Jump to content

Sony Ericsson Z770i

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Live photos από το δικό μου. Το μαύρο του πάει πολύ.

Πολυ ομορφο το κινητο.και πολυ λεπτο.Μεγεια σου :D

ρε παιδια μπορειτε να με βοηθησετε λιγο?πως στο καλω κανω τις ρυθμισεις για ιντερνετ?εχω συνδεση cosmote αλλα δεν μπορω να ρυθμισω την συσκευη..μπορει καποιος να με βοηθησει σας παρακαλωωωωωωωω?

ευχαριστω

Καλησπέρα.Μεγια το κινητο σου.τωρα τις ρυθμισεις καλυτερα να τις κατεβασεις απο το επισημο site της sony ericsson εδώ.ακολουθησε βημα-βημα της οδηγιες.

Υ.Γ.χρονια σου πολλα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 108
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα. Με ενδιαφερει πολυ αυτο το τηλεφωνο. Μπορει ο φιλος kotetsi που εχει ηδη το κινητο να μας πει την δικη του γνωμη για το πληκτρολογιο? ( Μιας και στην παρουσιαση του απ' το myphone, ο συντακτης δεν αποκομισε και τις καλυτερες εντυπωσεις απ'αυτο. Μαλλον ως δυσλειτουργικο και ως μικρη ταλαιπωρια το χαρακτηριζει. )

Ευχαριστω.

Κανένα test του κινητού, ολοκληρωμένο, με φωτογραφίες που τραβάει κλπ, δεν μπόρεσα να βρω πουθενά. Τι έγινε, τόσο στο φτύσιμο το έχουν;

:) Review & Photos: Mobile-Review.com

http://www.mobile-review.com/review/image/sonyeric/z770/pic/pic7.jpg

Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας :(

Τώρα που το δοκίμασα ανοίγει κανονικά! Τις προηγούμενες μέρες είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

4 φωτογραφίες από την κάμερα (απαράδεκτες :down:)

http://img142.imageshack.us/img142/6543/photo1ai3.th.jpg - http://img142.imageshack.us/img142/6743/photo2wj8.th.jpg - http://img301.imageshack.us/img301/1318/photo3sg8.th.jpg - http://img301.imageshack.us/img301/1346/photo4sm0.th.jpg

Τώρα που το δοκίμασα ανοίγει κανονικά! Τις προηγούμενες μέρες είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

4 φωτογραφίες από την κάμερα (απαράδεκτες :down:)

http://img142.imageshack.us/img142/6543/photo1ai3.th.jpg - http://img142.imageshack.us/img142/6743/photo2wj8.th.jpg - http://img301.imageshack.us/img301/1318/photo3sg8.th.jpg - http://img301.imageshack.us/img301/1346/photo4sm0.th.jpg

Κι'εγω τωρα που το τεσταρα ειναι μια χαρα.οντως οι φωτογραφιες ειναι απαραδεκτες :down: τωρα ομως καποιος που θα επιλεξει το παραπανω κινητο...θα το παρει μονο για image και για τα βασικα.δεν νομιζω να δωσει σημασια στην καμερα.

παντως σαν κινητο μου αρεσει πολυ..αλλα σε αυτη την τιμη ΤΡΟΜΑΖΩ :cold:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...μήπως να άφηνα "κατά λάθος" το K610i επάνω στο τραπέζι ώστε να το ξεπαστρέψει κόρη μου στο άψε-σβήσε; :X

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλησπερα. Με ενδιαφερει πολυ αυτο το τηλεφωνο. Μπορει ο φιλος kotetsi που εχει ηδη το κινητο να μας πει την δικη του γνωμη για το πληκτρολογιο? ( Μιας και στην παρουσιαση του απ' το myphone, ο συντακτης δεν αποκομισε και τις καλυτερες εντυπωσεις απ'αυτο. Μαλλον ως δυσλειτουργικο και ως μικρη ταλαιπωρια το χαρακτηριζει. )

Ευχαριστω.

Σήμερα είδα το post σου. Το πληκτρολόγιο μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Δεν ξέρω πώς μπορώ να τα περιγράψω αλλά εν ολίγοις με βόλεψε παρά τα σχετικά μεγάλα δάχτυλα που έχω. Με βοηθάει πολύ που όλα τα πλήκτρα είναι στο ίδιο ύψος με το σταθερό τμήμα της υπόλοιπης επιφάνειας (το ακριβώς αντίθετο από το K810i της κοπέλας μου, όπου δεν μπορούσα να πληκτρολογήσω γρήγορα λόγω των μικρών πλήκτρων που εξείχαν πολύ από την επιφάνεια). Η απόκριση στις εντολές είναι καλή και ελπίζω να γίνει ακόμη ταχύτερη, όπως είχα συνηθίσει από το Κ750i (προφανώς φταίει το ότι είναι η πρώτη έκδοση του λογισμικού). Δεν έχω πατήσει ποτέ δύο πλήκτρα μαζί και το χέρι μου προσανατολίζεται άριστα στα πληκτρα σε περίπτωση τυφλής γραφής. Αν δεν έχεις δει τη συσκευή από κοντά και είσαι Αθήνα, θα χαρώ να συναντηθούμε κάπου να τη δεις και να την περιεργαστείς (μένω Μαρούσι).

Κι'εγω τωρα που το τεσταρα ειναι μια χαρα.οντως οι φωτογραφιες ειναι απαραδεκτες :down: τωρα ομως καποιος που θα επιλεξει το παραπανω κινητο...θα το παρει μονο για image και για τα βασικα.δεν νομιζω να δωσει σημασια στην καμερα.

παντως σαν κινητο μου αρεσει πολυ..αλλα σε αυτη την τιμη ΤΡΟΜΑΖΩ :cold:

Δε νομίζω ότι το κινητό είναι τόσο «πουλ μουρ», μάλλον πλασάρεται ως μια «ντιζαϊνάτη» συσκευή με βασικές λειτουργίες. Το μαρτυρά άλλωστε και η τιμή της, ΟΧΙ αυτή της Ελλάδας (θέλεις καινούρια συσκευή; δώσε κάτι παραπάνω!) αλλά αυτή που λανσάρεται στις υπόλοιπες χώρες (πχ Ιταλία 219 ευρώ στην ΤΙΜ, 206 ευρώ στο bow.it). Οι φωτογραφίες που τραβάει το κινητό είναι απλά καλές, τίποτε το ιδιαίτερο αλλά το χαρακτηρισμό «απαράδεκτες» θα τον έδινα πιο εύκολα στο 6280 της Nokia που είμαι επίσης κάτοχος.

:shifty:

Σήμερα είδα το post σου. Το πληκτρολόγιο μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Δεν ξέρω πώς μπορώ να τα περιγράψω αλλά εν ολίγοις με βόλεψε παρά τα σχετικά μεγάλα δάχτυλα που έχω. Με βοηθάει πολύ που όλα τα πλήκτρα είναι στο ίδιο ύψος με το σταθερό τμήμα της υπόλοιπης επιφάνειας (το ακριβώς αντίθετο από το K810i της κοπέλας μου, όπου δεν μπορούσα να πληκτρολογήσω γρήγορα λόγω των μικρών πλήκτρων που εξείχαν πολύ από την επιφάνεια). Η απόκριση στις εντολές είναι καλή και ελπίζω να γίνει ακόμη ταχύτερη, όπως είχα συνηθίσει από το Κ750i (προφανώς φταίει το ότι είναι η πρώτη έκδοση του λογισμικού). Δεν έχω πατήσει ποτέ δύο πλήκτρα μαζί και το χέρι μου προσανατολίζεται άριστα στα πληκτρα σε περίπτωση τυφλής γραφής. Αν δεν έχεις δει τη συσκευή από κοντά και είσαι Αθήνα, θα χαρώ να συναντηθούμε κάπου να τη δεις και να την περιεργαστείς (μένω Μαρούσι).

Δε νομίζω ότι το κινητό είναι τόσο «πουλ μουρ», μάλλον πλασάρεται ως μια «ντιζαϊνάτη» συσκευή με βασικές λειτουργίες. Το μαρτυρά άλλωστε και η τιμή της, ΟΧΙ αυτή της Ελλάδας (θέλεις καινούρια συσκευή; δώσε κάτι παραπάνω!) αλλά αυτή που λανσάρεται στις υπόλοιπες χώρες (πχ Ιταλία 219 ευρώ στην ΤΙΜ, 206 ευρώ στο bow.it). Οι φωτογραφίες που τραβάει το κινητό είναι απλά καλές, τίποτε το ιδιαίτερο αλλά το χαρακτηρισμό «απαράδεκτες» θα τον έδινα πιο εύκολα στο 6280 της Nokia που είμαι επίσης κάτοχος.

Ναι ομως στα 250 ευρο που κοστιζει στην χωρα μας..σε αυτα τα χρηματα παιρνεις πολυ καλυτερα κινητα και με design οπως w580i και σε αυτα τα χρηματα μπορεις να επιλεξεις δοκιμασμενα και μια χαρα κινητα.-->k810i,k850i :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου ευχαριστω παρα πολυ και για την απαντηση, αλλα και για την προθυμια σου να σηναντηθουμε ωστε να το δω απο κοντα.:):)

Τελικα δεν θα χρειαστει, γιατι σημερα δεν αντισταθηκα και το χτυπησα απο το Πλαισιο, αφου το εχει σε μαυρο χρωμα που οντως ειναι απαιχτο..! :D Πραγματι το πληκτρολογιο του ειναι παρα πολυ ευχρηστο και ''υπακουο''. Φαινεται οτι οντως επενεβησαν οι Σουηδοι σ'αυτον τον τομεα πριν κυκλοφορισει, και διορθωσαν τα τυχον προβληματα.

Παντως μ'αυτη την ομορφια, με ξανακερδισε η SE μετα απο χρονια..Επιτελους (!) κατι διαφορετικο.. (Μαλλον η εταιρια ειχε καπου χαθει στα παμπολλα της ατελειωτης και ..ατελειωτης και μονοτονης στο τελος, σειρας W..) Και για να μην ξεχνιομαστε, SAR ΜΟΝΟ 0.44 !!!!!

Ναι ομως στα 250 ευρο που κοστιζει στην χωρα μας..σε αυτα τα χρηματα παιρνεις πολυ καλυτερα κινητα και με design οπως w580i και σε αυτα τα χρηματα μπορεις να επιλεξεις δοκιμασμενα και μια χαρα κινητα.-->k810i,k850i :)

Αξίζει τα χρήματα του μέχρι τελευταίας δεκάρας..όποιος το επιλέξει δεν πρόκειται να το μετανιώσει ποτέ;)

Όσο για την φωτογραφική του είναι όντως απαράδεχτη αλλά είμαι σίγουρος πως στην επόμενη version θα την έχουν φτιάξει:)

Επίσης το σήμα του,η ποιότητα συνομιλίας αλλά και το ραδιόφωνο του,όπως επίσης και η καταπληκτική του οθόνη είναι ΟΛΑ τα ΛΕΦΤΑ:D:D:D

Επίσης το σήμα του,η ποιότητα συνομιλίας αλλά και το ραδιόφωνο του,όπως επίσης και η καταπληκτική του οθόνη είναι ΟΛΑ τα ΛΕΦΤΑ:D:D:D

Οντως ετσι ειναι ! Ειδικα ως προς την ποιοτητα συνομιλιας, μεχρι τωρα ως προτυπα ειχα το αρχαιο Τ39, τα ΝΟΚΙΑ Ε65 και 6120.. Τα ξεπερναει κατα πολυ..! :)

καιρο ειχα να διαβασω τοσο καλα λογια για κινητο,με πεισατε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Άντε, καλορίζικο ταξιδιώτη, αν και σε προειδοποιώ (παρακολουθώντας την πορεία σου όσον αφορά την αγορά κινητών) ότι είναι απλά ένα all-around κινητό. :p

πηγα πλαισιο σημερα και δεν το ειχαν εκει.κι ουτε ηξεραν και ποτε θα ερθει,παραξενο.

Κατ΄αρχάς Καλή Ανάσταση κ καλό Πάσχα.

Θα ήθελα απάντηση στα εξής:

Έχω ΝΟΚΙΑ 6230i. Οι "απαράδεκτες" φωτογραφίες που βγάζει, είναι τουλάχιστον καλύτερες ή όμοιες απ' του ΝΟΚΙΑ 6230i (των 1,3 MPX);

Υπόψιν, ότι στατιστικά η 1/20 φωτος ήταν καταπληκτική για 1,3ΜΡΧ.

Το Media player του είναι καλό; κ δέχεται διάφορα format μουσικής; (όχι απαραίτητα μόνο mp3)

Η μπαταρία του με μέτρια (υποκειμενικό!) χρήση πόσο διαρκεί;

Έχει κάποιο άλλο "πρόβλημα", ή κάτι να προσεχθεί;

Ευχαριστώ!

Καλή Ανάσταση και καλώς όρισες στο myphone. :)

Η φωτογραφική του Ζ770 είναι μέτρια, μη έχοντας φλας και αυτόματη εστίαση, όπως πχ το Κ750. Δε θα απογοητεύσει την ημέρα, ίσως ούτε τη νύχτα συγκρινόμενη με αυτή του 6230. Το media player παίζει και aac εκτός από mp3, άλλα format δεν έχω δοκιμάσει. Η μπαταρία αφού στρώσει κρατάει, «παραδοσιακά» για Sony Ericsson, αρκετά. Πρόβλημα δεν έχει διαπιστωθεί, ίσως μια αργή απόκριση στο άναμμα της οθόνης από τη στιγμή που ανοίξεις το πορτάκι αλλά αυτό το έχω εγώ που είναι TIM branded (Ιταλίας), δεν έχει ακουστεί από κατόχους unbranded κάτι.

ciao kotetsi. to tim exei ellhnika?kai egw eimai milano kai skeftomai na to parw alla mia fora pou eixa agorasei to k600i no brand den eixe ellhnika kai akoma kai an to moddariza den mporouse na eixe ellhnika kai italika tautoxrona opws ta motorola.saluti:D

Ciao Alex. Όχι, η ιταλική έκδοση δεν έχει ελληνικά και δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος για ελληνικά και ιταλικά ταυτόχρονα αφού είναι διαφορετικά τα flash files για την κάθε χώρα.

Πολύ καλό φαίνεται και κομψό. Θα το χτυπήσω. Ευχαριστώ τους συμforumίτες για τις αξιολογήσεις τους. Είχα κάποιους ενδοιασμούς για τα πλήκτρα (δεν με ενδιαφέρει και πολύ η κάμερα) αλλά με πείσατε.
http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif

το ειδα κι εγω στο πλαισιο,ωραιο και καλο σε αυτη την τιμη,δεν το πηρα ομως.απο μεσα το υλικο του πληκτρολογιου μου φανηκε φτηνιαρικο.

• The title was changed to Sony Ericsson Z770i