kostakis_7 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 και εσύ φίλε θύμα είσαι, για κοίτα το νούμερο μετά το ονομά σου και πέσμας τι συμβολίζει φαντάζομαι οχι την ηλικία σου έτσι,οπως έχουνε γίνει τα πράγματα στην Ελλάδα δεν αξίζει καν να υπάρχει αθλητισμός,γιατί απλά δεν ξέρουμε καν τι σημαίνει αθλητισμός,στην αρχαία Ελλάδα μόνο ήξεραν πραγματικά την αξία του σήμερα απλά την βεβηλώνουν κατά το χειρότερο τρόπο(παράγοντες,επιχειρηματίες πρόεδροι,πολιτικοί),ενας τρόπος για να το συμπεράνουμε αυτό είναι οτι πότε στην ιστορία δίπλα απο τη λέξη αθλητής δεν υπήρξε το χρήμα - πλούτη -επιχείρηση κ.α απλά αθλητισμός=υγεία,άθλος,ζωή σήμερα δυστυχώς αυτά εχουνε χαθεί γιατί έχει χαθεί το πνεύμα και μας-τους νοιάζει το χρήμα και μόνο Δες γιατι εχω το 7 διπλα στο ονομα μου κυριε εξυπνε που θα με πεις και θυμα.......τιμη σε ολους αυτους που χαθηκαν το 81 http://www.olympiacos.org/article.aspx?aid=17027 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Με τους δολοφόνους στην Παιανία άραγε θα αποδοθεί δικαιοσύνη? Μπα... Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Δες γιατι εχω το 7 διπλα στο ονομα μου κυριε εξυπνε που θα με πεις και θυμα.......τιμη σε ολους αυτους που χαθηκαν το 81 http://www.olympiacos.org/article.aspx?aid=17027 πράσινοι κόκκινοι μπλέ ολοι είναι ανθρωποι και έχουν την ίδια αξία εγω δεν στιγματίζομαι ούτε χρωματίζομαι οπως εσυ που εισαι χειραγωγημένος,τι θεωρείς εσύ αθλητισμό? αν πεθανουν οπαδοί άλλης ομάδας αν δεν είναι κόκκινοι δε σου καίγετε καρφάκι έτσι? αντε ανοίχτε τα μάτια σας και καταλάβετε οτι αυτοί που σας τρώνε τα λευτά σας σε κάθε αγώνα σκοτώνουν και την Ελλάδα ως και οι πολιτικοί είναι δούλοι τους Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 πράσινοι κόκκινοι μπλέ ολοι είναι ανθρωποι και έχουν την ίδια αξία εγω δεν στιγματίζομαι ούτε χρωματίζομαι οπως εσυ που εισαι χειραγωγημένος,τι θεωρείς εσύ αθλητισμό? αν πεθανουν οπαδοί άλλης ομάδας αν δεν είναι κόκκινοι δε σου καίγετε καρφάκι έτσι? αντε ανοίχτε τα μάτια σας και καταλάβετε οτι αυτοί που σας τρώνε τα λευτά σας σε κάθε αγώνα σκοτώνουν και την Ελλάδα ως και οι πολιτικοί είναι δούλοι τους αφου εσυ ξερεις οτι μου τρωει λεφτα ο κοκκαλης τοτε ρε φιλε παω πασο......:lol::lol::lol::lol:σαφως και ο θανατος για καθε ανθρωπο ειναι σκληρο για μενα οταν το ακουω γιατι πανω απ'ολα ειναι ανθρωπος και οχι φιλαθλος οποιασδηποτε ομαδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Έλεος το ποδόσφαιρο έχει αρκετή βρωμιά και βία από μόνο του μην το κάνουμε όμως και το υπερτατο κακό. Δεν έχει ανάγκη και την βία και εγκληματικότητα ου υπάρχει στην ζωή επειδή τυχαίνει να είναι κάποιος και οπαδός μιας όποιας ομάδας. Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Tελικά ξεκαθάρισμα λογαριασμών ήταν, για παλιότερες καρφωτές για ναρκωτικά και ιστορίες. Όλα τα καραγκοζιάκα βιάστηκαν να προδικάσουν και να το συνδέσουν με το ποδοσφαιρο. Πουλάει φαίνεται. ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Tελικά ξεκαθάρισμα λογαριασμών ήταν, για παλιότερες καρφωτές για ναρκωτικά και ιστορίες. Όλα τα καραγκοζιάκα βιάστηκαν να προδικάσουν και να το συνδέσουν με το ποδοσφαιρο. Πουλάει φαίνεται. ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ. Από μακρυά κάνετε μπαμ οι Παναθηναϊκοί... λες και σαν συνδέσαμε άμεσα με τους δολοφόνους! Απλά έτυχε και τον φάγατε εσείς πρώτοι... και φυσικά για να είμαστε όλοι καλά και για να μην πληγεί το πράσινο κύρος, για το φονικό ΔΕΝ φταίει καθόλου ο οπαδισμός-φανατισμός-αθλητισμός (του kώλou για τα Ελληνικά δεδομένα) , αλλά φταίνε τα ναρκωτικά , οι λογαριασμοί , η σελήνη που είχε , λίγο η υγρασία , άντε και το μαχαίρι που ήταν κοφτερό.... Ρε δεν πάμε καλά!!! Υ.γ. Πάοκ είμαι ... για να μην σας μπαίνουν κόκκινες ιδέες! Υ.γ.2 ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ και σας! Υ.γ.3 Πάντα με φιλικές , συναδελφικές μπηχτές φίλε Bayern7:happy: Y.g.4 νομίζω ώρα του είναι :lock: Α και που σαι... πάρε και ένα απόσπασμα από το cosmo.gr/News/ """Η Ασφάλεια γνωστοποίησε ότι ένας εκ των 22χρονων ομολόγησε ότι ανάμεσα στις δύο παρέες υπήρχαν διαφορές οπαδικού χαρακτήρα και το βράδυ της Τετάρτης αυτός και οι φίλοι του βγήκαν έξω για να εκτονωθούν κτυπώντας οπαδούς του Ολυμπιακού. Υποστήριξε, επίσης, ότι η ήττα του Παναθηναϊκού τους οδήγησε να αναζητήσουν τα θύματα προκειμένου να λύσουν παλαιότερες προσωπικές του διαφορές.""" Και thanks και goodbye!:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Tελικά ξεκαθάρισμα λογαριασμών ήταν, για παλιότερες καρφωτές για ναρκωτικά και ιστορίες. Όλα τα καραγκοζιάκα βιάστηκαν να προδικάσουν και να το συνδέσουν με το ποδοσφαιρο. Πουλάει φαίνεται. ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ. Όχι, είχε σχέση με οπαδιλίκια. Τα ναρκωτικά που ακούγεται εδώ και εκεί και σε άλλα fora, είναι καθαρά ράδιο αρβύλα. (πάντα φυσικά κρατάμε επιφυλάξεις εστω κ 1%) edit: Να, το έγραψε και ο φίλος απο πάνω. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Από μακρυά κάνετε μπαμ οι Παναθηναϊκοί... Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλα ξέρεις πολλούς Παναθηναϊκούς με το "7" στο nickname τους; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 πραγματικα κριμα για την οικογενεια του νεαρου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Κρίμα. Μέχρι τον επόμενο νεκρό. Ποιός θα είναι άραγε ο επόμενος; Ποιός; Θα συνεχίζουν οι υπεύθυνοι τών ΠΑΕ να κληρώνουν το επόμενο θύμα; Αναγκαστικά θα περιμένουμε για να μας πούν.Περιμένουμε κύριοι,περιμένουμε. Tο εύχομαι και το θέλω να μην έχει σχέση με οπαδικά, αν και η δολοφονία ενός νέου ανθρώπου και πολύ περισσότερο ενός συνοδηπόρου μου μαυρίζει την ψυχή από ότι λόγο και να προήλθε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και χίλια κουράγια στη μάνα και τον πατέρα του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Από μακρυά κάνετε μπαμ οι Παναθηναϊκοί... Bayern7 τι διαβάζω; :lol: Άλλαξες ομάδα; :rotfl: Edit: Πάντως, αυτή η _____ (συμπληρώστε το κενό) να μην μπορεί κανείς να πει τη γνώμη του χωρίς να χαρακτηριστεί και να του προσάψουν ιδιοτέλεια, δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει ιδιαίτερα... :rolleyes: Επί της ουσίας, αν πρόκειται για οπαδικό θέμα, πρέπει να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά (βλ. συνδέσμους, παράγοντες, κωλοφυλλάδες κ.ο.κ.). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Από μακρυά κάνετε μπαμ οι Παναθηναϊκοί... Μέχρι εδώ διάβασα... Ήταν θανατηφόρο το χτύπημα. Δεν άντεξα να διαβάσω παρακάτω!!!!!:knife: Bayern7 τι διαβάζω; :lol: Άλλαξες ομάδα; :rotfl: Έχω βγάλει στην αυλή σημαίες, φανέλες, λάβαρα, μπρελόκ κοκ και τα καίω όπως ο Κούρκουλος!!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Μέχρι εδώ διάβασα... Ήταν θανατηφόρο το χτύπημα. Δεν άντεξα να διαβάσω παρακάτω!!!!!:knife: Ήξερα το αδύνατό σου σημείο και είπα να χτυπήσω αλύπητα...:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Δεν εχει να κανει με ομαδες αλλα με παλια ιστορια...μπερδεμα με ναρκωτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Δεν εχει να κανει με ομαδες αλλα με παλια ιστορια...μπερδεμα με ναρκωτικα Πάλι τα ίδια. Είπαμε αυτό δεν ισχύει. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Πάλι τα ίδια. Είπαμε αυτό δεν ισχύει. Iσως να είναι συνδυασμός των 2... :( Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 ρε σεις τωρα που ειδα κ τις πρωηγ.σελιδες το λινκ απο ιν.γρ το διαβασε κανεις? τι δεν ισχυει μ λες...κ οι ιδιοι το δηλωσαν βηγκαν να πνιξουν τον πονο τους κ βρηκαν κ αυτους που χαν κ προσωπικες διαφορες παλιοτερα... λες να ηταν οπαδικο ραντεβου κ να σκασαν οι βαζελοι με μαχαιρια πιρουνια ροπαλα κτλ κ οι αλλοι χωρις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 o pateras tou paidiou eixe vgei sti tv kai kathgorouse kai evrize to Vardinogiannh oti skotwse to paidi tou (!) nai men panw sta neura tou, alla apo kei katalavainete oti kai autos einai fanatikos tou olympiakou opws kai o gios tou. kai eipe oti to paidi eixe foresei kapelo tou olympiakou kai phge sti kafeteria. Ara htan panathinaikoi oi dolofonoi pikramenoi meta to derby kai isws prokalesan kai oi olympiakoi kai sugekrimena autos pou maxairwthike. De nomizw oi diafores na eixan na kanoun me narkwtika kai na etuxe meta ton agwna na skotwthei... To paidi de mou fenete na htan "arnaki" yiati akouw diafora yia narkwtika ktl. isws na htan o idios hooligan kaneis de tha to mathei pote... krima yia to paidi pou xathike kai krima yia tin ellada tou 2008... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 ρε σεις τωρα που ειδα κ τις πρωηγ.σελιδες το λινκ απο ιν.γρ το διαβασε κανεις? τι δεν ισχυει μ λες...κ οι ιδιοι το δηλωσαν βηγκαν να πνιξουν τον πονο τους κ βρηκαν κ αυτους που χαν κ προσωπικες διαφορες παλιοτερα... λες να ηταν οπαδικο ραντεβου κ να σκασαν οι βαζελοι με μαχαιρια πιρουνια ροπαλα κτλ κ οι αλλοι χωρις τιποτα? Βρε συ Kage (και όλοι οι άλλοι που περίεργος πάτε αντίθετα)... δεν βγάζουμε από το μυαλό μας πράγματα , ούτε λέμε αερολογίες- είναι απλά τα πράγματα , τα είπαν και οι ίδιοι """""Η Ασφάλεια γνωστοποίησε ότι ένας εκ των 22χρονων ομολόγησε ότι ανάμεσα στις δύο παρέες υπήρχαν διαφορές οπαδικού χαρακτήρα και το βράδυ της Τετάρτης αυτός και οι φίλοι του βγήκαν έξω για να εκτονωθούν κτυπώντας οπαδούς του Ολυμπιακού. Υποστήριξε, επίσης, ότι η ήττα του Παναθηναϊκού τους οδήγησε να αναζητήσουν τα θύματα προκειμένου να λύσουν παλαιότερες προσωπικές του διαφορές.""" (cosmo.gr/ , αλλά και στις ειδήσεις,εφημερίδες) Από που ν' αρχίσουμε τώρα και που να τελειώσουμε... το τι φταίει τώρα , πέρα από τον βούρκο που ήδη είμαστε μέσα ~ να πούμε οπαδισμός , βία, ναρκωτικά, αθλητισμός του κ...λου , παιδεία του κ..., μόρφωση του κ...., πολιτική του κ...., ανατροφή του κ.... , αρχές του κ..., αστυνομία-ασφάλεια του κ...., με λίγα λόγια του κ.... τα 9μερα! Τι το ψάχνεις τώρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Συγνώμη, θα ομολογούσε κανείς ότι τον σκότωσε για διαφορές περί ναρκωτικών να φορτωθεί και άλλες κατηγορίες (περί ναρκωτικών); :wacko: Το αυτονόητο είναι να πεί (αφού κάτι πρέπει να ομολογήσει και δεν την γλιτώνει) ότι οι διαφορές ήταν μονο οπαδικού χαρακτήρα. ;) Το τι ομολογεί κάποιος δεν είναι και όντως απόδειξη του τι έκανε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Βρε συ aimiliε , μάλιασαν τα δάκτυλά μου να το γράφω :p... δεν λέω ότι ήταν μόνο οπαδικό , αλλά ΚΑΙ με άλλες παλιότερες διαφορές (ναρκωτικά ή ότι άλλο) - σύμφωνα πάντα με την ομολογία! Τώρα αν λέει ότι θέλει για να γλυτώσει κάτι (που δεν νομίζω να πέσουν στα μαλακά ότι και αν πουν- θα τον πιουν καλά αυτοί για παραδειγματισμό) εγώ δεν θα μπω στην διαδικασία να πω , ότι το έκανε έτσι για να.. ή το έκανε έτσι για να... ΟΤΙ και να φταίει πρέπει να σαπίσουν στην φυλάκα τα τsoglάνια και να περνάνε "καλά" τα βράδια με τους μεγαλύτερους φυλακισμένους.... θα χαρούν πολύ να υποδεχτούν στα ζεστά κρεβατάκια τους τέτοιες ηλικίες! Απλά δεν μπορώ να καταλάβω , γιατί μερικοί θέλεται να βγάλεται από την μέση την αθλητικό..οπαδική μεριά του θέματος - αφού υπάρχει ΚΑΙ αυτή συν και όλα τα άλλα που λέω στο προηγούμενό μου post! Και γω σαν Παοκτσής παραδέχομαι την σαπίλα (μην πω κάτι χειρότερο) που είμαστε... στις συμπλοκές με τον Ηρακλή , πέσαν και κει μερικές ξόφαλτσες μαχαιριές (αλλά έτυχε και δεν είχαμε χειρότερα) , δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε που θα πέσει ο κλήρος και κάποια οικογένεια θα θρηνήσει για το παιδί της.... Το ότι Παναθηναϊκοί ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές στο συμβάν ΔΕΝ λέει τίποτα ... όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε! anyway.. Υ.γ. θα παρακαλούσα τους mods να κάνουν ένα edit στον τίτλο και να βγάλουν το ""του Ολυμπιακού..."" , κακός το έγραψα έτσι και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα κιόλας!!! thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Υ.γ. θα παρακαλούσα τους mods να κάνουν ένα edit στον τίτλο και να βγάλουν το ""του Ολυμπιακού..."" , κακός το έγραψα έτσι και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα κιόλας!!! thanks... Εντάξει τώρα? Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Βρε συ aimiliε , μάλιασαν τα δάκτυλά μου να το γράφω :p... δεν λέω ότι ήταν μόνο οπαδικό , αλλά ΚΑΙ με άλλες παλιότερες διαφορές (ναρκωτικά ή ότι άλλο) - σύμφωνα πάντα με την ομολογία! Τώρα αν λέει ότι θέλει για να γλυτώσει κάτι (που δεν νομίζω να πέσουν στα μαλακά ότι και αν πουν- θα τον πιουν καλά αυτοί για παραδειγματισμό) εγώ δεν θα μπω στην διαδικασία να πω , ότι το έκανε έτσι για να.. ή το έκανε έτσι για να... ΟΤΙ και να φταίει πρέπει να σαπίσουν στην φυλάκα τα τsoglάνια και να περνάνε "καλά" τα βράδια με τους μεγαλύτερους φυλακισμένους.... θα χαρούν πολύ να υποδεχτούν στα ζεστά κρεβατάκια τους τέτοιες ηλικίες! Απλά δεν μπορώ να καταλάβω , γιατί μερικοί θέλεται να βγάλεται από την μέση την αθλητικό..οπαδική μεριά του θέματος - αφού υπάρχει ΚΑΙ αυτή συν και όλα τα άλλα που λέω στο προηγούμενό μου post! Και γω σαν Παοκτσής παραδέχομαι την σαπίλα (μην πω κάτι χειρότερο) που είμαστε... στις συμπλοκές με τον Ηρακλή , πέσαν και κει μερικές ξόφαλτσες μαχαιριές (αλλά έτυχε και δεν είχαμε χειρότερα) , δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε που θα πέσει ο κλήρος και κάποια οικογένεια θα θρηνήσει για το παιδί της.... Το ότι Παναθηναϊκοί ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές στο συμβάν ΔΕΝ λέει τίποτα ... όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε! anyway.. Υ.γ. θα παρακαλούσα τους mods να κάνουν ένα edit στον τίτλο και να βγάλουν το ""του Ολυμπιακού..."" , κακός το έγραψα έτσι και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα κιόλας!!! thanks...Α, όχι, εγώ δεν έβγαλα εντελώς απ'έξω το οπαδικό! Απλά θεωρώ το οπαδικό απλή αφορμή για ξεκαθάρισμα λογαριασμών άλλης αιτίας. ;) Άλλωστε έχω γράψει πολλές φορές για την σαπίλα των οπαδών. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Εντάξει τώρα? Μια χαρά ... ευχαριστώ φίλε! Α, όχι, εγώ δεν έβγαλα εντελώς απ'έξω το οπαδικό! Απλά θεωρώ το οπαδικό απλή αφορμή για ξεκαθάρισμα λογαριασμών άλλης αιτίας. ;) Άλλωστε έχω γράψει πολλές φορές για την σαπίλα των οπαδών. Ναι , έτσι όπως το θέτεις τώρα είναι πιο ξεκάθαρο και σωστό ;)... Και όντως η σαπίλα θα είναι μόνιμη παρέα μας , Εκτός και αν γίνουν ριζικές αλλαγές σε πολλούς τομείς , αλλά και το βασικότερο εμείς οι ίδιοι ν' αλλάξουμε μυαλά και να μην περιμένουμε να μας πιάσουν από το χεράκι και το αυτάκι για ν' αλλάξουμε πορεία... Αλλά τι να λέμε τώρα , και 50.000 σελίδες να γράψουμε ... πάλι στα ίδια θα καταλήξουμε ! Ίσως είναι και δρόμος χωρίς γυρισμό πλέον...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts