Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να πω ρε γμτ....:O

Για τα απεσταλμενα μηνυματα(SMS) δεν εχω ιδεα... Τωρα το ειδα οτι δεν μπορω να τα διαβασω!!!! παω να ρωτησω στους xda...

Αν βαλεις εναν αλλο task manager εκτος του «εργοστασιακου» θα δεις τι τρεχει και δεν το παιρνεις χαμπαρι!:lol:;)

Αυτο με το Χ το αλλαξα.. Δεν με βολευε με τιποτα και καταντουσα να τρεχω πολλα προγραμματα και να κολλαει...

Kαλα, αυτό με το Χ δεν το είχα πάρει πρέφα ότι ηταν απο προεπιλογη να τα ελαχιστοποιεί και κάθε φορα που άνοιγα τα...τρεχούμενα προγράμματα εβγαινε μια λιστάρα γιγάντια! Και εννοειται οτι το άλλαξα...

Παιδιά για τα απεσταλμένα SOS, πραγματικά δηλαδή δε μπορώ να καταλάβω γιατί στο καλό λείπει ο φάκελος! Πάντως πήγα να φτιάξω έναν φάκελο με τίτλο "Απεσταλμένα" και μου είπε οτι ο φάκελος με το όνομα αυτό υπάρχει ήδη...άρα είναι κάπου κρυμμένος...αλλά πού??? Έχω ψάξει παντού!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαλα, αυτό με το Χ δεν το είχα πάρει πρέφα ότι ηταν απο προεπιλογη να τα ελαχιστοποιεί και κάθε φορα που άνοιγα τα...τρεχούμενα προγράμματα εβγαινε μια λιστάρα γιγάντια! Και εννοειται οτι το άλλαξα...

Παιδιά για τα απεσταλμένα SOS, πραγματικά δηλαδή δε μπορώ να καταλάβω γιατί στο καλό λείπει ο φάκελος! Πάντως πήγα να φτιάξω έναν φάκελο με τίτλο "Απεσταλμένα" και μου είπε οτι ο φάκελος με το όνομα αυτό υπάρχει ήδη...άρα είναι κάπου κρυμμένος...αλλά πού??? Έχω ψάξει παντού!

Ετσι επαθα και γω! Επαιζα την πρωτη μερα που την ειχα και απο ενα σημειο και μετα, αργουσε πααααρα πολυ και μου ειχε σπασει τα νευρα. Και ημουν στο τσακ να την πεταξω, οταν ανοιξα τον Task Manager και ειδα ΟΛΑ οσα επαιζα και σκαλιζα, να συνεχιζουν να τρεχουν και η ram να εχει χτυπησει κοκκινα! Αλλα μετα το εψαξα και το κοιταξα και ειδα για το «x»..

Ο μονος τροπος που εχω βρει για να μπορει καποιος να δει τα μηνυματα που εχει στειλει, ειναι να μπει σε καποια επαφη που εχει συνομιλησει και να παει στα Μηνυματα. Εκει φαινεται σε μορφη διαλογου. Αλλιως, δεν φαινονται.

Επισης, αλλο περιεργο ειναι οτι αν μπουμε στα εισερχομενα, και παμε να ανοιξουμε ενα μηνυμα, τοτε θα βγαλει κατευθειαν ασπρη οθονη και ο δρομεας να αναβοσβηνει. Δηλαδη σε κατασταση απαντησης του μηνυματος. Δεν καταλαβαινω ομως γιατι. Εψαξα με το Reg Edit, Advanced Config και οπου αλλου εβλεπα ρυθμισεις και επιλογες, αλλα διχως αποτελεσμα.

Ποσταρα και γω μαζι με την Νεφελη στους xda για το θεμα αυτο, αλλα προς το παρον καμια απαντηση.

Αλλα εχω παρατηρησει οτι ο bhp δεν μπαινει στους xda για απαντησεις.. Εχω καιρο να δω ποστ του...

Ισως ετοιμαζει την 6.5...

Ισως δεν εχει χρονο.......

Τι να πω.

Griniaris, τελικα τι εγινε με το πληκτρολογιο? Stock SPL και εφυγε για SE???

Ετσι επαθα και γω! Επαιζα την πρωτη μερα που την ειχα και απο ενα σημειο και μετα, αργουσε πααααρα πολυ και μου ειχε σπασει τα νευρα. Και ημουν στο τσακ να την πεταξω, οταν ανοιξα τον Task Manager και ειδα ΟΛΑ οσα επαιζα και σκαλιζα, να συνεχιζουν να τρεχουν και η ram να εχει χτυπησει κοκκινα! Αλλα μετα το εψαξα και το κοιταξα και ειδα για το «x»..

Ο μονος τροπος που εχω βρει για να μπορει καποιος να δει τα μηνυματα που εχει στειλει, ειναι να μπει σε καποια επαφη που εχει συνομιλησει και να παει στα Μηνυματα. Εκει φαινεται σε μορφη διαλογου. Αλλιως, δεν φαινονται.

Επισης, αλλο περιεργο ειναι οτι αν μπουμε στα εισερχομενα, και παμε να ανοιξουμε ενα μηνυμα, τοτε θα βγαλει κατευθειαν ασπρη οθονη και ο δρομεας να αναβοσβηνει. Δηλαδη σε κατασταση απαντησης του μηνυματος. Δεν καταλαβαινω ομως γιατι. Εψαξα με το Reg Edit, Advanced Config και οπου αλλου εβλεπα ρυθμισεις και επιλογες, αλλα διχως αποτελεσμα.

Ποσταρα και γω μαζι με την Νεφελη στους xda για το θεμα αυτο, αλλα προς το παρον καμια απαντηση.

Αλλα εχω παρατηρησει οτι ο bhp δεν μπαινει στους xda για απαντησεις.. Εχω καιρο να δω ποστ του...

Ισως ετοιμαζει την 6.5...

Ισως δεν εχει χρονο.......

Τι να πω.

Griniaris, τελικα τι εγινε με το πληκτρολογιο? Stock SPL και εφυγε για SE???

το σκφτομαι ακομα γιατι θα μεινω χωρις συσκευη κ τωρα κατακαλοκαιρο θα περασει μηνας για να το παρω πισω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

το σκφτομαι ακομα γιατι θα μεινω χωρις συσκευη κ τωρα κατακαλοκαιρο θα περασει μηνας για να το παρω πισω....

Κοιτα, να σου πω την προσωπικη μου αποψη. Το Xperia, το αγορασαμε για το εξωτερικο του πληκτρολογιο. Ομολογουμενως, η οθονη του ειναι μικρη για ενα software πληκτρολογιο, χειριζομενο με τα δαχτυλα παντα. Με την γραφιδα ειναι μια χαρα.

Οποτε, αν το χανεις αυτο...

Εγω τουλαχιστον ετσι θα το σκεφτομουν.:confused:

Δεν χανεις απο την αλλη τιποτα να τους ρωτησεις ποσο καιρο θα παρει, ποσο (€) θα παρει (αν παρει, που μακαρι να μην παρει και να σε καλυπτει η εγγυηση, λογικα θα σε καλυπτει) και τις υπολοιπες λεπτομεριες. Και απο εκει και περα, βλεποντας και κανοντας.

Αλλα απο την αλλη, προκειμενου να μεινεις χωρις ppc καλοκαιριατικα, τοτε αστο!:p

Το θεμα με τα sms συνεχιζει παντως........

Τελικα βρηκαμε μειον στην rom...!:lol:

Εχω περασει και εγω την PCTECH 2.0 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Εχω ομως ενα μικρο προβλημα..Στις επαφες του TF3D η random access bar δεν μου εμφανιζεται στα ελληνικα αλλα στα αγγλικα παρολο που εχω περασει το cab του xavier.Αναμενω τη βοηθεια απο τους κατεχοντες...

Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2

Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr

παιδια εχει ασχοληθεί κανείς με την κάμερα του xperia?? εγω ειχα καιρο να ασχοληθώ πιο πολύ με το βιντεο!! χθες που δοκίμαζα και εβγαζα βιντεο παρατήρησα πως σε κουνήματα κολάει απιστευτα αν το προβάλεις απο το κινητο...πχ το κουνουσα λιγο αποτομα οταν εφτανε το σημείο εκει κολουσε και συνεχισε παρακάτω.. η οταν τραβουσα σε δρομο με αμαξια που σχετικα πηγένανε αργα παλυ ετρογε κόλημα...! και το ειχα επιλογή νορμαλ ποιότητα οχι fine ...! στο pc που έστειλα ομως το ιδιο βιντεο καλα εκεί το επεζε άψογα ουτε κολήματα τπτ !το θεμα ειναι στο κινητο οταν προβάλεις κολαει!ας δοκιμάσει και κανενας αλλος να δούμε αν όντως ετσι ειναι κάμερα μας!
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Να καταθέσω την εμπειρία μου.

Αγόρασα το xperia (μαύρο) τον Φεβρουάριο του 09 με Αγγλικο πληκτρολόγιο και λογισμικό.

Πριν 3 εβδομαδες διαπίστωσα ότι τα HFree δεν ακουγόντουσαν (άκουσα σαν να ήταν σε πηγάδι ο συνομιλητής). Έτσι λοιπόν αποφάσισα να το στείλω για σέρβις αλλά και αντικατάσταση του αγγλικού λογισμικού σε ελληνικό. Αφού πέρασαν 2 εβδομάδες με πήραν τηλέφωνο από την SE και μου είπαν ότι η πλακέτα του κινητού θέλει αντικατάσταση... αλλά επειδή δεν είχαν διαθέσιμες πλακέτες μου πρότειναν να μου το αντικαταστήσουν με ασημένιο (πράγμα το οποίο δεν επιθυμούσα γιατί δεν μου αρέσει στην ασημένια έκδοση)...

Πέρασε ακόμα 1 εβδομάδα και ακόμα δεν έχω νέα τους. Βέβαια παραμένει άγνωστη η ημερομηνία παραλαβής του κινητού μου, μιας και δεν γνωρίζουν πότε θα παραλάβουν την παρτίδα πλακετών που περιμένουν.

Συμπέρασμα: Δεν είμαι ευχαριστημένος από το σέρβις της SE. Ίσως να είμαι μεμονομένο περιστατικό ή να έπεσα στην περίπτωση.... Ο χρόνος θα δείξει!!!!

Wiz@rd

Να καταθέσω την εμπειρία μου.

Αγόρασα το xperia (μαύρο) τον Φεβρουάριο του 09 με Αγγλικο πληκτρολόγιο και λογισμικό.

Πριν 3 εβδομαδες διαπίστωσα ότι τα HFree δεν ακουγόντουσαν (άκουσα σαν να ήταν σε πηγάδι ο συνομιλητής). Έτσι λοιπόν αποφάσισα να το στείλω για σέρβις αλλά και αντικατάσταση του αγγλικού λογισμικού σε ελληνικό. Αφού πέρασαν 2 εβδομάδες με πήραν τηλέφωνο από την SE και μου είπαν ότι η πλακέτα του κινητού θέλει αντικατάσταση... αλλά επειδή δεν είχαν διαθέσιμες πλακέτες μου πρότειναν να μου το αντικαταστήσουν με ασημένιο (πράγμα το οποίο δεν επιθυμούσα γιατί δεν μου αρέσει στην ασημένια έκδοση)...

Πέρασε ακόμα 1 εβδομάδα και ακόμα δεν έχω νέα τους. Βέβαια παραμένει άγνωστη η ημερομηνία παραλαβής του κινητού μου, μιας και δεν γνωρίζουν πότε θα παραλάβουν την παρτίδα πλακετών που περιμένουν.

Συμπέρασμα: Δεν είμαι ευχαριστημένος από το σέρβις της SE. Ίσως να είμαι μεμονομένο περιστατικό ή να έπεσα στην περίπτωση.... Ο χρόνος θα δείξει!!!!

εγω θα επαιρνα το ασημενιο..καινουργιο μονο αυτο να σκεφτεις...ενω το δικο σου σκεψου οτι εχει ανοιχτει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω θα επαιρνα το ασημενιο..καινουργιο μονο αυτο να σκεφτεις...ενω το δικο σου σκεψου οτι εχει ανοιχτει...

Συμφωνω. Ισως θα επρεπε να το κανεις αυτο. Θα ξαναποκτουσες το ιδιο τηλεφωνο ολοκαινουριο 6 μηνες μετα.

Μηπως να το ξανασκεφτεις????

Και συ griniaris, μηπως σου γινει καμια τετοια προταση τωρα με το πληκτρολογιο που δεν δουλευει? Δεν ρωτας καλυτερα να ξερεις τι γινεται με το συγκεκριμενο?

Kali Ebdomada se olous!!!

8a i8ela na zitisw tin boi8eia sas....

Prospa8w na egatastisw to Garmin XT kai mou bgazei to exis error:

"Bebaiw8ite oti den ektelountai alla programmata kai oti yparxei arketos xwros apo8ikeusis stin kyria mnimi tis siskeuis sas"

Kamia idea ti na kanw??

Mipw to Garmin einai poly bari kai 8a itan protimotero na egatastisw to destinator??

Euxaristw para poly olous....!!!!

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Ορισμενες παρατηρησεις για την PCTech4U ELL:

Μπορω να πω οτι μετα το φλασαρισμα με αυτην την rom το κινητο πραγματικα αρχισε να δουλευει πιο σταθερα και πιο σωστα..Παρατηρησα διαφορα στην ενταση του σηματος..Με την εργοστασιακη rom ηταν παντα μειωμενο και αρκετες φορες οταν μιλαγα εκανε διακοπες και δεν μπορουσα να ακουσω καθαρα..Τωρα πλεον διαρθωθηκε,και πολυ καλο σημα εχω αλλα κυριως δεν εχω προβλημα με διακοπες κατα την ομιλια etc.Δεν ξερω αν για αυτην την βελτιωση ευθυνεται η rom απλα σας λεω τι προβλημα αντιμετωπιζα εγω...

Οσον αφορα τωρα την λειτουργια του κινητου εχει γινει πιο φιλικο προς τα δαχτυλα μου και σπανια χρησιμοποιω γραφιδα...Μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα απολυτως σχετικα με την γρηγορη αποκριση του κινητου...Το tf3d δουλευει τελεια και πολυ γρηγορα....

Μεχρι στιγμης εχω παρατηρησει και καποια (για μενα οχι τοσο σημαντικα)προβληματα:

-Eχθες για πρωτη φορα αναγκαστηκα να κανω soft reset επειδη για καποιο λογο η camera αρχισε να κολλαει οταν την χρησιμοποιουσα...Ανοιγα την cam για να βγαλω φωτο και δεν μπορουσα να την χρησιμοποιησω με τιποτα γιατι η εικονα σαν να κολλαγε και ειχε πολυ αργη αποκριση στην κινηση.....Αυτο για καποιο λογο σημερα μετα απο φορτιση αρκετη λυθηκε και τωρα το βραδυ παλι τα ιδια...

-Επισης κατι αλλο που εχω δει ειναι οτι δεν μορω για κανενα λογο να διαβασω μνματα με τον κλασικο τροπο του κινητου παρα μονο μεσα απο το tf3d....Οταν παω να τα δω απο start-->μνματα μου τα εμφανιζει αλλα οταν τα ανοιγω ειναι κενα!!!

Μια βοηθεια...να δω τι φταει για αυτα τα πραγματακια....

Παντως παιδια ενα μπραβο στο παιδι που εκανε αυτην την δουλεια....Μπορει να εχει καποια μικρα προβληματα που και που αλλα λειτουργει αψογα!!!!

Με την PCTech4U ELL αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τα μηνύματα. Με τον κλασσικό τρόπο ειναι κενά και δεν μπορώ να κάνω τπτ.Υπάρχει κάποια λύση?

Συμφωνω. Ισως θα επρεπε να το κανεις αυτο. Θα ξαναποκτουσες το ιδιο τηλεφωνο ολοκαινουριο 6 μηνες μετα.

Μηπως να το ξανασκεφτεις????

Και συ griniaris, μηπως σου γινει καμια τετοια προταση τωρα με το πληκτρολογιο που δεν δουλευει? Δεν ρωτας καλυτερα να ξερεις τι γινεται με το συγκεκριμενο?

Δεν μου αρέσει καθόλου το ασημένιο. Το σκέφτηκα για το καινούργιο όπως μου είπατε... αλλά ποιός μου λέει ότι δεν ήταν ανοιγμένο-ανακατασκευασμένο αυτό που θα μου δίναν? Γιατί μου είπαν ότι θα μου το δώσουν σαν συσκευή και όχι μέσα σε κουτί σφραγισμένο.... Το τελευταίο εμένα μου λέει πολλά και μου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά..........

Wiz@rd

Ρε παιδιά μια ερώτηση: πώς μπορώ να μπω στο Messenger? Όποτε το ανοίγω και κάνω sign in μου λέει ''There's a connectivity problem. Make sure you're in an area with good reception and try again'' Αλλά εγώ έχω καλό σήμα και μπαίνω στο Internet. Please help.

Δεν μου αρέσει καθόλου το ασημένιο. Το σκέφτηκα για το καινούργιο όπως μου είπατε... αλλά ποιός μου λέει ότι δεν ήταν ανοιγμένο-ανακατασκευασμένο αυτό που θα μου δίναν? Γιατί μου είπαν ότι θα μου το δώσουν σαν συσκευή και όχι μέσα σε κουτί σφραγισμένο.... Το τελευταίο εμένα μου λέει πολλά και μου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά..........

Αν δεν ειναι σφραγισμενο τοτε καλυτερα να περιμενεις για το μαυρο...

Ποιος ξερει τι θα σου πασάρουν...

Οχι οτι με το μαυρο εισαι σιγουρος, αλλά τουλαχιστον σου αρεσει.

Ρε παιδιά μια ερώτηση: πώς μπορώ να μπω στο Messenger? Όποτε το ανοίγω και κάνω sign in μου λέει ''There's a connectivity problem. Make sure you're in an area with good reception and try again'' Αλλά εγώ έχω καλό σήμα και μπαίνω στο Internet. Please help.

Το ειχα κι εγω αυτο το προβλημα. Δοκιμασα ομως να μπω από άλλο λογαριασμο και μπηκε. Για δοκιμασε το και αν μπει τότε μαλλον κατι κολλαει με το λογαριασμο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

νερο??μεσα σε θηκη ειναι συνεχεια...αν δεις στο xda κ αλλοι εχουν τα ιδια...μαλλον για service θα παει κ μετα σε καμια γωνια να κατσει...

soom στη ρομ που εχεις τροπο να δουμε τα απεσταλμενα μηνυματα υπαρχει??

γιατι δεν το ανοιγεις μονος σου να δει ςαν εχει φυγει η καλωδιοτανιαπανω απο την πλακετα. δεν ειναι δυσκολο προσοχη θελει. στο λεω για τι εμενα μια φορα μου επεσε και δεν αναβε η οθονη.

και φυσικα το πηγα στα τσακαλια της ομνιτεκ και μου ειπαν οτι εχει σπασει η οθονη εσωτερικα:X και επισης εχει ενα στραβωμα της ταξης του 20% η πλακετα της οθονης....και μου ειπαν κοστος 230 ευρω για αλλαγες και στα δυο.

επειδη ειχα αποφασισει να το βαλω στο συρταρι ξεκινησα μια μερα το ανοιξα ολο βιδες και απλα ειχε βγει η μιση καλωδιοταινια της οθονης απ το πεσιμο. την εβαλα και εδω και 1,5μηνα δεν εχει τιποτα....ειναι ολα οκ... εχουν γεμισει με κλεφτες και ασχετους τα σερβις

:)

γιατι δεν το ανοιγεις μονος σου να δει ςαν εχει φυγει η καλωδιοτανιαπανω απο την πλακετα. δεν ειναι δυσκολο προσοχη θελει. στο λεω για τι εμενα μια φορα μου επεσε και δεν αναβε η οθονη.

και φυσικα το πηγα στα τσακαλια της ομνιτεκ και μου ειπαν οτι εχει σπασει η οθονη εσωτερικα:X και επισης εχει ενα στραβωμα της ταξης του 20% η πλακετα της οθονης....και μου ειπαν κοστος 230 ευρω για αλλαγες και στα δυο.

επειδη ειχα αποφασισει να το βαλω στο συρταρι ξεκινησα μια μερα το ανοιξα ολο βιδες και απλα ειχε βγει η μιση καλωδιοταινια της οθονης απ το πεσιμο. την εβαλα και εδω και 1,5μηνα δεν εχει τιποτα....ειναι ολα οκ... εχουν γεμισει με κλεφτες και ασχετους τα σερβις

επειδή δούλευα στο service της nokia και της SE δεν είναι ότι έχουν γεμίσει άσχετους απλά αυτή είναι η γραμμή που έχουν από τα αφεντικά τους. αυτοί το βάζουν σε εγγύηση και σου το διορθώνουν χωρίς κόστος και εσένα σου λένε ότι είναι εκτος εγγύησης και τους πληρώνεις τα ανταλλακτικά που πήρανε δωρεάν από την μάνα εταιρία. να προσέχετε πάντα όταν το δίνετε για service τις περισσότερες φορες λένε ότι έχει οξείδωση και αν δεν τους το αφήσεις τότε σου ρίχνουν αλατόνερο για να σκουριάσει σε περίπτωση που το πας αλλου για να μην έχουν μπλεξίματα

επειδή δούλευα στο service της nokia και της SE δεν είναι ότι έχουν γεμίσει άσχετους απλά αυτή είναι η γραμμή που έχουν από τα αφεντικά τους. αυτοί το βάζουν σε εγγύηση και σου το διορθώνουν χωρίς κόστος και εσένα σου λένε ότι είναι εκτος εγγύησης και τους πληρώνεις τα ανταλλακτικά που πήρανε δωρεάν από την μάνα εταιρία. να προσέχετε πάντα όταν το δίνετε για service τις περισσότερες φορες λένε ότι έχει οξείδωση και αν δεν τους το αφήσεις τότε σου ρίχνουν αλατόνερο για να σκουριάσει σε περίπτωση που το πας αλλου για να μην έχουν μπλεξίματα

καλά τι λες τωρα!!!!!!!!!! ΚΑΦΡΙΛΑ! Και πώς μπορεις να πας το τηλεφωνο σου για σερβις και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι δε θα παιχτει τετοιο σκηνικο? Υπαρχει καποια "δικλειδα ασφαλειας"?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλά τι λες τωρα!!!!!!!!!! ΚΑΦΡΙΛΑ! Και πώς μπορεις να πας το τηλεφωνο σου για σερβις και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι δε θα παιχτει τετοιο σκηνικο? Υπαρχει καποια "δικλειδα ασφαλειας"?

μονο αν έχεις κάποιο γνωστό στο service

πωπω...εντελώς καφρίλα όμως....

η οθώνη του xperia και γενικα των touch ετσι ειναι?οταν τν πατάω ειδικα αμα ειναι κλιστη η οθωνη οταν παταω πανω τις με το στυλό του η με το νύχι μου, πολύ ελάχιστα βλέπω οτι βουλιάζει εκει που το πατάω αν το έχει παρατηρήσει κανείς...λογικά ετσι πρεπει να ειναι για ανανγνωριζει το touch ?

μονο αν έχεις κάποιο γνωστό στο service

...αν εχεις καποιο γνωστο σε εταιρεια κινητης? μπα ε?

πωπω...εντελώς καφρίλα όμως....

η οθώνη του xperia και γενικα των touch ετσι ειναι?οταν τν πατάω ειδικα αμα ειναι κλιστη η οθωνη οταν παταω πανω τις με το στυλό του η με το νύχι μου, πολύ ελάχιστα βλέπω οτι βουλιάζει εκει που το πατάω αν το έχει παρατηρήσει κανείς...λογικά ετσι πρεπει να ειναι για ανανγνωριζει το touch ?

Καλα, το εχω δει κι εγω αυτο και τρωω φρικες! :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά σόρρυ αν έχει ειπωθεί:

Θέλω να βάλω την επίσημη ελληνική ρομ. Αξίζει να το κάνω?

Και αν ναι, μπορώ να το κάνω μόνος μου? Είναι εύκολο? Υπάρχουν κάπου οδηγίες?

...αν εχεις καποιο γνωστο σε εταιρεια κινητης? μπα ε?

αν αυτός έχει γνωστό στο service gt όχι. Σίγουρα είναι καφρίλα και σε αυτό φταίνε τα αφεντικά του μαγαζιού και όχι τα παιδιά που δουλεύουνε kal σίγουρα δεν μπορούμε να τους βάλουμε όλους στο ίδιο καζάνι κάποιοι κάνουν και σωστά την δουλειά τους.

το φοβαμαι γιατι μετα θα ειναι σιγουρα εκτος εγγυησης...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά σόρρυ αν έχει ειπωθεί:

Θέλω να βάλω την επίσημη ελληνική ρομ. Αξίζει να το κάνω?

Και αν ναι, μπορώ να το κάνω μόνος μου? Είναι εύκολο? Υπάρχουν κάπου οδηγίες?

Αναλυτικότατα και πολύ ωραία γραμμένα θα βρεις στον οδηγό που έφτιαξε η wildgirl έδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248079

Το αν αξίζει ή όχι είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και για τον καθένα μας διαφορετικό.

Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις την PCTech4U ELL που είναι ελληνική και δουλεύει τέλεια με μοναδικό προβλημα μέχρι στιγμής τα απεσταλμένα sms, κατι για το οποίο αναμένουμε απάντηση στους xda απο τον δημιουργό της.

Περισσότερα στην υπογραφή μου.;)

wildgirl το κάνει και σένα ε?βουλιάζει οπου πατάς την οθονη?αρα λογικα ετσι πρεπει να ειναι ? χμμμ

-
εδώ ενα τυπάς κανει ΄βίδες' το xperia... με πολυ λεπτομερια τρελο βίντεο!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned