Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα έκανα όλα αυτά (και επαναφορά των επαφών από back up και hard format), αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πρόβλημα υπάρχει τότε στην database των επαφών του nautilus7. Διέγραψε όλες τις επαφές και, χειροκίνητα, δημιούργησε μια νέα επαφή. Στην δείχνει διπλή;

Πάνω σε αυτό που σκέφτηκες...

Έφτιαξα μια νέα επαφή χωρίς να σβήσω τις υπάρχουσες και εμφανίστηκε διπλή. Μετά πήγα να διαγράψω όλες τις επαφές (επιλογή όλων --> διαγραφή) και ενώ ζητά επιβεβαίωση και δείχνει ότι ξεκινάει η διαγραφή, τελικά σταματάει χωρίς να έχει διαγραφεί τίποτα...

Θα τις διαγράψω όλες χειροκίνητα και θα δημιουργήσω μια νέα να δω τι θα γίνει.

EDIT: Λοιπόν, τις έσβησα όλες χειροκίνητα και έφτιαξα μια νέα επαφή. Δεν άλλαξε τίποτα. Πάλι διπλή. Όποια άλλη σκέψη ή πρόταση είναι καλοδεχούμενη.

Μετα απο κάθε firmware update, καλο θα ήταν, ή μαλλον υποχρεωτικο, να κανουμε την συσκευη ένα hard format για να "πάρει τα πάνω της".

Για να σε βοηθήσω, ο κωδικος για hard format είναι *#7370#

Έτσι ακριβώς. Νόμιζα ότι όσοι απαντούν στο θέμα διαβάζουν τα αμέσως προηγούμενα μηνύματα...

Να ρωτήσω κάτι άλλο: Η έκδοση του firmware που λέει ότι έχω περασμένη τώρα είναι η 30.011 ενώ στο site της Nokia και γενικά σε άλλα site η τελευταία έκδοση για το Ν78 αναφέρετε ως 30.014. Γιατί αυτό;

ΣΥΜΦΩΝΩ

Μετα απο κάθε firmware update, καλο θα ήταν, ή μαλλον υποχρεωτικο, να κανουμε την συσκευη ένα hard format για να "πάρει τα πάνω της".

Για να σε βοηθήσω, ο κωδικος για hard format είναι *#7370#

Αν μετά από κάθε αναβάθμιση κάνουμε hard format τι νόημα έχει το User Data Preservation (UDP) που ακριβώς αυτό τον σκοπό έχει,να μην τα βάζουμε όλα απ΄την αρχή,οπότε μάλλον λίγο άκυρο όλο αυτό με τα hard format....:confused:;)

Έτσι ακριβώς. Νόμιζα ότι όσοι απαντούν στο θέμα διαβάζουν τα αμέσως προηγούμενα μηνύματα...

Να ρωτήσω κάτι άλλο: Η έκδοση του firmware που λέει ότι έχω περασμένη τώρα είναι η 30.011 ενώ στο site της Nokia και γενικά σε άλλα site η τελευταία έκδοση για το Ν78 αναφέρετε ως 30.014. Γιατί αυτό;

Όταν έκανες hard format τί επανέφερες? Τα πάντα? Αν δεν βαριέσαι κάνε ένα hard format και δοκίμασε να βάλεις μια επαφή χειροκίνητα, χωρίς όμως να έχεις επαναφέρει τίποτα στο κινητό μέσω του pcsuite.

Αν μετά από κάθε αναβάθμιση κάνουμε hard format τι νόημα έχει το User Data Preservation (UDP) που ακριβώς αυτό τον σκοπό έχει,να μην τα βάζουμε όλα απ΄την αρχή,οπότε μάλλον λίγο άκυρο όλο αυτό με τα hard format....:confused:;)

Κι όμως έχουν αναφερθεί διάφορα περιστατικά όπου μετά από αναβάθμιση χρειάστηκε hard format. Δεν ξέρω τί κάνει η Nokia και υπάρχουν αυτές οι εξαιρέσεις. ;)

Όταν έκανες hard format τί επανέφερες? Τα πάντα? Αν δεν βαριέσαι κάνε ένα hard format και δοκίμασε να βάλεις μια επαφή χειροκίνητα, χωρίς όμως να έχεις επαναφέρει τίποτα στο κινητό μέσω του pcsuite.

Επανέφερα μόνο τις επαφές. Θα το ξανακάνω αλλά δεν θα επαναφέρω τίποτα. Μόνο θα φτιάξω μια νέα επαφή.

edit

Τελικά, μετά από hard format ΧΩΡΙΣ επαναφορά των επαφών, αλλά μόνο φτιάχνοντας νέες, τις εμφανίζει κανονικά.

Οπότε πρέπει να βρω τρόπο να βάλω τις επαφές μου στο τηλέφωνο....

Και μενα το εκανε αυτο με τις επαφες...αλλα το εφτιαξα,εβαλα να μου εμφανιζει μονο της sim τις επαφες και μετα το ξανα αλλαξα και εβαλα να μου εμφανιζει μονο τις επαφες τηλεφωνου εφτιαξε αμεσως.:)

Τελικά, μετά από hard format ΧΩΡΙΣ επαναφορά των επαφών, αλλά μόνο φτιάχνοντας νέες, τις εμφανίζει κανονικά.

Οπότε πρέπει να βρω τρόπο να βάλω τις επαφές μου στο τηλέφωνο....

Κάνε το εξής:

Κάνε εξαγωγή των επαφών από το αρχείο του back up (.nbu) μέσω αυτού του προγράμματος. Οι εφαρμογές θα έχουν τη μορφή .vcf.

Έπειτα αντέγραψέ τες στη κάρτα μνήμης στο φάκελο Others/Contacts (αν δεν υπάρχει, δημιούργησέ τον).

Πήγαινε στις Επαφές και πάτα Επιλογές > Αντιγραφή > Από κάρτα μνήμης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Και μενα το εκανε αυτο με τις επαφες...αλλα το εφτιαξα,εβαλα να μου εμφανιζει μονο της sim τις επαφες και μετα το ξανα αλλαξα και εβαλα να μου εμφανιζει μονο τις επαφες τηλεφωνου εφτιαξε αμεσως.:)
Αυτό ήταν!!! Το έκανα και έφτιαξε. Ευχαριστώ! :D

Κάνε το εξής:

Κάνε εξαγωγή των επαφών από το αρχείο του back up (.nbu) μέσω αυτού του προγράμματος. Οι εφαρμογές θα έχουν τη μορφή .vcf.

Έπειτα αντέγραψέ τες στη κάρτα μνήμης στο φάκελο Others/Contacts (αν δεν υπάρχει, δημιούργησέ τον).

Πήγαινε στις Επαφές και πάτα Επιλογές > Αντιγραφή > Από κάρτα μνήμης.

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα έχω υπόψη και αυτή τη μέθοδο. :)

Καλησπέρα!

Επειδη σκέφτομαι να αγορασω το συγκεκριμένο κινητό, μηπως θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια σύντομη αξιολόγησή του και τί σφάλματα έχουν παρουσιαστεί; (196 σελιδες παραειναι πολλες :))

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γεια σας παιδια

εχω το Ν78 με την 12.046 εκδοση firmware. Δεν αντιμετωπιζω κανενα σοβαρο προβλημα μεχρι τωρα. Θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος αν αξιζει τον κοπο να κανω αναβαθμιση στην καινουρια εκδοση.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

pappao

Σε σάς είναι διαθέσιμη η 30 αναβάθμιση μέσω FOTA ?

Γεια σας παιδια

εχω το Ν78 με την 12.046 εκδοση firmware. Δεν αντιμετωπιζω κανενα σοβαρο προβλημα μεχρι τωρα. Θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος αν αξιζει τον κοπο να κανω αναβαθμιση στην καινουρια εκδοση.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Άποψή μου, να την κάνεις. Δεν χάνεις κάτι πέρα από το screensaver. Η συσκευή γίνεται πιο σταθερή με κάθε νέα έκδοση λογισμικού.

Καλησπέρα παιδιά, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Έκανα χθες Update στην τελευταία έκδοση του λογισμικού του Ν78 και μου αναβοσβήνει διαρκός σε κατάσταση αναμονής το εικονίδιο μηνυμάτων πάνω δεξιά στην οθόνη. Απότι θυμάμαι απο παλιά αυτό ήταν ένδειξη πλήρους μνήμης μηνυμάτων, έσβησα μερικά αλλά δεν σταμάτησε να αναβοσβήνει. Όποιος ξέρει κάτι ας μου πει γιατί είναι λίγο ενοχλητικό να το έχω εκεί όλη την ώρα...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Παιδια εμενα μου εχει βγαλει ενα καλο προβλημα...στις τελευταιες 10 σελιδες δεν εχει αναφερθει ετσι το λεω μη ξεροντας αν υπαρχει πιο πισω...τραβαω μια φωτο με την καμερα και μπαινω στην εκθεση στις εικονες και παω δημιουργημενες εχει δημιουργηση μια φωτο η οποια ομως δεν ειναι αυτη που τραβηξα αλλα μια που ειχα περασει στην καρτα μνημης απο το pc πχ...αν ομως παω στην διαχειρηση την δειχνει κανονικα...τι ελεεινο εινα αυτο???

Το έχεις αναβαθμίσει το τηλέφωνο στην νεότερη έκδοση. Αυτό, απ'ότι θυμάμαι, είναι πρόβλημα που υπήρχε σε προηγούμενες εκδόσεις. Η έκθεση δημιουργεί λάθος thumbnail.

Γεια σας και καλώς σας βρήκα. Μόλις σήμερα έγινα κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής, αλλά έχω ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα εδώ και 2 μέρες, όπου και το τελείωσα σήμερα. Δεν έχω σκοπό να ρωτήσω κάτι που ήδη έχει ειπωθεί, έχω διαβάσει και το "διαβάστε πριν ρωτήσετε", ελπίζω να μην μου ξέφυγε κάτι. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το product code μου είναι 0567271 (Cosmote) και σύμφωνα με το Device Software Update της NOKIA η τελευταία έκδοση λογισμικού μου είναι η 21.002 (την οποία εγκαθιστώ αυτή τη στιγμή) ενώ το κινητό το πήρα με την 12.046. Ξέρω όμως ότι η τελευταία για μη-Cosmote pds είναι η 30.011, οπότε διαβάζοντας το παρακάτω:

Όχι, δεν υπάρχει. Αναγκαστικά θα πρέπει να κάνεις debrand.

Τυπικά ναι, χάνεις την εγγύηση, αλλά πολύ αμφιβάλω αν κάτσει να ασχοληθεί κάνεις αν έχεις αλλάξει product code.

Αλλά εφόσον θέλεις να είσαι 100% καλυμμένος, άλλαξε το pc, κάνε αναβάθμιση και ξαναγύρνα στο κανονικό.

μου δημιουργήθηκε εύλογα η απορία λόγω ανασφάλειας (λίγων ωρών κινητό στα χέρια μου και πρωτάρης σε Symbian):

• Τώρα που θα έχω την 21.002, μπορώ να αλλάξω άφοβα pd να πάω σε 30.011, να επιστρέψω στο αρχικό μου pd και να παίζουν όλα καλά; (κάπου εδώ τελείωσε η εγκατάσταση του update)
  • Θα είμαι καλυμμένος και από την εγγύηση;
  • Η 30.011 είναι must;

• Το πρόβλημα με το μη καλό πάτημα του κόκκινου πλήκτρου απ' ότι διάβασα διορθώνεται με την προσθήκη κομματιών χαρτιού. Που ακριβώς όμως τα βάζετε, αφού το πρόβλημα είναι από μπροστά και όχι στο πίσω καπάκι;

(κάπου εδώ ξεκινάω να κάνω hard format, μετά από την αναβάθμιση) Μου κάνει εντύπωση που αρχικά η κάρτα μνήμης έχει ελεύθερα 1,4GB. Πως ακριβώς γέμισαν αυτά δεν ξέρω, αλλά λογικά με το format θα καθαρίσουν. (μετά το format απαντάω μόνος μου) τελικά ήταν λογικά οι χάρτες κτλ κτλ, γιατί τώρα είναι 1,9GB.

Αυτά για αρχή, νομίζω ότι θα πέσω για ύπνο :O

Αν αλλάξεις το pcοde, περάσεις την 30 και ξαναπεράσεις το κανονικό σου pcοde, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ντε με την χρήση της συσκευής ούτε και με την εγγύηση.