t300 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Αν περάσουμε android στο xperia, μπορούμε μετά να επαναφέρουμε εύκολα την stock rom, και πως; Διαγράφεται η rom με τα windows με την αλλαγή σε android; Επίσης, κάποιος μου είχε πει ότι μπορώ να επιλέξω dual boot και να μη διαγραφούν τα windows. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Θα χρειαστεί να διαβάσεις εδώ και εδώ. Υπάρχουν τα πάντα και φυσικά απαντήσεις και σε αυτό που ρωτάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ρε παιδιά, έκανα *******! Κατά λάθος έσβησα όλες τις επαφές απ'το τηλέφωνο και τις έχω μόνο στο Outlook (2010). Δε μπορώ να βρώ πως τις επαναφέρω ή στέλνω μέσω ActiveSync! ΒΟΗΘΕΙΑ! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 ξεθάβω μετά απο αρκετό καιρό το παρόν νήμα. έχω ενα χ1 του οποιου είχε σπάσει η οθόνη αλλα ψιλο εβλεπες και την δούλευες με το touch. του άλλαξα την οθόνη μαζί με το touch πακέτο . αλλα αρνήται να λειτουργήσει το touch. του άλλαξα και δεύτερη οθόνη αλλά πάλι τίποτα. του άλλαξα ακόμα και το flex που έχει. το έχω λύσει-δέσει καμια 10αρια φορές μήπως μου ξέφυγε τίποτα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. υπάρχει καμιά λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 ^Πήγαινε το στο σερβις και μην πληρώσεις για την επισκευή, απλά να σου πούνε τι μπορεί να φταίει και να το αναλάβεις μετά μόνος σου με τη βοήθεια του ίντερνετ. Εγώ, 4 χρόνια την έχω αυτή την συσκευή και μου έχει βγει, πάρα πολύ αξιόπιστη! Και την έχω διατηρήσει σε άριστη κατάσταση. Είναι μια συσκευή που θα κρατήσω για πάντα! Αφού έδιωξα και το HTC ONE X επέστρεψα σε αυτή. Έχει και ιδιαίτερα ξεχωριστό design! Και με custom rom και overclocking πάει σούπερ! Τα μόνα που έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό είναι ένα περιστασιακό screen flickering που λύνεται με restart και ότι μερικές φορές πέφτει η γραμμή όταν μιλάω στο τηλέφωνο, μάλλον από την μεριά μου. Μήπως κάποιος γνωρίζει γιατί συμβαίνει αυτό; Λόγω ηλικίας ίσως; Το Σ/Κ, πάντως θα προσπαθήσω να του βάλω και android για να δω πως θα τα πάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Δυστυχώς, μετά από πολλά χρόνια, το X1 δεν επέζησε του φετινού καλοκαιριού, αφού έφαγε άμμο, θάλασσα, coca (cola). Συνήθως παίρνω το παλιό όταν πάω διακοπές. Αυτή τη φορά το ξέχασα και το πλήρωσα! Δε βρίσκει σήμα με τίποτα. Το άνοιξε φίλος και δε μπορεί να κάνει κάτι. Δε πήγα σε κανα service, αλλά μάλλον θα πάω γιατί δεν ήρθε η ώρα ακόμα για το νέο κινητο (μάλλον Lumia 820). Ξέρετε τίποτα που μπορεί να βοηθήσει? Κάπου με φτηνά ανταλλακτικά? Ίσως καλό service? Kανα μεταχειρισμένο ψιλοχαλασμένο? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Ευχαριστώ! Τους πήρα τηλέφωνο και μάλλον θα τους το στείλω. Απ'όσο ξέρω είναι μάλλον το PA ή ο επεξεργαστής σήματος που τα 'παιξαν. Θα κοστίσει κανα 50άρι η επισκευή. Αξίζει? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλημερα παιδια. Ξερετε αν μπορω να κανω ολες τις ενεργειες που χρειαζονται (root/unroot κτλ) σε Linux και οχι Windows? Εχω ενα Χ1 και θελω να το "γυρισω" σε Ανδροιδες και οσο και να εψαξα στο internet δεν βρηκα κατι... Σας ευχαριστω εκ των προταιρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Αυτή που πάιζει και έβαλα κι εγώ δεν αξίζει, πάντως. Δε3 θυμάμαι που και πως το βρήκα, αλλά είναι πολύ αργό! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Θα με βοηθήσεις λίγο στο ποιά ROM εννοείς? Έψαξα και βρήκα πολλές, αλλά όλοι λένε κάτι καλό και κακό για όλες! Μπερδεύτηκα! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Ρίξε μια ματιά εδώ... Τους το έστειλα και μου το γύρισαν χωρίς να μπορούν να το φτιάξουν κι τώρα δε παίζει η κάρτα μνήμης, το πληκτρολόγιο και μου έχασαν και το πενάκι! Στο τηλέφωνο μου έλεγαν χαζές δικαιολογίες, ότι δε μπορούν να φταίνε αυτοί και να τους το ξαναστείλω. Με χρέωσαν χωρίς να μου πουν τίποτα και μου το έστειλαν και σε λάθος διεύθυνση. Απλά απαράδεκτοι, μακριά από 9volto! Edited November 1, 2012 by okourkoulos Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtax Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Δεν μπορώ πια να βρώ πουθενα την Ελληνική stock ROM. Την έχει κάποιος να μου την δώσει? Η κάποιο link που να δουλεύει ακόμα? Παράθεση HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4) Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22U, S23U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Δεν μπορώ πια να βρώ πουθενα την Ελληνική stock ROM. Την έχει κάποιος να μου την δώσει? Η κάποιο link που να δουλεύει ακόμα? Λογικά την PCTech4U V 2.0 WWE/ELL ψάχνεις??? Δες εδώ.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=536551&highlight=greek https://rapidshare.com/#!download|855p10|3216961702|PCTech4U_v2.0_WWE.rar|160602|0|0 Download: PCTech4U_v2.0_WWE.rar (160.60 MB) για άλλες rom ψάξε εδώ... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=471 και εδώ.. http://theunlockr.com/category/roms-2/windows-phone-roms/sony-xperia-x1-roms/ Θα σου πρότεινα να βάλεις την παρακάτω... http://826x.blogspot.gr/ Δείτε και αυτό... Sony Xperia X1i hand polished chrome battery cover http://blog.whitesites.com/Sony-Xperia-X1i-hand-polished-chrome-battery-cover__633838209852009149_blog.htm Edited November 22, 2012 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Δείτε και αυτό... Sony Xperia X1i hand polished chrome battery cover http://blog.whitesites.com/Sony-Xperia-X1i-hand-polished-chrome-battery-cover__633838209852009149_blog.htm Ωραιο το εκανε, γιατι ηταν παντα θεμα το ξεβαμα του πισω καλυμματος! (: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Δεν μπορώ πια να βρώ πουθενα την Ελληνική stock ROM. Την έχει κάποιος να μου την δώσει? Η κάποιο link που να δουλεύει ακόμα? Οταν ξεκινησα να φλασαρω τo Χ1 εκανα (dump) δηλαδη backup την μανισια ρoμ με windows 6.1.Kαθαρη ετσι oπως oταν τo αγoρασα.Αν ακoμη την χρειαζεσαι φιλε μoυ η oπoιoς αλλoς την χρειαζεται την εχω απoθηκευμενη στo laptop μoυ.Δoυλευει 100 % την εχω ξαναφλασαρει για δoκιμη. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 μμμμ Μάλλον θα τη χρειαστώ εγώ σε μερικές ημέρες! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 μμμμ Μάλλον θα τη χρειαστώ εγώ σε μερικές ημέρες! Οκ.Μoλις γυρισω απo δoυλεια η τo πoλυ αυριo θα την ανεβασω καπoυ και θα πoσταρω τo λινκ. ΥΓ.Ειναι nbh αρχειo ετoιμo για φλασαρισμα μεσω SDCard.Kαλo θα ηταν και ενα Task 29 πριν τo φλασαρισμα. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Οκ.Μoλις γυρισω απo δoυλεια η τo πoλυ αυριo θα την ανεβασω καπoυ και θα πoσταρω τo λινκ. ΥΓ.Ειναι nbh αρχειo ετoιμo για φλασαρισμα μεσω SDCard.Kαλo θα ηταν και ενα Task 29 πριν τo φλασαρισμα. μιλάς με γρίφους γέρντα. Έχω άγνωστες λέξεις: task29? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 μιλάς με γρίφους γέρντα. Έχω άγνωστες λέξεις: task29? Για να μην σε μπερδεψω περισσoτερo κανε ενα search πρωτα στoυς xda για Task 29 για xperia x1 και αν δεν καταλαβεις κατι εδω ειμαι.Οσo για την αναφoρα μoυ στo πρoηγoυμεμo πoστ για τo task 29 ενταξει ειναι καλo να τo κανεις πριν φλασαρεις καπoια ρoμ αλλα και αν δεν τo κανεις φανταζoμαι δεν τρεχει μια. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Οριστε η στοκ ρομ για το Χ1.Windows 6.1 http://www.4shared.com/folder/kRVgDbVq/_online.html Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 The file link that you requested is not valid. Έτσι μου γράφει. Μόνο ένα "4sync" μου λέει να κατεβάσω! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 http://www.4shared.com/rar/C-aKmvKM/Sakis_Stock_Romx1.html Για δοκιμασε αυτο.Συγγνωμη αλλα 1η φορα ανεβαζω κατι. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Γεια σας.Πηρα μπαταρια κινεζικη για το κινητο και δεν φορτιζει οταν την εχω πανω.Πρεπει να την βγαζω.Υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Γεια σας.Πηρα μπαταρια κινεζικη για το κινητο και δεν φορτιζει οταν την εχω πανω.Πρεπει να την βγαζω.Υπαρχει λυση? Δεν ξερω για να σε βoηθησω φιλε μoυ συγγνωμη αλλα θελω να κανω μια ερωτηση.Πoσα εδωσες για την κινεζικη?Ρωταω γιατι εγω πριν 2-3 μηνες εδωσα 30€ για την original απo official SE καταστημα.Τoτε oι κινεζικες κoστιζαν 25€ oπoτε για 5 € αξιζε να παρω την μανισια μπαταρια. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts