domal Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ναι αλλα ποιο μικρη οθονη φιλε μου Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ασχετο παιδια μερικες ερωτησεις γιατι δεν μπορω να τα βρω 1.- που ειναι το κουμπι για softreset ??? στο xperia ??? 2.- πως ρυθμιζουμε την καμερα να σωζει στην καρτα μνημης ?? 1.- βγάζεις το καπάκι της μπαταρίας, βγάζεις και το πενάκι απαραίτητα, εκεί θα δεις μια τρυπούλα που ειναι το soft reset 2.- Oταν μπεις στην κάμερα πας τα tools, στην δεξιά πλευρά πατάς το κάτω βελάκι, μετά το πάνω αριστερό εικονίδιο που είναι μια κάμερα και μια ταινιούλα, εκεί είναι η ρύθμηση για το που θα απθηκεύονται οι εικόνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 επειδή είμαι και λίγο άσχετος. Τα προγράμματα στο xperia μπαίνουν με κανονικό install σαν τα pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 1.- βγάζεις το καπάκι της μπαταρίας, βγάζεις και το πενάκι απαραίτητα, εκεί θα δεις μια τρυπούλα που ειναι το soft reset 2.- Oταν μπεις στην κάμερα πας τα tools, στην δεξιά πλευρά πατάς το κάτω βελάκι, μετά το πάνω αριστερό εικονίδιο που είναι μια κάμερα και μια ταινιούλα, εκεί είναι η ρύθμηση για το που θα απθηκεύονται οι εικόνες να σαι καλ και το εψαχνα τα ατιμα !!!!:D Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Επισης η καμερα του xperia ειναι καταπληκτικη σε σχεση τοσο με το hd οσο και με το ομνια Σοβαρά το εξπίρια έχει καλυτερη καμερα απο το ομνια? Αυτο αν αληθευει ειναι τεράστιο συν (για μενα τουλαχιστον)! Νομιζα πως το ομνια υπερεχει λογω 5 μεγαπιξελ, αλλά ειναι αληθεια πως δεν εχουν σημασια τα μεγαπιξελ, εξαλλου το Κ800 που εχει 3,2 βγαζει καλυτερες απο τα αντιστοιχα της ερικσον που εχουν 5 μεγαπιξελ. επειδή είμαι και λίγο άσχετος. Τα προγράμματα στο xperia μπαίνουν με κανονικό install σαν τα pc? Την εχω κι εγω αυτη την απορια...(ασχετη κι εγω!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 τα cab αρχεια τα περνας στην συσκευη κ τα κανεις install απο τη συσκευη σου.τα προγραμματα που εχουν καταληξη exe συνδεεις το κινητο με το pc κ τα κανεις install απο κει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 τα cab αρχεια τα περνας στην συσκευη κ τα κανεις install απο τη συσκευη σου.τα προγραμματα που εχουν καταληξη exe συνδεεις το κινητο με το pc κ τα κανεις install απο κει... :blink: Ωχ ωχ ωχ τι μπλεξιμο με περιμενει με το xperia... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 :blink: Ωχ ωχ ωχ τι μπλεξιμο με περιμενει με το xperia... Αυτό δεν είναι τίποτα... άλλα να δεις! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGREGORYY Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ΛΥΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΈΛΥΣΑ ΕΠΙΤΥΧΏΣ ΜΕ THN VODAFONE ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΌΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΏΜΟΣ ?? ΝΟΜΙΖΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΣΕ ΠΟΥ:worry::worry: ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΆ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΧΡΩΜΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 παρτο σε μαυρο..ειναι πιο ωραιο! i am fun of black :rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ΛΥΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΈΛΥΣΑ ΕΠΙΤΥΧΏΣ ΜΕ THN VODAFONE ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΌΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΏΜΟΣ ?? ΝΟΜΙΖΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΣΕ ΠΟΥ:worry::worry: ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΆ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΧΡΩΜΑ Κ γω σε μαύρο το εχω αλλά δε θα έλεγα όχι σε ασημένιο.πανέμορφο κ αυτό..κ προσπάθησε να μη γράφεις με κεφάλαια είναι σα να φωνάζεις κ άσε που απαγορεύεται..καλώς ήρθες στο κλαμπ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Κατα τα αλλα το xperia λιγο που το εχω τεσταρει ειναι πολυ ποιο γρηγορο απο το hd ειδικα στις ταινιες αλλα αυτο μαλλον ειναι θεμα οτι το hd εχει τεραστια οθονη ναι αλλα ποιο μικρη οθονη φιλε μου Ίσα ίσα που σε ένα πρόχειρο benchmark που είδα κάπου (ως και λίγο ανούσιο με τη μεθοδολογία του) το HD είχε βγει 10% πιο γρήγορο στο CorePlayer για video. Βέβαια προφανώς τέσταραν διαφορετικές build των windows και ποιος ξέρει πως εκτέλεσαν το benchmark. Όπως και να έχει πάνω κάτω τα ίδια είναι και δεν μπορεί κανείς με σίγουρια να πει ότι το ένα είναι πιο γρήγορο από το άλλο, μην ξεχνάμε ότι κατα 90% έχουν το ίδιο hardware. Τώρα το ότι το HD έχει μεγαλύτερες διαστάσεις στην οθόνη δεν έχει καμία σημασία στην ταχύτητα. Ο αριθμός των pixels είναι ο ίδιος άρα και η επεξεργαστική δύναμη για να ανανέωσεις τα περιεχόμενα τις οθόνης είναι ακριβώς/σχεδόν ίδια (εκτός αν έκαναν κάτι εντελώς λάθος τα τσακάλια της HTC). Η μόνη διαφορά μπορεί να είναι ότι το HTC καταναλώνει περισσότερη μπαταρία (άσχετο με το performance) αλλά και για αυτό δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100%. anyway μου φτανει που στο xperia ακουγονται ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ συνομιλητες με το vito recorder !!!ενω στο hd δυστυχως οχι Είσαι σίγουρος; Εγώ από προσωπική εμπειρία (και με το συγκεκριμένο πρόγραμμα) αλλά και από άλλους στο xda ξέρω ότι το XPERIA δεν υποστιρίζει ηχογράφιση και των δύο συνομιλητών. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το βάλεις στην ανοιχτή ακρόαση αλλιώς δεν θα ακούγεται σχεδόν (ακούγεται ελάχιστα) καθόλου ο συνομιλητής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Παιδιά sorry ίσως για την πολύ απλή ερώτηση αλλά μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο αρχείο βάζουμε τα mp3 για να χτυπούν ως ringtones; Τέλος από που ρυθμίζουμε τα πάνελς έτσι ώστε μετά την επανεκκίνηση της συσκευής να εμφανίζεται το επιθυμητό πάνελ που εμείς επιλέξαμε; Τα mp3 θα πρέπει να πάνε στο κινητό στον κατάλογο Windows\Rings. Για το panel που θέλεις να εμφανίζεται όταν ξεκινάει η συσκευή σου μπορείς να το ρυθμίσεις με το Xperia Tweak. Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Το Active Sync 4,5 το κατεβασα και εγω και δεν το εγκαθιστα καν ο υπολογιστης :mad: Αντιδρουν, αλλά δεν ακολουθουν το δαχτυλο οπως εδειχνε το ψαρωτικο βιντεο της Σονυ Ερικσον! (βεβαια αυτο το βιντεο εδειχνε και το περασμα σε landscape mode να γινεται σε χρονο-αστραπη...γενικοτερα το βιντεακι ηταν για τα πανηγυρια-καμία σχεση με την πραγματικοτητα)! Και τωρα που το θυμηθηκα, το touch focus υφισταται? Οσο κι αν προσπαθησα δεν το καταφερα... Και αντιδρούν (κολυμπούν μακριά γρήγορα) και ακολουθούν είτε το δάχτυλο είτε το πενάκι. Επίσης φυσικά και το Touch Focus υφίσταται και δουλεύει κανονικότατα... Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ίσα ίσα που σε ένα πρόχειρο benchmark που είδα κάπου (ως και λίγο ανούσιο με τη μεθοδολογία του) το HD είχε βγει 10% πιο γρήγορο στο CorePlayer για video. Βέβαια προφανώς τέσταραν διαφορετικές build των windows και ποιος ξέρει πως εκτέλεσαν το benchmark. Όπως και να έχει πάνω κάτω τα ίδια είναι και δεν μπορεί κανείς με σίγουρια να πει ότι το ένα είναι πιο γρήγορο από το άλλο, μην ξεχνάμε ότι κατα 90% έχουν το ίδιο hardware. Τώρα το ότι το HD έχει μεγαλύτερες διαστάσεις στην οθόνη δεν έχει καμία σημασία στην ταχύτητα. Ο αριθμός των pixels είναι ο ίδιος άρα και η επεξεργαστική δύναμη για να ανανέωσεις τα περιεχόμενα τις οθόνης είναι ακριβώς/σχεδόν ίδια (εκτός αν έκαναν κάτι εντελώς λάθος τα τσακάλια της HTC). Η μόνη διαφορά μπορεί να είναι ότι το HTC καταναλώνει περισσότερη μπαταρία (άσχετο με το performance) αλλά και για αυτό δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100%. ............................ Ενώ είχα πάρει δύο HD (αγγλικό και ελληνικό) και ΟΜΝΙΑ πιο πριν, με κανένα απο αυτά δεν ήμουν τόσο ικανοποιημένος όσο με το Χ1 τώρα. Δεν μου έκαναν "κλικ", το HD για το μέγεθός του (και διάφορα άλλα), και το ΟΜΝΙΑ για τα προβληματάκια με το GPS του, και την οθόνη του τελικά (και επίσης διάφορα άλλα). Με το Χ1 μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος, και πολύ βασικό γι' αυτό (και για την σύγκριση μεταξύ των ανωτέρω) είναι το hard πληκτρολόγιο. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που με κάνουν να το θεωρώ ανώτερο απο τις δύο ανωτέρω συσκευές, αλλά τα ξέρουμε. Μιλάμε για μια ΠΟΛΥ καλή συσκευή, με την άνεση του slide πληκτρολογίου, όπως πιστεύω οτι θα επρεπε να είναι οι περισσότερες συσκευές του είδους. Δεν θα το σύγκρινα με το HD. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Δεν θα το σύγκρινα με το HD. Συμφωνώ απόλυτα, και εγώ ακριβώς για τους ίδιους λόγους διάλεξα το XPERIA (αν και είχα την ευκαιρία να πάρω το HD πριν το XPERIA από αυτό το άθλιο κατάστημα που είχα παραγγείλει στην αρχή). Απλά ήθελα να τονίσω ότι το XPERIA δεν είναι πιο γρήγορο από το HD, δεν θέλω να ακούγονται ανακρίβιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Συμφωνώ απόλυτα, και εγώ ακριβώς για τους ίδιους λόγους διάλεξα το XPERIA (αν και είχα την ευκαιρία να πάρω το HD πριν το XPERIA από αυτό το άθλιο κατάστημα που είχα παραγγείλει στην αρχή). Απλά ήθελα να τονίσω ότι το XPERIA δεν είναι πιο γρήγορο από το HD, δεν θέλω να ακούγονται ανακρίβιες. θα το μαθω απο 1ο χερι μεθαυριο :) ελπιζω να καλυψει το κενο της καμερας του hd και να ειναι ευχρηστο οσο το καλο (και φοβερα λειτουργικο) μου καιζερ,λογω hardware buttons/keyboard... η ταχυτητα ειναι σχετικη μιας και ολα τα wm με τις σωστες ρυθμισεις και τα σωστα tweaks..απλα μεταμορφωνονται αφανταστα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ρε παιδια μια κουβεντα ειπα και με φαγατε !!!:) κοιτα με τον ιδιο "player core diamond vga " αλλα βιντεακια που με το hd σερνονταν σε αυτο πανε σφαιρα (και δεν ειναι καθολου ιδεα μου ) αλλα και στο hd με καταλληλες μετατροπες μπορεις να δεις βιντεο σε τελεια ποιοτητα !!!! δεν εθιξα σε κανενα σημειο το hd αλλα τι να κανουμε αυτο μου φανηκε ποιο γρηγορο (ασε που το θεωρω βλακεια να βλεπεις βιντεακια στο ppc εκτος απο μερικα hot :D:O Τωρα με το vito δεν λεω ο,τι θελω , ηχογραφει ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ , φυσικα την αλλη με μικροτερη ενταση αλλα ακουγεται ανετα ενω στο hd καθολου (φυσικα σε αυτον τον τομεα κανενα δεν φτανει το ομνια που ακουγονται λες και ειναι απο στουντιο ηχογραφησης ,οποτε οποιοι δουλευουν στον Μακη τρεξτε και αγοραστε ομνια:lol: Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 παρτο σε μαυρο..ειναι πιο ωραιο! i am fun of black :rolleyes: και εγω ειμαι fun του black αλλα το ειδα σε ασημενιο και επαθα (παιζει ρολο και το μεταλλο της συσκευης , μιλαμε επιτελους ppc χλιδη , αλλα και βαρος ε ??? το πετας και σκοτωνεις ανθρωπο :lol: Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 θα το μαθω απο 1ο χερι μεθαυριο :) ελπιζω να καλυψει το κενο της καμερας του hd και να ειναι ευχρηστο οσο το καλο (και φοβερα λειτουργικο) μου καιζερ,λογω hardware buttons/keyboard... η ταχυτητα ειναι σχετικη μιας και ολα τα wm με τις σωστες ρυθμισεις και τα σωστα tweaks..απλα μεταμορφωνονται αφανταστα :) Θα σου θυμισει εντονα το αψογο HTC TyTN II φιλε Δημητρη. Με εξαιρεση τα πληκτρα-βουτυρο του τελευταιου (εδω σαν αντισταθμισμα εχεις την ακομα καλυτερη ποιοτητα κατασκευης) το Χ1 ειναι η μονη συσκευη που πλησιαζει τη χρηστικοτητα του. Εγω μετα απο μια ακομα περιπλανηση σε συσκευες οπως τα HD, Touch pro, Omnia, E90, κατεληξα να χρησιμοποιω τα Χ1 και Νοκια Ε71... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Θα σου θυμισει εντονα το αψογο HTC TyTN II φιλε Δημητρη. Με εξαιρεση τα πληκτρα-βουτυρο του τελευταιου (εδω σαν αντισταθμισμα εχεις την ακομα καλυτερη ποιοτητα κατασκευης) το Χ1 ειναι η μονη συσκευη που πλησιαζει τη χρηστικοτητα του. Εγω μετα απο μια ακομα περιπλανηση σε συσκευες οπως τα HD, Touch pro, Omnia, E90, κατεληξα να χρησιμοποιω τα Χ1 και Νοκια Ε71... μακαρι Βαγγελη :) να δουμε τι πουλια εχει πιασει η SE με αυτην την συσκευη.... το μονο που με ανυσηχει....αλλα και με καθυσηχαζει παραλληλα (πως γινεται αυτο??:rolleyes: θα σας τα πω στην πορεια...) ειναι πως απο πισω ειναι η HTC σε αυτην την συσκευη..:wacko: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 μακαρι Βαγγελη :) να δουμε τι πουλια εχει πιασει η SE με αυτην την συσκευη.... το μονο που με ανυσηχει....αλλα και με καθυσηχαζει παραλληλα (πως γινεται αυτο??:rolleyes: θα σας τα πω στην πορεια...) ειναι πως απο πισω ειναι η HTC σε αυτην την συσκευη..:wacko: Σε ανησυχεί γιατί είναι όντως η HTC απο πίσω, αλλά πρέπει να σε καθησυχάζει το γεγονός οτι έχουμε το γρηγορότερο κλείδωμα δορυφόρων που έχω δει σε PPC με καλό σήμα (σε ανοιχτό χώρο 12 δορυφόροι, σε πορεία 11 - πάλι σε ανοιχτό χώρο), που σημαίνει οτι απο την SE έχουν κάνει τα κόλπα τους... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Σε ανησυχεί γιατί είναι όντως η HTC απο πίσω, αλλά πρέπει να σε καθησυχάζει το γεγονός οτι έχουμε το γρηγορότερο κλείδωμα δορυφόρων που έχω δει σε PPC με καλό σήμα (σε ανοιχτό χώρο 12 δορυφόροι, σε πορεία 11 - πάλι σε ανοιχτό χώρο), που σημαίνει οτι απο την SE έχουν κάνει τα κόλπα τους... να ρωτησω κάτι με την ευκαιρία....... σε μένα πάνω απο 8 δορυφόρους δεν κλείδωσε εχει καμία σχέση η COM και η ταχυτητα δεδομενων που το εχω ρυθμισμενο (com4-115200 NMEA)???? ααα σε ασημι είναι απλά καταπληκτικό-να δεις πως ψαρωνουν όσοι το βλέπουν ειδικα με ανοιχτο πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ρε παιδια μια κουβεντα ειπα και με φαγατε !!!:) Δεν ήθελα να σε θίξω, προς θεού, απλά έκανα μια παρατήρηση. :) Τωρα με το vito δεν λεω ο,τι θελω , ηχογραφει ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ , φυσικα την αλλη με μικροτερη ενταση αλλα ακουγεται ανετα ενω στο hd καθολου (φυσικα σε αυτον τον τομεα κανενα δεν φτανει το ομνια που ακουγονται λες και ειναι απο στουντιο ηχογραφησης ,οποτε οποιοι δουλευουν στον Μακη τρεξτε και αγοραστε ομνια:lol: Την ίδια εμπειρία έχω και εγώ, το συμπέρασμα μου είναι ότι απλά ηχογραφεί ότι πιάσει από το ηχείο και δεν παίρνει τον ήχο κατευθείαν από τη γραμμή του καλούντα. Ίσως το ότι δεν ακούγεται καθόλου στο HD να είναι κατασκευαστικό το θέμα (π.χ τα υλικά να είναι έτσι ώστε να μην επιτρέπουν να περνάει εύκολα ο ήχος από ο ηχείο του αυτιού στο μικρόφωνο της συσκευής). Κατά τα άλλα και τα δύο κινητά (από ότι έχω καταλάβει) δεν έχουν τη δυνατότητα να ηχογραφήσουν απευθείας αυτόν που καλεί, σε αντίθεση με το Omnia όπως λες, όπου ακούγεται πεντακάθαρα η φωνή του συνομιλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 να ρωτησω κάτι με την ευκαιρία....... σε μένα πάνω απο 8 δορυφόρους δεν κλείδωσε εχει καμία σχέση η COM και η ταχυτητα δεδομενων που το εχω ρυθμισμενο (com4-115200 NMEA)???? ααα σε ασημι είναι απλά καταπληκτικό-να δεις πως ψαρωνουν όσοι το βλέπουν ειδικα με ανοιχτο πληκτρολόγιο τωρα τουλαχιστον λενε α αυτο ειναι το καινουργιο se?πριν δυο μηνες απλα εμεναν με στομα ανοιχτο...κ ακουσα κ ενα καλο σημερα μεταξυ δυο παιδιων που συζητουσαν.οτι το xperia φοραει windows vista με panels...δε μιλησα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts