Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά κάνα καλό πρόγραμμα για να βλέπω στο Χ1 avi αρχεία με ελληνικούς υπότιτλους;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251

Κοίτα αυτό.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορη να σβυνει αχεια τα οποια δεν μπορω να βγαλω με την καταργηση προγραμματων ευχαριστω

Καλησπερα σε ολους υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορη να σβυνει αχεια τα οποια δεν μπορω να βγαλω με την καταργηση προγραμματων ευχαριστω

Μόνο με Hard Reset θα μπορέσεις να τα ξεφορτωθείς πλήρως. Αν σου δημιουργούν πρόβλημα, τότε κάντο και άρχισε το στήσιμο από την αρχή.

Για αυτό, όταν βάλουμε τα απαραίτητα και πριν αρχίσουμε να ψαχουλεύουμε και να πειραματιζόμαστε κρατάμε πάντα ένα σωστό Back Up.;)

παιδιά ερώτηση....φίλος έχει το x1 και αυτό που είδα λίγο με προβλημάτισε και δεν ήξερα τι να κάνω......λοιπόν η οθόνη αφής έχει κολλήσει (στην αρχή σου δείχνει ότι δεν δουλεύει αλλά όταν την πατήσεις μετά από κανένα 10λεπτο σου βγάζει την επιλογή που πάτησες), του έκανα soft reset και τίποτα, προσπάθησα να του κάνω και hard reset αλλά δεν μπορώ να πατήσω την οθόνη αφής όταν μου βγάλει την επιλογή αν θέλω να συνεχίσω. εκτός του ότι εγώ του είπα να το πάει στο σέρβις υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να κάνει???σκεφτείται ότι δεν μπορεί ούτε το pin να βάλει...

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

παιδιά ερώτηση....φίλος έχει το x1 και αυτό που είδα λίγο με προβλημάτισε και δεν ήξερα τι να κάνω......λοιπόν η οθόνη αφής έχει κολλήσει (στην αρχή σου δείχνει ότι δεν δουλεύει αλλά όταν την πατήσεις μετά από κανένα 10λεπτο σου βγάζει την επιλογή που πάτησες), του έκανα soft reset και τίποτα, προσπάθησα να του κάνω και hard reset αλλά δεν μπορώ να πατήσω την οθόνη αφής όταν μου βγάλει την επιλογή αν θέλω να συνεχίσω. εκτός του ότι εγώ του είπα να το πάει στο σέρβις υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να κάνει???σκεφτείται ότι δεν μπορεί ούτε το pin να βάλει...

πληροφορίες...το έχει αγοράσει προ 5 μηνών και έχει την πρώτη ρομ που έιχε όταν το αγόρασε..

Κοίταξε εδώ εναλλακτικό τρόπο για hard reset.

ευχαριστώ athanaso77 θα το κοιτάξω..

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα..εχασα το cd του x1 μου και δεν μπορω να το συνδεσω με το pc μου καμια βοηθεια κανενας να μου πει????

• Administrators
Εάν έχεις στον υπολογιστή σου Windows XP χρειάζεσαι το ActiveSync. Εάν έχεις Vista, θα χρειαστείς το Windows Mobile Device Center. Δεν χρειάζεσαι το CD, κάνε μια αναζήτηση στο internet και θα τα βρεις εκεί και τα δύο free.

Modpic.gif

Καλησπερα! Ξερεις κανεις καποιο προγραμμα για να παιζει το Χ1 αρχεια avi.? .Δοκιμασα το παραπανω αλλα δεν παιζουν.

Παίδες έχω ένα iphone 3g 8G και σκεύτομαι να το αλάξω με xperia ή omnia!! Όσον αφορά το xperia ε'ιναι αξιόπιστο? Το συρόμενο πληκτρολόγιο παρουσιάζει αρκετό τζόγο με το καιρό ή σε νορμάλ επίπεδα? Ευχαριστώ!!

καλησπερα και παλι ρε παιδια πως βαζουν panel στο Χ1? τα κανω ινσταλ αλλα μετα δεν τα βρισκω πουθενα....!!! :wacko:

Καλησπερα! Ξερεις κανεις καποιο προγραμμα για να παιζει το Χ1 αρχεια avi.? .Δοκιμασα το παραπανω αλλα δεν παιζουν.

To core player παίζει.

Είχα δώσει μια απάντηση στην ακριβώς προηγούμενη σελίδα..

Η αναζήτηση και ίσως κάποιο διάβασμα στις τελευταίες σελίδες θα βοηθούσε....;)

Παίδες έχω ένα iphone 3g 8G και σκεύτομαι να το αλάξω με xperia ή omnia!! Όσον αφορά το xperia ε'ιναι αξιόπιστο? Το συρόμενο πληκτρολόγιο παρουσιάζει αρκετό τζόγο με το καιρό ή σε νορμάλ επίπεδα? Ευχαριστώ!!

Για το πληκτρολόγιο έχουν αναφερθεί περιπτώσεις τζόγου αλλά και να μην δουλεύουν κουμπιά μετά από καιρό.;)

Επίσης, στα ασημί έχουν παρουσιαστεί ρωγμές στα πλαστικά, τόσο γύρω από την κάμερα, στην υποδοχή της γραφίδας αλλά και στο πληκτρολόγιο. Στο μαύρο τίποτα.

Αξιόπιστο είναι.

Αλλά μετά το iPhone3G θα σου έλεγα iPhone3GS ή HTC Touch HD ή να περιμένεις HTC HD2/ HTC Leo.

Εξάλλου, το Xperia X2 δεν θα αργήσει να φανεί. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσον θα υποστηρίζεται από τους xda και ποντάρω στο όχι μιας και δεν κρύβεται η HTC από πίσω του. Βασικό, βασικότατο μειονέκτημα για να μην το πάρει κάποιος;).

Αν με καταλαβαίνεις.

Για το omnia δεν θα πω τίποτα. Απλά θα σου πω όχι. Βέβαια αυτό είναι προσωπική άποψη.

καλησπερα και παλι ρε παιδια πως βαζουν panel στο Χ1? τα κανω ινσταλ αλλα μετα δεν τα βρισκω πουθενα....!!! :wacko:

ΑΦού το εγκαταστήσεις, θα πατήσεις το κουμπάκι των πάνελ, και μετά θα πατήσεις να μπεις στις ρυθμίσεις. Τώρα αν είναι κάτω δεξιά ή αριστερά δεν θυμάμαι.. Πάει καιρός που ασχολήθηκα με τα panels....

Ε, εκεί μέσα θα τα βρεις;)

soom καμία ιδέα για αυτό το πρόβλημα???έχει την πρώτη μαμίσια ρομ και το είχε αγοράσει προ 5μήνου περίπου...

soom καμία ιδέα για αυτό το πρόβλημα???έχει την πρώτη μαμίσια ρομ και το είχε αγοράσει προ 5μήνου περίπου...

Μα όταν πας να κάνεις HR δεν χρειάζεται να πατήσεις στην οθόνη τίποτα. Αυτό είναι το καλό.

Τα δύο κουμπάκια όταν είναι κλειστό, στιγμιαίο πάτημα του power button και μετά πατάς το «R» στο πληκτρολόγιο. Δεν χρειάζεται πάτημα στην οθόνη.

Αλλά χάνει τα πάντα στην συσκευή. Αυτό το ξέρει? Έχει backup??

Αν δεν δουλέψει, πες του περάσει την τελευταία επίσημη ROM. Να την κατεβάσει από τους xda και μετά να την φλασάρει από την κάρτα. Δεν χρειάζεται HSPL και τέτοια. Απλά την ρομ σε KOVSIMG.nbh.;)

ΑΝ δεν δουλέψει αυτό, θα το ξανασκεφτούμε λίγο καλύτερα....:O

Sorry, αλλά δεν το είχα δει το μήνυμά σου......:O:O

Μα όταν πας να κάνεις HR δεν χρειάζεται να πατήσεις στην οθόνη τίποτα. Αυτό είναι το καλό.

Τα δύο κουμπάκια όταν είναι κλειστό, στιγμιαίο πάτημα του power button και μετά πατάς το «R» στο πληκτρολόγιο. Δεν χρειάζεται πάτημα στην οθόνη.

Αλλά χάνει τα πάντα στην συσκευή. Αυτό το ξέρει? Έχει backup??

Αν δεν δουλέψει, πες του περάσει την τελευταία επίσημη ROM. Να την κατεβάσει από τους xda και μετά να την φλασάρει από την κάρτα. Δεν χρειάζεται HSPL και τέτοια. Απλά την ρομ σε KOVSIMG.nbh.;)

ΑΝ δεν δουλέψει αυτό, θα το ξανασκεφτούμε λίγο καλύτερα....:O

Sorry, αλλά δεν το είχα δει το μήνυμά σου......:O:O

ευχαριστώ soom..είδα το κινητό και κόλλησα...απλά το χ1 χωρίς να μπορείς να το πειράξεις!!!!!!!!!!

Για το πληκτρολόγιο έχουν αναφερθεί περιπτώσεις τζόγου αλλά και να μην δουλεύουν κουμπιά μετά από καιρό.;)

Επίσης, στα ασημί έχουν παρουσιαστεί ρωγμές στα πλαστικά, τόσο γύρω από την κάμερα, στην υποδοχή της γραφίδας αλλά και στο πληκτρολόγιο. Στο μαύρο τίποτα.

Αξιόπιστο είναι.

Αλλά μετά το iPhone3G θα σου έλεγα iPhone3GS ή HTC Touch HD ή να περιμένεις HTC HD2/ HTC Leo.

Εξάλλου, το Xperia X2 δεν θα αργήσει να φανεί. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσον θα υποστηρίζεται από τους xda και ποντάρω στο όχι μιας και δεν κρύβεται η HTC από πίσω του. Βασικό, βασικότατο μειονέκτημα για να μην το πάρει κάποιος;).

Αν με καταλαβαίνεις.

Για το omnia δεν θα πω τίποτα. Απλά θα σου πω όχι. Βέβαια αυτό είναι προσωπική άποψη.

Πρίν κανένα 4μηνο είχα το HD και για το 3GS θα περιμένω κανενα 6μηνο που θα βγει η επιδότηση!! Για το omnia πάντος οι απόψεις διίστανται και εχω μπερδευτεί!! Ευχαριστώ για το χρόνο σου!!

παιδιά μάλλον πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...λοιπόν έβαλα την τελευταία επίσημη ρομ και εκεί που λέει να χτυπήσω με τη γραφίδα για να στοιχίσω την οθόνη η οθόνη απλά δεν χτυπιέται...μάλλον χρειάζεται άλλη οθόνη ε???ξέρει κανείς από τιμές??

μαλλον πας για αλλαγη φιλε μου

αν εχεις εγγυηση ακομα πηγενε στην s.e να στο δουν..

εννοειτε με μαμα ρομ ραδιο spl

μαλλον πας για αλλαγη φιλε μου

αν εχεις εγγυηση ακομα πηγενε στην s.e να στο δουν..

εννοειτε με μαμα ρομ ραδιο spl

κοίτα δεν είναι δικό μου οπότε όλα οκ.. αλλά ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση..όταν έβαλα την καινούργια ρομ (την μαμίσια) μου ζητόυσε να πατήσω στην οθόνη με τη γραφίδα για να στοιχιστεί..πατάω με τη γραφίδα και δεν κάνει τίποτα, το έτριψα λίγο στην μπλούζα και το δέχθηκε..απίστευτο ε??μετά όμως που μου ζητάει να το ξανακάνω όταν μου βγάζει το στόχο πάλι δεν δέχεται τη γραφίδα(την πατάω στην οθόνη και δεν κάνει τίποτα) όταν πάλι το τρίψω στην μπλούζα ο στόχος μετακινιέται αλλά δεν με πάει στο επόμενο μενού (δηλαδή σε αυτό που σου βγάζει με το ραντεβού του γιατρού κλπ) δεν είναι παράξενο??θα του πω να το πάει στο σέρβις γιατί έχει την εγγύηση αλλά επειδή είδα ένα χτύπημα πάνω στην οθόνη φοβάμαι ότι δεν θα τον καλύψουν και γι αυτό ρώτησα για τιμές...παράξενο όμως, εμένα μου έκανε εντύπωση.....

καλησπερα στο forum εχω ενα xperia ενος φιλου και θελει να βαλει την ελληνικη official κατεβασα απο xda XPERIA X1 Generic Greece R3AA007 Software Update,εκανα τη μετανομασια ολα καλα,το τηλεφωνο ειναι μαμα και δεν θελει να το πειραξει,αν το βαλω σε bootloader θα φορτωσει χωρις h/spl το image να μπει η ρομ?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

καλησπερα στο forum εχω ενα xperia ενος φιλου και θελει να βαλει την ελληνικη official κατεβασα απο xda XPERIA X1 Generic Greece R3AA007 Software Update,εκανα τη μετανομασια ολα καλα,το τηλεφωνο ειναι μαμα και δεν θελει να το πειραξει,αν το βαλω σε bootloader θα φορτωσει χωρις h/spl το image να μπει η ρομ?

Ναι Αλεξ, δεν θέλει Hspl και τέτοια. Απλά μπες σε bootloader.

Το ονομα του αρχειου KOVSIMG.nbh. :rolleyes:

ευχαριστω συνονόματε,με εχει φαει ολο το βραδυ !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

ευχαριστω συνονόματε,με εχει φαει ολο το βραδυ !!!!

:lol:

Τα θυμάσαι από το HD να φανταστώ? Είναι ακριβώς τα ίδια!!!;)

ναι το εκανα και ησυχασα!μου εχει λειψει τελικα το flash(λιγο:p)

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned