hellas200 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Παιδιά καλησπέρα.Η κάμερα του omnia μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με συντεταγμένες; εχει απο μονο του αν και υπαρχει αυτο το (free) προγραμματακι που κανει την ιδια δουλεια (για pda+gps+photo) http://www.locr.com/clients/locrGpsPhotoWindowsMobile.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ευχαριστώ :rolleyes: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ναι με διάφορα προγράμματα όπως αυτό http://rapidshare.com/files/245348147/psc.rar Ευχαριστω πολυ, αλλα μηπως υπαρχει αλλο γιατι αυτο δεν κανει για αυτο που θελω. Συγκεκριμενα θελω να τραβηξω καποιες κλησεις. Εχω κατεβασει την οθονη και φαινονται οι παλαιοτερες κλησεις, την ωρα που δινω εντολη για το screenshot αλλαζει την οθονη και βγαζει τις πρωτες:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ευχαριστω πολυ, αλλα μηπως υπαρχει αλλο γιατι αυτο δεν κανει για αυτο που θελω. Συγκεκριμενα θελω να τραβηξω καποιες κλησεις. Εχω κατεβασει την οθονη και φαινονται οι παλαιοτερες κλησεις, την ωρα που δινω εντολη για το screenshot αλλαζει την οθονη και βγαζει τις πρωτες:cry: με αυτο το προγραμμα κανεις τα παντα -βλεπεις και χειριζεσαι το κινητο απο το pc σου και τραβας φωτο οτι θελεις το ανεβασα εδω http://rapidshare.com/files/245665787/MyMobile12_01252008.exe.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 με αυτο το προγραμμα κανεις τα παντα -βλεπεις και χειριζεσαι το κινητο απο το pc σου και τραβας φωτο οτι θελεις το ανεβασα εδω http://rapidshare.com/files/245665787/MyMobile12_01252008.exe.html Ευχαριστω πολυ. Το κατεβαζω και το δοκιμαζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Υπάρχει τρόπος να μη βγαίνει το παράθυρο ανίχνευσης αυτόματων ρυθμίσεων δικτύου κάθε φορά που αλλάζω sim; Πως απενεργοποιείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Καλησπερα.Ειμαι καινουριος χρηστης,και εχω το εξης προβλημα:επειδη η συσκευη ειναι cosmote,δεν μπορω να περασω τις ρυθμισεις vodafone για internet Μια βοηθεια γιατι εχω τρελαθει! Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Καλησπερα.Ειμαι καινουριος χρηστης,και εχω το εξης προβλημα:επειδη η συσκευη ειναι cosmote,δεν μπορω να περασω τις ρυθμισεις vodafone για internet Μια βοηθεια γιατι εχω τρελαθει! πας εναρξη/ρυθμισεις/συδεσεις(κατω)/συνδεσεις/διαχειρηση υφ..../επεξεργασια και γραφεις στο πανω vodafone web κατω gprs/3g μετα επομενο access point internet.vodafone.gr μετα επομενο ονομα user κωδικος pass και πατας τελος αυτες ειναι οι ρυθμισεις για vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 πας εναρξη/ρυθμισεις/συδεσεις(κατω)/συνδεσεις/διαχειρηση υφ..../επεξεργασια και γραφεις στο πανω vodafone web κατω gprs/3g μετα επομενο access point internet.vodafone.gr μετα επομενο ονομα user κωδικος pass και πατας τελος αυτες ειναι οι ρυθμισεις για vodafone Σε ευχαριστω για την απαντηση... Τις ρυθμισεις τις εχω περασει πολλες φορες, αλλα οτι και να κανω μου κραταει τικαρισμενη την επιλογη "το δικτυο χρησιμοποιει διακομιστη μεσολαβησης....κλπ" στην καρτελα "Ρυθμισεις διακομιστη μεσολαβησης"... Ακοκμα και ενα IP που ειχε μαμα, δεν μπορω να το αλλαξω....σαν να ειναι κλειδωμενο... Να δοκιμασω να βαλω αλλη Rom? Θα χαθει η εγγυηση απο cosmote? Ειμαι λιγο ασχετος με τη συγκεκριμενη συσκευη... Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Σε ευχαριστω για την απαντηση... Τις ρυθμισεις τις εχω περασει πολλες φορες, αλλα οτι και να κανω μου κραταει τικαρισμενη την επιλογη "το δικτυο χρησιμοποιει διακομιστη μεσολαβησης....κλπ" στην καρτελα "Ρυθμισεις διακομιστη μεσολαβησης"... Ακοκμα και ενα IP που ειχε μαμα, δεν μπορω να το αλλαξω....σαν να ειναι κλειδωμενο... Να δοκιμασω να βαλω αλλη Rom? Θα χαθει η εγγυηση απο cosmote? Ειμαι λιγο ασχετος με τη συγκεκριμενη συσκευη... οι ρυθμισεις αυτες δουλευουν σε ολα τα ppc με wm τωρα γιατι δε δουλευει σε σενα ,τι να πω -η εγγυηση χανεται οταν βαλεις αλλη ρομ αν δεν εχεις αλλο προβλημα με το κινητο (διαρκεια μπαταριας,σημα gps ..) μην αλλαξεις ρομ ,για μενα καλυτερα πηγαινε αγορασε μια καρτα vodafone ή δανεισου απο καποιον που εχει vodafone βαλτη μεσα να παρει τις ρυθμισεις ,τσεκαρε αν δουλευει σωστα και μετα βαλε τη δικη σου αλλα οταν σε ρωτησει να αλλαξει τις ρυθμισεις πες οχι (γραψε βεβαια καπου ολες τις ρυθμισεις να τις εχεις) (να σου πω δεν τη βρισκω τη ρυθμιση που λες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 IΣΩς να γινει.. Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 (να σου πω δεν τη βρισκω τη ρυθμιση που λες) Πήγαινε settings-->connections-->connections-->manage existing connections-->proxy settings και δες τη δεύτερη επιλογή.Αυτή πρέπει να εννοεί ο φίλος @scorpion8283 Δε μπορείς να διαγράψεις αυτή την σύνδεση και να φτιάξεις αυτή που λέει ο hellas200?Eγώ έχω wind και πατώντας στη σύνδεση που μου έφτιαξε με το που έβαλα την κάρτα μου δίνει την δυνατότητα για διαγραφή και σύνδεση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Πήγαινε settings-->connections-->connections-->manage existing connections-->proxy settings και δες τη δεύτερη επιλογή.Αυτή πρέπει να εννοεί ο φίλος @scorpion8283 Δε μπορείς να διαγράψεις αυτή την σύνδεση και να φτιάξεις αυτή που λέει ο hellas200?Eγώ έχω wind και πατώντας στη σύνδεση που μου έφτιαξε με το που έβαλα την κάρτα μου δίνει την δυνατότητα για διαγραφή και σύνδεση επειδη εχω vodafone δεν εβλεπα τις ρυθμισεις (ειναι κενο σε μενα) μαλλον η καλυτερη λυση ειναι να βαλει μια vodafone καρτα μεσα για να παρει τις ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valtian Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 καλησπέρα . μήπως μπορεί κάποιος να μου πει από που και πως μπορώ να κατεβάσω παιχνίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikech22 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 re paidia mporeite na me voithisete eimai neos xrhsths exw fortisei to kinhto 3 fores. thn prwti fora 10 wres, th defteri 5 k thn trith 8. meta apo tis treis aftes fortiseis omws h mpataria mou den diarkei oute kan gia ena 24wro. mporeite na mou peite: a)an afto einai fysiologiko gia tis mexri twra fortiseis, b)an oxi, ti mporei na ftaiei kai pws mporei na ly8ei to provlhma mou. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Λογικά στρώνει μετά από λίγο διάστημα. Φόρτιση στον υπολογιστή κάνεις ή στο ρεύμα? Έχεις κλειστά 3g, wifi, bt, etc? Τέλος δοκίμασε να περάσεις κάποιο update. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikech22 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Λογικά στρώνει μετά από λίγο διάστημα. Φόρτιση στον υπολογιστή κάνεις ή στο ρεύμα? Έχεις κλειστά 3g, wifi, bt, etc? Τέλος δοκίμασε να περάσεις κάποιο update. οχι στο ρευμα κανω φορτιση αλλα μεχρι να φορτισει τελειως και περιμενω και αρκετη ωρα. ολα ειναι κλειστα γιαυτο μου εκανε εντυπωση. μονο λιγη μουσικη που ακουω, κανα 20λεπτο οχι κατι ιδιαιτερο, αλλα και να μην κανω καθολου χρηση του κινητου, η μπαταρια τελειωνει απο μονη της. ευχαριστω παντως για τις συμβουλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Πήγαινε το service. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikech22 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Πήγαινε το service. Δοκιμασα να σβησω το hsdpa, ηταν ανοιχτο. Αλλα συνεχιζει να εμφανιζεται το σημειο 3g στο πανω μερος της οθονης. Οταν παω ρυθμισεις μου εμφανιζει το hsdpa απενεργοποιημενο. Θα το δοκιμασω και ετσι και αν παλι εχω το ιδιο προβλημα, 8α το παω για service. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 μαγκες μπορει να μου πει καποιος πως ειναι η photo του omnia se χαμηλες συνθηκες φωτισμου?Χειροτερο απο του Ν95 πχ? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikech22 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 μαγκες μπορει να μου πει καποιος πως ειναι η photo του omnia se χαμηλες συνθηκες φωτισμου?Χειροτερο απο του Ν95 πχ? Φιλε μολις το δοκιμασα μονο με το φως του pc μου και το φλας του και ειναι πολυ καλη η φωτογραφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Γεια χαρά, παίδες... ΕΠΑΝΗΛΘΑ! Το 'χω στα χέρια μου! Και ****! Για πείτε μου τώρα... ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ φόρτιση τις πρώτες 2-3 φορές; Λέω να πάω στο πατρικό μου το μεσημέρι, οπότε το βάζω να φορτίζει και μετά ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ το βγάζω και... παίζω μαζί του;;; Αναμένω απάντηση. Thxs εκ τω προταίρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Γεια χαρά, παίδες... ΕΠΑΝΗΛΘΑ! Το 'χω στα χέρια μου! Και ****! Για πείτε μου τώρα... ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ φόρτιση τις πρώτες 2-3 φορές; Λέω να πάω στο πατρικό μου το μεσημέρι, οπότε το βάζω να φορτίζει και μετά ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ το βγάζω και... παίζω μαζί του;;; Αναμένω απάντηση. Thxs εκ τω προταίρων... Το βάζεις όταν σου ζητάει φόρτιση, στο 20% δηλαδή και το αφήνεις μέχρι να γίνει πράσινο το λαμπάκι του power!!! Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Δεν το 'χω ανοίξει ακόμα το κουτί, το κοιτώ με... δέος! Όταν λες, φίλε "EchiDNA", ότι "το βάζεις όταν σου ζητάει φόρτιση, στο 20% δηλαδή..." εννοείς ότι ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ η μπαταρία;;; Περίεργο μου ακούγεται... Δηλαδή, να το φορτίσω με το που το βγάλω απ' τη ζελατίνα ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Δεν το 'χω ανοίξει ακόμα το κουτί, το κοιτώ με... δέος! Όταν λες, φίλε "EchiDNA", ότι "το βάζεις όταν σου ζητάει φόρτιση, στο 20% δηλαδή..." εννοείς ότι ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ η μπαταρία;;; Περίεργο μου ακούγεται... Δηλαδή, να το φορτίσω με το που το βγάλω απ' τη ζελατίνα ή όχι; Δεν χρειάζεται να το φορτίσεις μόλις το βγάλεις απ' το κουτί!!!! Άνοιξέ το, πείραξέ το.... και όταν σου ζητήσει φόρτιση θα το φορτίσεις!!! Μην ακούς ιστορίες για φορτίσεις όλη νύχτα κλπ. Θέματα σχετικά με την φόρτιση των μπαταριών λιθίου υπάρχουν πολλά μέσα στο myphone και το συμπέρασμα στο γράφω πιο πάνω!!! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts