oregon Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Έγινε.Στην σελίδα που μου έδωσες για να το κατεβάσω πάω επιλέγω την γλώσσα που θέλω (Greek) και μετά πατάω Download ή Download CAB. Ευχαριστώ. Αν κατεβασεις το cab, βαζεις το αρχειο στο τηλεφωνο και το εγκαθιστας απο το τηλεφωνο. Αν κατεβασεις το exe το εγκαθιστας μεσω του activesync. Εχε υποψη σου οτι το προγραμμα δεν ειναι δωρεαν και σου δινει free trial 15 μερες νομιζω, εκτος αν βρεις τροπο να το "αγορασεις" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Καλημέρα .... Λοιπόν τελευταίο τεστ για την μπαταρία του κινητού ... το φορτισα χτες από το PC ...μέσω USB ...αν και πάλι η διάρκεια της είναι λιγότερη από 24-26 ώρες αύριο απόγευμα πάω πλαίσιο να το αλλάξω ... έχω απογοητευτεί .... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Καλημέρα .... Λοιπόν τελευταίο τεστ για την μπαταρία του κινητού ... το φορτισα χτες από το PC ...μέσω USB ...αν και πάλι η διάρκεια της είναι λιγότερη από 24-26 ώρες αύριο απόγευμα πάω πλαίσιο να το αλλάξω ... έχω απογοητευτεί .... Το δικο μου οταν ειναι στην αναμονη καπως την παλευει. Ετσι και ασχοληθεις λιγο μαζι του και μεινει ανοιχτη η οθονη καθαρισες.. Την καταναλωνει σε χρονο dt. Παιζει παντως να ειναι πολυ ενεργοβορα η ελληνικη ρομ. Ας ελπισουμε οτι ΟΤΑΝ βγει νεα ρομ θα εχει διορθωμενο αυτο το σοβαρο προβλημα. Η νεα αγγλικη παντως αναφερει βελτιωση στη διαρκεια της μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 η μπαταρια σε μενα (με ελληνικη ρομ PDA I900BDHI2 ΤΗΛ. Ι900ΧΧΗΗ9) μετα την δευτερη φορτιση και μετα απο 24 ωρες (με πολλη χρηση απολα)εχει 40% ακομη ειναι νωρις για συμπερασμα αλλα παει καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisgr Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Καλημέρα .... Λοιπόν τελευταίο τεστ για την μπαταρία του κινητού ... το φορτισα χτες από το PC ...μέσω USB ...αν και πάλι η διάρκεια της είναι λιγότερη από 24-26 ώρες αύριο απόγευμα πάω πλαίσιο να το αλλάξω ... έχω απογοητευτεί .... Μην βιαζεσε και εγω ειχα την πρωτη βδομαδα απογοητευτεί αλλα με συνεχείς φόρτωμα στο PC η μπαταρια έστρωσε και ειναι σε ενα επιπεδο που κραταει περιπου 2- 2,5 μερες αναλόγως πως το ζορίζεις το τηλέφωνο. Ποσο καιρο το εχεις? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisgr Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Παιδια.... συνολικό Backup του OMNIA με ποιο προγραμμα παίρνετε? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 η μπαταρια σε μενα (με ελληνικη ρομ PDA I900BDHI2 ΤΗΛ. Ι900ΧΧΗΗ9) μετα την δευτερη φορτιση και μετα απο 24 ωρες (με πολλη χρηση απολα)εχει 40% ακομη ειναι νωρις για συμπερασμα αλλα παει καλα Και σε εμένα το ίδιο. Βέβαια να πω ότι δεν έχω εγκαταστήσει προγράμματα τύπου spb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Παιδια.... συνολικό Backup του OMNIA με ποιο προγραμμα παίρνετε? SPB BACKUP SPRITE BACKUP Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Μην βιαζεσε και εγω ειχα την πρωτη βδομαδα απογοητευτεί αλλα με συνεχείς φόρτωμα στο PC η μπαταρια έστρωσε και ειναι σε ενα επιπεδο που κραταει περιπου 2- 2,5 μερες αναλόγως πως το ζορίζεις το τηλέφωνο. Ποσο καιρο το εχεις? Την τετάρτη το πήρα ... λοιπόν μετά από ανάγνωση κάποιων Forum φτάνω στο συμπέρασμα ότι πρόβλημαμε την μπαταρία έχουν μόνο όσοι το αγοράσανε από το ΠΛαίσιο όπως και έγω .... Υπάρχει κάποιος που να το αγόρασε Ελληνικό από αλλού κ να έχει πρόβλημα μπαταρίας ???? Γιατί αν έχουν πρόβλημα μόνο τα κομμάτια του ΠΛΑΙΣΙΟΥ τοτε μιλάμε για ελλατωματικά κομμάτια .. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Να σας πω την αληθεια, ακουω τοσα για τις μπαταριες και ειλικρινα μου κανει εντυπωση που πρωτη φορα στα τοσα κινητα που εχω αγορασει, δεν εχω θεμα τετοιο. Το κινητο δεν το κλεινω ποτε εγω. Το φορτισα χθες το απογευμα κατα τις 7(εκεινη την ωρα το εβγαλα), πηγα σε μια επισκεψη, το ειδαν, ασχοληθηκαν μαζι του, ασχοληθηκα μαζι του, το αφησα ολη νυχτα ανοιχτο και μαλιστα ξεχασα να κλεισω το wifi, και τωρα που ξυπνησα η μπαταρια ειναι στο 100%... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Να σας πω την αληθεια, ακουω τοσα για τις μπαταριες και ειλικρινα μου κανει εντυπωση που πρωτη φορα στα τοσα κινητα που εχω αγορασει, δεν εχω θεμα τετοιο. Το κινητο δεν το κλεινω ποτε εγω. Το φορτισα χθες το απογευμα κατα τις 7(εκεινη την ωρα το εβγαλα), πηγα σε μια επισκεψη, το ειδαν, ασχοληθηκαν μαζι του, ασχοληθηκα μαζι του, το αφησα ολη νυχτα ανοιχτο και μαλιστα ξεχασα να κλεισω το wifi, και τωρα που ξυπνησα η μπαταρια ειναι στο 100%... Απο που το έχεις αγοράσει ??? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Απο το pda4u. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Εχει βαλει καποιος σε ελληνικο το htc cab? Εμενα παντος δεν μου ανοιγει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Απο το pda4u. ΕΕ ναι ... λογικό να μην έχεις ... όπως είπα απ οσα Forum διάβασα δεν είδα κανένας που έχει το Αγγλικό να έχει θέμα μπαταρίας ... και όσοι έχουν θέμα μπαταρίας έχουν την Ελληνική έκδοση και το έχουν πάρει από το ΠΛΑΙΣΙΟ .... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Εχει βαλει καποιος σε ελληνικο το htc cab? Εμενα παντος δεν μου ανοιγει..... htc cab ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 ΕΕ ναι ... λογικό να μην έχεις ... όπως είπα απ οσα Forum διάβασα δεν είδα κανένας που έχει το Αγγλικό να έχει θέμα μπαταρίας ... και όσοι έχουν θέμα μπαταρίας έχουν την Ελληνική έκδοση και το έχουν πάρει από το ΠΛΑΙΣΙΟ .... εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με τα κομμάτια του πλαισίου άλλα γενικός με τα ελληνικά κομμάτια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 htc cab ??? Htc diamond, Aυτο που εχεις στην υπογραφη σου, Αγαπητε SAXOVTS . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Htc diamond, Aυτο που εχεις στην υπογραφη σου, Αγαπητε SAXOVTS . . . το εχεις επιλεξει στο today ? επίσης εχεις βγάλει τα άλλα samsung τελείως ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με τα κομμάτια του πλαισίου άλλα γενικός με τα ελληνικά κομμάτια. Λοιπόν θα σου πω τι πιστεύω εγώ ... μια από τις παρτίδες που πήρε το ΠΛΑΙΣΙΟ είχεε μέσα ελλατωματικούς φορτιστές ... επικεντρώνομαι στο πλαίσιο γιατί όπως είπα όσοι έχουν αναφέρει πρόβλημα έχουν πει ότι το πήραν από εκεί ... Εγώ το φόρτισα από USB και από τις 5:30 το πρωί είναι ακόμα 100% και εδώ και 1 ώρα το έχω και παίζει MP3 ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 το εχεις επιλεξει στο today ? επίσης εχεις βγάλει τα άλλα samsung τελείως ? Ναι εγκατασταση στο κιν, κ επιλογη στο today,Ομως στην αρχικη οθονη δεν εμφανιζει τιποτε, μονο το ''πλαισιο''... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Ναι εγκατασταση στο κιν, κ επιλογη στο today,Ομως στην αρχικη οθονη δεν εμφανιζει τιποτε, μονο το ''πλαισιο''... i dont know....τι φταίει,ίσως ότι είναι ελληνικό άλλα και πάλι δεν νομίζω. :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Λοιπόν θα σου πω τι πιστεύω εγώ ... μια από τις παρτίδες που πήρε το ΠΛΑΙΣΙΟ είχεε μέσα ελλατωματικούς φορτιστές ... επικεντρώνομαι στο πλαίσιο γιατί όπως είπα όσοι έχουν αναφέρει πρόβλημα έχουν πει ότι το πήραν από εκεί ... Εγώ το φόρτισα από USB και από τις 5:30 το πρωί είναι ακόμα 100% και εδώ και 1 ώρα το έχω και παίζει MP3 ... ελαττωματικούς φορτιστές? για πες λεπτομέρειες τι εννοείς γιατί και πάλι τι σχέση μπορεί να έχει ο φορτιστής με την διάρκεια τις μπαταρίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Δυο ερωτησούλες που για μένα είναι σημαντικές: 1. Μπορούν να περαστούν τα ελληνικά μαμίσια πληκτρολογια της Samsung σε Omnia με αγγλική ROM; 2. Υπάρχει προφίλ ανάλογο με το "Εκτός σύνδεσης" των S60 όπου λειτουργούν τα πάντα στη συσκευή εκτός από το τηλεφωνικό δίκτυο; (Δηλ. ως τηλέφωνο να είναι κλειστό). Τις διατύπωσα έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να απαντήσει απλά με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ. Ευχαριστώ. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 i dont know....τι φταίει,ίσως ότι είναι ελληνικό άλλα και πάλι δεν νομίζω. :ninja: Ισως...κατι παίζετε με τα ελληνικα.....(..αμω τα ελληνικα μου, windows....):mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Δυο ερωτησούλες που για μένα είναι σημαντικές: 1. Μπορούν να περαστούν τα ελληνικά μαμίσια πληκτρολογια της Samsung σε Omnia με αγγλική ROM; 2. Υπάρχει προφίλ ανάλογο με το "Εκτός σύνδεσης" των S60 όπου λειτουργούν τα πάντα στη συσκευή εκτός από το τηλεφωνικό δίκτυο; (Δηλ. ως τηλέφωνο είναι κλειστό). Τις διατύπωσα έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να απαντήσει απλά με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ. Ευχαριστώ. 1.ακόμα όχι 2.υπάρχει τετοιο προφίλ (flight Mode),άλλα δεν λειτουργεί το gps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts