2976 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Συγγνώμη για τα κεφαλαία.Δεν το ήξερα.Τελικά η τιμή του θα είναι 580ευρώ? Παράθεση 2976 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 αν δεν ερθει επισημα τιποτα δεν ειναι σιγουρο για την τιμη.στην ελλαδα ζουμε δυστυχως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Πάντος θα έπρεπε να έρθει γύρω στα 450 ευρώ για να χτυπήσει το Ν82...Αλλά δεν το βλέπω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=163991 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Πολύ καλή τιμή!Αν τα χαρακτηριστικά του είναι και στην πράξη όπως στα χαρτιά,τότε είναι τρομερό! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Πολύ καλή τιμή!Αν τα χαρακτηριστικά του είναι και στην πράξη όπως στα χαρτιά,τότε είναι τρομερό! Απο τα reviews που εχουμε δει δεν λεει και πολυ η καμερα του:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Αυτό εννοούσα...Και βέβαια η ένταση του είχου είναι ένα ακόμα θέμα το οποίο πρέπει να βελτιώσει η Samsung... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Αυτό εννοούσα...Και βέβαια η ένταση του είχου είναι ένα ακόμα θέμα το οποίο πρέπει να βελτιώσει η Samsung... Θα συμφωνησω απολυτα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 ηρθε στην wind. 466 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 το ειδες??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Το είχα δεί το Σάββατο από ένα φίλο. η κατασκευή του είναι πραγματικά άψογη. Θα μου το φέρουν την Τρίτη. Σε σχέη με το 6110 που έχω τώρα και το Ν95 που είχα, είναι η μέρα με την νύχτα. Όταν το πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις τι εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Όπως και σε GPS θα έλεγα...Είναι πραγματικά χάλια!Το έχεις παραγγείλει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Το είχα δεί το Σάββατο από ένα φίλο. η κατασκευή του είναι πραγματικά άψογη. Θα μου το φέρουν την Τρίτη. Σε σχέη με το 6110 που έχω τώρα και το Ν95 που είχα, είναι η μέρα με την νύχτα. Όταν το πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις τι εννοώ. επιτελους λοιπον,απο μεγεθος?οθονη?ευκρηνεια δηλαδη. ελπιζω να μην εχει κανενα χαζο λογοτυπο πανω του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 οχι δεν έχει κανένα λογότυπο. εγώ παιδιά πιστεύω ότι είναι φανταστικό. έχει και wi fi και gps και 5 mpixel και symbian και 1200 μπαταρία και φανταστική ποιότητα κατασκευής. είναι και η τιμή του λογική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Φαντάζομαι δεν τίθεται θέμα για τη συμβατότητα με τιs υπάρχουσες εφαρμογές για το S60? Γιατί τελικά είναι καλό αν κ δε του είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία και πήγαινα καρφί για Ν82 Black... Μπερδεύτηκα!!!:confused: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 ασε το 82 και πηγαινε στο 810. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Ρε παιδιά παραείναι λογική η τιμή του.. 466 ευρώ στην wind σημαίνει ότι θα μπορέσουμε να το βρούμε και κάτω από 450 αλλού, ίσως 430-440. Γεννιέται ένας killer κατά την γνώμη μου. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Πάει να χτυπήσει το Ν82...Και καλά κάνει...Πιστεύω όμως ότι δεν θα τα καταφέρει σε δυνατότητες,πέρα από τα χαρτιά...Και εγώ το περίμενα πως και πως,αλλά μετά από reviews ξενέρωσα εντελώς...Πιστεύω ότι θα μπορεί να το χτυπήσει μόνο σε ποιότητα κατασκεής και οθόνη...Αλλά ας περιμένουμε τους πρώτους κατόχους του...Και plz,προσπαθήστε οι πρώτοι κάτοχοι,όσο δύσκολο και να είναι,να είστε αντοκειμενικοί και να μην ενθουσιαστείτε...Πάντα αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ,αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Πάει να χτυπήσει το Ν82...Και καλά κάνει...Πιστεύω όμως ότι δεν θα τα καταφέρει σε δυνατότητες,πέρα από τα χαρτιά...Και εγώ το περίμενα πως και πως,αλλά μετά από reviews ξενέρωσα εντελώς...Πιστεύω ότι θα μπορεί να το χτυπήσει μόνο σε ποιότητα κατασκεής και οθόνη...Αλλά ας περιμένουμε τους πρώτους κατόχους του...Και plz,προσπαθήστε οι πρώτοι κάτοχοι,όσο δύσκολο και να είναι,να είστε αντοκειμενικοί και να μην ενθουσιαστείτε...Πάντα αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ,αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα... Συμφωνω απολυτα!και γω στο ιδιο πνευμα!εχω δει απο κοντα το Ν82 και περιμενω εντυπωσεις απο το 810!μακαρι να βγω ψευτης αλλα μονο κατασκευη οθονη θα παει καλα στα υπολοιπα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Απο τα reviews που εχουμε δει δεν λεει και πολυ η καμερα του:Osmartphone ειναι,οχι ψηφιακη,και σιγουρα το ομορφοτερο smartphone. Συμφωνω απολυτα!και γω στο ιδιο πνευμα!εχω δει απο κοντα το Ν82 και περιμενω εντυπωσεις απο το 810!μακαρι να βγω ψευτης αλλα μονο κατασκευη οθονη θα παει καλα στα υπολοιπα...:(τι να το χτυπησει το 82,στην καμερα μονο υπολειπεται,στα υπολοιπα λογικα θα ειναι μια χαρουλα κι εννοειται οτι ειναι και πανεμορφο απλα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 οπου κι αν πηρα τηλ το κινητο δεν υπαρχει ακομα,σε πιο καταστημα wind το ειδες φιλε μου? μηπως το μπερδεψες με υτο?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1115200 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Και γω πηγα και ρωτησα στην wind και μου ειπαν οτι δεν εχει καμια τετοια συσκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Και γω πηγα και ρωτησα στην wind και μου ειπαν οτι δεν εχει καμια τετοια συσκευη.. μα μιλαμε απο το πρωι δεν ξερεις τι τηλεφωνα εχω κανει κι ουτε που το ξερουν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Και γω πηγα και ρωτησα στην wind και μου ειπαν οτι δεν εχει καμια τετοια συσκευη.. Μια από τα ίδια και για μένα :rolleyes::(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 ταξιδιώτης22,από reviews το GPS του είναι χάλια,το πληκτρολόγιο άβολο,η ένταση του ηχείου μικρή...Και όλα αυτή τη στιγμή που είναι ακριβότερο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts