tarirs Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Eνταξει, αν σου αρεσει αυτη η ρομ, δεν υπαρχει λογος να την βγαλεις... Ειναι η καλυτερη που υπαρχει...;) ok,σας ευχαριστω παρα πολυ.....:rolleyes:Και κατι ακομα πως μπορω οταν τραβαω φωτο να πηγαινουν κατευθειαν στην καρτα μνημης,δεν θυμαμαι τις ρυθμισεις........... Edited February 20, 2010 by tarirs Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Δεν υπάρχει η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Δεν υπάρχει η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας; εχει ''ισορροπια λευκου'',''εφε'',μεγεθος εικονας'',ποιοτητας εικονας''ευρεια ζωνης'',''ηχος κλειστρου'',''ωρα κ ημερομηνια''.....αυτα:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 εχει ''ισορροπια λευκου'',''εφε'',μεγεθος εικονας'',ποιοτητας εικονας''ευρεια ζωνης'',''ηχος κλειστρου'',''ωρα κ ημερομηνια''.....αυτα:( Πανω αριστερά έχει ένα γαλλικό κλειδί. Πάτα το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Πανω αριστερά έχει ένα γαλλικό κλειδί. Πάτα το. Το εφτιαξα ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια.....:) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Έχω ρίξει το απίστευτο διάβασμα εδώ μέσα το τελευταίο καιρό, απ'όταν απέκτησα το XPeria και έχω σκιστεί στο ψάξιμο να βρώ codecs για video. Απ'όσα διάβασα, καταλήγετε οι πιο πολλοί στο Core Player. Δε βρήκα πουθενά, όμως, να το κατεβάσω! Δώστε τα φώτα σας. Αξίζει αυτό? κάποιο άλλο ίσως? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) Παίδες πως μπορώ να δω πόσα MB έχω χρησιμοποιήσει μέσω Internet και GPRS σύνδεσης (όχι WiFi) ... Υπάρχει κανένα πρόγραμμα?? Έχω Cosmote πακέτο i και θέλω να ξέρω πόσα ΜΒ έχω κάνει χρήση.... Ξέρει κανείς αν μπορώ να ενημερωθώ στέλνοντας κανένα sms ?? Ευχαριστώ.... ....OK...... το βρήκα για Cosmote .... Στέλνεις την λέξη ΕΥ στο 1256 (χωρίς χρέωση).... Edited February 22, 2010 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Υπάρχει και η πολύ καλή λύση του Spb Wireless Monitor που χρησιμοποιούμε όλοι μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Ξερει κανεις πως κανω hard reset.....?Ετσι θα χασω την ρομ που εχω βαλει.....? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Την ROM δεν την χάνεις. Χάνεις όλα τα άλλα που είναι αποθηκευμένα στην συσκευή και δεν έχεις προνοήσει για backup (επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα, κλήσεις, κλπ). Η ROM παραμένει αυτούσια. Το ίδιο και η κάρτα μνήμης. Ψάξε στο φόρουμ αλλά και στους οδηγούς μου για το πως κάνεις hard reset. Το έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Την ROM δεν την χάνεις. Χάνεις όλα τα άλλα που είναι αποθηκευμένα στην συσκευή και δεν έχεις προνοήσει για backup (επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα, κλήσεις, κλπ). Η ROM παραμένει αυτούσια. Το ίδιο και η κάρτα μνήμης. Ψάξε στο φόρουμ αλλά και στους οδηγούς μου για το πως κάνεις hard reset. Το έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ. ΟΚ ευχαριστω ελεγα μηπως μπορουσατε να βαλετε λινκ να το κανω αμμεσα,επειδη ειναι καμποσες σελιδες..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=437607 http://www.xperiax1.net/forum/xperia-x1/546-tutorial-soft-hard-resets.html Και είσαι ΟΚ! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=437607 http://www.xperiax1.net/forum/xperia-x1/546-tutorial-soft-hard-resets.html Και είσαι ΟΚ! :) Ευχαριστω εισαι αρχοντας (ισσα) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 ασχετο αλλα μπορει καποιος να πει με απλα λογια τι ειναι το xip.bin? ειναι κατι συμαντικο?!γιατι πολυ χαρα βλεπω! ειναι must?!!! ~~~~~~~~~~~~~νταξει παιδια ακυρο...το ανακαλυψα! ~~~εν το μεταξυ το αρθρο που διαβαζα ηταν παναρχαιο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 (edited) Ευχαριστω εισαι αρχοντας (ισσα) καλό για σένα είναι να μάθεις να χρησιμοποιείς το forum και τις επιλογές που σου δίνει για να κάνεις την δουλειά σου γρήγορα και εύκολα....έτσι θα μάθεις πράγματα για τη συσκευή σου που δεν γνωρίζεις..ειδικά αυτό που ζήτησες είναι ότι πιο απλό και εύκολο μπορείς να βρεις... Να πω την καλησπέρα μου σε όλη την παλιοπαρέα αυτού του tread μιας και εδώ και καιρό έχω μετακομίσει στο thread του iphone....... είδα κάπου ένα μνμα της wild και μου θύμισε παλιές καλές εποχές!!!!! Edited February 23, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 το χασαμε το κορμι πατριοτες!!! ~~~στα wm7 αναφερομαι βασικα...διαβασα τις απαιτησεις δηλαδη...! βασικα αν θυμαμαι καλα καποιοι δεν πιστευαν οτι θα τα εχουμε κιολας... εγω βεβαια ειχα την ελπιδα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Δεν νομίζω να είναι «περιορισμός» των windows. Γιατί άμα ήταν έτσι το "O2 XDA Atom" πως κατάφερνε να παίζει με τα 256.000 χρώματα που είχε ;). Θέλω να πω επειδή το κόστος οθόνης θα εκτοξεύετε στα ύψη για αυτό και δεν την βάζουν.. όχι ότι δεν μπορούνε :). Ανεξάρτητα της δυνατότητας που έχει το atom, πάλι η αναπαραγωγή της εικόνας περιορίζεται στα 65Κ λόγω wm. Θα παρακαλούσα όμως να μην επεκταθούμε άλλο περί του θέματος και να επικεντρωθούμε σε ότι έχει να κάνει με το Χ1 και μόνο. Τα off topic μηνύματα θα αφαιρεθούν στα πλαίσια καθαρισμού του thread. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrysafis07 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 παιδιά καλησπέρα!!! Επειδή είμαι άχρηστος και άσχετος δεν εχω καταφέρει να επαναφέρω το εργοστασιάκο προγραμμα στο Χ1 μου!! Μπορείτε να μου πείτε πως αλλιώς μπορώ να το επαναφέρω? Μήπως μπορώ να το πάω σε κάποιο κατάστημα(ας πληρώσω. Απο το να μην το χρησιμοποιώ καθόλου......)?? πρέπει να το παω στην αντιπροσωπεία γτ ειχά ένα μικρό ατύχημα και είναι κρίμα να το βάλω στο συρτάρι μου!! Μου αρέσει πολυ σαν κινητό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Τι εννοείς το λέγοντας το "εργοστασιακό πρόγραμμα" και τι πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Έχω ρίξει το απίστευτο διάβασμα εδώ μέσα το τελευταίο καιρό, απ'όταν απέκτησα το XPeria και έχω σκιστεί στο ψάξιμο να βρώ codecs για video. Απ'όσα διάβασα, καταλήγετε οι πιο πολλοί στο Core Player. Δε βρήκα πουθενά, όμως, να το κατεβάσω! Δώστε τα φώτα σας. Αξίζει αυτό? κάποιο άλλο ίσως? Please help! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 http://coreplayer.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 φυσικα και αξιζει το core player............. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 φυσικα και αξιζει το core player............. ...για το λόγο ότι υποστηρίζει αναπαραγωγή στα περισσότερα δυνατά video format για τις συσκευές του είδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrysafis07 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Τι εννοείς το λέγοντας το "εργοστασιακό πρόγραμμα" και τι πρόβλημα ακριβώς αντιμετωπίζεις; Να έχει το ίδιο πρόγραμμα με αυτο που είχε όταν το αγόρασα!! Έχω μπερδευτεί με τα hard SPL και τις ROM. ('Οπως προείπα είμαι άσχετος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Εννοείς την official rom; Τώρα ποια φοράει ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts