TonyN78 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 εγω εχω την 12 και το μονο προβλημα που βλεπω στο real player ειναι οτι μερικες φορες ακουγεται μονο ο ηχος και δεν βλεπω εικονα. αυτο συνηθως γινεται οταν βλεπω βιντεακια στο youtube. αλλα μολις κλεισω το βιντεο και το ξανανοιξω δουλευει κανονικα εγω το παθαινω συνεχεια...δλδ δεν εχω εικονα και ακουγεται μονο ο ηχος.Και συνηθως κανω επανεκινηση.Γι'αυτο και ρωταω αν τυχον το διορθωσαν στην 13...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Στο change log δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Η 13 βέβαια δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για τα ελληνικά product codes. Όταν την περάσουμε θα το τσεκάρουμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yzfr6 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Καλησπερα παιδια,πριν ενα μηνα απεκτησα το N78.Σημερα παρατηρησα οτι δεν λειτουργει το ηχειο που βρισκεται δεξια της οθονης.Οσο εψαξα το μενου δεν βρηκα καποια επιλογη που να ενεργοποιει ή απενεργοποιει τα ηχεια.Οποτε οδηγουμε στο συμπερασμα οτι ειναι χαλασμενο.Εχει συμβει σε κανενα κατι αντιστοιχο?Φανταζομαι οτι η εγγυηση θα με καλυψει κανονικα για κατι τετοιο ή κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Ναι, σε καλύπτει. Το έχουν πάθει αρκετοί χρήστες Ν82, για Ν78 δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί κάποιο αντίστοιχο περιστατικό. Πήγαινέ το για επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yzfr6 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Υποθετω οτι θα πρεπει να το παω στα Nokia shops και οχι στο καταστημα της Cosmote που το αγορασα.mirrorofsorrow thank's για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Η Cosmote θα το στείλει σε κάποιο απο τα κεντρικά της Nokia. Προσωπικά, θα το πήγαινα κατευθείαν σε Nokia Shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Πακέτο ελληνικής γλώσας (Πέτρος): http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/TTS_Greek.SIS & http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/TTS_Petros-Greek.SIS Χρειάζονται και τα 2 αρχεία για να γίνει η εγκατάσταση? Εκτός από τον Πέτρο δεν υπάρχει κανένας άλλος/η που να λέει σωστά όλες τις λέξεις? Λογικά θα λειτουργεί και στο δικό μου το κινητό ε? (Ν81) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Χρειάζονται και τα δύο. Όχι δεν υπάρχει άλλη φωνή. Ναι λειτουργεί και με το N81. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsinel Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Μπορεις να δεις λιγο αν εχεις το προβλημα στο real player με την αναπαραγωγη βιντεο...δλδ παιζει το ενα βιντεο(αντε και ενα δευτερο)και μετα κολλαει και ακουγεται μονο ο ηχος... Ναι φίλε το κάνει γι αυτό έβαλα το divx player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 εχω τις εξης αποριες. στο Ν78, στα δεδομενα GPS, εκει που δειχνει τις γεωγραφικες συντεταγμενες, δειχνει και δυο υψομετρα. ενα κανονικο υψομ και ενα ακριβες υψομ, εχουν αρκετη διαφορα μεταξυ τους . ποια ειναι η διαφορα αυτων των δυο? και επισης στο Νokia Maps, οταν του βαζω προορισμο θελει να κατεβασει το Lisence manager, και προσπαθει να κατεβασει μεσω πακετων και οχι μεσω WLAN.. υπαρχει τροπος να τραβηξει αυτο που θελει μεσω δικτυο? επειδη γενικα ειναι εκνευριστικο να ζηταει δικτυο για να σου δειξει το δρομο, προτεινετε καποιο εναλλακτικο GPS προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Sygic και Garmin Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 παιδια θελω να δω κατι βιντεο απο ιντερνετ αλλα μονο αππο youtube γινετε αυτα που θελω μου λεει να κατεβασω το adobe flash player παtaω να παω στην σελιδα τις adobe αλλα μετα τα γυρναει Γερμανικα και δεν βγαζω ακρη. ξερει κανεις που μπορω να το βρω? thanks Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Δεν μπορείς να κατεβάσεις το Flash Lite. Κατέβασε τον Skyfire browser. Θα μπορέσεις να τα δεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 οκ thanks paizei mia χαρα Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fousekis Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Καλησπέρα παιδιά, Έχω κι εγώ το Ν78 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Το μόνο πρόβλημα που δεν έχω λύσει μέχρι στιγμής έχει σχέση με τις γραμματοσειρές. Γενικά, όταν περνάω ελληνικά τραγούδια και πηγαίνω στο μενού μουσικής, αντί να μου βγάλει τους τίτλους, τους καλλιτέχνες κτλ. στα ελληνικά, μου τους βγάζει με κάτι περίεργες γραμματοσειρές (αλαμπουρνέζικες :D). Έχει κάποιος παρατηρήσει κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight101 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 σκεφτομαι να βαλω εναν browser γιατι εχω ακομα της nokia αλλα δεν ξερω ποιος ειναι καλυτερος. πχ Opera, Skyfire, η κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos10 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Μόλις το πήρα . Καλό μου φαίνεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Μόλις το πήρα . Καλό μου φαίνεται!!! Kαλοριζικο.. :) Εαν δεν ειχες ξανα Νokia καλο θα ειναι να διαβασεις το S60 Platform FAQ θα βρεις αρκετα χρησιμα πραγματα που θα σε βοηθησουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 K εγω εχω λιγες μερες που το πηρα αλλα τελικα με το οτι δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση ολες τις εφαρμογες που θες μαλλον πιστευω οτι δεν εκανα κ την καταλληλη επιλογη... Αντε να δουμε θα βρεθει κανα ξεκλειδωμα... Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Τί δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση; Hack υπάρχει και μπορείς να βρεις τις αναλυτικές του οδηγίες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Τί δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση; Hack υπάρχει και μπορείς να βρεις τις αναλυτικές του οδηγίες εδώ. Aυτο εκανα φιλε μου αλλα τζιφος... Αρχικα να πω οτι οκ γινετε η εγκατασταση χωρις προβλημα αλλα τις εφαρμογες CapsOn,CapsOff,HelloCarbide δεν τις βλεπω πουθενα στο κινητο μου... Εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου...:wacko: Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Την έκδοση 12.046 έχεις; Αν ναι, τότε θα σου δουλέψει. Πριν ξεκινησει η εγκατάσταση επιλέγεις FP1. Έβαλες το X-plore 1.30; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 ΜΜΜ εχω την εκδοση 1.22 του X-plore... Λες να παιζει ρολο αυτο; Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Όχι, δε νομίζω να επιρρεάζει. Δηλαδή εγκαθιστάς το sis του drak και δεν σου εμφανίζεται καμία εφαρμογή στο φάκελο εφαρμογές παρόλο που η εγκατάσταση ολοκληρώνεται επιτυχώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Ακριβως... Παράθεση Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts