Stefanos200 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Να σας ρωτήσω.. Όταν μιλάτε με το μεγάφωνο σε μια κλήση ακούγεται και από τα δύο ηχεία ή μόνο από το ένα; Εχω την εντύπωση ότι ενώ αρχικά ακουγόταν μόνο από το ένα, μετά απο μια αναβάθμιση που του έκανα ακούγεται και απο τα δύο.. Το ενοχλητικό είναι ότι το αριστερό ηχείο που είναι κοντά στο μικρόφωνο προκαλεί θόρυβο και ο άλλος ακούει δύο φορές τον εαυτό του και μια φασαρία.. Γίνεται ουσιαστικά άχρηστο το μεγάφωνο αφού δε μπορείς να συνεννοηθείς.. Οφείλεται πραγματικά στην ενημέρωση που του έκανα ή άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις χωρίς να το καταλάβω κ ενεργοποιήθηκαν και τα δύο ηχεία; Επίσης, μετά την αναβάθμιση χάθηκαν κάποιες απο τις εφαρμογές που είχα... Αυτό δικαιολογείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Τις ελάχιστες φορές που χρησιμοποίησα την ανοιχτή ακρόαση, ο συνομιλητής μου έκανε παράπονα για καλή ποιότητα συνομιλίας. Οπότε, πολύ πιθανόν να οφείλεται σ'αυτό ακριβώς που περιγράφεις. Μερικές εφαρμογές όντως χάνονται. Ξανακανε εγκατάσταση από πάνω και θα επανέλθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Έχει πάρει κανενός το αυτί αν θα βγεί τπτ καινούριο φιρμ???Στα νοκια σοπς downgrade κάνουν???? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Δεν έχει ακουστεί κάτι για νέα έκδοση λογισμικού. Downgrade φυσικά και δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Ωραια!20αρα μου ήθελες,κατσε και φατα τώρα!!!!:lol::lol::p:p Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Μια βοήθεια ρε παιδιά. Πρόσθεσα κάποια τραγούδια MP3 στο φάκελο digital sounds και μετα κάνω ανανέωση βιβλιοθήκης και δεν κάνει κούκου.... στο φάκελο φαίνονται κανονικά και παίζουν με Core player ok. Καμιά ιδέα ? Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Κανε επανεκκίνηση στην συσκευή και ξαναδοκίμασε. Αν δεν τα βλέπει και πάλι, κανε φορμάτ στην κάρτα μνήμης και ξαναβαλε τα όλα στην θέση τους. Θα τα δει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 παίδες βοηθήστε!!!!! άλλαξα τη γραμματοσειρά με τον παρακάτω τρόπο και τώρα δεν μπορώ να επαναφέρω την ορίτζιναλ γραμματοσειρά. παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει. στο τηλ έχω την τελευταία αναβάθμιση χακαρισμένη. Ευχαριστώ!!!!! To install the fonts: Tested on my Nokia 5320 xm (Ver 03.26) 1.Install modo. 2.Install FontRouter. 3.Now copy Font files to C:\resource\fonts (using modo) 4.Restart and you have the font changed Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 παίδες βοηθήστε!!!!! άλλαξα τη γραμματοσειρά με τον παρακάτω τρόπο και τώρα δεν μπορώ να επαναφέρω την ορίτζιναλ γραμματοσειρά. παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει. στο τηλ έχω την τελευταία αναβάθμιση χακαρισμένη. Ευχαριστώ!!!!! To install the fonts: Tested on my Nokia 5320 xm (Ver 03.26) 1.Install modo. 2.Install FontRouter. 3.Now copy Font files to C:\resource\fonts (using modo) 4.Restart and you have the font changed Κάνε απεγκατάσταση αυτα τα προγράμματα που πέρασες, σβήσε κ τον φάκελο από το path C:\resource\fonts, κανε κ μια επανεκκίνηση κ λογικα θα επιστρέψει η αυθεντική γραμματόσειρα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Μια βοήθεια ρε παιδιά. Πρόσθεσα κάποια τραγούδια MP3 στο φάκελο digital sounds και μετα κάνω ανανέωση βιβλιοθήκης και δεν κάνει κούκου.... στο φάκελο φαίνονται κανονικά και παίζουν με Core player ok. Καμιά ιδέα ? Το έκανε και σεμένα!Έκανα φορμάτ κινητό-κάρτα μνήμης και ήρθε στα ίσια του. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Κάνε απεγκατάσταση αυτα τα προγράμματα που πέρασες, σβήσε κ τον φάκελο από το path C:\resource\fonts, κανε κ μια επανεκκίνηση κ λογικα θα επιστρέψει η αυθεντική γραμματόσειρα. τα έκανα όλα αυτά αλλά τίποτα. τελικά δεν γλύτωσα το φορματ. μη δοκιμάσετε κάτι ανάλογο για αλλαγή της γραμματοσειράς με την έκδοση λογισμικού 20.149. η συμβουλή μου.... ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 παίδες βοηθήστε!!!!! άλλαξα τη γραμματοσειρά με τον παρακάτω τρόπο και τώρα δεν μπορώ να επαναφέρω την ορίτζιναλ γραμματοσειρά. παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει. στο τηλ έχω την τελευταία αναβάθμιση χακαρισμένη. Ευχαριστώ!!!!! To install the fonts: Tested on my Nokia 5320 xm (Ver 03.26) 1.Install modo. 2.Install FontRouter. 3.Now copy Font files to C:\resource\fonts (using modo) 4.Restart and you have the font changed αφου ειναι χακαρισμενο, μετονομασε το φακελο fonts και σβηστο μετα..λογικα πρεπει να δουλεψει. αχχ δε σε προλαβα. επισης σε αυτο που λες καλο ειναι να μη βαζουμε τις γραμματοσειρες στο C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 τα έκανα όλα αυτά αλλά τίποτα. τελικά δεν γλύτωσα το φορματ. μη δοκιμάσετε κάτι ανάλογο για αλλαγή της γραμματοσειράς με την έκδοση λογισμικού 20.149. η συμβουλή μου.... ευχαριστώ Το έκανε και σεμένα!Έκανα φορμάτ κινητό-κάρτα μνήμης και ήρθε στα ίσια του. Με φορμάτ ήρθε και μένα στα ισια του... αχ ρε Νοκια... :( Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα το τελευταίο firmware μέσω fota κ απο τότε το ξυπνητήρι είτε δεν χτυπάει καθόλου είτε δεν δουλεύει το snooze. το έχω ρυθμισει να χτυπάει τις εργάσιμες κ με το προηγούμενο firmware δούλευε κανονικότατα.Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?Τι να κάνω ρε παιδιά, αργώ στη δουλειά μου κάθε μερα.:cry: Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Ένας πρόχειρος τρόπος είναι να μην το κλείνεις, απλά βάζε το στο προφίλ Εκτός σύνδεσης. Η ενέργεια που καταναλώνει είναι μηδαμινή. Αλλιώς αν έχεις το κουράγιο, κάνε hard format, ίσως στρώσει. Αν και λίγο πολύ όλα τα μοντέλα με την τελευταία έκδοση λογισμικού έχουν διάφορα προβλήματα είτε με το ξυπνητήρι, είτε με την ημερομηνία και ώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight101 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 ακουστε ενα περιεργο που συμβαινει στο Ν78 του αδερφου μου. οταν μπαινει στο internet μεσω WLAN, μπαινει αυτοματα για λιγο και μεσω της Wind. και χρεωνεται 26kb. αυτο γινεται καθε φορα. τι φταιει?. εχουμε τις ιδιες ρυθμισεις. στο δικο μου δεν το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Ένας πρόχειρος τρόπος είναι να μην το κλείνεις, απλά βάζε το στο προφίλ Εκτός σύνδεσης. Η ενέργεια που καταναλώνει είναι μηδαμινή. Αλλιώς αν έχεις το κουράγιο, κάνε hard format, ίσως στρώσει. Αν και λίγο πολύ όλα τα μοντέλα με την τελευταία έκδοση λογισμικού έχουν διάφορα προβλήματα είτε με το ξυπνητήρι, είτε με την ημερομηνία και ώρα. λες με handy clock να με ξυπνάει????? Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Όχι, διότι δεν λειτουργεί όταν είναι κλειστό το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Όταν ορίζεις σε κάποια επαφή τα γενέθλια τότε χτυπάει ειδοποίηση την αντίστοιχη ημέρα ή πρέπει να το περάσεις ξεχωριστά στο ημερολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Όχι, δεν χτυπά. Θα πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο γεγονός στο ημερολόγιο. Γι αυτό το λόγο υπάρχει η εφαρμογή Best Birthday. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα το τελευταίο firmware μέσω fota κ απο τότε το ξυπνητήρι είτε δεν χτυπάει καθόλου είτε δεν δουλεύει το snooze. το έχω ρυθμισει να χτυπάει τις εργάσιμες κ με το προηγούμενο firmware δούλευε κανονικότατα.Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?Τι να κάνω ρε παιδιά, αργώ στη δουλειά μου κάθε μερα.:cry: Δοκίμασε να ξαναπεράσεις την έκδοση 20 από το ΝSU. Αν δεν μπορείς, η μόνη λυση είναι το φορμάτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Δοκίμασε να ξαναπεράσεις την έκδοση 20 από το ΝSU. Αν δεν μπορείς, η μόνη λυση είναι το φορμάτ. Έχει βγει η 20 στο NSU?Γιατί εμένα δε μου τη βγάζει,ούτε μεσω fota τη βρίσκει. Παλιά οι αναβαθμίσεις ήταν οκ, από τότε που το πήγα στη ΝΟΚΙΑ και μου πέρασε τη 13 δεν μπορώ να περασω την 20. Πρέπει πάλι να παω να στη ΝΟΚΙΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Ειναι ανετο στα SMS ή θα δυσκολευτώ να το συνηθήσω? Γιατι μ φαινεται λιγο περιεργο το πλικτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre13 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 κι εμενα ετσι μου φαινοταν φιλε αλλα δεν ειναι καθολου περιεργο ..πηγαινε καλυτερα να το δεις απο κοντα και να το δοκιμασεις για να εισαι και σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Εγώ πάντως που το πήρα πρόσφατα δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Μέσα σε μια εβδομάδα το πολύ το συνήθισα! Το μόνο που ακόμα κάπως με μπερδεύει είναι το πράσινο κουμπί και το αριστερό softkey.. Είναι πρόβλημα της δίκης μου συσκευής ή συμβαίνει και σε άλλους; Πολλές φορές ενώ πατάω το πράσινο κουμπί μπαίνει στα μηνύματα.. Ενεργοποιείται δηλαδή το πάνω αριστερά κουμπί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts