Jump to content

aggelisa3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aggelisa3

  • Ημ. Γέννησης 02/05/1983

aggelisa3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά τα κατάφερα κ το έφτιαξα... Είχα κάνει μια βλακεία εγώ στις ρυθμίσεις αλλά τώρα όλα οκ.. δουλέυει άψογα... Τώρα θα δοκιμάσω να περάσω το προγραμματάκι που γράφει ελληνικά. Ελπίζω να δουλέψει καλά κ χωρίς προβλήματα...
  2. Σήμερα το πρωί το παρέλαβα κ εγώ απο Expansys :lol:... δεν μπορώ να σας πώ την άποψη μου ακόμα μιας κ δεν το έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου... Μήπως μπορέι να με βοηθήσει κανείς με τις ρυθμίσεις για τα ΜΜΣ γιατι δεν μπορώ με τίποτα να τις φτιάξω? έκανα κ την αυτόματη ρύθμιση που έχει αλλά παλι τπτ... Είμαι σε δίκτυο της Cosmote...
  3. Γεια σας παιδιά... Άν έχω Vista στο pc μπορώ να κάνω όλη την διαδικασία για το upgrade στο κιν μου για win6? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Ρωτάω γιατι στο FAQs της Samsung λέει ότι τα vista δεν υποστηρίζονται.. Μπορεί μήπως να βοηθήσει κανείς? Ευχαριστώ.!
  4. Συγγνώμη, τις διάβασα όλες αλλά δεν το έχω βρει πουθενά το πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση το office στο κινητό μου σε αυτό το Topic... Μήπως δεν είναι εδώ κ είναι κάπου αλλού?
  5. Γεια σας παιδιά... Είμαι νέος εδώ κ μόλις 3-4 μέρες πριν απέκτισα ένα τέτοιο κινητάκι... Μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει κανένας κ να μου πει πως μπορώ να εγκαταστήσω το Office... Το κατέβασα το προγραμματάκι απο ένα site που βρήκα σε αυτό το Topic το έβαλα στο κινητο μου παταω unzip κ δεν κάνει τπτ... Πρέπει να κάνω κάτι άλλο??
×
×
  • Create New...