ALEX74 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 οπου κι αν πηρα τηλ το κινητο δεν υπαρχει ακομα,σε πιο καταστημα wind το ειδες φιλε μου? μηπως το μπερδεψες με υτο?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1115200 δεν το είδα τα παρηγγειλα. Από κοντά το είδα το προπερασμένο σάββατο στο εξωτερικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 αχ βρε φιλε μου τα λενε αυτα απο την αρχη ωστε να μην ψαχνουν οι αλλοι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 αχ βρε φιλε μου τα λενε αυτα απο την αρχη ωστε να μην ψαχνουν οι αλλοι. φιλαράκη sorry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Πότε θα το έχεις?Από που και πόσο?Περιμένουμε όλοι απ'ότι βλέπεις ένα πλήρες review...Μην μας απογοητεύσεις!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Πότε θα το έχεις?Από που και πόσο?Περιμένουμε όλοι απ'ότι βλέπεις ένα πλήρες review...Μην μας απογοητεύσεις!!!!!!!!! +1!!! Μας έβαλες σε αναμονή!! Περιμένουμε εναγωνίως νεότερα!! Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω να αποφασίσω και πότε, που και πως θα τα σκάσω!!!!:lol: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagonias Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 +1!!! Μας έβαλες σε αναμονή!! Περιμένουμε εναγωνίως νεότερα!! Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω να αποφασίσω και πότε, που και πως θα τα σκάσω!!!!:lol: That makes 2 of us!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Πότε θα το έχεις?Από που και πόσο?Περιμένουμε όλοι απ'ότι βλέπεις ένα πλήρες review...Μην μας απογοητεύσεις!!!!!!!!! 7 Ιουνίου μου είπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Α Ωραία :happy:.. για να δούμε :rolleyes:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 ωραια και ιουνιο θα το εχουμε κι επισημα κι εμεις πλεον Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ξέρουμε πότε;;; Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Ξέρουμε πότε;;; περιμενε μεχρι τις 20 του μηνα και καλυτερα να μην παρεις κατι που να το μετανιωσεις οταν δεις το 810 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Διαθέσιμο στην expansys: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=163991 Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 καλο αυτο,ας το υπολογιζουμε σε 1 η 2 βδομαδες κι ελπιζω οχι απο vodafone. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagonias Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 H τιμή παντως είναι super 434 €. Δυστυχώς αν κρινώ απο το U900 που το πουλάνε εδω οι "κλέφτες" +100€ τη βάψαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Αν κάποιος ξέρει μπορεί ναμου πεί πώς γίνεται η εγκατάσταση εφαρμογών στα symbian της samsung? Όπως και στα νόκια, μέσω pc και καλωδίου ή κρύβεται καμία δυσάρεστη έκπληξη?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Στο φυλλάδιο του Ιουνίου του ΓΕΡΜΑΝΟΥ το έχουν 469 ευρώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestinio Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 δεν το εχει πουθενα στο internet ουτε στο site του γερμανου, ουτε της vodafone, ουτε της cosmote... ουτε καν στα προσεχως... ελπιζω να βγει συντομα... Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 ALEX74,τπτ νεότερο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestinio Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 ναι alex74 ειπες οτι θα σου το φερουν το σαββατο που μας περασε... τι εγινε τελικα??? Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Ενδιαφέρθηκα και εγώ για το 810 και στη wind το είχαν τιμολογημένο στα 466€ αλλά η συσκευή δεν υπήρχε, φαντάζομαι είναι θέμα ημερών να έρθει. Πάντως όποιος φίλος το πάρει ας μας γράψει ένα mini review έτσι για να ξέρουμε τί να περιμένουμε.:) Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Ελπίζω να έρθει και στο μαύρο χρώμα, γιατί το ασημί δεν με πολυενθουσίασε. Πολύ κοινότυπο μου φαίνεται. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Τελικά μάλλον δεν το έχει πάρει κανένας για να μας πει εντυπώσεις. Όσον αφορά τα χρώματα νομίζω θα βγει σε ασημί, μαύρο και σε κάτι σαν μπρούτζος. Θα δείξει Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motherbimper Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Γεία σας. Είμαι καινούργιο μέλος εδώ και σας χαιρετώ. Θά ήθελα να πώ οτι το κινητό θα βγεί σήντομα.Μένω Βουλγαρία και εδώ στο Γερμανό λέει οτι θα το έχει σήντομα.Το ανάρτησαι και στην ιστοσελίδα του περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά του όπως και την τιμή του.930 Λέβα δηλαδή πάνω κάτω 465 Ευρώ. http://www.germanos.bg/e-germanos_bg/open/browse?product=10085&category=1123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestinio Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 πηγα και ρωτησα στον γερμανο στην καβαλα και μου ειπαν μετα απο παραγελλια σε 2 εργασιμες μερες στο φερνουν... Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Αναμένεται στο play247: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=10689 Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts