Jump to content

Samsung SGH-U900 Soul

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νομίζω βγαίνει και σε Gray, Silver, Sterling Steel, PINK and Black
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Απαντήσεις 591
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

νομίζω βγαίνει και σε Gray, Silver, Sterling Steel, PINK and Black

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμμεση ανταπόκριση

που το έχεις βρεί σε silver ή grey εδώ στην Ελλάδα;

γεια χαρα κι απο μενα...

μια ερωτισουλα, απο βιντεο πως τα παει ειχα το υ600 και ημουν σχετικα ικανοποιημενος, αυτο εδω τι λεει. Επισης βιντεο με το φλας ενεργοποιημενο γινεται?

ευχαριστωωωω

μπορει καποιος ρε παιδια που εχει το κινητο να βοηθησει και σε αυτο?

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμμεση ανταπόκριση

που το έχεις βρεί σε silver ή grey εδώ στην Ελλάδα;

όχι, εδώ στην Κύπρο !!! http://www.soundtech.com.cy/phone.aspx?aliaspath=/Phones/Samsung/G800%20(1))

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Βλεπω μεγαλη διαφορα στην τιμη σε σχεση με της Ελλαδος.

Ξερουμε γιατι συμβαινει αυτο?

Εχει ελληνικο menu το κινητο ή οχι?

Δηλαδή στην Ελλάδα πόσα είναι το κινητάκι??? ... Πάντως εδώ στην κύπρο τα περισσοτερα είναι πιο ακριβά σε σχέση με την Ελλάδα... επίσης κάτι που νομίζω δεν πρόσεξες η κανονική τιμή είναι 425 ευρώ και όχι 375... 375 είναι όταν το πληρώσεις με μια κάρτα της Τράπεζας Κυπρου... για το μενού δεν ξέρω...

περίεργο που εκεί στην Ελλάδα είναι πιο ακριβό ... τα περισσότερα είναι πιο φτηνα από την Κύπρο ...

περίεργο που εκεί στην Ελλάδα είναι πιο ακριβό ... τα περισσότερα είναι πιο φτηνα από την Κύπρο ...

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΟ.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

τι λές ??? δεν είναι πιο φτηνά στην Κύπρο ... δεν και άλλα τηλέφωνα και από άλλες εταιρίες εδώ να δεις ότι έχει και ποιο ακριβά πράγματα... επίσης μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους όρους χρήσης του myphone ... κρίμα είναι να σου κάνουν παρατήρηση οι mods ...

παιδια το κινητακι τι λεει??

αξιζει??παρουσιαζει καποιο προβλημα γενικα??

εισται ικανοποιημενοι??:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

KALHSPERA PAIDIA...

EXW NA SAS RWTHSW AN "KANEI" TO KINHTO GIA TOUS LATREIS THS MOUSIKHS...

EPISHS TA AKOUSTIKA EINAI KALA?THA ME DIEUKOLUNE AN BAZATE KAMIA FOTOGRAFIA TOUS...GINETE NA SYNDESEIS ALLO KALWDIO(OPWS TA S.E)?

H ENTASH THS MOUSIKHS EINAI IKANOPOIHTIKH??

AUTA..

TO KINHTO POU EXW EINAI TO W850i...ME IKANOPOIOUSE ARKETA(MOUSIKA)!:happy:

EYXARISTW PROKATABOLIKA!!:rolleyes:

Εγω ειχα το w810 και παρολο που πηρα το soul συνεχιζω και ακουω μουσικη απο το πρωτο. Το soul εχει αρκετα ικανοποιητικη αναπαραγωγη απο τα ακουστικα (Τεχνολογια icepower) αλλα επιοικως αθλια απο το εξωτερικο ηχειο σε σχεση με το w810. Χαμηλη ενταση και τριξιμο στο τερμα. Ασε που δεν εχει ξεχωριστο ηχειο αλλα παιζει απο το ηχειο κλησης. Τα ακουστικα του ειναι κλασσικα ψειρες και δεν εχει υποδοχη 3.5mm.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

euxaristw toxicity:cool:

DHLADH DEN EINAI EFIKTH H SYNDESH ME ALLA AKOUSTIKA STO SOUL(OPWS STO S.E.)????

MEXRI POSH EPEKTASIMH E3WTERIKH MNHMH MPORW NA TOU BALW?(EXW AKOUSEI EWS KAI 8GB)

TI PAREXETAI O KOUTI TOU??

O HXOS ANAPARAGWGHS MOUSIKHS EINAI XEIROTEROS APO AYTON TOU U600?

AYTA..:p

Oxi den einai efikth kai den exw vrei kai antaptoraki apo tin samsung. 4 giga grafei sto manual. Sto kouti periexei mpataria fortisth hands free kai usb kalwdio. Apousiazei h karta mnhmhs!

BOLEUOUN TOULAXISTON TA AKOUSTIKA??H EINAI SAN TWN S.ERICSSON?

τα ακουστικα βολευουνε πολυ.

καμια σχεση με τα sony ericsson:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες μπορει να γινει καμια συγκριση του σοουλ με το C902 sony ericson ?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

Σε ποιον τομεα θελεις? Παλι ειναι καλυτερο να χρησιμοποιησεις τους διαξιφισμους!

Παιδια το πηρα και εγω το κινητακι.

Αρκετα ικανοποιημενος και να αναφερω οτι απο αποψη ομορφιας ειναι κουκλι.

Τωρα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια :

1) Εχει βρει κανενας τροπο να περναμε java στο κινητο?

2) Προσπαθησα να κανω κοκκινο το χρωματισμο της οθονης αφης αλλα μονο πορτοκαλι γινεται. Ισχυει και σε εσας αυτο?

3) Χρησιμοποιει κανεις καποιο προγραμμα για συνδεση του κινητου με τον υπολογιστη μεσω Bluetooth εκτος απο το υπαρχον στη συσκευασια?

Προσπαθησα να αντιγραψω μεσω αυτου, τα μηνυματα στον υπολογιστη μου αλλα δε γινεται.

Επισης αν το συνδεσω με καλωδιο δεν μπορω να κανω ασφαλη καταργηση υλικου (δεν το αναφερει καν) αλλα

μονο να κλεισω το προγραμμα και να το αφαιρεσω. Ειναι αυτο επικινδυνο? Συμβαινει και σε εσας μηπως?

4) Υπαρχει τροπος να βγαλουμε το ρολοι απο την οθονη της αναμονης?

Ευχαριστω πολυ.

Παιδια το πηρα και εγω το κινητακι.

Αρκετα ικανοποιημενος και να αναφερω οτι απο αποψη ομορφιας ειναι κουκλι.

Τωρα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια :

1) Εχει βρει κανενας τροπο να περναμε java στο κινητο?

2) Προσπαθησα να κανω κοκκινο το χρωματισμο της οθονης αφης αλλα μονο πορτοκαλι γινεται. Ισχυει και σε εσας αυτο?

3) Χρησιμοποιει κανεις καποιο προγραμμα για συνδεση του κινητου με τον υπολογιστη μεσω Bluetooth εκτος απο το υπαρχον στη συσκευασια?

Προσπαθησα να αντιγραψω μεσω αυτου, τα μηνυματα στον υπολογιστη μου αλλα δε γινεται.

Επισης αν το συνδεσω με καλωδιο δεν μπορω να κανω ασφαλη καταργηση υλικου (δεν το αναφερει καν) αλλα

μονο να κλεισω το προγραμμα και να το αφαιρεσω. Ειναι αυτο επικινδυνο? Συμβαινει και σε εσας μηπως?

4) Υπαρχει τροπος να βγαλουμε το ρολοι απο την οθονη της αναμονης?

Ευχαριστω πολυ.

1. Για java εγω τα κατεβαζω απο wap και τα περνει κανονικα.

2. Γενικα οι αποχρωσεις χανουν λιγο στην οθονη αφης.

3. Δεν το εχω τσεκαρει.

4. Ρυθμισεις-προβολη-Οθονη καπου εκει θα δεις για το ρολοι.

καλησπερα παιδια μετα απο σχετικη αναζητηση διαπιστωσα οτι η συσκευη ειναι αρκετα πιο φθηνη στ 123market.gr η οποια εχει το κινητο στα 320 ευρο σε συγκριση με το πλαισιο και το e-shop.gr οπου εχουν το κινητο στα 400 με 450.

Επειτα απο σχετικη ερευνα διαπυστωσα οτι το κινητο που πουλανε στο 123 market δεν υποστηριζει ελληνικα (και ισως και ελληνικους χαρακτηρες)

Μετα απο επικοινωνια με την εταιρια μου ειπαν οτι μπορουν να μου κανουν firmware update και να το κανει ελληνικο..

"Το κινητό ειναι χωρίς ελληνικά, το τμημα service μας με μια ημερα extra και 13 ευρο χρεώση σας το κανει ελληνικο (αναλογα με τις γνώσεις σας σε firmware update το κανετε και εσεις ). Η εγγύηση είναι για 2 ετη και την καλύπτει η επιχείρησή μας 100%."

Γνωριζει κανεις εαν γινεται αυτο, και εαν εχει βγαλει η samsung καποιο firmware update για αυτη την δουλεια...

Επισης μετα το firmware update μπορει να μου πει καποιος εαν το κινητο θα υποστηριζει και ελληνικους χαρακτηρες(στο sms θα μπορω να γραφω με ελληνικους χαρακτηρες )? σε καμια περιπτωση δεν θελω το κινητο να εχει ελληνικο menu και να μην υποστηριζει ελληνικους χαρακτηρες. θα μπορει να διαβαζει μηνηματα με ελληνικουσ χαρακτηρες που μου θα αποστελουν?

Με λιγα λογια το κινητο θα συμπεριφερετε κανονικα σαν να εχει απο την "μανα" του υποδομη για ελληνικα...

Μπορει καποιος που γνωριζει να μου απαντησει υπευθυνα γιατι απο αυτο θα εξαρτηθει η αγορα του κινητου η οχι...

Υ.Γ θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο να πληρωσω 450 ευρο(που το δινει το e-shop πλαισιο) μονο και μονο γιατι εχουν βαλει ηδη το ελληνικο firmware...

Ευχαριστω πολυ οποιον μπει στον κοπο να μου απαντησει...

• The title was changed to Samsung SGH-U900 Soul