n_wildgirl Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 To ποια ειναι καλυτερη ρομ ειναι απολυτα σχετικο και υποκειμενικο! Οποτε πρπει να δοκιμασεις μονος σου μεχρι να καταληξεις καπου.... Για την ολη διαδικασια δες τα βιντεο στην υπογραφη μου. Μετα για τις ρομ, ψαξε στους xda... Δοκιμαζε. Το να σου πει καποιος βαλε αυτη μπορει εσενα να μην σε βολεψει καθολου ενω τον αλλο να του λυσει τα χερια. Ειναι σχετικα αυτα. Και θα το ξαναπω.. Το να κανουμε μια αναζητηση στο θρεντ για αυτο που ψαχνουμε πριν ποσταρουμε ερωτηση δεν ειναι κακο. Μετα δεν γεμιζουμε με τα ιδια και τα ιδια... οκ.σε ευχαριστω.αλλα δεν χρειαζεται τοση επιθετικοτητα. σε ευχαριστω και παλι. :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 οκ.σε ευχαριστω.αλλα δεν χρειαζεται τοση επιθετικοτητα. σε ευχαριστω και παλι. Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι επιθετικος. :happy: Απλα εχουν πει και αλλοι, εχω πει και γω, ας κανουμε πρωτα μια αναζητηση στο φορουμ πριν ρωτησουμε. Τετοιες ερωτησεις εχουν απαντηθει επανηλημμένως και πληρεστατα. Ειδικα στις 10 τελευταιες σελιδες....:cool: Και γενικα και εδω το θεμα του καλυτερου ειναι πολυ υποκειμενικο...! ;) Εξαλλου αφου φλασαρεις μια φορα, μετα θα κανεις και πολλα ακομα πειραματα με το κινητο! :rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popithanos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 οκ.να σε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Την Πέμπτη παραλαμβάνω το Χ1 (επιτέλους). Χωρίς να μου επιτεθήτε :rolleyes::rolleyes::rolleyes: θα ήθελα κάποιος να κάνει μια ανακεφαλαίωση το τι πρέπει να κάνω (με παραπομπές σε site) βήμα βημα (δεν είμαστε όλοι επιστήμονες) ώστε το τηλέφωνο να είναι ελληνικό και να γράφει ελληνικά (με όλα τα πληκτρολόγια). Όλα αυτά να τα κάνω από το σπίτι μου, να είναι εγγεκριμένα (μην χάσω την εγγύηση) και να μην χρειάζεται να το αφήσω στην ericcson Επίσης, κάνοντας όλα αυτά (βάζοντας την ελληνική rom) τρεχει το destinator 7 γιατί έχω ακούσει ότι ζορίζεται με το 7:(:( Υ.Γ. Έχω διαβάσει τα προηγούμενα, αλλά κάπου έχασα την μπάλλα :blink:Μια απλή ανακεφαλαίωση βήμα βημα χωρίς σχόλια και συμβουλές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :):): Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popithanos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 εδω και ποσω καιρο πεδευομαι να βαλω ελλινικη ROM και δεν μπορω.Μου βγαζει ολο ERROR,καμια προτασι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Την Πέμπτη παραλαμβάνω το Χ1 (επιτέλους). Χωρίς να μου επιτεθήτε :rolleyes::rolleyes::rolleyes: θα ήθελα κάποιος να κάνει μια ανακεφαλαίωση το τι πρέπει να κάνω (με παραπομπές σε site) βήμα βημα (δεν είμαστε όλοι επιστήμονες) ώστε το τηλέφωνο να είναι ελληνικό και να γράφει ελληνικά (με όλα τα πληκτρολόγια). Όλα αυτά να τα κάνω από το σπίτι μου, να είναι εγγεκριμένα (μην χάσω την εγγύηση) και να μην χρειάζεται να το αφήσω στην ericcson Επίσης, κάνοντας όλα αυτά (βάζοντας την ελληνική rom) τρεχει το destinator 7 γιατί έχω ακούσει ότι ζορίζεται με το 7:(:( Υ.Γ. Έχω διαβάσει τα προηγούμενα, αλλά κάπου έχασα την μπάλλα :blink:Μια απλή ανακεφαλαίωση βήμα βημα χωρίς σχόλια και συμβουλές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Λοιπον....! Πας εδω: -> http://ae.inc.ru/aekmapdownload.php κατεβαζεις το **.cab αρχειο. Το περνας στην καρτα μνημης και το τρεχεις απο το τηλεφωνο. Ετσι εγκαθιστας το προγραμμα. Μετα πας εδω: -> http://ae.inc.ru/aekmaplayout.php και βαζεις: Language: Greek Keyboard: Sony Ericsson Xperia X1 Activation: Free Mode Only μετα κλικ στο Filter. Διαλεγεις ποιο layout θελεις. Δοκιμαζεις και βρισκεις ποιο θελεις εσυ. Πολλοι εχουμε το Greek SMS 160, Sony Ericsson X1 Ετσι γραφεις sms με 160 χαρακτηρες που μερικα layouts δεν το κανουν. Ειναι μονο κεφαλαια και δεν εχει τονους. Αλλα μονο ετσι γραφεις 160 χαρακτηρες με ενα sms(τουλαχιστον ετσι ξερω). Το κατεβαζεις το layout και το βαζεις μεσα στον φακελο που εχεις εγκαταστησει το Aekmap. Μετα πας στις ρυθμισεις του Aekmap και επιλεγεις τα εξης που θα δεις στο ποστ μου εδω: -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2807341#post2807341 εχω βαλει και φωτογραφιες για καλυτερη κατανοηση. Και μετα τελος! Γραφεις κανονικα ελληνικα... Για ελληνικα με software πληκτρολογιο μπορεις να γραψεις με το: -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 Για να εχεις ελληνικο το μενου και τα παντα(δεν το συνιστω, καλυτερα να ειναι αγγλικο το κινητο{δηλαδη αγγλικη ΡΟΜ} και να γραφεις ελληνικα παρα να τα εχεις ολα ελληνικα. Δεν συνιστω ελληνικη ρομ, ειναι κακοδουλεμενες. Προχειροδουλειες..) τοτε θα κατεβασεις το SEUS(Sony Ericsson Update Service) και θα ακολουθησεις τις οδηγιες που θα σου δειξει στην οθονη. Ειναι απλη η διαδικασια. Απλα επιλεξε ελληνικα σα γλωσσα. Αλλα να εχεις παρει πρωτα backup γιατι θα σβηστουν ολα στο τηλεφωνο(η καρτα μνημης παραμενει ανεπηρέαστη) Για Dest7 και ελληνικη ρομ δεν ξερω, δεν εχω δοκιμαση. εδω και ποσω καιρο πεδευομαι να βαλω ελλινικη ROM και δεν μπορω.Μου βγαζει ολο ERROR,καμια προτασι? Καταρχας προσπαθεις επισημη ελληνικη ΡΟΜ να περασεις η custom απο τους xda? Και επισης πως προσπαθεις? Με φλασαρισμα απο την καρτα μνημης η απο το SEUS....? Και παιδια μην με παρεξηγειτε, για καλο το λεω! Δεν το λεω ουτε για να θιξω καποιον ουτε για να την «πω» σε καποιον. Το λεω για την καλυτερη διευκολυνση για ολους μας....:worry: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popithanos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 custom απο τους xda.απο το usb.κανενα προβλημα,για το καλο μας το λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 custom απο τους xda.απο το usb.κανενα προβλημα,για το καλο μας το λες. Εχεις κανει HardSPL? Ελπιζω παντως τωρα να μην ειρωνευσαι...:confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popithanos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 καθόλου.σοβαρά μιλάω.πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 καθόλου.σοβαρά μιλάω.πρέπει να κάνω? Για να περασεις μια custom μη official ρομ πρεπει να κανεις! Αλλα βγαινεις εκτος εγγυησης ετσι. Αλλα μην σε φοβιζει αυτο καθολου! Η διαδικασια να ξαναπερασεις το official spl ειναι πολυ ευκολο και φαινεται και στο βιντεο στην υπογραφη μου(ενα απο αυτα:happy:). Αν θελεις να το αποφυγεις αυτο κατεβασε το SEUS, και βαλτην απο εκει! Τα κανει ολα μονο του! Σου σβηνει τα παντα απο το τηλεφωνο, παιρναει την τελευταια official και τελος! Και εισαι μια χαρα! Χαιρομαι που μιλας σοβαρα! :D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popithanos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 ναι αλλα θα ειναι ολα ελλινικα? και γω χερομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Με το seus θα το κανεις πληρως ελληνικο. Τα παντα. Για να γραφεις βεβαια και σε mail/sms/mms/internet και τα συναφη, πρπει να κανεις τα παραπνω με το aekmap και το fingerkeyboard γιατι οι ελληνικες official ρομ δεν εχουν επιλογη για ελληνικη γραφη. Βεβαια να ξαναπω εδω γιατι θελεις απο οτι βλεπω αρκετα την ελληνικη ρομ, οτι μπορει να εχεις ασυμβατοτητες με ορισμενα προγραμματα κατα την εγκατασταση η κατα την εκτελεση τους(εχουν αναφερθει παλιοτερα) διοτι δεν αναγνωριζεται μερικες φορεα(ή παντα, δεν ξερω:X) λογω της μεταφρασης. Ψαχνει το κινητο να βρει την «Storage Card» αλλα υπαρχει η «Καρτα Μνημης»... :worry: Αν λοιπον επιλεξεις τα ελληνικα στο SEUS και ακολουθησεις τις οδηγιες απο εκει θα εισαι μια χαρα με ελληνικοτατο τηλεφωνο.. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 το seus θα περασει μονο ελληνικα ? εγω που θελω την αγγλικη θα μου την περασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Θα περασει αυτην που θα του πειτε εσεις να περασει! Οποια επιλεξετε εσεις! Εγω εχω περασει με το seus την R20A οταν ειχε πρωτοβγει. Μετα εβαλα custom... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 @soom Σε ευχαριστώ πολύ. Πολύ κατατοπιστικό μήνυμα. Καλό θα ήταν να μπει κάπου ξεχωριστά για μας του νέους :):):), γιατί οι σελίδες πάρα πολλές και χάνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popithanos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 μολις το εκανα απο Sony Ericsson και παραμενιε αγγλικο. ελεος ποια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 δλδ στην γλωσσα που σου ζηταει βαζεις αγγλικη ? και αυτο σου περναει την αγγλικη την τελευταια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popithanos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 δλδ στην γλωσσα που σου ζηταει βαζεις αγγλικη ? και αυτο σου περναει την αγγλικη την τελευταια? εγω επελεξα ελλινικα εκει που ζιταει γλωσσα,αλλα τζιφος.:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Θα περασει αυτην που θα του πειτε εσεις να περασει! Οποια επιλεξετε εσεις! Εγω εχω περασει με το seus την R20A οταν ειχε πρωτοβγει. Μετα εβαλα custom... ειναι σιγουρο αυτο βρε soom? εγω ξερω οτι σου περναει την επομενη απο τη γλωσσα που εχεις (αν υπαρχει επομενη) δε πρεπει να κανεις κατι αλλο? η γλωσσα που επιλεγεις εκει ειναι για το μενου του προγραματος της seus. ετσι δεν ειναι? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popithanos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 ειναι σιγουρο αυτο βρε soom? εγω ξερω οτι σου περναει την επομενη απο τη γλωσσα που εχεις (αν υπαρχει επομενη) δε πρεπει να κανεις κατι αλλο? μπορεις να μου πεις τι να κανω με την ελλινικη απο xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Καπου εδω μεσα ειχα διαβασει... Εγω παντως αγγλικα επελεξα, αγγλικα περασε....... Πως αλλιως ρε παιδια???? Αφου και καπου δεν σου γραφει ποια ρομ θα σου βαλει? Καπου το ειχα δει.. Δεν ειμαι και σπιτι για να το δω μια στιγμη...... :O:O:blink::worry: Αλλα ρε παιδια, καθιστε καλυτερα με αγγλικες ρομ..... Ειναι καλυτερα. Αφηστε τα ελληνικα μεχρι να βγουν σωστες εκδοσεις............ Ποσοι και ποσοι που εχουν βαλει ελληνικες επισημες εχουν πει οτι δεν αξιζουν..... @dimperts να σια καλα! ελπιζω να μην φλυαρησα πολυ και να σε βοηθησα. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 μπορεις να μου πεις τι να κανω με την ελλινικη απο xda? Καπου εδω μεσα ειχα διαβασει... Εγω παντως αγγλικα επελεξα, αγγλικα περασε....... Πως αλλιως ρε παιδια???? Αφου και καπου δεν σου γραφει ποια ρομ θα σου βαλει? Καπου το ειχα δει.. Δεν ειμαι και σπιτι για να το δω μια στιγμη...... :O:O:blink::worry: Αλλα ρε παιδια, καθιστε καλυτερα με αγγλικες ρομ..... Ειναι καλυτερα. Αφηστε τα ελληνικα μεχρι να βγουν σωστες εκδοσεις............ Ποσοι και ποσοι που εχουν βαλει ελληνικες επισημες εχουν πει οτι δεν αξιζουν..... @dimperts να σια καλα! ελπιζω να μην φλυαρησα πολυ και να σε βοηθησα. συμφωνω και γω μαζι σου, ειναι διαπιστωμενο.. αλλα ο φιλος ποιο πανω θελει να βαλει custom. σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να κανεις οπωσδηποτε hard spl και να περασεις τη rom που θελεις. καλο θα ηταν να μας πεις το link που την εχεις βρει..;) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popithanos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 συμφωνω και γω μαζι σου, ειναι διαπιστωμενο.. αλλα ο φιλος ποιο πανω θελει να βαλει custom. σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να κανεις οπωσδηποτε hard spl και να περασεις τη rom που θελεις. καλο θα ηταν να μας πεις το link που την εχεις βρει..;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=474646 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=474646 οκ, για να περασεις αυτη πρεπει πρωτα να ακολουθησεις τη διαδικασια με το hard spl που ανεφερε και ο soom πιο πισω. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popithanos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 οκ, για να περασεις αυτη πρεπει πρωτα να ακολουθησεις τη διαδικασια με το hard spl που ανεφερε και ο soom πιο πισω. οκ.εκανα.μετα? οκ.εκανα.μετα? σας παρακαλω απαντιστε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts