SAXOVTS Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Οσοι παντως θελουν να βαλουν Ελληνικο μενου στο OMNIA (το φεραν απο εξωτερικο κλπ) μπορουν να ερθουν σε μενα.Πληροφοριες μονο μεσω ΡΜ (για τους ευνοητους λογους) Ο ρε μάγκα λέμε,εχεις πμ!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 βασικα το ομνια δεν μπορει να αναπαραγει βιντεο απο το youtube σε ψηλή ποιοτητα, αλλα χρειαζεται επιπλεον λογισμικο. γνωριζει κανεις ποιο λογισμικο θα πρεπει να χρησιμοποιήσω, που μπορω να βρω και πωσ να το εγκαταστήσω; θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας. ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 βασικα το ομνια δεν μπορει να αναπαραγει βιντεο απο το youtube σε ψηλή ποιοτητα, αλλα χρειαζεται επιπλεον λογισμικο. γνωριζει κανεις ποιο λογισμικο θα πρεπει να χρησιμοποιήσω, που μπορω να βρω και πωσ να το εγκαταστήσω; θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας. ευχαριστω εκ των προτερων. samsung omnia all you need>youtubeplay.cab :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis12 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Για το firmware της Vodafone υπάρχει κανένα νέο? όντος έχει προβλήματα με το Wifi? Με update της ROM λύνονται τα προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Το Omnia που πουλά το e-shop και το plaisio έχουν ελληνικό μενού…?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Έκανα εγκατάσταση το htc ιDiamond αλλά δεν το βρίσκω. Που μπαίνει? Επίσης δεν μου έκανε ερώτηση για το που να το αποθηκεύσει. Είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Έκανα εγκατάσταση το htc ιDiamond αλλά δεν το βρίσκω. Που μπαίνει? Επίσης δεν μου έκανε ερώτηση για το που να το αποθηκεύσει. Είναι φυσιολογικό? ναι εγκαθιστάτε στην ρομ,πήγαινε στο today και επέλεξε το Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 ναι εγκαθιστάτε στην ρομ,πήγαινε στο today και επέλεξε το Διαλέγω το htc home και δεν μου δείχνει στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Διαλέγω το htc home και δεν μου δείχνει στην οθόνη. στο today είναι επιλεγμένο μήπως και κανένα samsung ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 στο today είναι επιλεγμένο μήπως και κανένα samsung ? Όχι, τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Όχι, τίποτα άλλο. παράξενο ρεσυ,για βγαλτο και βάλτο πάλι και κανε και soft reset εννοείτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Υπάρχει κάποιο software για το ομνια για δημιουργία ιστοσελίδας ….? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 παράξενο ρεσυ,για βγαλτο και βάλτο πάλι και κανε και soft reset εννοείτε. Τίποτα. Μου βγάζει μόνο μια γραμμή στο κέντρο της οθόνης από άκρη σε άκρη και τπτ άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 βρήκα το youtubeplay.cab. πως να το εγκαταστήσω στο ομνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyclist777 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Και εγώ λέω να αποφύγω την vodafon !!οπότε, περιμένω πλαίσιο και μετά κατεβάζω το destinator από το internet??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyclist777 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Απο Πλαισιο να το παρεις. Οσο για το προγραμμα πλοηγησης, μπορεις να το βρεις και "αλλου. Επισης αν ειναι να βαλεις προγραμμα πλοηγησης, το garmin δεν πιανει μια μπροστα στο destinator και εγώ λέω να αποφύγω την vodafon !!οπότε, περιμένω πλαίσιο και μετά κατεβάζω το destinator από το internet??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbro Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Έχει πάρει κάποιος την πρακάτω θήκη? Μπορεί να μας πει εντυπώσεις και αν έχει scratch ή μαγνήτη μπροστά που κλείνει? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003826 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Έχει πάρει κάποιος την πρακάτω θήκη? Μπορεί να μας πει εντυπώσεις και αν έχει scratch ή μαγνήτη μπροστά που κλείνει? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003826 την έχω πάρει για το ομνια,είναι ακριβός για το τηλέφωνο,έχει μαγνήτη και ειναι spcecial. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 βρήκα το youtubeplay.cab. πως να το εγκαταστήσω στο ομνια; το ρίχνεις στην my storage και με τον file explorer το βρίσκεις και κάνεις διπλό πάτημα απάνω του με το stylus Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 thanks saxovts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Εχει δοκιμασει κανεις το spb mobile shell v2.1.2 με σκιν??? Το δοκιμασα και δεν μου βγαζει ενα Launcher Button :( Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Εχει δοκιμασει κανεις το spb mobile shell v2.1.2 με σκιν??? Το δοκιμασα και δεν μου βγαζει ενα Launcher Button :( δεν κατάλαβα,για πες ξανά. έμενα δουλεύουν πάντως όλα απροβλημάτιστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 δεν κατάλαβα,για πες ξανά. έμενα δουλεύουν πάντως όλα απροβλημάτιστα. Εβαλα σήμερα αυτο το SPB Mobile Shell και μου τα έβγαλε κάπως παράξενα... (εννοείται οτι εκανα και Soft reset) αυτα επρεπε να ήταν πανω αλλα μου τα βγαζει ετσι... http://i249.photobucket.com/albums/gg202/sakis008/mlks.jpg Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Παιδιά εχει κανείς τον flash player; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Παιδιά εχει κανείς τον flash player; Samsung All you Need!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts