Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χεχε... Αυτο το κοντο και χοντρο, τραβατο με λιγη δυναμη. Κρατα το ασημενιο απο τη μια και το μαυρο απο την αλλη και θα ανοιξει!

Ε ΟΧΙ!!!

Την πάτησα!!! :D:D:D

Γι αυτό η στοίχιση δεν τέλειωνε ποτέ!!!

Ντρέπομαι...

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισης το DRY AR 1.6 για το bluetooth συνεχιζει να λειτουργει προβληματικα ..με την νεα ελληνικη καταφερε να μου σκαναρει συσκευες αλλα σε καθε μεταφορα ,το προγραμμα κρασαρε και εβγαινε εκτος....κριμα γιατι ειναι καλη εφαρμογουλα...

Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) )

Nokia 700 Symbian belle FP2

Ε ΟΧΙ!!!

Την πάτησα!!! :D:D:D

Γι αυτό η στοίχιση δεν τέλειωνε ποτέ!!!

Ντρέπομαι...

Στην εφερα ε; Χεχε... Μονο μη βαλεις πολυ δυναμη και το ξεχαρβαλωσεις!

Επισης το DRY AR 1.6 για το bluetooth συνεχιζει να λειτουργει προβληματικα ..με την νεα ελληνικη καταφερε να μου σκαναρει συσκευες αλλα σε καθε μεταφορα ,το προγραμμα κρασαρε και εβγαινε εκτος....κριμα γιατι ειναι καλη εφαρμογουλα...

Εγω σημερα το εβαλα και λειτουργει μια χαρα. Με αγγλικη rom βεβαια...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Τις επομενες μερες θα ψαχτω και με τις 2 τελευταιες lite απο modaco ...ετσι απο περιεργεια...

Ετσι κι αλλιως ...δεν υπαρχει επιστροφη πλεον....:rolleyes: :lol:

Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) )

Nokia 700 Symbian belle FP2

Στην εφερα ε; Χεχε... Μονο μη βαλεις πολυ δυναμη και το ξεχαρβαλωσεις!

Μου την έφερες κανονικά! :lol:

Αλλά κι εγώ που να το φανταστώ ότι άμα το τραβήξω θα...

Και μια ματιά που έριξα στον οδηγό γρήγορης εκκίνησης δεν έλεγε κάτι για το stylus.

Θα μου πεις άσε τις δικαιολογίες ρε άσχετε που θες και windows smarthpone με touch creen... :lol::lol::lol:

Ευχαριστώ πολύ! Τόση ώρα δεν μπορούσα να το χειριστώ.

1.Έχει βρει κανείς τρόπο,όταν έχεις εισερχόμενη κλήση η οθόνη να μην ξεκλειδώνει,οπότε πιάνοντας το κινητό από την τσέπη να πατάς εσφαλμένα την αποδοχή,ή απόρριψη της κλήσης (στην οθόνη εννοώ); Αλήθεια ποιος ο λόγος να ενεργοποιούνται οι λειτουργίες αυτές στην οθόνη αφής,από τη στιγμή που η συσκευή διαθέτει κανονικά πλήκτρα;;; Μήπως επειδή δεν είναι φωτιζόμενα (παράλειψη χωρίς λόγο θα έλεγα...). :(

2.Διάβασα κατά καιρούς πολλά για το spbshell skin και θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι αυτό.Έβαλα προχθές το spbshell (την έκδοση που μου έστειλε ο εκλεκτός serafino) και πραγματικά ενθουσιάστηκα!!! Αν δεχόταν και το πληκτρολόγιο blimkeys στον τηλεφωνικό κατάλογο,τότε απλά τέλειο!!!

3.Με την αυτονομία κανά νέο από αυτά που σας είπα να δοκιμάσετε δεν άκουσα! Το περίεργο είναι ότι μέχρι στιγμής δεν μπορώ επακριβώς να εντοπίσω γιατί τελικά το δικό μου "υποτροπίασε" για αρκετές ημέρες και <<ξαφνικά>> ξανά duracel!!! Πάλι εστιάζω πάντως στη λειτουργία του Backlight, αλλά αν σας πω το περαιτέρω από τα ήδη λεχθέντα που παρατήρησα θα με πάρετε με τις ντομάτες...καθότι και εμένα μου φαίνεται απίστευτο με τη λογική! Οπότε νέα μου θα έχετε όταν πλέον ολοκληρώσω πλήρως τις δοκιμές μου και εφόσον βγάλω και πάλι άκρη.Άσε που πλέον αποφάσισα οριστικά να το στείλω για επισκευή/αλλαγή με τόσο ασταθή συμπεριφορά... όπως και στο wi-fi...καθώς και ότι κολλάει 4-5 φορές το λιγότερο κάθε μέρα χωρίς εμφανή λόγο και δώστου soft reset (μη ενεργά προγράμματα,μνήμη επαρκέστατη,κλπ) :mad::(

Τελικά αληθεύει ότι η Voϊδαfon τα απέσυρε προσωρινά (για αναβάθμιση;;;) και τώρα είναι όλα οκ; Εμένα από wind είναι,αλλά από επιστημονικό ενδιαφέρον ρωτάω!

Και κάτι τελευταίο... μετά την εγκατάσταση του spbshell έκρινα ότι το πρόγραμμα Vitο button mapper ήταν περιττό. Το omnia μου όμως αρνείται να το απεγκαταστήσει ολοκληρωτικά ότι και να έκανα! Λέει ότι απλά δεν μπορεί και ζητάει την έγκριση μου να το διαγράψει από τη λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων.Του λέω Nαι,αλλά αυτό εκεί... σαν ιός.Ενώ δεν υπάρχει πλέον στα προγράμματα,εμφανίζετε στα εγκατεστημένα...!!! Aπεγκατάσταση έκανα και με το memaid,τα ίδια..μόνο που το memaid δεν το βλέπει καθόλου ποια!!! Μάλιστα άν δεν κάνω λάθος το μοναδικό μου φορμάτ πάλι από πρόγραμμα της Vito για ίδιο λόγο είχε γίνει... Σας λέει κάτι;;; Α,και ναι προσπάθησα να το εγκαταστήσω ξανά μπας και ξεμπλέξω και απλά μου γράφει ότι αδυνατεί να απεγκαταστήσει την παλαιά εγκατάσταση... :cry:

1.Έχει βρει κανείς τρόπο,όταν έχεις εισερχόμενη κλήση η οθόνη να μην ξεκλειδώνει,οπότε πιάνοντας το κινητό από την τσέπη να πατάς εσφαλμένα την αποδοχή,ή απόρριψη της κλήσης (στην οθόνη εννοώ); Αλήθεια ποιος ο λόγος να ενεργοποιούνται οι λειτουργίες αυτές στην οθόνη αφής,από τη στιγμή που η συσκευή διαθέτει κανονικά πλήκτρα;;; Μήπως επειδή δεν είναι φωτιζόμενα (παράλειψη χωρίς λόγο θα έλεγα...). :(

2.Διάβασα κατά καιρούς πολλά για το spbshell skin και θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι αυτό.Έβαλα προχθές το spbshell (την έκδοση που μου έστειλε ο εκλεκτός serafino) και πραγματικά ενθουσιάστηκα!!! Αν δεχόταν και το πληκτρολόγιο blimkeys στον τηλεφωνικό κατάλογο,τότε απλά τέλειο!!!

3.Με την αυτονομία κανά νέο από αυτά που σας είπα να δοκιμάσετε δεν άκουσα! Το περίεργο είναι ότι μέχρι στιγμής δεν μπορώ επακριβώς να εντοπίσω γιατί τελικά το δικό μου "υποτροπίασε" για αρκετές ημέρες και <<ξαφνικά>> ξανά duracel!!! Πάλι εστιάζω πάντως στη λειτουργία του Backlight, αλλά αν σας πω το περαιτέρω από τα ήδη λεχθέντα που παρατήρησα θα με πάρετε με τις ντομάτες...καθότι και εμένα μου φαίνεται απίστευτο με τη λογική! Οπότε νέα μου θα έχετε όταν πλέον ολοκληρώσω πλήρως τις δοκιμές μου και εφόσον βγάλω και πάλι άκρη.Άσε που πλέον αποφάσισα οριστικά να το στείλω για επισκευή/αλλαγή με τόσο ασταθή συμπεριφορά... όπως και στο wi-fi...καθώς και ότι κολλάει 4-5 φορές το λιγότερο κάθε μέρα χωρίς εμφανή λόγο και δώστου soft reset (μη ενεργά προγράμματα,μνήμη επαρκέστατη,κλπ) :mad::(

Τελικά αληθεύει ότι η Voϊδαfon τα απέσυρε προσωρινά (για αναβάθμιση;;;) και τώρα είναι όλα οκ; Εμένα από wind είναι,αλλά από επιστημονικό ενδιαφέρον ρωτάω!

Και κάτι τελευταίο... μετά την εγκατάσταση του spbshell έκρινα ότι το πρόγραμμα Vitο button mapper ήταν περιττό. Το omnia μου όμως αρνείται να το απεγκαταστήσει ολοκληρωτικά ότι και να έκανα! Λέει ότι απλά δεν μπορεί και ζητάει την έγκριση μου να το διαγράψει από τη λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων.Του λέω Nαι,αλλά αυτό εκεί... σαν ιός.Ενώ δεν υπάρχει πλέον στα προγράμματα,εμφανίζετε στα εγκατεστημένα...!!! Aπεγκατάσταση έκανα και με το memaid,τα ίδια..μόνο που το memaid δεν το βλέπει καθόλου ποια!!! Μάλιστα άν δεν κάνω λάθος το μοναδικό μου φορμάτ πάλι από πρόγραμμα της Vito για ίδιο λόγο είχε γίνει... Σας λέει κάτι;;; Α,και ναι προσπάθησα να το εγκαταστήσω ξανά μπας και ξεμπλέξω και απλά μου γράφει ότι αδυνατεί να απεγκαταστήσει την παλαιά εγκατάσταση... :cry:

κοντεψα να βαλω τα κλαματα......χαλαρωσε αρχηγε ουτε σκηνοθετηs σε ταινια τρομου να ησουν:p

παρτε και μια ultra-εκδοση ρομ την οποια αυτη την φορα την εχω τεσταρει και δουλευουν ολα μια χαρα.επισηs και αυτη ειναι ταχυτατη.http://vitaln.com/ehalos/omnia/index.html :ninja:

κοντεψα να βαλω τα κλαματα......χαλαρωσε αρχηγε ουτε σκηνοθετηs σε ταινια τρομου να ησουν:p

Κλαααααααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιίιιίίίώωωωωωωωωωωωωωωωωω...

Όχι τα λεφτά μου,αλλά το χρόνο μου.... λυγμ λυγμ........ λυγμ κλαψ κλαψ (για σκηνοθέτης δεν ξέρω... ταινία τρόμου όμως ναι...ε,μεσάνυχτα βλέπεις..... :lol:).

Δεν κλαίω την ώρα του αποχωρισμού...κλαίω την ώρα του γυρισμού............

:lol::lol:

Και βέβαια τα μεσάνυχτα φαίνεται έρχεται το καλό βαμπίρ-φάντασμα που μου ξεζουμίζει τη μπαταριούλα μου... Σκοτεινή οθόνη βλέπει και ορμάει ενώ κοιμάμε!!!

Ξουτ βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................. Ουστ..........

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ τι είναι τούτο πάλι;;;

http://www.gsmarena.com/htc_max_4g-2605.php

Μήπως θέλουν να αντιγράψουν το Omnia σταϊλ;;;

Αλλά το φλασάκι για την κάμερα αυτή η htc όλο το ξεχνάει... Έχουν έχθρα με το φωτισμό... Μήπως αυτοί είναι τα βαμπίρ των ¨Ομνια....

:ninja::ninja::ninja:

Ποια rom θα προτεινατε ανεπιφυλακτα, η οποια να μην ειναι πολυ βαρια, αλλα ουτε και πολυ ελαφρια, και χωρις προβληματα;

μια και παιδευτηκαμε με τον δοκτορα αυτη εδω http://vitaln.com/ehalos/omnia/index.html την εχω τεσταρει αυτη την φορα δουλευουν ολα μια χαρα και φυσικα ταχυτατη :ninja::ninja:

Αλλά το φλασάκι για την κάμερα αυτή η htc όλο το ξεχνάει... Έχουν έχθρα με το φωτισμό... Μήπως αυτοί είναι τα βαμπίρ των ¨Ομνια....

καλο ειναι αλλα το ομνια καλυτερο ασε που θα εχει καμια 800-900ε

μια και παιδευτηκαμε με τον δοκτορα αυτη εδω http://vitaln.com/ehalos/omnia/index.html την εχω τεσταρει αυτη την φορα δουλευουν ολα μια χαρα και φυσικα ταχυτατη :ninja::ninja:

Δηλαδη αξιζει τον κοπο; Γιατι για να πω την αληθεια βαρεθηκα να περναω τα προγραμματα σημερα. Το εχω κανει 3-4 φορες...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Δηλαδη αξιζει τον κοπο; Γιατι για να πω την αληθεια βαρεθηκα να περναω τα προγραμματα σημερα. Το εχω κανει 3-4 φορες...

να το προβλημα μαs λυθηκε.ολα δουλευουν και φυσικα πολυ free....:)

Καλά η htc έχει χάσει την μπάλα... δεν ξέρει τι να κάνει... αν μαζέψουμε τα 4 τελευταία τηλεφωνα τις ίσος να φτάσει τις ικανότητες του omnia :lol:

Μετά από 4 τηλεφωνα θυμήθηκε να βάλει 1500άρα μπαταρία και λήγει μνήμη παραπάνω.

Αλλα το φλασάκι, τον επεξεργαστή, το πάχος και το βάρος καλά κράτη!

Αυτή (η htc) αντί να βγάζει rom για υποστήριξη αλλάζει τηλεφωνα!!!

My SmartPhones history

Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97

Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II

Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB

Μαπα το καρπουζι το συγκεκριμενο htc. Το βλεπω να πηγαινει ακλαφτο

καλο ειναι αλλα το ομνια καλυτερο ασε που θα εχει καμια 800-900ε

Καλά για τη Ρωσία είναι το εργαλείο... 4G!!! και κάτι άλλα που δεν τα έχω ξαναακούσει... 900Ε χωρίς λαμπάκι δεν το παίρνω!

:p:p:p

να το προβλημα μαs λυθηκε.ολα δουλευουν και φυσικα πολυ free....:)

Τι κατεβαζω απ'ολα; Το .exe ή το .rar;

Τι κατεβαζω απ'ολα; Το .exe ή το .rar;

και τα δυο. θα τα εχειs στο ιδιο μεροs του pc.θα κανειs αποσυμπιεση το 1 και μετα θα αποσυμπιεσει και το 2 μονο του.

άντε πάμε για μαζική παραγγελια εγώ ξεκινα πρώτος

κομμάτια HTC MAX 4G = -1 :lol:

My SmartPhones history

Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97

Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II

Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB

και τα δυο. θα τα εχειs στο ιδιο μεροs του pc.θα κανειs αποσυμπιεση το 1 και μετα θα αποσυμπιεσει και το 2 μονο του.

Μα το 1 εχει καταληξη .exe. Μηπως θελει μετονομασια σε .rar;

Edit.

Το εκανα. Ακυρο!

Μαπα το καρπουζι το συγκεκριμενο htc. Το βλεπω να πηγαινει ακλαφτο

Ποιο άκλαφτο έχει ήδη πάει το xperia... μέχρι να το κυκλοφορήσουν θα έχουν βγει καμιά 10ρια ομνια και 20 htc... με φραπεδιέρα,φίλτρο νερού και κλιματισμό.Για τασάκι δεν ξέρω ακόμα...

:superman::kill::shoot::chair:

άντε πάμε για μαζική παραγγελια εγώ ξεκινα πρώτος

κομμάτια HTC MAX 4G = -1 :lol:

Με το βαρος που εχει αυτο, θα πληρωσεις περισσοτερα μεταφορικα απ'οσα κανει το ιδιο το τουβλο :lol::lol::lol:

Ποιο άκλαφτο έχει ήδη πάει το xperia... μέχρι να το κυκλοφορήσουν θα έχουν βγει καμιά 10ρια ομνια και 20 htc... με φραπεδιέρα,φίλτρο νερού και κλιματισμό.Για τασάκι δεν ξέρω ακόμα...

:superman::kill::shoot::chair:

Ειναι κατα του καπνισματος....