Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με έφτιαξες τώρα. :up: :dance:

Γενικά όλο το τηλέφωνο με τις λειτουργίες του σε έχει φτιάξει!:D

Να τολμήσω να πω ό,τι το έχεις ερωτευτεί?:love::up:

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γενικά όλο το τηλέφωνο με τις λειτουργίες του σε έχει φτιάξει!:D

Να τολμήσω να πω ό,τι το έχεις ερωτευτεί?:love::up:

Χαλαρά. Και εκεί που το πήρα απλά για να εξερευνήσω το νέο λειτουργικό, αλλά και να κάνω ένα διάλειμμα απο το επίσης αγαπητό Ε90, τώρα έχω κολήσει πολύ ασχημα μαζί του, σε βαθμό που σκέφτομαι να πουλήσω το Ε90 και να κρατήσω το Ν78.

Που κατάντησα, να σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω N series για κύριο τηλέφωνο. :lol: :lol: :p

Και ένα πρόβλημα που ανακάλυψα. Όταν πάω να ανοίξω την ανάγνωση μηνυμάτων, μου βγάζει μήνυμα, Πλήρης μνήμη, κλείστε κάποιες εφαρμογές και ξαναδοκιμάστε. Το κάνει σε κανέναν άλλο;

Χαλαρά. Και εκεί που το πήρα απλά για να εξερευνήσω το νέο λειτουργικό, αλλά και να κάνω ένα διάλειμμα απο το επίσης αγαπητό Ε90, τώρα έχω κολήσει πολύ ασχημα μαζί του, σε βαθμό που σκέφτομαι να πουλήσω το Ε90 και να κρατήσω το Ν78.

Που κατάντησα, να σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω N series για κύριο τηλέφωνο. :lol: :lol: :p

Και ένα πρόβλημα που ανακάλυψα. Όταν πάω να ανοίξω την ανάγνωση μηνυμάτων, μου βγάζει μήνυμα, Πλήρης μνήμη, κλείστε κάποιες εφαρμογές και ξαναδοκιμάστε. Το κάνει σε κανέναν άλλο;

Μήπως είναι κάποιο κόλημα του firmware? Τέτοιο μήνυμα έβγαζε και στο τελευταίο firmware του Ν82 όταν πήγαινες να ανοίξεις την "Βοήθεια". Ο panosz75 το έλυσε τυχαία με ένα φορμά που έκανε πριν 1-2 μέρες.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μήπως είναι κάποιο κόλημα του firmware? Τέτοιο μήνυμα έβγαζε και στο τελευταίο firmware του Ν82 όταν πήγαινες να ανοίξεις την "Βοήθεια". Ο panosz75 το έλυσε τυχαία με ένα φορμά που έκανε πριν 1-2 μέρες.

...το οποίο επανέρχεται τυχαία όποτε του καπνίσει. Η δε αναζήτηση της βοήθειας με keyword (η δεξιά καρτέλα της βοήθειας) δεν έχει λειτουργήσει. Τα έχω δει όλα με αυτή τη Nokia. Τηλέφωνο με ~91ΜΒ RAM να μη μπορεί να ανοίξει ένα αρχειάκι βοήθειας κάποιων kb... :lol::lol::lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα σας,

Είμαι καινούργιος στο φόρουμ όπως θα δείτε και νέος χρήστης των Nseries και πιο συγκεκριμένα του Ν 78. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Alpha Copy για την καλή και αξιόπιστη δουλειά που έχει αναλάβει και φέρνει σε πέρας με επιτυχία και δεν εννοώ άλλη παρα την εισαγωγή κινητών Nokia ελληνικό μενού και πλήκτρο καθώς και της άριστης κατασκευής αυτών. Πέρα απο τα καλά μου λόγια για την παραπάνω εταιρεία έχω να προσθέσω και κάποια άσχημα.

Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό (Ν 78) πριν 2 εβδομάδες απο το Πλαίσιο το οποίο όπως μου είπαν προμηθεύεται συσκευές Nokia μόνο απο την Alpha Copy. Το έψαξα και ύστερα απο μια επίσκεψη μου σε ένα κατάστημα Nokia έμαθα έναν τρόπο για να επιβεβαιώσει κάποιος αν όντως είναι προϊόν της AC και όχι παρα-εισαγωγή, πιο συγκεκριμένα μπορείτε να καλέσετε στο τεχνικό τμήμα της Nokia να πείτε τον αριθμό IMEI και αυτοί θα δούν, σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και θα σας ενημερώσουν σχετικά. Όπως προανέφερα θα πω και κάποια άσχημα λόγια για την ΑC και για το Πλαίσιο. Αναλυτικά συνέβη το εξής : μέχρι τώρα έχω αλλάξει 2 συσκευές οι οποίες βγήκαν ελλατωματικές απο το service του Πλαίσιου και τώρα πάω για πιθανή αντικατάσταση και της 3ης που έχω στα χέρια μου. 1ον Η αξιόπιστη ΑC προμήθευεσαι το Πλαίσιο με 2 ελλατωματικές σειρές κινητών Ν 78 και 2ον το Πλαίσιο σε κουράζει 1-2 μέρες μέχρι να σου πεί ότι "ναι το κινητό σας θα αντικατασταθεί και μας έδωσαν και το ΟΚ απο την Νοκια", παρ' όλα αυτά η εξυπηρέτηση είναι άψογη απο τα παιδιά στο Πλαίσιο.

Ας πω και λίγα λόγια για τις συσκευές, η 1η είχε πρόβλημα με τον φωτισμό καθώς έσβηνε μόνος του μέσα σε 5 δευτερόλεπτα (η ρύθμιση ηταν να σβήνει στα 20 και πάνω) και κατα την χρήση του internet τρεμόπαιζε ο φωτισμός. Επίσης κόλλαγε στις εφαρμογές και χρειάστηκε να βγάλω και την μπαταρία για να ξεκολλήσει. Η 2η συσκευή είχε πρόβλημα με την ανάγνωση των καρτών SIM και όπως είναι ευκολοκατανόητο έφυγε την επόμενη κιόλας μέρα για αντικατάσταση. Η 3η συσκευή παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με την 1η, πιο συγκεκριμένα κλείνει ο φωτισμός στα 5 δευτερόλεπτα τελείως. Ύστερα απο λίγο ψάξιμο παρατήρησα τα εξής :

Πάντα ο αισθητήρας φωτός είναι ρυθμιζμένος όπως ακριβώς ήταν απο την αρχή.

1. Ρυθμίζω την εξοικονόμηση ενέργειας στα 60 δευτ και το χρονικό όριο φωτισμού στα 20 δευτ και δεν βάζω καθόλου κωδικό κλειδώματος πλήκτρων και όλα δουλεύουν ΟΚ

2. Ρυθμίζω την εξοικονόμηση ενέργειας στα 60 δευτ και το χρονικό όριο φωτισμού στα 20 δευτ βάζω κωδικό κλειδώματος στο 1 λεπτό και μετά απο λίγο χρήση σβήνει στα 5 δευτ και ο μόνος τρόπος για επαναφορα του προβλήματος είναι restart στο κινητό όπου τονίζω, υπάρχει προσωρινή λύση του προβλήματος. Επίσης στην περίπτωση αυτή είτε βγάλω των κωδικό είτε αλλάξω το χρονικό όριο δεν γίνεται τπτ είναι δηλαδή σαν να με αγνοεί τελείως. Τέλος στην περίπτωση που κάνω restart και βγάλω τον κωδικό είναι όλα ΟΚ.

Σας παρακαλώ δώστε μια λύση στο πρόβλημα μου, πιστεύω πως είναι θέμα λογισμικού βέβαια αλλά θα δούμε, και όποιος μπορεί ας κάνει τα ίδια πειράματα με εμένα και ας απαντήσει με το τι ακριβώς συνέβη. Το παιχνίδι που γίνεται εδώ και 2 βδομάδες με 3 διαφορετικές συσκευές με έχει κουράσει αφόρητα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Σας παρακαλώ δώστε μια λύση στο πρόβλημα μου, πιστεύω πως είναι θέμα λογισμικού βέβαια αλλά θα δούμε, και όποιος μπορεί ας κάνει τα ίδια πειράματα με εμένα και ας απαντήσει με το τι ακριβώς συνέβη. Το παιχνίδι που γίνεται εδώ και 2 βδομάδες με 3 διαφορετικές συσκευές με έχει κουράσει αφόρητα.

Καταρχήν, καλορίζικο το κινητάκι σου.

ΑΠο τότε που κυκλοφόρησε η συσκευή, έχουν βγεί 2 αναβαθμίσεις οι οποίες διόρθωναν κάποια μικροπροβληματάκια και, κυρίως, βελτίωναν την σταθερότητα του λειτουργικού. Η τελευταία είναι η 12.046

Δες αν έχεις και συ την ίδια. Αν όχι, πήγαινε στο μενού Διαχείρηση Συσκευής και κάνε αναβάθμιση Οver The Air.

έχω κάνει τις αναβαθμίσεις και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Απλά θέλω να δω αν κάποιος μπορεί να δοκιμάσει το ίδιο πείραμα που έκανα και εγώ με τις 2 περιπτώσεις και να μου πει εάν συναντάει το ίδιο πρόβλημα.

Υ.Γ. Οι σωστές και πλήρεις αναβαθμίσεις γίνονται μόνο στα κεντρικά της Alpha Copy, έτσι τουλάχιστον με ενημέρωσαν σήμερα το πρωί απο κατάστημα Nokia.

Τεράστια η διαφορά της αναβάθμισης μέσω NSU με την χρήση της FOTA. Με την δεύτερη, κατεβάζει μόνο τις αλλαγές και τις περνάει στην συσκευή σε χρόνο ρεκόρ. Όπως ανέφερα, τα δεδομένα ήταν περίπου 1ΜΒ.

Όντως, όσες φορές και αν χρειάστηκε να πατήσω επανηλειμένα το πίσω, καμία φορά δεν με πέταξε στην οθόνη αναμονής. Μάλλον το πρόβλημα λύθηκε.

Διαφορές μεγάλες δεν υπάρχουν. Απλά, αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι σήμερα, παρόλο που το κινητό πέρασε αρκετές ώρες στα χέρια μου, δεν κόλλησε ούτε 1 φορά. Αν σκεφτείς ότι τις προηγούμενες μέρες κολλούσε 5-6 φορές, μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη αναβάθμιση βελτίωσε την σταθερότητα του λειτουργικού.

Εκανα σήμερα αναβάθ,ιση μεσω NSU και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι δεν χαθηκε τιποτα. Ουτε οι εφαρμογές που σε άλλα χάνονται, ουτε το προφιλ που είχα δώσει. Αυτο που δεν φαίνεται να παίζει ειναι ο τροχος Navi παρολο που τον έχω ενεργοποιημένο. Δεν δειχνει να δουλευει το toch

Αυτο που δεν φαίνεται να παίζει ειναι ο τροχος Navi παρολο που τον έχω ενεργοποιημένο. Δεν δειχνει να δουλευει το toch

Είχες την 12.046 και την ξαναπέρασες μέσω NSU;

Τι ακριβώς έπαθε το navi wheel; Δε δουλεύει σε κανένα μενού ή απλά δεν υπακούει σωστά;

Υ.Γ. Οι σωστές και πλήρεις αναβαθμίσεις γίνονται μόνο στα κεντρικά της Alpha Copy, έτσι τουλάχιστον με ενημέρωσαν σήμερα το πρωί απο κατάστημα Nokia.

Α, δε διορθώνονται αυτοί εκεί πέρα, πάντα στην κοσμάρα τους.

Και για ποιο λόγο η μητρική εταιρία (Nokia) δίνει τις αναβαθμίσεις μέσω Internet? Για πλάκα? :wacko:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Χθές, ήταν η πρώτη μέρα που μπορώ να πω οτι έκανα κανονική καθημερινή χρήση στο Ν78 μου.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: 1 γραπτό μήνυμα, 21 λεπτά ομιλίας, 9,5 λεπτά πλοήγησης Internet μέσω Wi-Fi, 1 λήψη φωτογραφίας αλλά πάνω απο μισάωρο χρήσης της έκθεσης, 7 λεπτά ακρόασης μουσικής με την συσκευή συνδεδεμένη με εξωτερικά ηχεία. Να σημειωθεί οτι ολόκληρη της ημέρα, το κινητό ήταν συνδεμένο με το bluetooth handsfree BH-902.

Με αυτή λοιπόν την επικοινωνία (τα νούμερα είναι ακριβή, τα τσέκαρα μέσα απο το αναλυτικό μητρώο) και με την μπαταρία στρωμένη, σήμερα (ένα 24ωρο μετά την τελευταία φόρτιση) είμαι ακόμα στις 7 μπάρες!!!!!

Αυτό δεν το έχω δει ποτέ μου σε κανένα smartphone. Ούτε στα 9500 και Ε90 με τα τέρατα των 1.500mAh.

Συμπέρασμα: Aπο θέμα αυτονομίας, το Ν78 είναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ.

Χθές, ήταν η πρώτη μέρα που μπορώ να πω οτι έκανα κανονική καθημερινή χρήση στο Ν78 μου.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: 1 γραπτό μήνυμα, 21 λεπτά ομιλίας, 9,5 λεπτά πλοήγησης Internet μέσω Wi-Fi, 1 λήψη φωτογραφίας αλλά πάνω απο μισάωρο χρήσης της έκθεσης, 7 λεπτά ακρόασης μουσικής με την συσκευή συνδεδεμένη με εξωτερικά ηχεία. Να σημειωθεί οτι ολόκληρη της ημέρα, το κινητό ήταν συνδεμένο με το bluetooth handsfree BH-902.

Με αυτή λοιπόν την επικοινωνία (τα νούμερα είναι ακριβή, τα τσέκαρα μέσα απο το αναλυτικό μητρώο) και με την μπαταρία στρωμένη, σήμερα (ένα 24ωρο μετά την τελευταία φόρτιση) είμαι ακόμα στις 7 μπάρες!!!!!

Αυτό δεν το έχω δει ποτέ μου σε κανένα smartphone. Ούτε στα 9500 και Ε90 με τα τέρατα των 1.500mAh.

Συμπέρασμα: Aπο θέμα αυτονομίας, το Ν78 είναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ.

Ω ναι... αυτο ελεγα και εγω σε προηγουμενο ποστ! Το Ν78 ειναι μακραν το καλυτερο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου με τετοια αυτονομια μιας και μην ξεχναμε οτι μπορεις να κανεις παπαδες με την συσκευουλα!

Στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ αυτονομια προσθετω τα επισης ΚΟΡΥΦΑΙΑ GPS, Wi-Fi, ΗΧΟ απο τα ακουστικα! Απλα απιαστο!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

ρε παιδες καλησπερα απο προγραμμα για το gps τελικα ποιο ειναι το καλυτερο για το συγκεκριμενο τηλεφωνο?

επισης ενα προβλημα που εχω οταν παω να μπω στο ιντερνετ κτλ μεσω wap μερικες φορες μπαινει και μερικες αλλες τρωει κολλημα και δε μπαiνει πουθενα ουτε τους χαρτες δε μου φορτωνει στο nokiamaps .εχω κανει τις ρυθμισεις για wap.:worry:

TO NOY SAS

ρε παιδες καλησπερα απο προγραμμα για το gps τελικα ποιο ειναι το καλυτερο για το συγκεκριμενο τηλεφωνο?

επισης ενα προβλημα που εχω οταν παω να μπω στο ιντερνετ κτλ μεσω wap μερικες φορες μπαινει και μερικες αλλες τρωει κολλημα και δε μπαiνει πουθενα ουτε τους χαρτες δε μου φορτωνει στο nokiamaps .εχω κανει τις ρυθμισεις για wap.:worry:

Προφανώς το Sygic είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή για το Ν78.

Όταν βρεθεί κάποια λύση για το Garmin, σαφώς και το Garmin θα είναι η πρώτη επιλογή.

Όσο για το Nokia Maps, έχεις φορτώσει τους χάρτες μέσω του Map Loader??? Δεν έχουν σχέση οι ρυθμίσεις για το wap.

επισης ενα προβλημα που εχω οταν παω να μπω στο ιντερνετ κτλ μεσω wap μερικες φορες μπαινει και μερικες αλλες τρωει κολλημα και δε μπαiνει πουθενα ουτε τους χαρτες δε μου φορτωνει στο nokiamaps .εχω κανει τις ρυθμισεις για wap.

Καταρχήν έχεις την έκδοση λογισμικού 12.046 που είναι και η τελευταία;

Τα κολλήματα που τρώει το τηλέφωνο πολλές φορές δεν οφείλονται στις λάθος ρυθμίσεις του αλλά στην σταθερότητα του λειτουργικού. Αυτά βέβαια έχουν ελαχιστοποιηθεί με την 12.046.

Όσον αφορά το Nokia Maps, σου προτείνω να βάλεις τους χάρτες που προτείνει ο φίλος Αριστοτέλης εδώ.

Προφανώς το Sygic είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή για το Ν78.

Όταν βρεθεί κάποια λύση για το Garmin, σαφώς και το Garmin θα είναι η πρώτη επιλογή.

Όσο για το Nokia Maps, έχεις φορτώσει τους χάρτες μέσω του Map Loader??? Δεν έχουν σχέση οι ρυθμίσεις για το wap.

To sygic είναι όντως η καλύτερη επιλογή....Αν και έχει και αυτό τα ελλατωματάκια του...Άντε να δούμε πότε θα βγεί το destinator για symbian...

ναι τη τελευταια εκδοση εχω.σ ευχαριστω θα το δοκιμασω και ο θεος βοηθος.:D

παντως αυτο με το ιντερνετ δε μπορω να το καταλαβω.το wap δε σε χρεωνει καθολου ετσι?αμα κανω επανεκιννηση το κινητο αρχιζει να ξαναμπαινει ιντερνετ μεσω wap αλλα μερικες φορες δε μπαινει.εχω cosmote γουατς απ και καθε φορα με ρωταει αν θελω να μπω με wifi , υπηρεσιες wap η διαδικτυο.και παταω wap ..με το διαδιδκτυο δεν εχω καταφερει να μπω.και στη σελιδα της nokia που μπηκα στις ρυθμισεις για wap mms κτλ δεν εχει το nokia n78..:worry:

TO NOY SAS

Εγώ μπαίνω ιντερνετ μέσω wi-fi και, μετά την τελευταία, αναβάθμιση, δεν έχω αντιμετοπίσει κανένα πρόβλημα. Συνδέεται ταχύτατα και δεν έχει κολλήσει ποτέ.

Μπες και δες αν έχει τις ρυθμίσεις για Ν82 ή Ν95 και βάλε αυτές. Λογικά θα σου δουλέψει.

Καλημέρα σας,

Απο ότι είδα δεν έχω λάβει κάποια απάντηση για το 1ο post που είχα κάνει, η οποία να με βοηθήσει κάπως. Σήμερα θα κάνω αναβάθμιση απο την AC στα κεντρικά, αλλά ζητώ για άλλη μια φορά εάν κάποιος μπορεί να δοκιμάσει αυτά που έκανα και εγώ και να μου πει τι παρατηρεί στον φωτισμό.

καλημερα σε ολους..

μπορω να εχω μια συνοπτικη εικονα του Ν78 με τα συν και τα μειον του?

ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο Ν82...

καλημερα σε ολους..

μπορω να εχω μια συνοπτικη εικονα του Ν78 με τα συν και τα μειον του?

ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο Ν82...

Διάβασε τις τελευταίες 4 σελίδες του θέματος και θα πάρεις μια ιδέα για την συσκευή.

Καλημέρα σας,

Απο ότι είδα δεν έχω λάβει κάποια απάντηση για το 1ο post που είχα κάνει, η οποία να με βοηθήσει κάπως. Σήμερα θα κάνω αναβάθμιση απο την AC στα κεντρικά, αλλά ζητώ για άλλη μια φορά εάν κάποιος μπορεί να δοκιμάσει αυτά που έκανα και εγώ και να μου πει τι παρατηρεί στον φωτισμό.

Σε εμένα, σε οποία τιμή και αν βάλω το lights time-out (15, 20, 25 sec κλπ) το κινητό λειτουργεί όπως πρέπει-σβήνει δηλαδή ο φωτισμός μετά από το χρονικό διάστημα που έχω ρυθμίσει.

Το δοκίμασες με κλείδωμα πληκτρολογίου με κωδικό ?? Γιατί τότε παρουσιάζει το πρόβλημα και μάλιστα αφού κλειδώσει το κινητό για μια φορά. Αν μπορείς τσέκαρε το πάλι. Ευχαριστώ πάντως που το κοίταξες :)

Το δοκίμασες με κλείδωμα πληκτρολογίου με κωδικό ?? Γιατί τότε παρουσιάζει το πρόβλημα και μάλιστα αφού κλειδώσει το κινητό για μια φορά. Αν μπορείς τσέκαρε το πάλι. Ευχαριστώ πάντως που το κοίταξες :)

Το δοκίμασα μόλις τώρα και με κλείδωμα με κωδικό (ούτε καν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα) και πάλι ο φωτισμός σβήνει εκεί που τον ρυθμίζω εγώ-στα 20 πχ δευτερόλεπτα. Μάλλον κάτι τρέχει με την δίκη σου συσκευή.

Και τα προβλήματα συνεχίζονται... Μόλις πριν λίγο γύρισα απο την Alpha Copy όπου "τσέκαραν" το κινητό για το πρόβλημα που προανέφερα στο φόρουμ. Όπως με ενημέρωσαν το πρόβλημα αυτό οφείλεται σε "πρόβλημα λογισμικού" και ίσως με νεότερη έκδοση του λογισμικού να λυθεί, αλλιώς να το πάω πίσω και να μου κάνουν αντικατάσταση της συσκευής. 1ον έχω βάλει την νεότερη έκδοση αναβάθμισης που έχει κυκλοφορήσει η οποία σύμφωνα με την AC δεν έχει κυκλοφρήσει και δεν έχουν καμία ενημέρωση ούτε ακόμα οι τεχνικοί !!!

Επίσης άλλο ένα πρόβλημα που παρατήρησα και εδώ η AC έδωσε την πιο αστεία απάντηση-λύση είναι το εξής, δεν λειτουργεί το GPS καθόλου !!! Είτε βρίσκομαι σε κλειστό είτε σε ανοιχτό χώρο δεν με βρίσκει και λέει δεν λειτουργεί, ακόμα και αν έχει βρει καμια 10αριά δορυφόρους (έκανα αναζήτηση τουλάχιστον 15 λεπτά και τπτ). Αν φορτώσω την εφαρμογή Nokia Maps με βρίσκει κανονικά και μετά το GPS δουλεύει επίσης κανονικά και η ατάκα που άκουσα απο την AC ήταν η εξής "να μην εισέρχεστε απο το GPS, αλλά απο το Nokia Maps έτσι είναι το σωστό". Τονίζω πως πρόκειται για 2 διαφορετικές εφαρμογές και ότι στην 2η συσκευή το GPS δούλευε κανονικά χωρίς να φορτώσω την NMs.

Τελικό συμπέρασμα είναι ότι δεν είναι θέμα συσκευής, αλλά πρόβλημα λογισμικού και πολύ φοβάμαι πως θα είναι και γενικό το φαινόμενο γιατι κατα την άποψη μου αυτό που βλέπω είναι οτι βγάλανε ένα λειτουργικό-λογισμικό ίσα ίσα για να το βάλουν σε ένα νέο κινήτο (το οποίο θα ήταν άψογο, αν δούλευαν όλα)και να ξεκινήσουν άμμεσα τις πωλήσεις και δεν νοιάστηκαν να πολυ-κοιτάξουν αν δουλεύει ή όχι σωστά με την σκέψη ότι θα τα διορθώσουμε στην πορεία. Ίσως να στάθηκα άτυχος ίσως να φταίει ότι ψάχνω κάτι σε βάθος πριν πω ότι είναι καλό ή οτι δουλεύει και έτσι ανάκαλυψα τις αδυναμίες του, αλλά αναγκαστηκά θα περιμένω νέες αναβαθμίσεις μήπως και λυθούν τα προβλήματα...είναι κουραστικό να πάρω και 4η συσκευή και να έχω πάλι τα ίδια. Αυτο που με απογήτευσε περισσότερο είναι το γεγονός ότι απο την AC δεν παραδέχονται οτι είναι ακόμα πειραματικό το στάδιο του λογισμικού και προσπαθούν να δώσουν, συγνώμη για την έκφραση, χαζές λύσεις για να καθησυχάζουν τον κόσμο...