγορα το στίγμα σου. Βάλε το Sygic Drive. Έχει πολύ πιο αναλυτικούς χάρτες για όλη την Ελλάδα και κλειδώνει πιο εύκολα σε σχέση με το Nokia Maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 σκεφτομαι και εγω να το παρω και ειδα οτι στο e-click.gr το εχουν αρκετα φθηνότερα...αλλα δεν εχω παρει καποιο προιον απο αυτο το μαγαζι και δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο...εχει καποιος εμπειρια απο αυτο το μαγαζι?επισης ξερει καποιος αν προκειται για το ελληνικο N78 (δηλ. εχει ελληνικο product code)? ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Γεια σας παιδες! 'Εχω το Ν78 αλλα έχω μια απορία.Στη φωτογραφική μηχανή απενεργοποιώ το φλας αλλα αυτό πάλι ανάβει μια φορά.Αν πάλι επιλέξω μια σκηνή που λέει "νύχτα χωρίς χρήση φλας" πάλι ανάβει.Γιατί έτσι??? Αν δηλαδή κάπου απαγορέυεται το φλας τι γίνεται?Είναι πρόβλημά ή είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Ας μας πουν και οι κάτοχοι του Ν82 αν συμβαίνει το ίδιο στην συσκευή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Δεν ξέρω αν έχει σχέση ή αν θα βοηθήσει, αλλά στο Ν95 μου και στις 2 περιπτώσεις ανάβει μόνο το κόκκινο led. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Απ'όσο έχω παρατηρήσει, στο Ν78, δεν υπάρχει κόκκινο φωτάκι παρά μόνο το άσπρο το οποίο ανάλογα με την περίπτωση, ανάβει είτε πολύ δυνατά ή χαμηλά. Πχ στην βιντεοσκόπηση, αναβοσβήνει με πολύ χαμηλή ένταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Και για την υποβοήθηση της εστίασης (auto-focus assist lamp) το λευκό LEDάκι χρησιμοποιεί? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Και για την υποβοήθηση της εστίασης (auto-focus assist lamp) το λευκό LEDάκι χρησιμοποιεί? Σε όλες τις περιπτώσεις, αυτό χρησιμοποιεί, δεν έχει άλλο. Στο Ν82, απενεργοποιείται εντελώς ο φωτισμός (βοηθητικός και κύριος) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Μάλλον ή θα αντικατέστησαν το κόκκινο Led που είχε το Ν95 με άσπρο ή απλά το έκαναν έτσι ώστε να χρησιμοποιεί το άσπρο Led και για φλας και για υποβοήθηση της εστίασης. Στο Ν95 όταν γράφεις βίντεο ανάβει συνέχεια το κόκκινο Led. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Στο Ν82, απενεργοποιείται εντελώς ο φωτισμός (βοηθητικός και κύριος) ; Στο Ν82 μπορείς να βγάλεις εντελώς το φλας αλλά το κόκκινο led θα ανάψει στιγμιαία Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Άρα το ίδιο πράγμα ισχύει και στο Ν82. Με την μόνη διαφορά, στο Ν78 το κόκκινο λαμπάκι είναι λευκό. Και στο Ν96 έτσι θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Απ' ό,τι φαίνεται αλλάζει τελικά αυτό που ίσχυε στα Ν95/Ν95-8GB/N82 με την αυτόματη εστίαση. Τα παραπάνω μοντέλα έχουν κόκκινο λαμπάκι (αν δεν απατώμαι για τα Ν95/N95-8GB) για την υποβοήθηση εστίασης και τη βιντεοσκόπηση. Αυτό μάλλον θα αντικατασταθεί από λευκό λαμπάκι τόσο στο Ν78, όσο και στα καινούργια τηλέφωνα που θα έρθουν στην αγορά, βλέπε Ν96 κλπ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Απ' ό,τι φαίνεται αλλάζει τελικά αυτό που ίσχυε στα Ν95/Ν95-8GB/N82 με την αυτόματη εστίαση. Τα παραπάνω μοντέλα έχουν κόκκινο λαμπάκι (αν δεν απατώμαι για τα Ν95/N95-8GB) για την υποβοήθηση εστίασης και τη βιντεοσκόπηση. Αυτό μάλλον θα αντικατασταθεί από λευκό λαμπάκι τόσο στο Ν78, όσο και στα καινούργια τηλέφωνα που θα έρθουν στην αγορά, βλέπε Ν96 κλπ. Όλα τα παραπάνω, όπως πολύ σωστά είπες, έχουν κόκκινο λαμπάκι για την υποβοήθηση εστίασης, όπως και το Ε90. Με την έλευση του διπλού led, έχουμε ένα πλεονέκτημα που δεν το είχαμε ποτέ. Το ένα ανάβει έντονα καθόλη την διάρκεια της βιντεοσκόπησης φωτίζοντας το θέμα σε απόσταση εως 2 μέτρα περίπου. Το Ν78, βέβαια, δεν διαθέτει την συγκεκριμένη δυνατότητα (τα Ν85 και Ν96 ναι) αλλά τουλάχιστον, έχεις έναν λόγο να χαίρεσαι που το κινητό σου δεν έχει xenon αλλά led. Τα xenon δεν έχουν την δυνατότητα να μένουν μόνιμα αναμμένα. Φωτίζουν μόνο στιγμιαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Όλα τα παραπάνω, όπως πολύ σωστά είπες, έχουν κόκκινο λαμπάκι για την υποβοήθηση εστίασης, όπως και το Ε90. Με την έλευση του διπλού led, έχουμε ένα πλεονέκτημα που δεν το είχαμε ποτέ. Το ένα ανάβει έντονα καθόλη την διάρκεια της βιντεοσκόπησης φωτίζοντας το θέμα σε απόσταση εως 2 μέτρα περίπου. Το Ν78, βέβαια, δεν διαθέτει την συγκεκριμένη δυνατότητα (τα Ν85 και Ν96 ναι) αλλά τουλάχιστον, έχεις έναν λόγο να χαίρεσαι που το κινητό σου δεν έχει xenon αλλά led. Τα xenon δεν έχουν την δυνατότητα να μένουν μόνιμα αναμμένα. Φωτίζουν μόνο στιγμιαία. Ίσως στο μέλλον να τον δούμε τελειοποιημένο τον τομέα της κάμερας στα S60, με όλες τις δυνατότητες συγκεντρωμένες σε ένα μοντέλο, δηλαδή και Xenon Flash για νυχτερινές φωτογραφίες, αλλά και δυνατά LEDs για τη βιντεοσκόπηση. :) Πάντως προσωπικά πιο πολύ με ενδιαφέρει η καλή νυχτερινή φωτογράφηση, παρά η βιντεοσκόπηση. Έτσι κι αλλιώς, από αυτά που τραβάω με την κάμερα του Ν82, το πολύ να είναι 10-15% τα βίντεο. ...όχι ότι θα με χάλαγε ένα ζευγάρι δυνατά LEDs για το βράδυ. :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Αυτό θα ήταν το τέλειο και σίγουρα αργά η γρήγορα θα το δούμε να υλοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Παιδιά παρέλαβα σήμερα το πρωί το Ν78 από ebay και πέρασα την ελληνική 12.046. Κουνώντας τη συσκευή ακούγεται ένα τσικ-τσικ σα να υπάρχει ένα ελέυθερο κομματάκι μες το κινητο.... Παλέβω να δω Internet με wifi μέσω του router speedtouch 585v6 αλλά με τίποτα. Σβήνω τα σημεία πρόσβασης που υπήρχαν για το Διαδίκτυο κι αφήνω μόνο αυτό που φτιάχνω εγώ για το wifi αλλά τίποτα είτε το αφήνω με dhcp είτε βάζω εγώ ip, dns και gateway. Ο ρουτερ έχει disabled το firewall. Καμιά ιδέα? Επίσης ούτε το gps μου έχει κλειδώσει ακόμα. Τι μπορεί να φταίει ? Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Δε θυμάμαι να έχει δοθεί το changelog της τελευταίας έκδοσης: Changes/improvements made from MCU SW v11.043 to v12.046 Telephony * Improved performance of key selection using left/right softkey and send/end keys * Better handling of received video call during video recording Connectivity * Plantronics M1000 headset supported * Correct audio routing and volume control when both Internet radio & FM transmitter/music player active * BT stability improvements * Media Servant can use WMA files * Nokia Software Updater fixed Photos Application * Arabic language pack now correctly localises numeric name for new image and video files * Improvements to video playback Internet * Streaming improvements. Music * Improved stability with Downloading Rights * FM transmitter turns off correctly after period of no music playing even if music player is active * FM transmitter cannot continue sending internet radio when music playing is stopped. Other Changes * FOTA can be restarted if cancelled during first download. * Resolved issue with incorrect wrapping in -Help- text file * Can now send mail via SSL/TLS SMTP server. * Stopped continuous upload attempts to Share online if there is a network issue. * Correct video icon now displayed for WMV file. * Share online image thumbnails update correctly. * Security improvements again XSIM. * Localisation fixes Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 BT stability improvements Αυτό χρειάζεται να το βελτιώσουν και άλλο. Όταν αποσυνδέω το ΒΤ ακουστικό, πολλές φορές για να ξανασυνδεθεί, πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το ΒΤ του Ν78. Αν έχω συνδεμέο το ΒΤ ακουστικό και πάω να στείλω ένα αρχείο στο Ν78, πολλές φορές δεν αποκρίνεται. Η ταχύτητα της συσκευής με ενεργοποιημένα τα εφε θεμάτων πρέπει να βελτιωθεί. Όταν απενεργοποιήσεις τα εφε το κινητίο πηγαίνει σφαίρα. Ίσως και γρηγορότερα απ'το Ν82. Αν αποθηκεύσω μια φωτο απο τα μηνύματα, στην έκθεση, μπαίνει λάθος προεπισκόπηση κάποιας άλλης φωτογραφίας που είναι ήδη στην συσκευή. Στην έκθεση όλα τα ονόματα είναι με μικρούς χαρακτήρες. Όχι οτι με χαλάει - ίσα ίσα μου αρέσει - αλλά γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Εγώ πάλι έχω πρόβλημα με τα βίντεο στο κινητό. Από την σιγμή που τράβηξα ένα βιντεάκι με την κάμερα του κινητού, η συσκευή σταμάτησε να αναπαράγει τα άλλα βίντεο που είχα περασμένα στην κάρτα (ένα που παίζει άνετα στο 6290-FP1 και αυτά που είχε η ίδια η συσκευή πεασμένα από την NOKIA). Συγκεκριμένα ο real player ανοίγει αλλά ακούγεται μόνο ήχος. Η μόνη λύση ήταν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τελευταία όμως δεν επανέρχεται η δυνατότητα αναπαραγωγής ούτε έτσι! Συμβαίνει και σε εσάς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Όχι, τα παίζει όλα κανονικά. Κάποιο κόλλημα θα έχει φάει η συσκευή σου. Βγάλε την κάρτα μνήμης καιξαναβάλτη. Μετέφερε κάποιο βίντεο στην μνήμη τηλεφώνου και παίξτο απο κεί. Δες αν παίζουν τα βιντεο στον υπολογιστή σου. Μπορεί να έχουν καταστραφεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dream1976chaser Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγράφεται η χρονική διάρκεια μόνο των εξερχομένων κλήσεων σε αυτό το κινητό; Για την ώρα δεν έχω καταφέρει να βρω μια τέτοια επιλογή, και μου μηδενίζει όλους τους μετρητές (εισερχόμενες - εξερχόμενες). Στο SE K750i που είχα παλαιότερα είχε επιλογή διαγραφής όλων ή μόνο των εξερχομένων. Anyone :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Οχι δεν μπορεις :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dream1976chaser Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Οχι δεν μπορεις :( Thanx man. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Καλησπέρα παίδες.Επειδη έχω καιρό να ασχοληθώ με το κινητάκι μπορείται να μου πείτε ποσο περιπου έχει τώρα???Γιατι σήμερα πέρασα απο την wind και μου είπαν 427,δλδ όσο ηταν και πριν κανα εναμιση μηνα.Τι κανουν αυτοί,την τιμη δεν θα την ρίξουν καθόλου??? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts