Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχω πρόβλημα με το hands free,δε μου το αναγνωριζει το κινητό.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Thanks

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Έχω πρόβλημα με το hands free,δε μου το αναγνωριζει το κινητό.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Thanks

τι ακριβως σου κανει?δεν σου εμφανιζει το εικονιδιο η δεν δουλευουν καθολου?

ρε παιδια κατεβασα το καινουργιο firmware για το χ1 αλλα αμα το βαλω δεν τηα σβηστουν τα παντα πο το κινητο μου ασ με βοηθησει καποιος?

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

ρε παιδια κατεβασα το καινουργιο firmware για το χ1 αλλα αμα το βαλω δεν τηα σβηστουν τα παντα πο το κινητο μου ασ με βοηθησει καποιος?

Αν του το βαλεις, θα σβηστουν ολα.. Εμενα μου τα εσβησε! Αλλα σε ρωταει πολλες φορες πριν το κανει! Καλο ειναι λοιπον, οπως λεει και ο Athanaso(expert του ειδους), καλο ειναι πριν κανουμε οτιδηποτε στο τηλεφωνο να κραταμε ενα backup...

Ωραια προγραμματακια για backup

PIM backup (που χρησιμοποιω)

Sprite Backup

:)

Δεν είναι υποχρεωτικό, απλά η ιστορία έχει δείξει ότι ενδείκνυται να κάνουμε hard reset μετά το flashάρισμα.

ok !!

σχετικα με το mobile shell 3 δεν εχει επιλογη απεγκατάστασης??ειχα ψάξει στα προγραμματα δεν βρηκα τπτ εκτος αν μου ξέφυγε απο τα πολλα που έχω:wacko: μονο με hard αναγκαστικά??εχω το σπασμένο.

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

ok !!

σχετικα με το mobile shell 3 δεν εχει επιλογη απεγκατάστασης??ειχα ψάξει στα προγραμματα δεν βρηκα τπτ εκτος αν μου ξέφυγε απο τα πολλα που έχω:wacko: μονο με hard αναγκαστικά??εχω το σπασμένο.

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, πρεπει να το ειχα απεγκαταστησει πριν κανω hard reset... αλλα και παλι δεν θυμαμαι. Το μονο 100% σιγουρο ειανι το TF3D δεν εβγαινε.. κολουσε το τηλεφωνο.. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος! Ξανακοιτα βεβαια να εισαι σιγουρος...

Τελικα με υποτιτλους με TCPMP...?

Eτσι δεν βγαζω ακρη...

1. βαλε την εκδοση 0.72 (αν δεν κανω λαθος)

2. βαλε τα αρχεια για τους υποτιλους εκει που το εκανες εγκατασταση

http://sourceforge.net/projects/tcpmpsubssubtit/

3. πηγαινε στη σελιδα των υποτιλων του tcmp και πατα enable (ακομα κι αν ειναι, ξετικαρε και ξανατικαρε)

4. Αν δεν βλεπεις, αλλαξε τον video driver σε κατι αλλο απο τα settings του tcmp (GDI νομιζω)

τι ακριβως σου κανει?δεν σου εμφανιζει το εικονιδιο η δεν δουλευουν καθολου?

Δε δουλεύει καθόλου το handsfree,κανονικά εμφανίζει κάποιο εικονίδιο?

Και κάτι ακόμα,δε μπορώ να στειλω εικόνα ή τραγούδι μέσω bluetooth,στις επιλογές μου βγάζει μόνο μέσω SMS και MMS.

θένξ soom!θα το κοιτάξω! με τους υποτιτλους που λες εγω εκανα αυτα που λεει το παιδι και παιζει μια χαρα..μου βγάζει τους υπότιτλους...να εισαι σίγουρος πος το αρχιο .srt εχει ακριβώς τν ιδια ονομασία με το .avi και να ειναι στον ιδιο φάκελο πακέτο.Και το σημαντικότερο γιατι και εγώ ειχα πρόβλημα και δεν πεζανε στην αρχη...πανε στις ρυθμίσεις στο video driver όπως λεει και επέλεξε αυτό που λέει το GDI και τοτε θα στους εμφανίζει κανονικα αρκει βεβαια να έχεις κανει και το βήμα 3. !
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Και κάτι ακόμα,δε μπορώ να στειλω εικόνα ή τραγούδι μέσω bluetooth,στις επιλογές μου βγάζει μόνο μέσω SMS και MMS.

Επέλεξε μεταβίβαση αρχείου ( θα σου βγαλει ολες τις συσκευές που εχει ανιχνεύσει), όχι αποστολή

Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα!

Από προχθές είμαι κι εγώ κάτοχος του ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ XPERIA !!! Το πήρα από ebay. Και ο παίχτης μου έστειλε το ασημί (είχε και τα 2 στη διάθεσή του)! Πολύ ωραίο οφείλω να ομολογήσω..! Αν η αναβάθμισή μου έγινε από το X600 μπορείτε να φανταστείτε πως είμαι ενθουσιασμένος!!!

Έχω διαβάσει όσες περισσότερες σελίδες μπορώ από εδώ μέσα. Απ'ότι κατάλαβα για να κάνω "format" και να περνάω όποια rom θέλω, είτε επίσημη είτε όχι, πρέπει να κάνω πρώτα Hard-SPL σωστά??

Και κάτι διάβασα πως για πρώτη φόρτιση θέλει μία ώρα ακόμα από τότε που έχουν σβήσει τα leds στο πλάι?? Γιατί το άφησα για την πρώτη φόρτιση κανά 4ωρο και δεν είδα αναμμένα leds στα πλαϊνά. Το άφησα άλλη μία ώρα και το έβγαλα. Κλειστό βέβαια πάντα το κινητό. Δεν κάνουμε τον κλασσικό κύκλο με 8-12 ώρες, κλειστό το κινητό και πάντα να έχει εξαντληθεί η μπαταρία, για 3 φορές??

Συγνώμη για το μεγάλο post....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

[sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή...

Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ...

Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα!

Από προχθές είμαι κι εγώ κάτοχος του ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ XPERIA !!! Το πήρα από ebay. Και ο παίχτης μου έστειλε το ασημί (είχε και τα 2 στη διάθεσή του)! Πολύ ωραίο οφείλω να ομολογήσω..! Αν η αναβάθμισή μου έγινε από το X600 μπορείτε να φανταστείτε πως είμαι ενθουσιασμένος!!!

Έχω διαβάσει όσες περισσότερες σελίδες μπορώ από εδώ μέσα. Απ'ότι κατάλαβα για να κάνω "format" και να περνάω όποια rom θέλω, είτε επίσημη είτε όχι, πρέπει να κάνω πρώτα Hard-SPL σωστά??

Και κάτι διάβασα πως για πρώτη φόρτιση θέλει μία ώρα ακόμα από τότε που έχουν σβήσει τα leds στο πλάι?? Γιατί το άφησα για την πρώτη φόρτιση κανά 4ωρο και δεν είδα αναμμένα leds στα πλαϊνά. Το άφησα άλλη μία ώρα και το έβγαλα. Κλειστό βέβαια πάντα το κινητό. Δεν κάνουμε τον κλασσικό κύκλο με 8-12 ώρες, κλειστό το κινητό και πάντα να έχει εξαντληθεί η μπαταρία, για 3 φορές??

Συγνώμη για το μεγάλο post....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Καλο μηνα.

Μια χαρα ειναι η φορτιση που εκανες, κανε αλλους 2 πληρεις κυκλους φορτισης-εκφορτισης (να εξαντληθει το φορτιο δηλαδη και φορτιση), φορτιζοντας το καθε φορα για οσο χρειαζεται (μεχρι να παψουν να ειναι ενεργα τα leds οπως ειπες κι εσυ).

Καλο μηνα.

Μια χαρα ειναι η φορτιση που εκανες, κανε αλλους 2 πληρεις κυκλους φορτισης-εκφορτισης (να εξαντληθει το φορτιο δηλαδη και φορτιση), φορτιζοντας το καθε φορα για οσο χρειαζεται (μεχρι να παψουν να ειναι ενεργα τα leds οπως ειπες κι εσυ).

Ευχαριστώ φίλε μου για τη γρήγορη απάντηση! Τώρα προσπαθώ να το flashάρω και να περάσω καμιά cooked rom..! Άντε να δούμε...Θα το κάψω???!!!...:p

Πρόσεξα πως λέει εδώ να το βάλω στην κάρτα μνήμης. Εγώ που δεν έχω κάρτα μνήμης ακόμα τι κάνω?? Δεν μπορώ να το φλασάρω αλλιώς??

Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ...

Επέλεξε μεταβίβαση αρχείου ( θα σου βγαλει ολες τις συσκευές που εχει ανιχνεύσει), όχι αποστολή

Το βρήκα,σ'ευχαριστώ.το Beam file πρέπει να επιλέξω.Αγγλική ROM έχω.

Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι με το hands free.Δεν το αναγνωρίζει καθόλου.Τι μπορεί να φταίει?

Εμένα δεν κάνει ουτε στη φωτογραφικη :X

Και όχι μόνο σε εσένα...

Επειδή το ζουμ είναι ζηφιακό, πρέπει να επιλέξεις μικρότερη ανάλυση ωστε να γίνει...

.... Εγώ που δεν έχω κάρτα μνήμης ακόμα τι κάνω?? Δεν μπορώ να το φλασάρω αλλιώς??

χμμμ...

Δεν είχε το κινητό μέσα όταν το πήρες;

Οχι στο κουτί, στη συσκευή μέσα κατευθείαν...;)

Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι με το hands free.Δεν το αναγνωρίζει καθόλου.Τι μπορεί να φταίει?

Ειχα και γω το ιδιο θεματακι…

Κλείσε οποία άλλη συσκευή Bluetooth υπάρχει ενεργοποιημένη στον χωρο σου κάνε ένα reset στο habd free σου και πιστεύω μετα να το δει…

Σε εμένα έπιασε…

λιγο βοηθεια κατεβασα την ρομ με τα ελινικα κ τςρα εχω ενα image αρχειο τι το κανω αυτο?

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

Ειχα και γω το ιδιο θεματακι…

Κλείσε οποία άλλη συσκευή Bluetooth υπάρχει ενεργοποιημένη στον χωρο σου κάνε ένα reset στο habd free σου και πιστεύω μετα να το δει…

Σε εμένα έπιασε…

Δεν υπάρχει καμια αλλη συσκευη bluetooth ενεργοποιημένη.Reset στο handsfree απο πού να κάνω?

Το βισματακι το εχεις βαλει τερμα μεσα? γιατι κολλαει λιγο πριν μπει στο τελος, αλλα βαλε δυναμη λιγααακι παραπανω και θα μπει!

λιγο βοηθεια κατεβασα την ρομ με τα ελινικα κ τςρα εχω ενα image αρχειο τι το κανω αυτο?

H αληθεια ειναι οτι μεσα στην συσκευη, μεσα στο Xperia θα επρεπε να εχεις μια 8BG SDHC... Χωρις καρτα μνημης εγω δεν ξερω πως θα γινει η δουλεια....

Διαβασε εδω που ειχα γραψει πριν απο λιγες σελιδες.... Στην σελιδα 249 που ειχε ρωτησει καποιος.. Δεν το εχω κανει ακομα. Αναβαθμιση εκανα με SEUS και μου περασε την τελευταια αγγλικη ρομ. ειναι σχετικα απλη η διαδικασια παντως...

για πες με καρτα μνημησ πωσ γεινεται

Οτι ξερω, το ξερω απο αυτο εδω το θεμα(το οποιο σε μια γρηγορη αναζητηση και ενα διαβασμα ολοκληρου το θεματος καλυπτεσαι σχεδον πληρως) και απο:

1)εδω

2)και απο εδω

3)αλλα και απο εδω

Αλλα γενικοτερα, εχει τα απειρα για το Xperia στους xda.. Αλλα θελει ψαξιμο, διαβασμα και πολυ χρονο μεχρι να τα μαθεις και να εξοικειωθεις...:O

Πρόσφατα απόκτησα και εγώ το Χ1 και έχω κάποιες ερωτήσεις...

Παιδιά υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα μηνύματα μου από Nokia κινητό στο Xperia???

Δεν υπάρχει μάλλον ε???

Μόνο τις επαφές μέσω συγχρονισμού με Outlook ε??

Ενώ από Nokia σε Nokia μπορείς να κάνεις μεταφορά των πάντων στο νέο κινητό... να φτιάξεις πιστό αντίγραφο του παλιού στο νέο...

Ακόμα.... χρησιμοποιώ TouchFlo ver. 3.0 (rom Touch-IT WWE date 03/04/09)....

Αξίζει ή να γυρίσω στην original rom του Xperia???

Ευχαριστώ..........

:)

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Και όχι μόνο σε εσένα...

Επειδή το ζουμ είναι ζηφιακό, πρέπει να επιλέξεις μικρότερη ανάλυση ωστε να γίνει...

χμμμ...

Δεν είχε το κινητό μέσα όταν το πήρες;

Οχι στο κουτί, στη συσκευή μέσα κατευθείαν...;)

Ευχαριστώ φίλε μου! Τελικά έκανα πρώτα το Hard-SPL και μετά έβαλα την PCTech4U_WWE_V1.1 που δεν χρειάζεται να την περάσεις πρώτα σε κάρτα μνήμης. Γίνεται απ'ευθείας από το ActiveSync. Θα το προσπαθήσω αυτό που μου πρότεινες όμως αν και θα πάω να πάρω καμιά 8άρα κάρτα που πιστεύω είναι αρκετή (αν και σηκώνει μέχρι 16gb αν δεν κάνω λάθος).

Δεν είχε μέσα το κουτί μου. Κοίτα...Αν φανταστείς ότι μου βγήκε κοντά στα 380Ε μην έχω και απαιτήσεις για κάρτα μνήμης...:p

Thanks anyway!!

Να ρωτησω ρε παιδια:

1) Ειχα βαλει το TF3D Manilla απο HD που βρηκα στο xda.. Εκανα αλλαγη ρομ, εκανα hardreset, αλλα ετσι οπως χαζευα στον File Explorer ειδα εναν φακελο μεσα στα Windows που λεει TouchFlo και περιεχει 3 αρχεια που εχουν εικονιδιο Windows Media Player και λεγονται:

bioscrollhit 5.68K

bioscrollscroll 6.81K

bioscrollstop 4.73K

Τι ειναι αυτα????

2) Κατεβασα απο το site της SE κατι θεματα και μου εκανε δωρο εναν ηχο. Που πρεπει να τα βαλω για να μπορω να βαλω τα θεματα ως θεματα και τον ηχο ως ηχο κλησης???

Ποια rom θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη????

Εγώ έχω TouchFLO 3D Touch-IT v7...

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Ποια rom θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη????

Εγώ έχω TouchFLO 3D Touch-IT v7...

Αυτο ειναι υποκειμενικο.

Εγω ΘΕΩΡΩ καλυτερη την

W4X: Windows Mobile 6.5 for the XPERIA X1 - PURE ROM

θα την βρεις στο xda;)

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned