touloumelek Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 δυστυχως τα ιδια..τι να πω.. Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 aληθεια καμια εφαρμογη με τον καιρο οπως ειχε το kaiser υπαρχει? Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 aληθεια καμια εφαρμογη με τον καιρο οπως ειχε το kaiser υπαρχει? μπα... δεν βγαλανε ακομα... :lock: εκεινο το ωραιο που ειπες πριν οτι δεν βλεπεις εικονες.... εννοεις "flash". οι εικονες ειναι οκ...:chair: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 ναι πχ στο eshop που μπηκα δεν μου εμφανιζει τις εικονες..καλα για flash δε θυμαμαι να μου επαιζε ουτε το kaiser οταν ειχε flash σε εισαγωγη καποιου site.sorry αν το ειπα λαθος πριν.. Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 ναι πχ στο eshop που μπηκα δεν μου εμφανιζει τις εικονες..καλα για flash δε θυμαμαι να μου επαιζε ουτε το kaiser οταν ειχε flash σε εισαγωγη καποιου site.sorry αν το ειπα λαθος πριν.. in.gr (ειχα το προβλημα με το μυνημα του φλασ), οι εικονες ομως ειναι οκ. μηπως εχεις πει στο browser να μην τις κατεβαζει ? δεν εχω ασχοληθει και ουτε προκειται με surf στο pda, το θεωρω χασιμο..:down: μονο σε εκτακτες μονο περιπτωσεις.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Ξέρουμε πότε θα το φέρει η Vodafone.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 aληθεια καμια εφαρμογη με τον καιρο οπως ειχε το kaiser υπαρχει? Yparxi panta kai i epilogi tou SPB weather bebaia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Ξέρουμε πότε θα το φέρει η Vodafone.? Τους έχουν ενημερώσει για 26/09/2008 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Μια μικρή βοήθεια… Είχα εγκατεστημένο το Batti και επειδή κατά την γνώμη μου έπαιρνε χώρο στο κινητό το έκανα remove, αλλά αυτή η γραμμή πάνω από το “star” εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί.. καμία εισήγηση πώς να φύγει? (το έκανα soft reset αλλά τίποτα, έκανα εγκατάσταση/απεγκατάσταση ξανά το Batti αλλά τίποτα η γραμμή εκεί!!) Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafino Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Παιδιά το κινητάκι τσουλάει χωρίς θήκες, μεμβράνες, προστατευτικά και λοιπές μ**ς ή δεν την παλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Γεια σας!Παρακολουθω μερες το θεμα και τελικα αυτο το τηλ. θα με κανει να φυγω και εγω απο τα Symbian(Nokia), με μεγαλη μου χαρα θα ελεγα...Μια ερωτηση για αρχη:Εχει δοκιμασει καποιος καρτουλα SIM, 2σε1? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Παιδιά το κινητάκι τσουλάει χωρίς θήκες, μεμβράνες, προστατευτικά και λοιπές μ**ς ή δεν την παλεύει? αμα την παλευεις να εχει γραμμες και χαρακιες . . . κανενα προβλημα . . οχι μονο τσουλαει.. αλλα κολυμπαει κιολας. :this: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafino Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 αμα την παλευεις να εχει γραμμες και χαρακιες . . . κανενα προβλημα . . οχι μονο τσουλαει.. αλλα κολυμπαει κιολας. :this: Δεν τις γουστάρω μωρέ τις θήκες αλλά αν είναι για την ασφάλεια του omnia, θα κάνω μια υποχώρηση:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Καλημέρα, μόλις πήγα Πλαίσιο (Στουρνάρη) και το έκανα προπαραγγελία, 554 το 8άρι, 620 το 16άρι, πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου (μου έδειξαν το email από Samsung). Σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία με Samsung μου είπαν ότι θα είναι Ελληνικότατο (τόσο το μενού όσο και το πληκτρολόγιο), και σε σχετική ερώτησή μου μου απάντησαν ότι ΔΕΝ θα περινιέται σε ξένες συσκευές. Οπότε αποφάσισα να μη το ρισκάρω από e-shop για 100 Ευρώ διαφορά, άλλωστε από εδώ ότι πάθει θα το τρέχω στο σέρβις και δεν θα το στέλω πίσω στο Expansys π.χ. Ας ελπίσω πως δε θα το μετανιώσω σα συσκυή γιατί ένα χρόνο είχα το iphone το οποίο τα σπάει σαν interface αλλά το είχα πληρώσει διπλό (βλέπε Ελληνικά, αναβαθμίσεις, ξεκλειδώματα κλπ) Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Καλημέρα, μόλις πήγα Πλαίσιο (Στουρνάρη) και το έκανα προπαραγγελία, 554 το 8άρι, 620 το 16άρι, πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου (μου έδειξαν το email από Samsung). Σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία με Samsung μου είπαν ότι θα είναι Ελληνικότατο (τόσο το μενού όσο και το πληκτρολόγιο), και σε σχετική ερώτησή μου μου απάντησαν ότι ΔΕΝ θα περινιέται σε ξένες συσκευές. Οπότε αποφάσισα να μη το ρισκάρω από e-shop για 100 Ευρώ διαφορά, άλλωστε από εδώ ότι πάθει θα το τρέχω στο σέρβις και δεν θα το στέλω πίσω στο Expansys π.χ. Ας ελπίσω πως δε θα το μετανιώσω σα συσκυή γιατί ένα χρόνο είχα το iphone το οποίο τα σπάει σαν interface αλλά το είχα πληρώσει διπλό (βλέπε Ελληνικά, αναβαθμίσεις, ξεκλειδώματα κλπ) γιατι πληρωσες το iphone διπλο ? :fool: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Δεν τις γουστάρω μωρέ τις θήκες αλλά αν είναι για την ασφάλεια του omnia, θα κάνω μια υποχώρηση:dance: εχει κατι θηκες το πλαισιο σαν πρ@...λ@...τικ@. δεν 3ερω αμα εχει γευσεις.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 γιατι πληρωσες το iphone διπλο ? :fool: Tin idia aporia exw kai egw gia na eimai eilikrinis! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 γιατι πληρωσες το iphone διπλο ? :fool: αυτά παθαίνει όποιος δεν άκουγε μικρός Thin Lizzy (Jailbreak) :tease: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 αυτά παθαίνει όποιος δεν άκουγε μικρός Thin Lizzy (Jailbreak) :tease: Λοιπόν, συσκευή 1η 550 ευρώ πέφτει και χαλάει η κάμερα, την δίνω για 300, με 350 παίρνω το καινούργιο, τελωνείο, turbo sim 50 ευρώ, ελληνικά 30 Ευρώ αγορασμένα, μετά αναβάθμιση για να παίζει χωρίς turbo sim, χέσε μέσα ... Άσχετο, εάν βρίσκατε Omnia αγγλικό 16άρι 1 μήνα με 450 Ευρώ θα το πέρνατε ή θα περιμένατε το Ελληνικό ; Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Λοιπόν, συσκευή 1η 550 ευρώ πέφτει και χαλάει η κάμερα, την δίνω για 300, με 350 παίρνω το καινούργιο, τελωνείο, turbo sim 50 ευρώ, ελληνικά 30 Ευρώ αγορασμένα, μετά αναβάθμιση για να παίζει χωρίς turbo sim, χέσε μέσα ... Άσχετο, εάν βρίσκατε Omnia αγγλικό 16άρι 1 μήνα με 450 Ευρώ θα το πέρνατε ή θα περιμένατε το Ελληνικό ; 1. λυπαμε αλλα θελει πολυ προσοχη . . οταν τα τηλεφωνα ειναι πανω απο 300 ευρα . . 2. αμα ηταν απο εδω ελλαδα ναι . . απο ebay δεν ειμαι οπαδος ακομα, γιατι 3ερω οτι αμα το ξεκινήσεις μετα σε περνει απο κατω σαν τον τζογο . . :) Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 1. λυπαμε αλλα θελει πολυ προσοχη . . οταν τα τηλεφωνα ειναι πανω απο 300 ευρα . . 2. αμα ηταν απο εδω ελλαδα ναι . . απο ebay δεν ειμαι οπαδος ακομα, γιατι 3ερω οτι αμα το ξεκινήσεις μετα σε περνει απο κατω σαν τον τζογο . . :) Μιλάμε από Έλληνα που το έχει αγοράσει από expansys με δερμάτινη θήκη και έξτρα καρτούλα μνήμης 2 gb. Απλά ξεχνάω τα ελληνικά μενού μετά. Το ελληνικό πληκτρολόγιο και το sorting των επαφών τουλάχιστον δουλεύουν ΟΚ ; Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markospao007 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Πηγα στην vodafone και μου είπαν ότι η σησκευή θα κυκλοφωρήσει 26 σεπτεμβριου και η τμή της θα είναι 599 Ευρώ μαζι με προγραμμα πλοήγησης. Ξέρει κανείς αν το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλη την Ελλάδα ? Το εξωτερικό ηχείο ειναι καλής ποιότητας ? Παιρνει παιχνιδια που χρησιμοποιουν g-sensor? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackjim Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Λοιπόν, συσκευή 1η 550 ευρώ πέφτει και χαλάει η κάμερα, την δίνω για 300, με 350 παίρνω το καινούργιο, τελωνείο, turbo sim 50 ευρώ, ελληνικά 30 Ευρώ αγορασμένα, μετά αναβάθμιση για να παίζει χωρίς turbo sim, χέσε μέσα ... Άσχετο, εάν βρίσκατε Omnia αγγλικό 16άρι 1 μήνα με 450 Ευρώ θα το πέρνατε ή θα περιμένατε το Ελληνικό ;Χτες παρηγγειλα το 16ρι απο ebay , καινουργιο με κατι δωρακια και καλα ( 4gb card και θηκη κτλ ) , στα 485€. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Χτες παρηγγειλα το 16ρι απο ebay , καινουργιο με κατι δωρακια και καλα ( 4gb card και θηκη κτλ ) , στα 485€. :rolleyes: Link ? Apo US i apo Europe ? Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackjim Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Link ? Apo US i apo Europe ?Hong Kong :p Το αμερικανικο ebay , αν εννοεις αυτο. cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310085291337&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts