Jump to content

Οι διαφημίσεις που μας αρέσουν

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου αρέσει η διαφήμιση του Conn-X Tv για τις
.Μ'αρέσει πολύ η φωνή που κάνει από το 0:05-0:16.:lol::lol::D:D

Πράγματι.Ωραία διαφήμιση!Όλα τα λεφτά η φωνή... :lol:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η διαφημιση για το audi R8.

Αν εννοείς αυτή που είναι το r8 στο Maranello - πόλη της Ferrari και το βλέπουν όλοι καλά καλά λες και έχει κάνει τίποτα συμφωνώ. Πολύ έξυπνο !! Αν και δεν το έχω δει σε κανένα κανάλι. Μόνο στο internet.

H καινουρια της wind με τον παλικαρα.."ελα ρε μαν,οχι τι να ενοχλεις?μπορω.."

Κορυφαία διαφήμηση !! Όποτε την βλέπω γελάω :lol::lol:. Ειδικά αν την δίξει όλοι, από την αρχή με την μάνα του που λέει: "Ο δικός μας... χρυσό παιδί !!" κάτι τέτοια.

Της Q, μερικές έχουν ωραίους διαλόγους.

Και το σαλεπάκι όμως φοβερό... Όποτε είμαι έξω σε εστιατόριο και μας λένε τι θα πιείτε μου έρχετε το σαλεπάκι... :D Και η άλλη που λέει. "Κάνε γρήγορα" και μετά "Κανελίτσα να βάλω ??" με τον ανεμιστήρα.. :lol::lol::lol:

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

• 3 weeks later...

Πολύ έξυπνη η διαφήμιση του "city and guilds" ... Έχει έξυπνο χιούμορ .. !!

(Ψάχνω το βιντεάκι της αλλά μάταια.. αν κάποιος το'χει πετύχει ... ας κάνει τον κόπο να μ'ενημερώσει...)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Η καινούρια της Vodafone με τους γέρους στο καφενείο για το mobile internet. Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η !! Πολύ φάση. Δεν ξέρω αν την έχετε πετύχει, επειδή έχει λίγες μέρες που την βάζει. Δεν την βρίσκω και στο youtube.

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Η καινούρια της Vodafone με τους γέρους στο καφενείο για το mobile internet. Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η !! Πολύ φάση. Δεν ξέρω αν την έχετε πετύχει, επειδή έχει λίγες μέρες που την βάζει. Δεν την βρίσκω και στο youtube.

Εμένα μου αρέσει η άλλη της Vodafone με την Καγιά!

Nαι, την ειχα δει μια φορα...οντως πολυ πετυχημενη :up:

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Nαι, την ειχα δει μια φορα...οντως πολυ πετυχημενη :up:

Τι πετυχημενη ρε παιδια??? Πλακα κανετε? Ειναι οτι πιο ανοητο εχω δει. Αν η συσκευη που διαφημιζε ηταν πχ το Ν97 η το ΗΤC HD τοτε να πω ναι αλλα εδω διαφημιζουν οτι ο αλλος με την γκουμουτσα το λαπτοπ θα δυσκολευτει να σερφαρει στο ιντερνετ αλλα ο παππους με το εκπληκτικο νοκια που δεν ειναι καν αφης και εχει μια οθονουλα το πολυ 2.2 ιντσων θα σερφαρει ανετα και ωραια πολυ καλυτερα απο το λαπτοπ σε σημειο να κοροιδευει και τον νεαρο.

Τι αλλο θα δουμε?:fool:

Ρε παιδιά ψάχνω χρονια για την παλιά διαφήμιση του Νουνου light...Υπάρχει μία στο youtube αλλά δε λέω αυτή.Αυτή που λέω έχει μέσα το τραγούδι: ''Νέοι και ωραίοι πάντοτε σπουδαίοι....light που σε καιει,γεύση που σου λέει......Χαριλάου-κολωνάκι και ΝΟΥΝΟΥ ΚΑΙ LIGHT....Μην μπερδευτείτε με αυτή που έχει το youtube.Αυτή που λέω έγινε μετά από αυτήν.Ας βοηθήσει κάποιος να τη βρούμε....
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Ρε παιδιά ψάχνω χρονια για την παλιά διαφήμιση του Νουνου light...Υπάρχει μία στο youtube αλλά δε λέω αυτή.Αυτή που λέω έχει μέσα το τραγούδι: ''Νέοι και ωραίοι πάντοτε σπουδαίοι....light που σε καιει,γεύση που σου λέει......Χαριλάου-κολωνάκι και ΝΟΥΝΟΥ ΚΑΙ LIGHT....Μην μπερδευτείτε με αυτή που έχει το youtube.Αυτή που λέω έγινε μετά από αυτήν.Ας βοηθήσει κάποιος να τη βρούμε....

αυτη?

αν πεις χρονια ισως να μπορεσω να την βρω πιο ευκολα.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αυτη?

αν πεις χρονια ισως να μπορεσω να την βρω πιο ευκολα.

Όχι δεν είναι αυτή...Σας είπα να μην την μπερδέψετε....Αυτή που έβαλες εσύ είναι αληθινή διαφημιση με δωρο τα σκυλιά.....Υπάρχει κι άλλη διαφήμιση με τον ίδιο εκει δωρο λεει οτι είναι ο γάιδαρος για να μεταφέρει το γάλα.

Ξέρω ποια λές!! Κι εμένα μου άρεσε πολύ και έψαχνα να τη βρώ αλλά πουθενα!! Είναι αυτή που λέει μετά "είναι θέμα διατροφής, φυσικής υγιεινής, και με καλαμακι Χαριλαου Κολωνακι και νουνου καιν light, έχει νοημα διπλο και νου νου και light!!

Αυτή λές σίγουρα!!!

Αν τη βρω θα την ανεβασω:D

Ξέρω ποια λές!! Κι εμένα μου άρεσε πολύ και έψαχνα να τη βρώ αλλά πουθενα!! Είναι αυτή που λέει μετά "είναι θέμα διατροφής, φυσικής υγιεινής, και με καλαμακι Χαριλαου Κολωνακι και νουνου καιν light, έχει νοημα διπλο και νου νου και light!!

Αυτή λές σίγουρα!!!

Αν τη βρω θα την ανεβασω:D

Καλά έπαθα πλάκα!!!Ναι αυτή λέω...Πώς κι έτσι τη θυμάσαι.Μου άρεσε που θυμάσαι και ειναι θέμα διατροφής φυσικής υγιεινής...Απορώ πώς τα θυμόμαστε όλα τα λόγια???Εγώ τότε ήμουν 6-7 χρονών.Αν όχι μικρότερος...Αν τη βρείς σε παρακαλώ θυμίσου με...

Καλά έπαθα πλάκα!!!Ναι αυτή λέω...Πώς κι έτσι τη θυμάσαι.Μου άρεσε που θυμάσαι και ειναι θέμα διατροφής φυσικής υγιεινής...Απορώ πώς τα θυμόμαστε όλα τα λόγια???Εγώ τότε ήμουν 6-7 χρονών.Αν όχι μικρότερος...Αν τη βρείς σε παρακαλώ θυμίσου με...

Άν σ'αρέσει κάτι πολύ το θυμάσαι για πάντα.. συτό πιστεύω!!:)

Μου άρεσε πολύ κι εμένα αυτή όπως και με το carnation που ελεγε οι πλουτον θελουνε ν'αρπάξουνε τη Λόλα μα ένα καλαμάκι τους τ'αλλάζει όλα κλπ.. Ή τη διαφήμιση της Lacta με το τραγούδι του Κορκολή που έλεγε "όποιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου και να δώ, πάντοτε ησουν ότι είχα πιο γλυκό...:) Αυτές για μένα είναι αξέχαστες!! Εγώ είμαι γεννημένη το 87' οπότε υπολόγισε λογικά πάντα ποιες είχα προλάβει σίγουρα!!:D

Υ.Γ Ψάχνω πάντως και τη διαφημιση με το ΝΟΥΝΟΥ και με τη Lacta, αλλά κανένα δεν υπάρχει πουθενά:(:worry:

Άν σ'αρέσει κάτι πολύ το θυμάσαι για πάντα.. συτό πιστεύω!!:)

Μου άρεσε πολύ κι εμένα αυτή όπως και με το carnation που ελεγε οι πλουτον θελουνε ν'αρπάξουνε τη Λόλα μα ένα καλαμάκι τους τ'αλλάζει όλα κλπ.. Ή τη διαφήμιση της Lacta με το τραγούδι του Κορκολή που έλεγε "όποιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου και να δώ, πάντοτε ησουν ότι είχα πιο γλυκό...:) Αυτές για μένα είναι αξέχαστες!! Εγώ είμαι γεννημένη το 87' οπότε υπολόγισε λογικά πάντα ποιες είχα προλάβει σίγουρα!!:D

Υ.Γ Ψάχνω πάντως και τη διαφημιση με το ΝΟΥΝΟΥ και με τη Lacta, αλλά κανένα δεν υπάρχει πουθενά:(:worry:

Κι εμένα μου αρέσει η διαφήμιση με το carnation με το καλαμάκι....αλλά δεν βρήκα αυτή στο youtube...έχει κάτι άλλες του carnation πιο παλιές...Βλέπω είμαστε στο ίδιο στυλ στις διαφημίσεις....Μακάρι να τις βρούμε...Σκέφτομαι να στείλω e-mail στη ΝΟΥΝΟΥ....

εχει σχεδον ολες (της νουνου) στο youtube !

εδω

Για ποια ακριβως λες ?

εδω

Για ποια ακριβως λες ?

Κι όμως δέν είναι καμία απ'αυτές η συγκεκριμενη που ψαχνουμε!! Ψαχνω καιρο στο ιντερνετ κι εγώ αλλά δέ μπορώ να τη βρώ με τίποτα!!

carnation...

Δέν είναι καμία απ'αυτές.. Βασικά εκείνη έλεγε, "Οι πλούτον θέλουνε ν'αρπάξουνε τη Λόλα, μα ένα καλαμάκι τους τ'αλλάζει όλα.. (το οποίο δέ λέει σε καμία από τις δύο)..

Δέν είναι καμία απ'αυτές.. Βασικά εκείνη έλεγε, "Οι πλούτον θέλουνε ν'αρπάξουνε τη Λόλα, μα ένα καλαμάκι τους τ'αλλάζει όλα.. (το οποίο δέ λέει σε καμία από τις δύο)..

πωπω ρε παιδιά, τι θυμηθήκατεεε!!! Τι ωραία διαφήμιση αυτή ... με αυτή μεγαλώσσαμε.. και την τραγουδούσαμε στις σχολικές αυλές όταν παίζαμε κυνηγητόοο!! χαχαχα!!

Ας τη βρει κάποιος!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

πωπω ρε παιδιά, τι θυμηθήκατεεε!!! Τι ωραία διαφήμιση αυτή ... με αυτή μεγαλώσσαμε.. και την τραγουδούσαμε στις σχολικές αυλές όταν παίζαμε κυνηγητόοο!! χαχαχα!!

Ας τη βρει κάποιος!!

Ψάχνω όλο το μεσημέρι να τις βρώ αλλά τίποτα:(:(

Προς το παρών θυμηθείτε και αυτή η οποία μου άρεσε επίσης πάρα πολύ:D

Ας τη βρει κάποιος!!

Δε λεγόταν Πλούτον αλλά Γκλούτον!!!Χαχαχαχα....!!!

εδω

Για ποια ακριβως λες ?

έχω και εγώ μια της ΝΟΥΝΟΥ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έχω και εγώ μια της ΝΟΥΝΟΥ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό είναι το ΧΟΥΧΟΥ....!!!!

θυμαστε μια ωραια διαφημιση που ηταν ενας που επαιζε βιολι επαγγελματικα σε κονσερτα κλπ

και στο τελος το δειχνει να τα παρατησε ολα και να παιζει σε ενα κλαμπ !!!

νομιζω οτι ειναι διαφημιση ενος ποτου ....

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE