ramanujan Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Ρε παιδια αμα ψηφιζουμε 100 πολεις της Ελλαδας δε θα μπει καμοια τελικα :( Πεσαμε ηδη στο 11 Συμφωνώ απόλυτα!!!!! Είναι αδύνατο να βάλλουμε δύο πόλεις τις Ελλάδας στο ταμπλό. Πρέπει να προσπαθήσουμε για την μία. Βρισκόμαστε στη 12η θέση!!!!!!!!:mad::mad::mad::(:(:(:mad: Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 εγω παντως τις ψηφισα και τις δυο..απλα τη Θεσσαλονικη μπορεις να την ψηφίσεις μονο ως πόλη μπαλαντερ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 εγω παντως τις ψηφισα και τις δυο..απλα τη Θεσσαλονικη μπορεις να την ψηφίσεις μονο ως πόλη μπαλαντερ.. Νομίζω ότι αυτό που λες είναι το καλύτερο!:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Παιδιά είμαστε στην 13η θέση ψηφίστε γιατί χανόμαστε!!! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Δεν πειράζει, είμαστε εκεί που θες κατοστάρικο το σπίτι και με ξενοδοχείο παίρνεις καλά λεφτά... :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Δεν πειράζει, είμαστε εκεί που θες κατοστάρικο το σπίτι και με ξενοδοχείο παίρνεις καλά λεφτά... :p Και στη θέση της πλατείας Βάθης να μπούμε, αρκεί να μπούμε στο ταμπλό. Έχουμε άλλες 29 μέρες. Μέσα σε 5 μέρες είμασταν από τη 10η θέση στην 9η και τώρα στη 13η. Άσχετο Αν μπεί η Αθήνα στο ταμπλό, θα αγοράσετε αυτή την έκδοση της Monopoly; Εγώ προσωπικά ναι. Γιατί έχω μια Monopoly πριν από 15 χρόνια και θα ήθελα να πάρω μια καινούρια. Αν κρίνω και από τον τίτλο "Here & Now: World Edition", η έκδοση Here & Now είχε τις πιστωτικές κάρτες. Λέτε να τις έχει και αυτή; Μακάρι. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Άσχετο Αν μπεί η Αθήνα στο ταμπλό, θα αγοράσετε αυτή την έκδοση της Monopoly; αν ειναι να μας λυσει τοσα σημαντικα προβληματα,να την κανω και αυτη την αγορα....:rolleyes: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Άσχετο Αν μπεί η Αθήνα στο ταμπλό, θα αγοράσετε αυτή την έκδοση της Monopoly; Εγώ προσωπικά ναι. Γιατί έχω μια Monopoly πριν από 15 χρόνια και θα ήθελα να πάρω μια καινούρια. Αν κρίνω και από τον τίτλο "Here & Now: World Edition", η έκδοση Here & Now είχε τις πιστωτικές κάρτες. Λέτε να τις έχει και αυτή; Μακάρι.Και'γω θα την αγόραζα για συλλεκτικούς λόγους και όχι μόνο. αν ειναι να μας λυσει τοσα σημαντικα προβληματα,να την κανω και αυτη την αγορα....:rolleyes:Τώρα γιατί γίνεσαι ειρωνική; Είπε κανείς ότι μπαίνοντας η Αθήνα στην Monopoly θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 η γραμμη αναμεσα στο χιουμορ και την ειρωνια μπορει να ειναι λεπτη αλλα δεν την εχω περασει αγαπητε αιμιλιε.. :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 η γραμμη αναμεσα στο χιουμορ και την ειρωνια μπορει να ειναι λεπτη αλλα δεν την εχω περασει αγαπητε αιμιλιε.. :)Τότε μου διαφεύγει εντελώς το χιούμορ σου... :O Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 αν ειναι να μας λυσει τοσα σημαντικα προβληματα,να την κανω και αυτη την αγορα....:rolleyes: Μα εννοείται! Εδώ έγκυρες πηγές λένε πως με την αγορά αυτή απομακρύνεται μέχρι και το πουρί από τη λεκάνη μια για πάντα.:p:lol: Απλά το ανέφερα γιατί κάποιοι είναι κολλημένοι με το "άθλημα" που ονομάζεται Monopoly. That's why. ;) Εγω θα την έπαιρνα (τη Monopoly εννοώ;)) μόνο και μόνο για να αντικαταστήσω την πανάρχαια που απο τα τόσα κομμάτια που λείπουν και τα σκισμένα χαρτονομίσματα δεν παίζεται. Σε περίπτωση που μπεί η Αθήνα στο ταμπλό θα προτιμήσω αυτή την έκδοση, αλλιώς θα πάρω τη Monopoly Σύγχρονη Ελλάδα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Δε με συγκινεί, έχω τη Monopoly Μπομπ Σφουγγαράκης. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 this is a nice game with allll the cities. :p lol Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 pesame sthn 15h thesh.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Sorry αλλα εχουν βγαλει τα 2 καφε στην αρχη?? Πρωτα ηταν τα καφε και μετα τα γαλαζια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Τα καφέ, αν κατάλαβα καλά, θα μοιραστούν από τις πόλεις που προτείνουν οι χρήστες και λέγονται wildcards. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Τότε μου διαφεύγει εντελώς το χιούμορ σου... :Oδεν πειραζει...αλλοι το πιανουν ,αλλοι οχι:) Μα εννοείται! Εδώ έγκυρες πηγές λένε πως με την αγορά αυτή απομακρύνεται μέχρι και το πουρί από τη λεκάνη μια για πάντα.:p:lol: Απλά το ανέφερα γιατί κάποιοι είναι κολλημένοι με το "άθλημα" που ονομάζεται Monopoly. That's why. ;) Εγω θα την έπαιρνα (τη Monopoly εννοώ;)) μόνο και μόνο για να αντικαταστήσω την πανάρχαια που απο τα τόσα κομμάτια που λείπουν και τα σκισμένα χαρτονομίσματα δεν παίζεται. Σε περίπτωση που μπεί η Αθήνα στο ταμπλό θα προτιμήσω αυτή την έκδοση, αλλιώς θα πάρω τη Monopoly Σύγχρονη Ελλάδα.αχ αληθεια;;θα λυσει τα χερια απο πολλες νοικοκυρες!! η μονοπολι συγχρονη ελλαδα τι εχει;;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 αχ αληθεια;;θα λυσει τα χερια απο πολλες νοικοκυρες!! ΝΑΙ. Γι'αυτό με παρακαλά γονυπετής η μάνα μου να την αγοράσω. η μονοπολι συγχρονη ελλαδα τι εχει;;; Είναι η Μονόπολη με τις πιστωτικές κάρτες. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Είναι η Μονόπολη με τις πιστωτικές κάρτες.Ξέρω ότι είναι ελαφρώς off topic και ελπίζω στην κατανόηση των mod... Πως παίζεται η Monopoly με πιστωτικές κάρτες; :confused: Υπάρχει μηχάνημα; :blink: Και αν χαλάσει, ποιος έχει το service; :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Ξέρω ότι είναι ελαφρώς off topic και ελπίζω στην κατανόηση των mod... Πως παίζεται η Monopoly με πιστωτικές κάρτες; :confused: Υπάρχει μηχάνημα; :blink: Και αν χαλάσει, ποιος έχει το service; :p Ναι, έχει μηχάνημα. Δεν έχει καθόλου χρήματα. Τώρα για το service δεν ξέρω. Λογικά η Hasbro. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Παιδιά ανεβήκαμε μία θέση πήγαμε στην 14 άντε βάλτε όλοι μια δύναμη να κρατηθούμε στην 20άδα... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Ψηφιστε ολοι ! και καθημερινα! Και στειλτε το με email σε φιλους μπας κ παρουμε καμια θεση, δν ειμαι fan του Monopoly γτ δν εχω ασχοληθει πολυ αλλα πιστευω οτι αξιζει! :happy: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Ανεβήκαμε στην 12η θέση!!!!! Συνεχίστε έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 παντως εχουν μπει κατι κουλες πολεις στο τοπ 20.... Αντε ριχτε καμια ψηφο.. μια την ημερα δικαιουστε με το ιδιο account Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 παντως εχουν μπει κατι κουλες πολεις στο τοπ 20.... Για πες καμια κουλη πολη. Αθηνα? Παράθεση .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts