DENIOR Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Είχα όρεξη σήμερα :D Έχουμε και λέμε: Magnum-Καταπληκτικέ τροχονόμε Όντως είναι κορυφαία η διαφήμιση :D .Ελπίζω να βγουν και άλλες παρόμοιες. Ωστόσο «φανταστικέ τροχονόμε» δε λέει ο νεαρός στο σποτ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Παλιοτερα μου αρεΖε η ραδιοφωνικη της Voda που μιλουσαν μπαμπας και γιος βαμπιρ και λεγαν τωρα μπορουμε να μιλαμε κι εμεις σαν ανθρωποι, και τωρα η edit: ειναι του γερμανου για το tim flexy :p , που ειναι ενας κ περιγραφει ενα προγραμμα ξεναγησης στον κομη δρακουλα Tι λετε κι εσεις κομη δρακουλα?:lol: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 egrapses !!!! olo to forum se euxaristei :) e forum ?? :P anarxaki mprabo sou... H diafimisi me tin vodafone me tin karta gia megali diarkeia einai katse kala... oso gia to "fantastike troxonome" den kserw giati alla emena den me aresei katholou!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 I diafimisi tis Magnum & ton troxonomo einai ola ta lefta!! :lol: Thanks anarxaki ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Πολύ πλάκα έχει η διαφήμιση της Aigean με τον οδηγό του λεωφορείου! Επίσης,πολύ ωραία είναι και η διαφήμιση της Vodafone με την παρατεταμένη διάρκεια..Γελάω πολύ την στιγμή που κάνει μιά γκριμάτσα και λέει "Τί είναι αυτό κυρ-Διονύση???"χαχαχαχαχαχχαχαχαχα:lol: όντως αυτα τα δύο έχουν πολυ πλάκα. + η διαφήμιση για το λοττο με τη Σούζυ που περιστρέφεται και ο μάγος Τζακ με δεμένα τα μάτια πετάει το μαχαίρι..... :lol: Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Ωστόσο «φανταστικέ τροχονόμε» δε λέει ο νεαρός στο σποτ ; Άμα δεν το έλεγες δεν θα το πρόσεχα! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Αυτή τη φορά έχω σοβαρές αποδείξεις ότι το έκανα σωστά :p Παίζουν στο PC και παίζουν και στο κινητό μου :w00t: :up: Ωστόσο...μπορώ να εγγυηθώ μόνο ότι παίζουν σε Nokia 6230, οπότε.....πριν αρχίσετε τις ευχαριστίες, κατεβάστε τα και περάστε τα στα κινητά σας! :tease: Τα links έχουν ως εξής: Axe Klick (Ben Aflek).3gp Johnnie Walker (Which side are you on).3gp Magnum - Καταπληκτικέ τροχονόμε.3gp NOVA Σάββας 1.3gp Q card - Τσε μωρέ λέω.3gp Vodafone - Όχι αυτό, το σταθερό.3gp Vodafone - Παρατεταμένη διάρκεια.3gp Λόττο - Τσίρκο.3gp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 αναρχακι σου είναι εύκολο να βρείς και να ποστάρεις τις διαφημίσεις του γερμανού με το σκυλάκι??vooooolta Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 re file anarxaki..mipws mporeis na anebaseis to Nova savas 2... se 3gp me to il grek pfortiu (to skotwsa!!!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Vodafone - Παρατεταμένη διάρκεια.3gp Λόττο - Τσίρκο.3gp Ενα μεγάλο ευγε :) Εισαι και ο πρώτος φίλε ! Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Τεράστια εντύπωση μου έκανε η διαφήμιση του Ράδιο Κορασίδη με έναν μάλλον ηλικιωμένο υπάλληλο,ο οποίος αναλύει σε έναν νεαρό πελάτη τα χαρακτηριστικά ενός κινητού τηλέφωνου στην καθαρεύουσα :!: . Δυστυχώς την έχω πετύχει μόνο μία φορά μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 αναρχακι σου είναι εύκολο να βρείς και να ποστάρεις τις διαφημίσεις του γερμανού με το σκυλάκι??vooooolta Εχμ....... φοβάμαι ότι το παιχνίδι τελείωσε.... έλαβα μια "ειδοποίηση" για πνευματικα δικαιώματα :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 re file anarxaki..mipws mporeis na anebaseis to Nova savas 2... se 3gp me to il grek pfortiu (to skotwsa!!!) Φίλη παιδιά, ΦΙΛΗ! Το ροζ συμβολάκι κάτω από το nick μου σημαίνει ότι για να κάνω τσίσα μου πρέπει να καθήσω :p :p Νομίζεις εγώ δεν την ψάχνω????? Υπάρχει μία αμυδρή υποψία ότι την έχω γράψει σε κάποια από τις 30 VHS που έχω στο ντουλάπι......... Αλλά δεν έχω βρει ακόμα κορόιδο να κάτσει να την ψάξει :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Φίλη παιδιά, ΦΙΛΗ! Το ροζ συμβολάκι κάτω από το nick μου σημαίνει ότι για να κάνω τσίσα μου πρέπει να καθήσω :p :p Sry alla den eida kan to profile sou...kai to onoma apo ta alla post to egrapsa...an iksera oti eisai f(e-mail):p den tha se elega OUTE file OUTE RE!!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 αχ τι ευγενικός άντρας!! στο θέμα τώρα. ξέρει κανεις αν κυκλοφορεί πουθενά η διαφήμιση με τον φανταστικό πατέρα?η περσινή Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Τεράστια εντύπωση μου έκανε η διαφήμιση του Ράδιο Κορασίδη με έναν μάλλον ηλικιωμένο υπάλληλο,ο οποίος αναλύει σε έναν νεαρό πελάτη τα χαρακτηριστικά ενός κινητού τηλέφωνου στην καθαρεύουσα :!: . Δυστυχώς την έχω πετύχει μόνο μία φορά μέχρι στιγμής. Αυτοί δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν,έβγαλαν και διαφήμιση; Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Χαχα, αυτο αναρωτηθηκα κι εγω :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Αυτοί δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν,έβγαλαν και διαφήμιση; :rotfl: :rotfl: :rotfl: :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Την καινούρια διαφήμιση της Nova την είδατε? Είναι και καλά όλοι οι μηχανόβιοι με τις Harley και ξάφνου πετάγεται ένας με ένα παπί...κ αν θυμάμαι καλά λέει ο τυπάς με το παπί "γραν γραν τώρα θα γίνουμε όλοι φίλοι":p Μήπως έχει ιδέα που μπορώ να downloadάρω το βιντεάκι? :p Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 η τελευταία της βόντα με την κάρτα..με την παρατεταμένη διάρκεια :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Κανένας δεν είδε την καινούρια διαφήμιση της Nova ?:O Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Την καινούρια διαφήμιση της Nova την είδατε? Είναι και καλά όλοι οι μηχανόβιοι με τις Harley και ξάφνου πετάγεται ένας με ένα παπί...κ αν θυμάμαι καλά λέει ο τυπάς με το παπί "γραν γραν τώρα θα γίνουμε όλοι φίλοι":p Μήπως έχει ιδέα που μπορώ να downloadάρω το βιντεάκι? :p Εδώ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Φοβερή ήταν και μια διαφήμιση της KitKat, με μία που έριχνε τα χαρτιά σε έναν χοντρούλη και του έδειχνε συνέχεια τον "θάνατο"... :lol: Το έχει κρατήσει κανείς? :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Εδώ :D U r just the best anarxaki!!:) 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000 thanx...:rolleyes: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Η καινούργια της Opel για το Astra OPC με τον σκύλο σαν αυτόν που έχει στην υπογραφή της η garfield αυτήν την στιγμή, που δείχνει σκύλους που τρέχουν σε αγώνα και λέει σκύλος Α π.χ τελική ταχύτητα 51km/h κτλ και μετά δείχνει τον άλλον σκύλο μέσα στο αμάξι:τελική ταχύτητα 240km/h και του πετάνε και τα αφτιά.:lol: :lol: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts