Jump to content

panosm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panosm

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

panosm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα. για να επανέλθω! Υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου ηλεκτρονικό οδηγό χρήσης: Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα! Δεν βρίσκω Οδηγό Χρήσης του LG GT505 ούτε στα ελληνικά καλυτερα, ούτε στα αγγλικα, ούτε στο site της LG ή κάπου αλλού. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα. Είμαι μεταξύ ΝΟΚΙΑ Ε52 κ LG GT500. Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, κ ή μου διαφεύγει, ή δεν υπάρχει η απάντηση στις εξής ερωτήσεις: 1) μπορώ να βάλω δική μου αποθηκευμένη φωτογραφία ως ταπετσαρία (να φαίνεται στην οθόνη); στα SAMSUNG έχω διαβάσει ότι δεν ... 2) το βίντεο σε πόση ανάλυση, κ fps ; 3) το SAR πόσο είναι; Ευχαριστώ για την κατανόηση.
  4. Υπάρχουν πολλοί που το έχουν ακόμη και σαν 1ο κινητό! Είμαι ένας ευτυχής κάτοχός του εδώ και 3 1/2 χρόνια. Και δεν ξέρω αν το όποιο καινούργιο, που κάποτε θα πάρω σε 5-6 μήνες, παρότι πιο εξελιγμένο, θα είναι αντάξιό του. Το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. Δεν παθαίνει τίποτα και πάντα δουλεύει τέλεια...., όπως αναφέρει και ο DxL.
  5. Καλημέρα. Θα ήθελα να βρω το βιβλιαράκι οδηγιών (ελληνικά, κατά προτίμηση, ή αγγλικά) για το LG KC910 Renoir. Πείτε μου κάποιο site. Ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα κ ευχαριστώ! Φίλε morheus. Για να σε "παρηγορίσω"! Σίγουρα το ΝΟΚΙΑ 6267 είναι σύμφωνα με τα forums ένα πολύ καλό κινητό με πολλές δυνατότητες! Ωστόσο είναι σαφώς πιο ογκώδες κ πιο "άσχημο" απ' το Ζ770i. Αυτό ήθελα να πάρω. Αλλά η συγκεκριμένη συσκευή που δοκίμασα στο ΠΛΑΙΣΙΟ της Καλλιθέας με απογοήτευσε: Η εξωτερική οθόνη δεν μ' εντυπωσίασε στην απόδοση των χρωματισμών (αναλογικά με την ανάλυσή της). Το κυριότερο΄ η εσωτερική οθόνη παρουσίαζε κάθετες κινούμενες γκριζωπές γραμμές, μ' αποτέλεσμα να μην βλέπεις καλά τις φωτο, κλπ. Διάβασε περισσότερα για το συγκεκριμένο στα οικεία forums... Καλό φαίνεται κ το αναμενόμενο ΝΟΚΙΑ 6600 FOLD, αλλά όσον αφορά τις διαστάσεις του (παρότι μικρότερο στο μήκος κ πλάτος, κ με ίσο πάχος με το Ζ770i) θα φαίνεται ογκοδέστερο. Γι' αυτό απόλαυσε το δικό σου SE Ζ770i! (μέχρι να σε ρωτήσω κάτι άλλο σχετικό!!!)
  7. Χριστός Ανέστη! Να ΄μαι πάλι. Έχω κάποιες ερωτήσεις. Η πρώτη και βασική: Δοκίμασα σήμερα το SE Ζ770i σ΄ ένα κατάστημα, και βάζοντας την ηχογράφηση, όταν το έκλεινα (το πορτάκι), σταματούσε, δεν συνέχιζε, και αποθηκευόταν. [Στο ΝΟΚΙΑ 6267 συνέχιζε (που είχα ξαναδοκιμάσει). Αυτό συμβαίνει, επειδή το 6267 είχε και πλήκτρα για μουσική στο πορτάκι; Στο Ζ770i, που δεν έχει, υπήρχε ρύθμιση για «ενεργό» πορτάκι; Ή έτσι γίνεται πάντα;] ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Αν βάλω μουσική (mp3, ράδιο, κλπ) με μεγάφωνο ή ακουστικά, θα πρέπει να το έχω ανοικτό (πράγμα άβολο αν ταξιδεύεις, πχ με λεωφορείο), ή θα ακούω μουσική και όταν το έχω κλειστό το πορτάκι (ώστε να γίνεται οικονομία χώρου κ είναι κ πιο βολικό); Ας μου απαντήσει κάποιος που το έχει ( ο φίλος kotetsi, ή άλλος-η). Οι φωτογραφίες που είδα κ έβγαζε ήταν αξιοπρεπέστατες κατά τη γνώμη μου και το PHOTO FIX του τις έκανε ακόμα πιο ζωντανές, αν και με αλλαγές στους χρωματικούς τόνους, ώστε να φαίνονται πιο «ξεκούραστα»! (αν το θέτω σωστά). Το βίντεό του επίσης καλό για τα δεδομένα του (αν δεν κάνω λάθος 30 fpm). Βέβαια όλα αυτά στο σκιερό περιβάλλον του καταστήματος. Μπορούμε να βγάλουμε φωτος σε οριζόντιο άξονα κ να «πιάνουν» όλη την οθόνη, ή μόνο σε κάθετο; Γενικώς το SE Ζ770i δεν έχει αγοραστεί τόσο, παρότι νεότατο κινητό (περίπου 3 μήνες). Χωρίς απαραιτήτως να σημαίνει αυτό κάτι, μήπως το τηλέφωνο είναι «προβληματικό» ως προς τις λειτουργίες του, ή κάτι άλλο; (Δεν αναφέρομαι στη συνάρτηση τιμής κ λειτουργιών του, που ίσως το κάνουν «απαγορευτικό» για κάποιους). Εκ των προτέρων ευχαριστώ για την υπομονή σας να απαντήσετε.
  8. Ευχαριστώ! Αν θυμηθώ(!) κάτι άλλο, εδώ είμαστε.
  9. Κατ΄αρχάς Καλή Ανάσταση κ καλό Πάσχα. Θα ήθελα απάντηση στα εξής: Έχω ΝΟΚΙΑ 6230i. Οι "απαράδεκτες" φωτογραφίες που βγάζει, είναι τουλάχιστον καλύτερες ή όμοιες απ' του ΝΟΚΙΑ 6230i (των 1,3 MPX); Υπόψιν, ότι στατιστικά η 1/20 φωτος ήταν καταπληκτική για 1,3ΜΡΧ. Το Media player του είναι καλό; κ δέχεται διάφορα format μουσικής; (όχι απαραίτητα μόνο mp3) Η μπαταρία του με μέτρια (υποκειμενικό!) χρήση πόσο διαρκεί; Έχει κάποιο άλλο "πρόβλημα", ή κάτι να προσεχθεί; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...