Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μία ερώτηση σε όλους τους κατόχους. Το ακουστικό Πάνω του έχει αυτοκόλλητο Που πρέπει να αφαιρεθεί η απλά έτσι μου μοιάζει. Μη κάνω καμία βλακεία.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα το πρωί το παρέλαβα κ εγώ απο Expansys :lol:... δεν μπορώ να σας πώ την άποψη μου ακόμα μιας κ δεν το έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου...

Μήπως μπορέι να με βοηθήσει κανείς με τις ρυθμίσεις για τα ΜΜΣ γιατι δεν μπορώ με τίποτα να τις φτιάξω? έκανα κ την αυτόματη ρύθμιση που έχει αλλά παλι τπτ...

Είμαι σε δίκτυο της Cosmote...

Kai an to paro yparxei programa pou na to kanei na grafei Ellinika giati exei ta Aglika windows mobile !!!

Δες προηγούμενο post μου σχετικά με δωρέαν πρόγραμμα για Ελληνικά στο hardware keyboard του X1:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2590944#post2590944

Σήμερα το πρωί το παρέλαβα κ εγώ απο Expansys :lol:... δεν μπορώ να σας πώ την άποψη μου ακόμα μιας κ δεν το έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου...

Μήπως μπορέι να με βοηθήσει κανείς με τις ρυθμίσεις για τα ΜΜΣ γιατι δεν μπορώ με τίποτα να τις φτιάξω? έκανα κ την αυτόματη ρύθμιση που έχει αλλά παλι τπτ...

Είμαι σε δίκτυο της Cosmote...

Τελικά τα κατάφερα κ το έφτιαξα... Είχα κάνει μια βλακεία εγώ στις ρυθμίσεις αλλά τώρα όλα οκ.. δουλέυει άψογα... Τώρα θα δοκιμάσω να περάσω το προγραμματάκι που γράφει ελληνικά. Ελπίζω να δουλέψει καλά κ χωρίς προβλήματα...

Παράνομο αν η συσκευή είναι από Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αν η συσκευη ειναι απο Ευρωπαϊκη Ενωση, εννοειται πως καλυπτεται κανονικα απο την εγγυηση...

Παράνομο αν η συσκευή είναι από Ευρωπαϊκή Ένωση.

ακριβως δεν εχουν δικαιωμα ουτε αυτοι ουτε της ΝΟΚΙΑ

Οι συσκευες ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ αφου ισχυει πανευρωπαϊκη εγγυηση..

μονο στη χωρα μας υπαρχουν οι "εξυπνοι" που εφαρμοζουν τους δικους τους νομους....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ego epidi ta pira kranioegefalika me tis apantiseis tis edo antiprosopias esteila mail stin Sonyericsson Global kai perimeno apantisi malon simera Deftera tha sas enimeroso sxetika !!!

Ego epidi ta pira kranioegefalika me tis apantiseis tis edo antiprosopias esteila mail stin Sonyericsson Global kai perimeno apantisi malon simera Deftera tha sas enimeroso sxetika !!!

Είχα στείλει και εγώ e-mail στην SE, δες εδώ την απάντηση.

εχει αγορασει κανεις το κινητο απο το e-click και το hardware πληκτρολογιο καποια γραμματα πανω να ειναι λαθος?πχ το Υ στην θεση του Ζ και το αναποδο?δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου αλλαξουν συσκευη???
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει αγορασει κανεις το κινητο απο το e-click και το hardware πληκτρολογιο καποια γραμματα πανω να ειναι λαθος?πχ το Υ στην θεση του Ζ και το αναποδο?δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου αλλαξουν συσκευη???

Είναι 100% υποχρεωμένοι να την πάρουν πίσω καθώς σου πούλησαν κάτι που εσύ δεν ήθελες.

Στο site τους γράφει ξεκάθαρα ότι έχει το κλασικό πληκτρολόγιο QWERTY και όχι το Γερμανικό QWERTZ:

http://img392.imageshack.us/img392/658/kompinaeclickil8.jpg

Επιστροφή τάχιστα και εισαγωγή στην black list το εν λόγω κατάστημα για παραπληροφόρηση του καταναλωτή.

Μετά από κάτι τέτοια, άντε να εμπιστευτείς εύκολα ελληνικά e-shops...

Είχα στείλει και εγώ e-mail στην SE, δες εδώ την απάντηση.

Pou to esteiles stin Elliniki antiprosopeia i stin global ?? Ego to esteila stin global kai perimeno !! Pantos to parageila den anteksa !!! Kai malista to katastima pou to parageila analamvanei kai tin epidotisi mou apo tin Vodafone !!! Na mas pei kapoios pou to exei an doulepse to programa pou to kanei na grafei kai Ellinika kai ti ginete me rithmiseis mms internet kai gps !!!

Είναι 100% υποχρεωμένοι να την πάρουν πίσω καθώς σου πούλησαν κάτι που εσύ δεν ήθελες.

Στο site τους γράφει ξεκάθαρα ότι έχει το κλασικό πληκτρολόγιο QWERTY και όχι το Γερμανικό QWERTZ:

http://img392.imageshack.us/img392/658/kompinaeclickil8.jpg

Επιστροφή τάχιστα και εισαγωγή στην black list το εν λόγω κατάστημα για παραπληροφόρηση του καταναλωτή.

Μετά από κάτι τέτοια, άντε να εμπιστευτείς εύκολα ελληνικά e-shops...

λοιπον να σας πω και εγω τη γινεται αν ειναι ετσι τα πραγματα ειναι πολυ !@#$%^ αυτη σ αυτο το καταστημα και γιατι σας το λεω αυτο 1. αγοραζω ενα omnia 16g λευκο το κραταω μερικες μερες 2-3 νομιζο ,το πουλαω οπως ειναι καινουργιο σε ενα παιδι απο μεσα εδω στο foroym ,το περνει ολλα καλα ,και μετα απο 2 μερες μου λεει οτι εχει προβλημα στην μπαταρια του και τη να κανουμε ..

να μην πολυλογο το παιδι το παει για αναβαθμιση στο επισημο σερβις της samsung και του λενε οτι δεν το καλυβουνε γιατι δεν ειναι ελληνικοο :!::!::!:

εγω το πληρωσα για ελληνικο να φανταστειτε !

μετα το παει το εν λογο καταστημα και παλι καλα, το αλλαξανε με εννα αλλο ...τι να πω !

θελω να πω για τον φιλο grianniaris αν δεν κανω λαθος ,αμα ειναι QWERTZ ειναι σιγουρα γερμανικο και απο οτι θυμαμαι δεν ξερω αν ισχυει οτι τα QWERTZ σε σχεσει με τα QWERTY ειναι και ποιο φθηνα !!!

λοιπον να σας πω και εγω τη γινεται αν ειναι ετσι τα πραγματα ειναι πολυ !@#$%^ αυτη σ αυτο το καταστημα και γιατι σας το λεω αυτο 1. αγοραζω ενα omnia 16g λευκο το κραταω μερικες μερες 2-3 νομιζο ,το πουλαω οπως ειναι καινουργιο σε ενα παιδι απο μεσα εδω στο foroym ,το περνει ολλα καλα ,και μετα απο 2 μερες μου λεει οτι εχει προβλημα στην μπαταρια του και τη να κανουμε ..

να μην πολυλογο το παιδι το παει για αναβαθμιση στο επισημο σερβις της samsung και του λενε οτι δεν το καλυβουνε γιατι δεν ειναι ελληνικοο :!::!::!:

μετα το παει το εν λογο καταστημα και παλι καλα, το αλλαξανε με εννα αλλο ...τι να πω !

θελω να πω για τον φιλο grianniaris αν δεν κανω λαθος ,αμα ειναι QWERTZ ειναι σιγουρα γερμανικο και απο οτι θυμαμαι δεν ξερω αν ισχυει οτι τα QWERTZ σε σχεσει με τα QWERTY ειναι και ποιο φθηνα !!!

παιδια ευχαριστω.τελικα φταιω εγω με αυτα που λετε αφου ηξερα οτι ηταν γερμανικο.αλλα δεν ηξερα διαφορα.δε πειραζει.δεν ειναι και τοσο σπουδαιο προβλημα.το βασικο ειναι η εγγυηση και τιποτα αλλο...τα τα αλλα η πιο αψογη συσκευη που εχω.ψαχνω πληκτρολογιο σαν του diamond αλλα αυτο με το τ9.μπορει να βοηθησει κανεις ?και κατι τελ.οσοι το εχετε του εχετε βαλει screen protector?oσοι δεν εχετε βαλει πως σας φαινεται?η οθονη γρατζουνιεται ετσι ευκολα οπως P1??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις μέχρι τώρα άψογες εντυπώσεις από το Xperia, οφείλω να προσθέσω και τον καταπληκτικό gps δέκτη της συσκευής. Κλείδωμα σε 5 δεύτερα, χωρίς να έχω ενημερώσει το ephemeris file. Απλα εντυπωσιακό...

Εμένα τελικά δεν έκανε 2 μέρες που μου είχε πει το clove αλλά 1 βδομάδα. Βέβαια φταίει και που είμαι Κρήτη αλλά και που στο Ελλάντα άργησαν να το βάλουνε την Πέμπτη στο πλοίο ώστε να είναι Κρήτη στην ώρα του και έτσι περίμενα και το Σαββατοκύριακο.

Ήρθε σήμερα (τη Δευτέρα) η FedEx σπίτι μου αλλά κοιμόμουν :( , αναγκαστικά θα το πάρω αύριο το πρωί (Δεν μπορώ να περιμένω άλλο, από τις 25 Οκτωβρίου έχει κρατήσει αυτή η ιστορία και είμαι στο περίμενε).

Περασα απο mnultirama και ειχαν το γερμανικο.ειχαν τιμη 649 ευρω.θα ειναι η τιμη που θα πωλειται το ελληνικο απο φλεβαρη.δε πωλειται απλα το εχουν για να το δουμε απο κοντα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις μέχρι τώρα άψογες εντυπώσεις από το Xperia, οφείλω να προσθέσω και τον καταπληκτικό gps δέκτη της συσκευής. Κλείδωμα σε 5 δεύτερα, χωρίς να έχω ενημερώσει το ephemeris file. Απλα εντυπωσιακό...

Ti ginete me programa gia to gps ??? To pliroses i evales spsmeno ??? To ekanes na grafei Ellinika ???

Ti ginete me programa gia to gps ??? To pliroses i evales spsmeno ??? To ekanes na grafei Ellinika ???

Γιατι δεν μπαινει το destinator οπως στα αλλα?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Γιατι δεν μπαινει το destinator οπως στα αλλα?

Φυσικά και μπαίνει. Το έχω με φουλ ντέστι Ελληνικότατο, δουλεύει άψογα

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Έκανε καταγγελία στο τηλέφωνο 1520; (ΓΓ Καταναλωτή)

Destinator 7 original, παιζει απλα αψογα με το καταλληλο σκιν.

Ελληνικα με aekmap και το αντιστοιχο ελληνικο πληκτρολογιο κι αυτο δουλευει υποδειγματικα με τη σειρα του.

Μιας και ο γνωστός και μη εξαιρετέος R.I.P. είναι banned, σας μεταφέρω τις πρώτες του εντυπώσεις από το X1.

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο, γραμμένο από τον ίδιο:

«Ειχα καιρο να δω WM συσκευη που να με 'ενοχλησει' τοσο πολυ οσο το Χ1.

Ακομα και το Omnia το οποιο ωντας συσκευη κατασκευασμενη απο την Samsung ειχε ατελειες που οριακα συγχωρουνται σε μια νεα σχετικα στον χωρο εταιρεια, λιγοτερες ομως απο αυτες του Χ1.

Ειναι πραγματικα αξιο θαυμασμου το πως καταφερε η Se να παρει μια σχεδον ολοκληρωμενη συσκευη απο την HTC, βασισμενη μαλιστα σε συσκευες οπως το Diamond και Touch Pro αυτης και να την κανει χειροτερη απο αυτες σχεδον σε καθε τομεα και φυσικα να την βγαλει σε επιλεγμενες και μονο αγορες με μηνες καθυστερησης συγκριτικα με τις συσκευες τις οποιες βασιζεται.

Μεχρι καποιο σημειο πιστευα οτι η καθυστερηση ηταν δικαιολογημενη απο την προσπαθεια της SE να "φερει" την συσκευη στα δικα της μετρα αλλα....

Σε καθε σημειο της συσκευης μπορει καποιος να βρει ακριβως το αντιθετο, οχι δηλαδη customization απο την SE αλλα χρηση εφαρμογων της HTC ακριβως οπως αυτες μπορει να τις βρει και σε μια συσκευη της εταιρειας αυτης.

Για παραδειγμα ο task manager που εδω και χρονια πλεον χρησιμοποιει η HTC για να διορθωσει την ατελεια των WM που αρνουνται πιεζοντας το X να τερματισουν μια εφαρμογη, βρισκεται περηφανος στην οθονη αναμονης του Χ1 και περιμενει να τον χρησιμοποιησεις... Ουτε το εικονιδιο δεν μπορουσαν να αλλαξουν ετσι... για τα ματια του κοσμου.

Αν τωρα βρεις την συγκεκριμενη εφαρμογη στην καρτελα των προγραμματων και ανοιξεις το about φυσικα θα διαβασεις οτι η εφαρμογη ειναι φτιαγμενη απο την HTC στην οποια ανηκουν και τα πνευματικα δικαιωματα της.

Θα πει κανεις, ενταξει μια εφαρμογη ειναι δεν εγινε και τιποτα. Ελα ομως που δεν ειναι μια... Το Quick GPS, η αρκετα καλη σε αποδοση εφαρμογη της HTC παλι που αναλαμβανει να κατεβαζει και να αποθηκευει για εως 6 μερες τα δεδομενα για το ποιοι δορυφοροι βρισκονται πανω απο το σημειο που βρισκεσαι, ειναι και αυτη παρουσα και φυσικα κανει ακριβως την ιδια δουλεια που κανει απο την εποχη του... ΤΥΤΝ ΙΙ.

Αν καποιος τωρα θελησει να... αγννοησει αυτες τις λεπτομερειες (?!?!!) και προσπαθησει να ειναι ευγενικος απεναντι στην συσκευη εχει ακομα αρκετα σημεια στα οποια θα σκονταψει η ευγενεια του.

Με πρωτο και καλυτερο την οθονη της συσκευης η οποια ναι, δεν λεω ειναι εντυπωσιακη στα χαρτια και χαρακτηριστικα, αλλα... Το μεγεθος της ειναι μικρο για 800x480 pixel ή για την ακριβεια ειναι μακροστενο!

Σε αυτο το μεγεθος η αναλυση ειναι υπερβολικη, η συσκευη δεν μπορει με την εμφανιση του μενου της να την αξιοποιησει, τα γραφικα ειναι ανυπαρκτα εκτος απο τα Panels για τα οποια θα επανελθουμε παρακατω.

Και φυσικα η οθονη ειναι "βυθισμενη" στο πλαστικο γυρω απο αυτη σε καμια περιπτωση δεν ειναι αναλογη με αυτη των HTC που πλεον το γυαλι που τις καλυπτει ειναι αυαισθητο στην αφη και σου επιτρεπει να την χρησιμοποιησεις ευκολα και με το χερι... Μεχρι και η Samsung το φροντισε αυτο στο Omnia.

Τελειωνοντας γιατι παιζω και προ που ειναι σαφως καλυτερη ασχολια απο το να παιζεις με το Χ1 ενα σχολιο για τα Panels, γιατι σε μια οχι ιδιαιτερα σκληρη προσπαθεια να φανω αντικειμενικος εχω να πω οτι αυτο το κομματι το οποιο απο οτι φαινεται ειναι και το μονο που αποτελει δημιουργια της Se μαζι με το UI της καμερας, πιθανοτατα να εχει ακομα καποια περιθωρια βελτιωσης.

Προς το παρον καθε αλλο παρα εντυπωσιακα ειναι τα περισσοτερα απο αυτα, τα οποια δεν ειναι και ιδιαιτερα πολλα στο συνολο τους. Επισης καλο θα ηταν τα περισσοτερα απο αυτα να μην ηταν απλα διαφορετικες "οθονες αναμονης" αλλα ειπαμε... μπορει και να βελτιωθουν.»

Το γεγονος οτι η συσκευη στην πραξη ειναι HTC, με το λογοτυπο της Sonyericsson να θυμιζει μοναχα την ιαπωνοσουηδικη εταιρια λιγο με ενδιαφερει και δυσκολα θα την εκρινα για αυτο το λογο αρνητικα. Και Μητσος αν λεγοταν και στην πραξη ηταν ο,τι καλυτερο κυκλοφορουσε στο χωρο (που κατ'εμε ειναι αυτη τη στιγμη) παλι αυτο θα αγοραζα.

Τα υπολοιπα ειναι μεγαλη κουβεντα...

ετσι οπως κατρακυλα η λιρα αγγλιας το clove.co.uk αποδυκνυεται ευκαιρια...552 ευρω κοστιζει το Χ1 με την σημερινη ισοτιμια....

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned