voudio Δημοσιεύτηκε January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 15, 2008 Γειά σας, πρόσφατα αγόρασα τη συσκευή πλοήγησης Fortuna 430. Τρεχει Windows CE 5 και το λογισμικό πλοήγησης Sygic Drive. Συνδέοντας τη συσκευή στο USB του ΠΣ τα windows τη βλέπουν σα removable disk, διαβάζουν δηλαδή την SD καρτα της συσκευής. Ξέρει κανείς πως μπορώ να έχω πρόσβαση στα Windows CE μέσω του USB ώστε να καταφέρω να ξεκλειδώσω τη συσκευή??? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolkok Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 dinei to mediamarkt ena gps fortuna me o8onh 4,3 inch. 139 euro . Kserei kaneis ti paizei me ayto to mhxanaki ? einai kleidwmeno ? ksekleidwnei? o plohgos pou xrhshmopioi einai ths synig drive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 καλημερα τα ιδια αντιμετωπιζω και εγω αγορασα το fortuna gc430 απο mediamarkt δεν εχει destinator αν και απο αλλα καταστηματα πουλιοταν με destinator (αρα ειναι συμβατο) πως μπορουμε να βαλουμε το destinator? ή πως μπορουμε να "δουμε" windows ce? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapidisa Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Σήμερα θα αγορασω τη συσκευή αυτή και έχω σκοπό να δοκιμάσω αμέσως το Destinator 7. Μόλις έχω νέα τα ξαναλέμε. Πάντως σαν συσκευή για τα λεφτά της με 4,3 ίντσες οθόνη, είναι άριστη. Μια παρατήρηση, ακόμη και να μην τρέχει το Destinator 7 δεν παύει να είναι μια αυτόνομη συσκευή με το λογισμικό της, νομίζω έχει το Sigic Drive το οποίο από ότι διάβασα στο http://www.mapclub.gr έχει δικαίωμα αναβάθμισης σε χάρτες κ.λ.π. Νομίζω πως ήδη μοιράζουν το νέο χάρτη 1-2008. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Κανένας ρε παιδιά; //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 kalispera...σημερα εβαλα το dest7 στο fortuna μετα απο πολυ προσπαθεια...οποιος θελει βοηθεια ας μου πει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 DE XREIAZETAI NA EINAI UNLOCK GIA NA BALETE ALLA PROGRAMMATA. ESTO LEO...ESTO EPESE KATA TYXH STA XERIA SAS TO DEST7 GIA PNA.... TO GRAFETE SE MIA SD MIKROYLA... METONOMAZETE TO FAKELO DESTINATOR SE DRIVE KAI TO exe(ayto poy kanei to run) apo destinator.exe se drive.exe. to trexete kai... teleiosame..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 DE XREIAZETAI NA EINAI UNLOCK GIA NA BALETE ALLA PROGRAMMATA. ESTO LEO...ESTO EPESE KATA TYXH STA XERIA SAS TO DEST7 GIA PNA.... TO GRAFETE SE MIA SD MIKROYLA... METONOMAZETE TO FAKELO DESTINATOR SE DRIVE KAI TO exe(ayto poy kanei to run) apo destinator.exe se drive.exe. to trexete kai... teleiosame..... Και αν θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιον file explorer για να μπορώ να έχω επιλογή ποιό πρόγραμμα θέλω να ξεκινήσει. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Έχετε να προτείνετε κάποιον file explorer; //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Και αν θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιον file explorer για να μπορώ να έχω επιλογή ποιό πρόγραμμα θέλω να ξεκινήσει. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Έχετε να προτείνετε κάποιον file explorer; //dfinikis http://file-management.pdatopsoft.com/WindowsCE/FileManCE2 http://pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=522 και το φακελο και το exe τον μετονομαζεις σε drive και drive.exe αντιστοιχα δουλευει μια χαρα(αλλος με βοηθησε και μενα ,για να ξεχνιομαστε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 http://file-management.pdatopsoft.com/WindowsCE/FileManCE2 http://pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=522 και το φακελο και το exe τον μετονομαζεις σε drive και drive.exe αντιστοιχα δουλευει μια χαρα(αλλος με βοηθησε και μενα ,για να ξεχνιομαστε) Κατέβασα από το 1ο link το αρχείο FileManCE_All.rar. Μέσα έχει διάφορα directories (HPC Pro 2.11, Palm-size PC 2.11,Pocket PC 3.00) και μέσα στο καθένα από αυτά τα directories ARM - MIPS - SH3.. Μπορείς να μου εξηγήσεις ποιό ακριβώς directory να μετονομάσω σε DRIVE και ποιό σε drive.exe. Sorry αλλά είμαι νέος στα PNA! //dfinikis :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Κατέβασα από το 1ο link το αρχείο FileManCE_All.rar. Μέσα έχει διάφορα directories (HPC Pro 2.11, Palm-size PC 2.11,Pocket PC 3.00) και μέσα στο καθένα από αυτά τα directories ARM - MIPS - SH3.. Μπορείς να μου εξηγήσεις ποιό ακριβώς directory να μετονομάσω σε DRIVE και ποιό σε drive.exe. Sorry αλλά είμαι νέος στα PNA! //dfinikis :( πιστευω σε καλυψε ο bbbb ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Απόλυτα ... ! //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigpcstores Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 DE XREIAZETAI NA EINAI UNLOCK GIA NA BALETE ALLA PROGRAMMATA. ESTO LEO...ESTO EPESE KATA TYXH STA XERIA SAS TO DEST7 GIA PNA.... TO GRAFETE SE MIA SD MIKROYLA... METONOMAZETE TO FAKELO DESTINATOR SE DRIVE KAI TO exe(ayto poy kanei to run) apo destinator.exe se drive.exe. to trexete kai... teleiosame..... Και που μπορουμκε να βρουμε destinator nd με ελληνικους χαρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renegade Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Καλησπέρα. Αγόρασα κι εγώ το Fortuna. Δοκίμασε κανείς να εγγραφεί στο http://www.mapclub.gr και να κατεβάσει νέους χάρτες; Το σύστημα εγγραφής ζητάει το device ID της συσκευής και λέει ότι η δική μου δεν είναι καταγεγραμμένη στη λίστα της εταιρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannists Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Η ίδια απάντηση και σε μένα - δεν είναι καταχωρημένος ο κωδικός στο σύστημά τους !!! Οπότε όχι εγγραφή - όχι update του χάρτη!!! Βέβαια αν και μου αρέσει το SygicDrive σαν interface (ειδικά το ότι βλέπεις εύκολα πληροφορίες - άσπρα μεγάλα γράμματα σε μαύρο φόντο) και παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια σήματος (όταν λέει στρίψε σε 200 μέτρα συνήθως είναι πράγματι 200 μέτρα) σε ταξίδι πάνω σε απανωτές στροφές στον Τυμφρηστό το πρόγραμμα είχε πάθει την πλάκα του!!! Κάθε φορά που έστριβα είτε έδειχνε ότι ήμουν στα χωράφια, είτε έδειχνε ότι πήγαινα αντίθετα στη διαδρομή που είχε χαράξει είτε έδειχνε δρόμους εκεί που δεν υπήρχαν!!! Είχε αρκετή πλάκα (μόνο και μόνο γιατί τύχαινε να υπάρχει και το Destinator μέσα στην κάρτα οπότε δεν με ένοιαξε και ιδιαίτερα). Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και ένα frontend πρόγραμμα για να επιλέγεις εύκολα είτε το Sygic drive είτε το Destinator στο Fortuna. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Θα κατεβάσετε από το http://www.mapclub.gr την Ενημέρωση χαρτών του RYE GPS 3503 και θα αντιγράψετε τα μέσα στο directory του Sygic Drive (πρώτα πρέπει να κάνετε login με email-pass). Το έκανα κα είναι ΟΚ! //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregplat Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ MIOGPS KAI ZAF123 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ DEST7 ΣΤΟ FORTUNA GC 430. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickpap1970 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΟΣ FORTUNA 430 .Η ΑΛΗΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ SYGIC DRIVE.ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟ ΚΑΙ DESTINATOR.ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΣΥΜΒΑΤΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΩ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΟΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quincampoix Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Παιδιά καλησπέρα! Καινούριος και εγώ στο forum. Καλώς σας βρήκα! Σήμερα αγόρασα και εγώ το Fortuna 430. Όποιος μπορει να βοηθήσει για Destinator 7 ας στείλει pm. Ευχαριστώ προκαταβολικα!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quincampoix Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Δοκίμασα τα παραπάνω που ανέφερε ο miogps άλλα στο ξεκίνημα μου βγάζει fatal application Error :( Καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Δοκίμασα τα παραπάνω που ανέφερε ο miogps άλλα στο ξεκίνημα μου βγάζει fatal application Error :( Καμια ιδέα? γινε πιο συγκεκριμενος εβαλες στην ιδια καρτα το φακελο drive?, εχεις βαλει το 7 η το 6?, μετονομασες το destinator.exe σε drive.exe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npnck7 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Παιδιά εγώ έχω vector 390 και τρέχω destinator 7 σε SD. Θα ήθελα όμως, να ξεκλειδώσω την συσκευή και για χρήση άλλων προγραμμάτων. Ξέρετε πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Παιδιά εγώ έχω vector 390 και τρέχω destinator 7 σε SD. Θα ήθελα όμως, να ξεκλειδώσω την συσκευή και για χρήση άλλων προγραμμάτων. Ξέρετε πως γίνεται; Καλλίτερα να κοιτάξεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2261852&highlight=vector+380#post2261852 Χάρη στο φίλο sbour, βρίσκεται συγκεντρωμένη ΟΛΗ η γνώση μετατροπών και ξεκλειδώματος των vector 290/380/390/400/590:) Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicsie Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Μεταξύ των Fortuna kai ΡΥΕ 3503 ποιο προτείνετε για αγορά? το Fortuna τι τιμή έχει επείδή διάβασα σε ένα Post οτι είναι στα 139Ε, ποιο fortuna ομως δεν αναφέρει. προσωπικά θέλω να τρέχει destinator, και από ότι έχω διαβάσει το παίρνουν κ τα δύο. οπόταν έχουμε τον παράγωντα αξιοπιστία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts