Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι ακόμα αρκετά καινούριο...Πιστεύω πως η τιμή του δεν θα πέσει πάρα πολύ πχ στα 300 ευρώ σύντομα...Μετά από 2-3 μήνες μάλλον θα πέσει στα 350...
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι ακόμα αρκετά καινούριο...Πιστεύω πως η τιμή του δεν θα πέσει πάρα πολύ πχ στα 300 ευρώ σύντομα...Μετά από 2-3 μήνες μάλλον θα πέσει στα 350...

Ας μην ξεχναμε το N73 (και το Ν78 ειναι ο αντικαταστατης...) που όταν βγηκε ειδικά το music edition εκανε 500 ευρω κοντα... και τωρα το πλαισιο το δινει 300 :D

Αλλα ετσι ειναι η τεχνολογια!

Ας μην ξεχναμε το N73 (και το Ν78 ειναι ο αντικαταστατης...) που όταν βγηκε ειδικά το music edition εκανε 500 ευρω κοντα... και τωρα το πλαισιο το δινει 300 :D

Αλλα ετσι ειναι η τεχνολογια!

Ε καλά, έχει περάσει και πόσος καιρός όμως....

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Εγώ χθες έμαθα από νόκια σοπ πως αναμένεται μέσα στον Ιούνη, αν αυτό λέει κάτι....:O
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Προς τι οι δύο διαφορετικές τιμές για τις καταχωρίσεις του hardshop;

Στο πιο ακριβό η καταχώρηση λέει ότι περιέχει και χάρτη της Ελλάδας.

Edit: τώρα το είδα, στο δεύτερο δίνει και το Sygic με χάρτη της Ελλάδας.

Για εμάς δεν είναι κάτι το συνταρακτικό αυτό φαντάζομαι. :rolleyes:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ Θεσσαλονίκης το έχει σε dummy στην βιτρίνα στην τιμή των 429 ευρώ αλλά δεν το έχουν διαθέσιμο ούτε ξέρουν πότε θα έρθει:blink:

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ Θεσσαλονίκης το έχει σε dummy στην βιτρίνα στην τιμή των 429 ευρώ αλλά δεν το έχουν διαθέσιμο ούτε ξέρουν πότε θα έρθει:blink:

τσιμπημενη τιμουλα.ε ενταξει ειπαμε:lol:

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

τι τσιμπημενη ?

13 ευρω(~3%) πανω απο την προτινομενη μια χαρα ειναι.Εχουμε δει και (πολυ) χειροτερα σε κατι ναυαρχιδες

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Αυτό όμως δεν είναι ναυαρχίδα!Από την αρχή δεν θα ερχόταν πάντως και ως το πιο οικονομικό symbian...
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν εννουσα την τιμη εννουσα την ανατιμηση το καπελο δλδ απο την εδω αντιπροσωπεια.

διοτι μονο εδω στο Ελλαδιστα βαζουν 3% στο Ν78 και 23% στο Ν95 8 gb π.χ

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Στα 429€ δεν είναι καν ναυ- :p

:lol::lol: απαιχτο!!!

βασικα αν ειχε xenon flash θα το επερνα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Εγω (βλακεία ίσως για κάποιους) δε θέλω το N82 κυρίως λόγω xenon...θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ το flash και σε video και ως torch (μου έχει χρησιμέψει άπειρες φορές στο w800i μου)

Btw, δεν πιστεύω το flash του N78 να είναι πιο αδύναμο από αυτό του W800i? Tο λέω επειδή βλέπω το N78 να έχει ένα "ματάκι"

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Εγω (βλακεία ίσως για κάποιους) δε θέλω το N82 κυρίως λόγω xenon...θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ το flash και σε video και ως torch (μου έχει χρησιμέψει άπειρες φορές στο w800i μου)

Btw, δεν πιστεύω το flash του N78 να είναι πιο αδύναμο από αυτό του W800i? Tο λέω επειδή βλέπω το N78 να έχει ένα "ματάκι"

Ακόμα και LED flash να έχει ένα νέο τηλέφωνο S60, το flash δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως φακό.

Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν το LED σαν φλας, δεν τα καταφέρνουν να το ανάψουν κανονικά, αλλά αυτό που ανάβει είναι ένα κόκκινο αχνό λαμπάκι.

Επομένως ξέχασέ τον το φακό στα καινούργια S60, όπως σου λέει και ο φίλος johnsour.

Επίσης, μόνο το Ν96 μπορεί να ανάψει λαμπερό φως στο βίντεο.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...