Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω εχω την 12 και το μονο προβλημα που βλεπω στο real player ειναι οτι μερικες φορες ακουγεται μονο ο ηχος και δεν βλεπω εικονα. αυτο συνηθως γινεται οταν βλεπω βιντεακια στο youtube. αλλα μολις κλεισω το βιντεο και το ξανανοιξω δουλευει κανονικα

εγω το παθαινω συνεχεια...δλδ δεν εχω εικονα και ακουγεται μονο ο ηχος.Και συνηθως κανω επανεκινηση.Γι'αυτο και ρωταω αν τυχον το διορθωσαν στην 13...:O

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο change log δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Η 13 βέβαια δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για τα ελληνικά product codes. Όταν την περάσουμε θα το τσεκάρουμε. :)

Καλησπερα παιδια,πριν ενα μηνα απεκτησα το N78.Σημερα παρατηρησα οτι δεν λειτουργει το ηχειο που βρισκεται δεξια της οθονης.Οσο εψαξα το μενου δεν βρηκα καποια επιλογη που να ενεργοποιει ή απενεργοποιει τα ηχεια.Οποτε οδηγουμε στο συμπερασμα οτι ειναι χαλασμενο.Εχει συμβει σε κανενα κατι αντιστοιχο?Φανταζομαι οτι η εγγυηση θα με καλυψει κανονικα για κατι τετοιο ή κανω λαθος?

Ναι, σε καλύπτει. Το έχουν πάθει αρκετοί χρήστες Ν82, για Ν78 δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί κάποιο αντίστοιχο περιστατικό. Πήγαινέ το για επισκευή.

Υποθετω οτι θα πρεπει να το παω στα Nokia shops και οχι στο καταστημα της Cosmote που το αγορασα.mirrorofsorrow thank's για την απαντηση.

Η Cosmote θα το στείλει σε κάποιο απο τα κεντρικά της Nokia. Προσωπικά, θα το πήγαινα κατευθείαν σε Nokia Shop.

Χρειάζονται και τα 2 αρχεία για να γίνει η εγκατάσταση? Εκτός από τον Πέτρο δεν υπάρχει κανένας άλλος/η που να λέει σωστά όλες τις λέξεις?

Λογικά θα λειτουργεί και στο δικό μου το κινητό ε? (Ν81)

Χρειάζονται και τα δύο.

Όχι δεν υπάρχει άλλη φωνή.

Ναι λειτουργεί και με το N81.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μπορεις να δεις λιγο αν εχεις το προβλημα στο real player με την αναπαραγωγη βιντεο...δλδ παιζει το ενα βιντεο(αντε και ενα δευτερο)και μετα κολλαει και ακουγεται μονο ο ηχος...

Ναι φίλε το κάνει γι αυτό έβαλα το divx player

εχω τις εξης αποριες.

στο Ν78, στα δεδομενα GPS, εκει που δειχνει τις γεωγραφικες συντεταγμενες, δειχνει και δυο υψομετρα. ενα κανονικο υψομ και ενα ακριβες υψομ, εχουν αρκετη διαφορα μεταξυ τους . ποια ειναι η διαφορα αυτων των δυο?

και επισης στο Νokia Maps, οταν του βαζω προορισμο θελει να κατεβασει το Lisence manager, και προσπαθει να κατεβασει μεσω πακετων και οχι μεσω WLAN.. υπαρχει τροπος να τραβηξει αυτο που θελει μεσω δικτυο?

επειδη γενικα ειναι εκνευριστικο να ζηταει δικτυο για να σου δειξει το δρομο, προτεινετε καποιο εναλλακτικο GPS προγραμμα?

Sygic και Garmin

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

παιδια θελω να δω κατι βιντεο απο ιντερνετ αλλα μονο αππο youtube γινετε αυτα που θελω μου λεει να κατεβασω το adobe flash player παtaω να παω στην σελιδα τις adobe αλλα μετα τα γυρναει Γερμανικα και δεν βγαζω ακρη.

ξερει κανεις που μπορω να το βρω?

thanks

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Δεν μπορείς να κατεβάσεις το Flash Lite.

Κατέβασε τον Skyfire browser. Θα μπορέσεις να τα δεις.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω κι εγώ το Ν78 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Το μόνο πρόβλημα που δεν έχω λύσει μέχρι στιγμής έχει σχέση με τις γραμματοσειρές. Γενικά, όταν περνάω ελληνικά τραγούδια και πηγαίνω στο μενού μουσικής, αντί να μου βγάλει τους τίτλους, τους καλλιτέχνες κτλ. στα ελληνικά, μου τους βγάζει με κάτι περίεργες γραμματοσειρές (αλαμπουρνέζικες :D). Έχει κάποιος παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;

σκεφτομαι να βαλω εναν browser γιατι εχω ακομα της nokia αλλα δεν ξερω ποιος ειναι καλυτερος. πχ Opera, Skyfire, η κατι αλλο?

Μόλις το πήρα .

Καλό μου φαίνεται!!!

Kαλοριζικο.. :)

Εαν δεν ειχες ξανα Νokia καλο θα ειναι να διαβασεις το S60 Platform FAQ θα βρεις αρκετα χρησιμα πραγματα που θα σε βοηθησουν.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

K εγω εχω λιγες μερες που το πηρα αλλα τελικα με το οτι δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση ολες τις εφαρμογες που θες μαλλον πιστευω οτι δεν εκανα κ την καταλληλη επιλογη...

Αντε να δουμε θα βρεθει κανα ξεκλειδωμα...

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Τί δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση; Hack υπάρχει και μπορείς να βρεις τις αναλυτικές του οδηγίες εδώ.

Τί δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση; Hack υπάρχει και μπορείς να βρεις τις αναλυτικές του οδηγίες εδώ.

Aυτο εκανα φιλε μου αλλα τζιφος...

Αρχικα να πω οτι οκ γινετε η εγκατασταση χωρις προβλημα αλλα τις εφαρμογες CapsOn,CapsOff,HelloCarbide δεν τις βλεπω πουθενα στο κινητο μου...

Εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου...:wacko:

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Την έκδοση 12.046 έχεις; Αν ναι, τότε θα σου δουλέψει. Πριν ξεκινησει η εγκατάσταση επιλέγεις FP1. Έβαλες το X-plore 1.30;

ΜΜΜ εχω την εκδοση 1.22 του X-plore...

Λες να παιζει ρολο αυτο;

Όχι, δε νομίζω να επιρρεάζει. Δηλαδή εγκαθιστάς το sis του drak και δεν σου εμφανίζεται καμία εφαρμογή στο φάκελο εφαρμογές παρόλο που η εγκατάσταση ολοκληρώνεται επιτυχώς;

Ακριβως...