TheSwiss Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Με βάση σημερινό άρθρο του SymbianWorld και τα 3 θα αρχίσουν να είναι διαθέσιμα από 7/5/2008. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Tons of Nokia N78 vs black Nokia N82 pics http://justamp.blogspot.com/2008/04/tons-of-nokia-n78-vs-black-nokia-n82.html Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Σήμερα είδα το Ν78 σε ψεύτικο σε ένα nokia shop. Τα κουμπιά δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά είναι πολύ καλύτερα από ότι περίμενα σε συγκρηση με το Ν81. Είναι εσθιτά πιο λεπτό από το Ν82. Μόλις έρθει θα το πάρω γιατί νομίζω ότι είναι το καλύτερο 'πακέτο'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 και εγω το ειδα σε fake. ειναι πολυ ομορφο και αρκετα πιο λεπτο απο το ν82. αλλα δεν καταλαβα...τα κουμπια του ειναι touch η πατιουνται κανονικα. οχι τα αλφαριθμιτικα, τα αλλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 και εγω το ειδα σε fake. ειναι πολυ ομορφο και αρκετα πιο λεπτο απο το ν82. αλλα δεν καταλαβα...τα κουμπια του ειναι touch η πατιουνται κανονικα. οχι τα αλφαριθμιτικα, τα αλλα. Απ' ό,τι έχω καταλάβει τα πλήκτρα που λες δεν είναι αφής, παρόλο που δίνουν αυτή την αίσθηση εξ όψεως. Απλά είναι εντελώς επίπεδα, παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα πατιούνται σχετικά εύκολα. Αυτού του είδους τα πλήκτρα έχουν ήδη υιοθετηθεί και στο Ν81 και στο Ν82. Δεν ξέρω όμως πώς θα τα πάει η υλοποίησή τους στο Ν78 από την άποψη της ποιότητας. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Δε λεω πιο ομορφο απ το Ν82 και σιγουρα πιο λεπτο και με αναβαθμιζμενο λειτουργικο,αλλα στο θεμα φωτο βιντεο υστερη καθαρα,και ειναι κριμα γιατι θα μπορουσε να ειναι ο αντικαταστατης του!:(Αντ αυτου εβαλαν τα χαρακτιριστικα της καμερας φλας του Ν82 στο..6220(δε θυμαμαι καλα το ονομα,διορθωστε με αν κανω λαθος)με τη σαφως μικροτερη οθονη που δε ταιριαζει σε φωτοκινητο με κορυφαια Multimedia χαρακτηριστικα!! Και ρωτο και εγω με τη σειρα μου,μηπως γνωριζει καποιος. Κινητο σειρας Ν αντικαταστατης του Ν82(τουλαχιστον με τα χρακτηριστικα του σε καμερα και φλας)θα βγει συντομα,εχει ακουστει κατι; Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Κινητο σειρας Ν αντικαταστατης του Ν82(τουλαχιστον με τα χρακτηριστικα του σε καμερα και φλας)θα βγει συντομα,εχει ακουστει κατι; Δεν εχει ακουστει κατι , τα υπολοιπα στο σχετικο θεμα των rumours κλπ :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 @manan69t, δεν το προορίζουν όμως για φωτοκινητό..Εξού και η χειροτερη κάμερα...Άλλωστε,πού να χωρέσει και το φλας ξένον σε μικρο πάχος όπως και ένας καλός αισθητήρας σαν του Ν82? ;) Είναι απλά ένα όμορφο κινητό,με ανανεωμένο λειτουργικό,που θέλουν να έχει σχετικά χαμηλή τιμή για να πουλήσει...Κανένα απ'τα δύο(Ν78-Ν82)δε "χτυπάει" το άλλο..Γι'αυτό και η σχεδόν ίδια τιμή(δε θα έχουν τις τρομερές διαφορές στην τιμή..).Αν και προσωπικά,θα προτιμούσα το Ν82 έναντι του Ν78 γιατί απλά φωτογραφίζω με το κινητό οπότε αν αγόραζα το Ν78 θα το αγόραζα σαν συμπληρωματικό του Ν82.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Χαλια καμερα 3.2mp?Για κινητο τηλεφωνο μιλαμε.Αυτη τη στιγμη τα 2.0mp ειναι το μεσο τηλεφωνο. Αν θελεις να εντυπωσιαζεις τους φιλους σου καλως. Εγω εχω βγαλει πολυ καλες φωτο(μερικοι δεν το πιστευαν)με το Κ750ι. Και το λεμε γι 1000στη φορα περνεις με 90-100 ευρω επωνυμη φωτογραφικη με 8.2mp+video με ηχο στα 30 καρρε! Προσωπικα τα 3.2mp με υπερκαλυπτουν,αλλα το σημαντικοτερο η μπαταρια του Ν78. Εχω το 6120c το οποιο με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο. Οι φωτο του την μερα ειναι παρα πολυ καλες,και μια χαρα το βραδυ. Τo βιντεο του απαιχτο(mp4). Δεν κολησε ποτε,δουλευει σφαιρα.(προσφατα του εκανα το δευτερο σκληρο φορματ σε 7 μηνες και πεταει). Το Ν78 ειναι ο διαδοχος του,που θα καλυψει τα οποια κενα ειχε. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSwiss Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Nokia N78 review Nokia N78 camera Review and comparisson to Motorola Z10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Απο το review του smape.com: At first glance, Nokia N82 appears to excel N78 in many aspects, but a closer inspection reveals that the only thing that's actually better than in N78 is the camera. As for the rest of the features, N78 is either on the same level or better than N82 no matter what we looked at: software, performance, battery life, audio quality and a lot of other things. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 N78: FM Transmitter demonstration http://www.dailymotion.com/video/x59906_n78-fm-fonction-transmetteur-fm_tech http://symbianworld.wordpress.com/2008/04/30/n78-fm-transmitter-demonstration/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSwiss Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Μια έκδοση με λευκή πρόσοψη έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο Nokia Spain. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Αν η τελική του είναι 419€, με το N82 και τα 5mp του να πηγαίνει 440€, θα πάει άπατο... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Δε νομίζω φίλε Xourxoulitsos, το Ν78 είναι βελτιωμένο σε πολλούς τομείς. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνει καλές πωλήσεις. Εννοείται ότι αν διάλεγα τώρα θα ξανάπαιρνα το Ν82, αλλά το FP2 πού το πας??? ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Μια έκδοση με λευκή πρόσοψη έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο Nokia Spain. :confused: σαν το μαυρο κανενα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 μουσικά ειναι καλυτερο απο το ν82? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ετσι ακουγεται(no pun intended) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Μια έκδοση με λευκή πρόσοψη έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο Nokia Spain. :confused: Εντελως PS αλλα και το Ν82 ετσι ξεκινησε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Aν η τιμη του ξεπερασει τα 350 ευρω θα πατοσει!!!! Πλεον εχουν πεσει η τιμες σε Ν95-445 και Ν82-433 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSwiss Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Μια έκδοση με λευκή πρόσοψη έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο Nokia Spain. :confused: Εντελως PS αλλα και το Ν82 ετσι ξεκινησε .. Συμφωνώ, και εγώ για photoshopia το βλέπω μάλλον αλλά το μόνο περίεργο είναι οτι η φωτο βρίσκεται στο επίσημο site της Nokia στην Ισπανία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Aν η τιμη του ξεπερασει τα 350 ευρω θα πατοσει!!!! Επισημη τιμη χωρις φορους : 350 ευρω . Περιπτωση η τελικη τιμη στην Ελλαδα να ειναι 350 ευρω : μηδενικη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Επισημη τιμη χωρις φορους : 350 ευρω . Περιπτωση η τελικη τιμη στην Ελλαδα να ειναι 350 ευρω : μηδενικη . Αρα περιπου 420 με ΦΠΑ!!! Mε τοσα παιρνεις το Ν82,γιατι να το προτιμησει κανεις εναντι του 82 για το fm transmiter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Στο Nokia shop του Βόλου υπάρχει σε dummy, το είδα σήμερα. Καλό μου φάνηκε, πιο λεπτό από το Ν82 μου, αλλά με ξενίζει κάπως η τοποθέτηση των πλήκτρων. Σε κάποιο σημείο φαίνεται να είναι υπερβολικά άδεια η επιφάνεια του καντράν. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Πάντως είναι όπως το δείχνουν οι φωτογραφίες. Απ' ό,τι φαίνεται έχει καλή φωτογένεια. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Στο Nokia shop του Βόλου υπάρχει σε dummy, το είδα σήμερα. Πραγματι δειχνει καλο . Το ειδα και εγω σε dummy σε Nokia shop και μπορω να πω οτι ηταν συμπαθητικο . Γνωμη μου ειναι οτι στην αρχη θα κοστιζει περιπου 400 ευρω και οταν μετα απο λιγο πεσει η τιμη θα υπαρχει μια διαφορα με το Ν82 του οποιου η τιμη ειναι αρκετα "πεσμενη" . Τωρα για το ποιος θα το προτιμησει , θα δουμε . Εχουν ξεχωριστη εμφανιση και θα εχουν και αυτα το κοινο τους . Το καθενα εχει τα ατου του . Τωρα αν δε πουλησει επειδη το "σκεπαζει" το Ν82 , το αποτελεσμα θα ειναι , μαλλον , πτωση τιμης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts