Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eνταξει, αν σου αρεσει αυτη η ρομ, δεν υπαρχει λογος να την βγαλεις... Ειναι η καλυτερη που υπαρχει...;)

ok,σας ευχαριστω παρα πολυ.....:rolleyes:Και κατι ακομα πως μπορω οταν τραβαω φωτο να πηγαινουν κατευθειαν στην καρτα μνημης,δεν θυμαμαι τις ρυθμισεις...........

Edited by tarirs
android or ios or wm......who cares.....???

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας;

εχει ''ισορροπια λευκου'',''εφε'',μεγεθος εικονας'',ποιοτητας εικονας''ευρεια ζωνης'',''ηχος κλειστρου'',''ωρα κ ημερομηνια''.....αυτα:(

εχει ''ισορροπια λευκου'',''εφε'',μεγεθος εικονας'',ποιοτητας εικονας''ευρεια ζωνης'',''ηχος κλειστρου'',''ωρα κ ημερομηνια''.....αυτα:(

Πανω αριστερά έχει ένα γαλλικό κλειδί. Πάτα το.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πανω αριστερά έχει ένα γαλλικό κλειδί. Πάτα το.

Το εφτιαξα ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια.....:)

Έχω ρίξει το απίστευτο διάβασμα εδώ μέσα το τελευταίο καιρό, απ'όταν απέκτησα το XPeria και έχω σκιστεί στο ψάξιμο να βρώ codecs για video. Απ'όσα διάβασα, καταλήγετε οι πιο πολλοί στο Core Player.

Δε βρήκα πουθενά, όμως, να το κατεβάσω!

Δώστε τα φώτα σας.

Αξίζει αυτό? κάποιο άλλο ίσως?

make love not work

Παίδες πως μπορώ να δω πόσα MB έχω χρησιμοποιήσει μέσω Internet και GPRS σύνδεσης (όχι WiFi) ...

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα??

Έχω Cosmote πακέτο i και θέλω να ξέρω πόσα ΜΒ έχω κάνει χρήση....

Ξέρει κανείς αν μπορώ να ενημερωθώ στέλνοντας κανένα sms ??

Ευχαριστώ....

....OK...... το βρήκα για Cosmote .... Στέλνεις την λέξη ΕΥ στο 1256 (χωρίς χρέωση)....

Edited by nsourtgr

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Ξερει κανεις πως κανω hard reset.....?Ετσι θα χασω την ρομ που εχω βαλει.....?

Την ROM δεν την χάνεις. Χάνεις όλα τα άλλα που είναι αποθηκευμένα στην συσκευή και δεν έχεις προνοήσει για backup (επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα, κλήσεις, κλπ). Η ROM παραμένει αυτούσια. Το ίδιο και η κάρτα μνήμης.

Ψάξε στο φόρουμ αλλά και στους οδηγούς μου για το πως κάνεις hard reset. Το έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ.

Την ROM δεν την χάνεις. Χάνεις όλα τα άλλα που είναι αποθηκευμένα στην συσκευή και δεν έχεις προνοήσει για backup (επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα, κλήσεις, κλπ). Η ROM παραμένει αυτούσια. Το ίδιο και η κάρτα μνήμης.

Ψάξε στο φόρουμ αλλά και στους οδηγούς μου για το πως κάνεις hard reset. Το έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ.

ΟΚ ευχαριστω ελεγα μηπως μπορουσατε να βαλετε λινκ να το κανω αμμεσα,επειδη ειναι καμποσες σελιδες.....

Ευχαριστω εισαι αρχοντας (ισσα)

ασχετο αλλα μπορει καποιος να πει με απλα λογια τι ειναι το xip.bin?

ειναι κατι συμαντικο?!γιατι πολυ χαρα βλεπω!

ειναι must?!!!

~~~~~~~~~~~~~νταξει παιδια ακυρο...το ανακαλυψα!

~~~εν το μεταξυ το αρθρο που διαβαζα ηταν παναρχαιο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω εισαι αρχοντας (ισσα)

καλό για σένα είναι να μάθεις να χρησιμοποιείς το forum και τις επιλογές που σου δίνει για να κάνεις την δουλειά σου γρήγορα και εύκολα....έτσι θα μάθεις πράγματα για τη συσκευή σου που δεν γνωρίζεις..ειδικά αυτό που ζήτησες είναι ότι πιο απλό και εύκολο μπορείς να βρεις...

Να πω την καλησπέρα μου σε όλη την παλιοπαρέα αυτού του tread μιας και εδώ και καιρό έχω μετακομίσει στο thread του iphone.......

είδα κάπου ένα μνμα της wild και μου θύμισε παλιές καλές εποχές!!!!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

το χασαμε το κορμι πατριοτες!!!

~~~στα wm7 αναφερομαι βασικα...διαβασα τις απαιτησεις δηλαδη...!

βασικα αν θυμαμαι καλα καποιοι δεν πιστευαν οτι θα τα εχουμε κιολας...

εγω βεβαια ειχα την ελπιδα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Δεν νομίζω να είναι «περιορισμός» των windows. Γιατί άμα ήταν έτσι το "O2 XDA Atom" πως κατάφερνε να παίζει με τα 256.000 χρώματα που είχε ;).

Θέλω να πω επειδή το κόστος οθόνης θα εκτοξεύετε στα ύψη για αυτό και δεν την βάζουν.. όχι ότι δεν μπορούνε :).

Ανεξάρτητα της δυνατότητας που έχει το atom, πάλι η αναπαραγωγή της εικόνας περιορίζεται στα 65Κ λόγω wm.

Θα παρακαλούσα όμως να μην επεκταθούμε άλλο περί του θέματος και να επικεντρωθούμε σε ότι έχει να κάνει με το Χ1 και μόνο.

Τα off topic μηνύματα θα αφαιρεθούν στα πλαίσια καθαρισμού του thread. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Modpic.gif

παιδιά καλησπέρα!!! Επειδή είμαι άχρηστος και άσχετος δεν εχω καταφέρει να επαναφέρω το εργοστασιάκο προγραμμα στο Χ1 μου!! Μπορείτε να μου πείτε πως αλλιώς μπορώ να το επαναφέρω? Μήπως μπορώ να το πάω σε κάποιο κατάστημα(ας πληρώσω. Απο το να μην το χρησιμοποιώ καθόλου......)?? πρέπει να το παω στην αντιπροσωπεία γτ ειχά ένα μικρό ατύχημα και είναι κρίμα να το βάλω στο συρτάρι μου!! Μου αρέσει πολυ σαν κινητό!!!

• Administrators
Τι εννοείς το λέγοντας το "εργοστασιακό πρόγραμμα" και τι πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζεις;

Modpic.gif

Έχω ρίξει το απίστευτο διάβασμα εδώ μέσα το τελευταίο καιρό, απ'όταν απέκτησα το XPeria και έχω σκιστεί στο ψάξιμο να βρώ codecs για video. Απ'όσα διάβασα, καταλήγετε οι πιο πολλοί στο Core Player.

Δε βρήκα πουθενά, όμως, να το κατεβάσω!

Δώστε τα φώτα σας.

Αξίζει αυτό? κάποιο άλλο ίσως?

Please help!

make love not work

• Administrators
φυσικα και αξιζει το core player.............

...για το λόγο ότι υποστηρίζει αναπαραγωγή στα περισσότερα δυνατά video format για τις συσκευές του είδους.

Modpic.gif

Τι εννοείς το λέγοντας το "εργοστασιακό πρόγραμμα" και τι πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζεις;

Να έχει το ίδιο πρόγραμμα με αυτο που είχε όταν το αγόρασα!! Έχω μπερδευτεί με τα hard SPL και τις ROM. ('Οπως προείπα είμαι άσχετος)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned