JoeBar Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Όντως το κινητό για την τιμή του είναι σούπερ. Μια ερώτηση. Έχει κανένας αναβάθμιση στο λειτουργικό του? Αν ναι ποιον usb driver κατεβάσατε, τον Greece ή τον European Common? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Προσπάθησα τελικά να το κάνω αναβάθμιση αλλά τζίφος... Κατέβασα τον ΚF510 Greece driver, βάζω το πρόγραμμα, μου αναγνωρίζει το τηλ, κατεβάζει το upgrade αρχείο αλλά μόλις πάει να ξεκινήσει η διαδικασία το τηλέφωνο κάνει shutdown και το πρόγραμμα σταματάει. Μου ζητάει να βάλω/βγάλω την μπαταρία και να ξαναπροσπαθήσω, αλλά όσες προσπάθειες και να έχω κάνει το τηλ κλείνει με το που ξεκινάει η διαδικασία του upgrade. Μήπως κανένας μπορεί να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 παιδια με απογοητευσε το κινητο της Lg γιατι 3 φορες μεσα σε 2 μηνες εχω αλλαξει καλωδιοταινια... Παμε γι'αλλα λοιπον.. Κριμα και ειναι ωραιο κινητο.. Ευτυχως ειναι στην εγγυηση γιατι θα το ειχα πεταξει τωρα.. Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powered Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Και εγώ παιδιά αφού το άλλαξα 2 φορές για πρόβλημα στην μουσική βιβλιοθήκη και έκανα και μια αναβάθμιση firmware στην αντιπροσωπεία, τελικά το έδωσα πίσω και πήρα άλλο κινητό άλλης μάρκας... σκέτη απογοήτευση γιατί όντως ήταν πολύ όμορφο κινητό αλλά με προβλήματα στο firmware. Παράθεση http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Ωφειλω ομως να πω για το service της LG οτι ειναι ΑΨΟΓΟΤΑΤΟ.... Το κινητο πλεον μετα την 3η ζημια του μου το αντικαταστησαν με εντελως καινουργιο... Πρεπει να πω ενα μεγαλο μπραβο στην εταιρια η οποια σαν service με εχει αφησει απολυτως ικανοποιημενο... Φυσικα σημερα αγορα το Nokia N81 και εδωσα το Lg μου για ανταλλαγη εναντι 200 euro... Ας ελπισουμε οτι θα βγει καλο.... Και παλι μπραβο στην LG..... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ναι και μένα μου κανε εντύπωση το σερβις της lg πολύ φιλικοί και άμεσοι. μπραβο LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 τελικά αξίζει? η οταν το πάρουμε πρέπει να το αλλάξουμε? ρε παιδιά πείτε είναι φοβερό κινητό, πήγα να το πάρω σήμερα αλλα φοβήθηκα με όσα ακούγονται εδώ Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 egw pou to pira prin 2 vdomades sa 2o kinito mia xara mou fainete. den exw paratirisei kati kako, oute kollimata, oute provlimata. se kokkino xrwma to pira kai einai poly wraio kai diaforetiko. Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Στα μυνηματα μπορω να βαλω για ηχο οποιον θελω εγω ή πρεπει να επιλεξω καποιον απο τα προεγκατεστημενα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 για πλοηγηση και για παιχνιδια τι γινεται με το ιδιαιτερο συστημα πανω κατω δεξια αριστερα? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_gio Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Καλημέρα. Εχω το κινητό 1 μήνα περίπου μέχρι χτες κανέναν πρόβλημα. Το κινητό ξαφνικά δεν φορτίζει δοκίμασα σε διαφορετικές πρίζες αλλά δεν αναποκρίνεται όταν βάζω το βύσμα. Δεν έχω δοκιμάσει άλλο φορτιστή, επιπλέον ο δικός μου φαίνεται οκ με μια προσεχτική ματιά. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Καλησπερα .μια ερωτηση.ειναι document viewer το κινητο?(οπως το kf970 shine) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Για παιχνίδια ψάχνουμε γενικά να είναι διαστάσεων 240x320 ή μήπως πρέπει να βρω κάποια που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο; Δεν τα θέλω για 'μένα, για τη φουκαριάρα την κοπέλα μου τα θέλω! :lol: :baby: :this: :X :innocent: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat13 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 μολις σημερα το εκανε δωρο ο γαμπρος μου στην αδελφη μου, δεν το εχω δει ακομα. Θα το δω και θα σας πω γνωμη και βεβαια εντυπωσεις της αδελφης μου αν και δεν ειναι απαιτητικος user (σε φαση να ειναι ομορφο, να παιρνεις τηλεφωνο, να στελνεις μηνυμα και να βαζεις τραγουδια για ringtone..) τι καμερα εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat13 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 για γυναικα (κυριως) και για μη απαιτητικο χρηστη το κινητο απλά τα σπαει. Πολυ ομορφο, αισθηση πολυτελειας, τα led δινουν ενα ξεχωριστο τονο, ε και τις βασικες multimedia λειτουργιες της εχει. Για την τιμη του ειναι κορυφαια προταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Τελικα το πηρα κι εγω για την γυναικα μου.Παρα πολυ καλο κινητο και με παρα πολυ καλες δυνατοτητες για τα χρηματα του.ενα μειονεκτημα ομως!!ο μηχανισμος του slide ειναι πολυ μετριος.εχει ασχημη αισθηση ιδιως στο ανεβασμα,με το χαρακτηριστικο χρςςς!! επισης στο ανεβασμα εχει λιγο τζογο.δεν ξερω αν με την χρηση στρωσει..κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giascut Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Καλησπέρα, έχω το κινητό τρείς βδομάδες και έχω αρκετά προβλήματα!!!:mad: Τις περισσότερες φορές χάνει την εξωτερική μνήμη!!! Επίσης έχω πρόβλημα με το κουμπί στο πλάι για το mp3 player κολλαει και δεν ξεκινάει!! :mad: Τι λέτε να κάνω να το δώσω για service ή δεν θα γίνει τίποτα? :mad: Έχω απογοητευθεί, κρίμα και είναι κινητό με ωραίο design!!!!:mad::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Φαίνεται για πρόβλημα software. Αν γίνεται κάνε μία αναβάθμιση αλλιώς πήγαινε το να σου κάνουν. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Γινεται να μη φαινονται διπλες οι επαφες αν ειναι στο τηλεφωνο και στη SIM? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiraw Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 εχω το κοκκινο. εχω 2 προβληματακια. 1 σε εγγραφη βιντεο στην μεγαλη αναλυση κ την καλυτερη ποιοτητα ,κανει κενα στον ηχο. το ιδιο -αν κ λιγοτερα κενα στην λιγοτερο καλι ποιοτητα 2 οταν ερχεται sms ποτε αναβουν τα λεντ σε σχηματακι κ ποτε αναβουν για μισο δευτερολεπτο κ σβηνουν εχει κανεις αυτα??? καταφερε να τα διωρθωσει ??? κ αν ναι πως?? επισης με "χαμηλη μπαταρια "δεν επιτρεπει να στειλεις μηνυμα. ελεοσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Μπορεί να βοηθήσει κανείς για το software update. Προσπαθώ να αναβαθμίσω ένα KF510 και δεν μπορώ με τπτ. Επικοινωνεί με το τηλ, βρίσκει το updated fw. το κατεβάζει και μόλις ξεκινάει το update (κάνει restart το τηλ) προσπαθεί να βρει τον usb driver αλλά το τηλ έχει μείνει κλειστό και κολλάμε εκεί... Τα νευρά μου... Μπορεί μηπως να βοηθήσει κανένας...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loner Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Ρε παιδια, το εχω αγορασει εγω αυτο το κινητο και εχω παρατηρησει οτι οταν βγαζεις φωτο αλλα ειδικα οταν τραβας βιντεο εχει ενα blurry εφε (σαν να αφησουν ολα τα αντικειμενα αυρα πισω τους οταν τα τραβας βιντεο) το οποιο δεν φευγει με οποια ρυθμιση και να εχω κανει. Προφανως πρεπει να ειναι για να μειωνεται ο θορυβος στην εικονα αλλα ειναι πολυ ενοχλητικο. Μπορουμε να κανουμε κατι γι'αυτο;;;; Στο manual δεν λεει απολυτως τιποτα σχετικο.... Παράθεση Dust in the wind, all we are is dust in the wind.............. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pirounias Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 παιδια πηρα το τηλεφωνο,πολυ ωραιο αλλα τωρα που το ψαχνω του εβαλα μια καρτα μεσα απο ενα Νokia 5310 και δεν μου διαβαζει τιποτα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Πάρε μια κάρτα μνήμης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554745 ή καμιά sandisk. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guard8090 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Καλησπέρα.Μπορώ να βρω κάπου τους προκαθορισμένους ήχους κλήσης του κινητού για να τους στείλω σε ένα άλλο τηλέφωνο που θέλω γιατί όσο προσπάθησα μου φαίνονται κλειδωμένοι. Ευχαριστώ. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts