Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

wildgirl

Φλασαρε μια αλλη ρομ... Μια official. Και πες αν εφτιαξε. Αν δεν ανταποκρινεται τιποτα, ετσι θα φτιαξει λογικα...;)

σε αλλη ΡΟΜ ανταποκρινετε κανονικα

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σε αλλη ΡΟΜ ανταποκρινετε κανονικα

Παλι καλα..! Γραψτε και στους xda μηπως το παθαινουν και αλλοι το ιδιο. Αν και ο φιλος που τις φτιαχνει ειχε πει οτι του χαλασε το Xperia και οτι δνε τις δοκιμαζει. Δεν ξερω αν το εφτιαξε βεβαια....

Guest Dream1976chaser

Πέρασα το Destinator 7.

Ρυθμίζοντας τις COM θύρες για να επικοινωνεί με το GPS της συσκευής (αυτόματα δεν ήθελε με τίποτα να συνεργαστεί) το κατάφερα και δούλεψε.

Σε πλοήγηση, ακόμη και σε δύσκολα σημεία δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε με την εμφάνιση των γραμματοσειρών / ελληνικών χαρακτήρων.

Αυτό που πρόσεξα είναι πως αν κάνω μερικές εναλλαγές στο menu των ρυθμίσεων, χάρτης, ξανά menu ρυθμίσεων, τα γραφικά αλλοιώνονται (δείχνει πχ σαν να έχει κρατήσει μέρος από τα πλήκτρα όπως εμφανίζονταν στην προηγούμενη σελίδα).

Επίσης μετά από τέτοιες εναλλαγές, μπορεί να μη "γεμίζει" την οθόνη ο χάρτης (αφήνει ανεκμετάλλευτο ένα μέρος της στο πάνω μέρος)

Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

Επίσης εντύπωση μου έκανε που το κινητό "κλείδωσε" αμέσως δορυφόρους. Η ρύθμιση για απενεργοποίηση του A-GPS που βρίσκεται; Έχω ψάξει αλλά δεν έχω καταφέρει να την εντοπίσω.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τις όποιες απαντήσεις.

δε μου φτάνει, που έχω να περάσω ένα σωρό νέα πράγματα και να ρωτήσω και ορισμένα για την ελληνική έκδοση του κινητού, δεν έχω και τηλέφωνο(σταθερό) σπίτι από την Παρασκευή επειδή υπάρχει λέει βραχυκύκλωμα στη γραμμή..και μπαίνω από ένα φίλο μου..

κανα δυο ερωτησούλες..

α) στις ρυθμίσεις ήχοι και ειδοποιήσεις, στις ειδοποιήσεις στο εληνικό dropdown μενού, σας εμφανίζονται όλες οι επιλογές εντάξει???

β) το hardware πληκτρολόγιο φωτίζεται πάντα?? και αν όχι υπάρχει ρύθμιση?

γ) για να μη φαίνονται τα μηνύματα και οι απαντήσεις χρειάζεται το xperia tweak ή τπάρχει κάπου στο μενού και δεν το έχω δει?

Παιδες τα φωτα σας.Πηγα να κανω hardspl αλλα το προγραμμα εκει που παει να βγαλει τη μπαρα προοδου μενει στο 0% κ μετα απο λιγο πετα μηνυμα λαθους.Επισης στην Ιταλικη σημαια εβγαζε updating χωρις να κανει τιποτα αλλο.Μετα ειπα να φορτωσω μια touch x 10.1 xtreme αλλα παλι εκανε updating κ τιποτα.Ekana κ hard reset αλλα τζιφος.Τι να φταιει;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες τα φωτα σας.Πηγα να κανω hardspl αλλα το προγραμμα εκει που παει να βγαλει τη μπαρα προοδου μενει στο 0% κ μετα απο λιγο πετα μηνυμα λαθους.Επισης στην Ιταλικη σημαια εβγαζε updating χωρις να κανει τιποτα αλλο.Μετα ειπα να φορτωσω μια touch x 10.1 xtreme αλλα παλι εκανε updating κ τιποτα.Ekana κ hard reset αλλα τζιφος.Τι να φταιει;

HardSPL εκανες? Αν οχι για αυτο... Για τις οδηγιες στην υπογραφη μου.. Και οταν πας στον οδηγο, δες και τα αντιστοιχα βιντεακια. Να θυμασαι οτι για να κανεις hardspl πρεπει πρωτα να εχεις κανει sync με το outlook. Να ειναι συνδεδεμενο το κινητο κανονικοτατα με τον υπολογιστη.

Επισης το αρχειο πρεπει να εχει ακριβως το ονομα Kovsimg.nbh και να ειναι χυμα μεσα στην καρτα μνημης, η οποια πρεπει να εχει format fat32.

δε μου φτάνει, που έχω να περάσω ένα σωρό νέα πράγματα και να ρωτήσω και ορισμένα για την ελληνική έκδοση του κινητού, δεν έχω και τηλέφωνο(σταθερό) σπίτι από την Παρασκευή επειδή υπάρχει λέει βραχυκύκλωμα στη γραμμή..και μπαίνω από ένα φίλο μου..

κανα δυο ερωτησούλες..

α) στις ρυθμίσεις ήχοι και ειδοποιήσεις, στις ειδοποιήσεις στο εληνικό dropdown μενού, σας εμφανίζονται όλες οι επιλογές εντάξει???

γ) για να μη φαίνονται τα μηνύματα και οι απαντήσεις χρειάζεται το xperia tweak ή τπάρχει κάπου στο μενού και δεν το έχω δει?

Για τις ρυθμισεις του φωτισμου κανε «κλικ» πανω στην μπαταρια και πηγαινε στην καρτελα backlight και ειναι τικαρισμενο το Auto Adjust. Αν το ξετικαρεις τοτε ρυθμιζεις εσυ οπως θελεις. Φανταζομαι, οτι αναλογα θα ειναι και του πληκτρολογιου. Οταν ιεναι δυνατος ο φωτισμος της οθονης θα αναβει και το πληκτρολογιο.

Για τα υπολοιπα δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι εχω αγγλικη official και μου ειναι ολα ενταξει εμενα...

Πέρασα το Destinator 7.

Ρυθμίζοντας τις COM θύρες για να επικοινωνεί με το GPS της συσκευής (αυτόματα δεν ήθελε με τίποτα να συνεργαστεί) το κατάφερα και δούλεψε.

Σε πλοήγηση, ακόμη και σε δύσκολα σημεία δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε με την εμφάνιση των γραμματοσειρών / ελληνικών χαρακτήρων.

Αυτό που πρόσεξα είναι πως αν κάνω μερικές εναλλαγές στο menu των ρυθμίσεων, χάρτης, ξανά menu ρυθμίσεων, τα γραφικά αλλοιώνονται (δείχνει πχ σαν να έχει κρατήσει μέρος από τα πλήκτρα όπως εμφανίζονταν στην προηγούμενη σελίδα).

Επίσης μετά από τέτοιες εναλλαγές, μπορεί να μη "γεμίζει" την οθόνη ο χάρτης (αφήνει ανεκμετάλλευτο ένα μέρος της στο πάνω μέρος)

Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

Επίσης εντύπωση μου έκανε που το κινητό "κλείδωσε" αμέσως δορυφόρους. Η ρύθμιση για απενεργοποίηση του A-GPS που βρίσκεται; Έχω ψάξει αλλά δεν έχω καταφέρει να την εντοπίσω.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τις όποιες απαντήσεις.

Αυτο που λες λογικα θα ειναι θεμα του σκιν. Εχεις περασει του φιλου katt το σκιν? Ειναι εξαιρετικο και απο οσο ξερω μοναδικο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246921

Εγω που το εβαλα στο 8 δουλευε κανονικοτατα, αλλα τελικα δεν μπορω να αποχωριστω το αγαπημενο και μεχρι στιγμης κατεμε καλυτερο iGo8.

Για το A-GPS δεν μπορω να βοηθησω, δεν το δουλευω για να ξερω...

Για τις ρυθμισεις του φωτισμου κανε «κλικ» πανω στην μπαταρια και πηγαινε στην καρτελα backlight και ειναι τικαρισμενο το Auto Adjust. Αν το ξετικαρεις τοτε ρυθμιζεις εσυ οπως θελεις. Φανταζομαι, οτι αναλογα θα ειναι και του πληκτρολογιου. Οταν ιεναι δυνατος ο φωτισμος της οθονης θα αναβει και το πληκτρολογιο.

Για τα υπολοιπα δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι εχω αγγλικη official και μου ειναι ολα ενταξει εμενα...

για τα ελληνικά τα official ας απαντήσει κάποιος, γιατί αν ισχύει και σε άλλους, τότε είναι πολύ τραγικοί με τη μετάφραση!!!! βγάζει κινέζικα σε μερικές επιλογές της μπάρας!!!

για το άλλο που ρώτησα, "γ) για να μη φαίνονται τα μηνύματα και οι απαντήσεις ακριβώς από κάτω, αλλά τα μεν στα εισερχόμενα μόνα τους και τα δε στα απεστελμένα χρειάζεται το xperia tweak ή τπάρχει κάπου στο μενού και δεν το έχω δει?"

σορυ που σε εβαλα στον κοπο να την βαλεις, και εγω την εβαλα και επαθα τα ιδια και την εβγαλα παλει :mad:

Ρε σοβαρολογεις? Στους xda το ειπα και με κραξανε και μου ειπαν κιολας οτι μαλλον ηταν corrupt η ρομ οταν την περασα στην καρτα μου! Και οτι λειοτυργει σουπερ και μονο εγω εχω παραπονο και αν ειναι το πρωτο μου φλασαρισμα!!!

wildgirl

Φλασαρε μια αλλη ρομ... Μια official. Και πες αν εφτιαξε. Αν δεν ανταποκρινεται τιποτα, ετσι θα φτιαξει λογικα...;)

Παλι καλα..! Γραψτε και στους xda μηπως το παθαινουν και αλλοι το ιδιο. Αν και ο φιλος που τις φτιαχνει ειχε πει οτι του χαλασε το Xperia και οτι δνε τις δοκιμαζει. Δεν ξερω αν το εφτιαξε βεβαια....

Εβαλα μια άλλη, αυτην εδω :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505214

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια σορι που σας πρηζω αλλα συνεχιζω να εχω προβλημα με το hardspl.Παλι ενω το συνδεω συμφωνα με τις οδηγιες πανω που παει να φορτωσει κλεινει το mobile sync center κ μετα απο λιγο βγαζει σφαλμα κ το exe.τι κανω στραβα;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δειτε εδω μια κατασταση..

Και στην official ρομ το remote.exe που τρεχει και κατεβαζει τι !(*@%$)#! ειναι??????:mad::mad::mad:

Οχι τιποτα αλλο, αλλα μου τρωει την συνδεση, και το τελευταιο που θελω ειναι να δω στον λογαριασμο τιποτα περιεργα και μετα να τρεχω....:confused::confused:

http://img223.imageshack.us/img223/8104/screen01w.jpghttp://img127.imageshack.us/img127/6885/screen02.jpg

http://img38.imageshack.us/img38/6062/screen03j.jpg

ευχαριστώ Wildgirl ! αν βρουμε και πώς παιζει να βάλουμε κανενα ηχο για Welcome θα ειναι καλή φάση..!

σουμ εμενα στο μόνιτορ δεν μου βγάζει αυτο το remote.exe που δείχνεις :o ισως ειναι απο κανενα προγραμμα που δεν ξέρεις? για ψάξε δες κανε search remote.exe με το resco να δεις απο που προέρχεται απο πιον φάκελο κλπ.

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

κανα δυο ερωτησούλες..

α)το dropdown ειναι απαραδεκτο και εμφανιζεται με τετραγωνακια...και δεν εχει καν επιλογη "νεο μηνυμα" για οταν εχουμε νεο εισερχομενο.

β)ναι φωτιζεται παντα.

γ)στο μενου των ηχων εχει σε καθε επιλογη απο κατω 2 τικ που λενε "flash light for" και "display message on screen", ξετικαρε το 2ο και εισαι κομπλε ;)

soom το νου σου με το remote...ψαξε το μη βρεθεις προ εκπληξεων...

ευχαριστώ Wildgirl ! αν βρουμε και πώς παιζει να βάλουμε κανενα ηχο για Welcome θα ειναι καλή φάση..!

θα το ψαξω και θα σου πω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

για τα ελληνικά τα official ας απαντήσει κάποιος, γιατί αν ισχύει και σε άλλους, τότε είναι πολύ τραγικοί με τη μετάφραση!!!! βγάζει κινέζικα σε μερικές επιλογές της μπάρας!!!

για το άλλο που ρώτησα, "γ) για να μη φαίνονται τα μηνύματα και οι απαντήσεις ακριβώς από κάτω, αλλά τα μεν στα εισερχόμενα μόνα τους και τα δε στα απεστελμένα χρειάζεται το xperia tweak ή τπάρχει κάπου στο μενού και δεν το έχω δει?"

ναι ειναι τραγικοι και σε μενα βγαζει μπουρδες

α)το dropdown ειναι απαραδεκτο και εμφανιζεται με τετραγωνακια...και δεν εχει καν επιλογη "νεο μηνυμα" για οταν εχουμε νεο εισερχομενο.

β)ναι φωτιζεται παντα.

γ)στο μενου των ηχων εχει σε καθε επιλογη απο κατω 2 τικ που λενε "flash light for" και "display message on screen", ξετικαρε το 2ο και εισαι κομπλε ;)

επιλογη εχει για το εισερχομενο μηνυμα απλα πρεπει λιγο να το ψαξεις

Ρε παιδια σορι που σας πρηζω αλλα συνεχιζω να εχω προβλημα με το hardspl.Παλι ενω το συνδεω συμφωνα με τις οδηγιες πανω που παει να φορτωσει κλεινει το mobile sync center κ μετα απο λιγο βγαζει σφαλμα κ το exe.τι κανω στραβα;

Kανω ενα re-up μηπως χαθηκε κ μπορει κανεις να μου δωσει τα φωτα του

update : Εβγαλα την καρτα μνημης μηπως φταιε αυτη κ τωρα παει στη μπαρα προοδου ,μενει στο 0% κ μετα μου βγαζει μηνυμα για recovery αλλα εν τελει δε χρειαζεται γιατι ξεκιναει κανονικα.ΤΙ φταιει αργκκκκ;

Update 2:εκλεισα ολα τα προγραμματα,εστειλα το exe στα εγγραφα μου κ το ετρεξα απο κει κ οχι απο την οθονη που εχει ψιλοκλειδωσει απο τη μαικροσοφτ λογω νομιμοτητας windows κ εν τελει success!!!.Tωρα βαζω την touch x10.1 ultimate xtreme (τα παντα ολα τι ονοματα ειναι αυτα λολ) γιατι τη 10.0 που μου συστησε η νεφ δε τη βρηκα

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

επιλογη εχει για το εισερχομενο μηνυμα απλα πρεπει λιγο να το ψαξεις

Το εψαξα αλλά δεν εβγαλα ακρη και λεω δε γ@μιεται θα κατσω να σκασω για τα τετραγωνακια τους? Και εβαλα σε ο,τι ειχε τετραγωνακια τον ηχο που θελω για μηνυμα :p

Kανω ενα re-up μηπως χαθηκε κ μπορει κανεις να μου δωσει τα φωτα του

update : Εβγαλα την καρτα μνημης μηπως φταιε αυτη κ τωρα παει στη μπαρα προοδου ,μενει στο 0% κ μετα μου βγαζει μηνυμα για recovery αλλα εν τελει δε χρειαζεται γιατι ξεκιναει κανονικα.ΤΙ φταιει αργκκκκ;

Update 2:εκλεισα ολα τα προγραμματα,εστειλα το exe στα εγγραφα μου κ το ετρεξα απο κει κ οχι απο την οθονη που εχει ψιλοκλειδωσει απο τη μαικροσοφτ λογω νομιμοτητας windows κ εν τελει success!!!.Tωρα βαζω την touch x10.1 ultimate xtreme (τα παντα ολα τι ονοματα ειναι αυτα λολ) γιατι τη 10.0 που μου συστησε η νεφ δε τη βρηκα

Τη 10 την εχει βγαλει ο smaberg μαζι με ολες τις προηγουμενες γιατι αποσυρθηκε απο το αθλημα και εχει αφησει μονο την τελευταια του τη 10.1 που βαζεις. Την εχω εγω (τις κατεβασα ολες μολις ειδοποιησε ο τυπάς οτι την κανει!) αν την θες αλλά δεν εχει μεγαλες διαφορες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

paides sorry gia ta greeklish alla grafo apo to kinito..apo terra petra :p

1) yparxei i epilogi dimiourgia sms pou an to exo entopisei sosta antistoixei sto "neo sms"

2) ennoousa pos apenergopoieitai i epilogi sta minimata na fainontai se morfi dialogou me ta eiserxomena minimata kai tis apantiseis

Δειτε εδω μια κατασταση..

Και στην official ρομ το remote.exe που τρεχει και κατεβαζει τι !(*@%$)#! ειναι??????:mad::mad::mad:

Οχι τιποτα αλλο, αλλα μου τρωει την συνδεση, και το τελευταιο που θελω ειναι να δω στον λογαριασμο τιποτα περιεργα και μετα να τρεχω....:confused::confused:

Κανένας ιός θα είναι :X

Έχεις antivirus στο pc;

Το εψαξα αλλά δεν εβγαλα ακρη και λεω δε γ@μιεται θα κατσω να σκασω για τα τετραγωνακια τους? Και εβαλα σε ο,τι ειχε τετραγωνακια τον ηχο που θελω για μηνυμα :p

αν θες δοκιμασε να βαλεις ειχο για σμσ εισερχομενα αλλαξε τον ειχο στα δημιοθργια σμσ

1. Που μπορω να βρω την ελληνικη επισημη rom σε καταληξη .nbh? Ή δεν χρειάζεται να ειναι σε αυτην την καταληξη?

2. Τι είναι η καταληξη .image ? Επειδή έχω κατεβάσει μια τέτοια ελληνική και δεν μπορώ να την φλασάρω...

3. Όλες οι R3 rom είναι και wm 6.5 ?

4. Υπάρχει κάποια ελληνική wm 6.5 επίσημη ή custom?

:Dimitris_x

1. Που μπορω να βρω την ελληνικη επισημη rom σε καταληξη .nbh? Ή δεν χρειάζεται να ειναι σε αυτην την καταληξη?

2. Τι είναι η καταληξη .image ? Επειδή έχω κατεβάσει μια τέτοια ελληνική και δεν μπορώ να την φλασάρω...

3. Όλες οι R3 rom είναι και wm 6.5 ?

4. Υπάρχει κάποια ελληνική wm 6.5 επίσημη ή custom?

το κανεις rename σε KOVSIMG.nbh και το βαζεις χιμα στην sd

οχι ολες οι R3 δεν ειναι 6,5 προς το παρον δεν ειπαρχει custom ελληνικη αποτι διαβασα σε 2-3 μερες θα ειναι ετοιμη η 6,5 ελληνικη

Καλημέρα παιδιά,

το weather panel σας κάνει κανονικά update? Σε μένα έχει να κάνει update (για τον καιρο μιλάω πάντα κ όχι για το πρόγραμμα) από την περασμένη Πέμπτη. Εάν πρέπει να άλλαξω κάποια ρύθμιση πείτε μου σας παρακαλώ.

β)ναι φωτιζεται παντα.

εμενα γιατι δν εχει τετραγωνακια πουθενα κ ειναι ολα οκ?:worry:

εχουμε κ λεμε..t18s,t29,A2628,ga618,t65i,t290i,w800i,w960i,xperia και ...r380s...:D

καλησπέρα σε όλους,

Παιδιά εγώ το έχω το κινητό 3 ημέρες και διαβάζοντας εδώ έχω μάθει πολλά. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχοντας συσκευή με Αγγλική rom και υποστήριξη ελληνικών δεν μπορω να γράφω με το ενσωματωμένο hardware πληκτρολόγιο. Η ερώτησή μου είναι αν μπορώ να ενεργοποιήσω με οποιονδήποτε τρόπο την ελληνική γραφή στο ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και να μην χρησιμοποιώ το εικονικό (χρησιμοποιώ το finger keyb 2.1 που είναι πάρα πολύ καλό).

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Μπορεις να γραψεις καλιστα ελληνικα κ χωρις αλλα προγραμματα εγκαθιστωντας το aekmap.Τα παιδια που ειναι περισσοτερο καιρο εδω μεσα θα σε παραπεμψουν λογικα κατευθειαν στο ποστ με τις οδηγιες.

Στα δικα μου τωρα.Αφου επαιξα με διαφορες εκδοσεις ρομ αποφασισα να το κανω οφισιαλ ξανα το τηλεφωνακι μου.Ξαναεβαλα τη Generic UK R3AA010 εκανα κ στοκspl με την εκδοση 0.72

Tωρα αυτα ειναι τα στοιχεια της συσκευης μου :

rom version 1.05.931.10

radio version 1.14.25.55

Το ραδιο βερσιον παραπεμπει στη οφισιαλ ρομ που εβαλα ή αν παει σε κανα σερβις θα καταλαβουν οτι το εχω "σκαλισει";Ισχυει το ιδιο κ για το spl μου;

Επισης αληθευει οτι οι οφισιαλ ελληνικες ρομ βασιζονται σε παλαιοτερα builds των windows κ αρα ειναι πιο αργες;Γιατι η συσκευη μου παιζει να ειναι ελληνικη κατα μεγαλο ποσοστο κ ενας φιλος με ενημερωσε οτι αν παω sti sony erricson μπορουν να μου το κανουν επισημως ελληνικο ολο το τηλεφωνο.Κολλημα με τα ελληνικα δεν εχω οποτε αξιζει να κανω αυτην την κινηση;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned