KCB Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Σήμερα είδα πρώτη φορά μια της ΤΙΜ που μου άρεσε (γενικά οι εταιρείες κινητής βγάζουν μπούρδες). Με έναν που φαίνεται να διαβάζει ένα παραμύθι αλλά αν προσέξεις τι λέει είναι άσχετα και τελικά γυρίζει και φοράει ένα handsfree BT και μιλάει στο γραφείο.:p Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Σήμερα είδα πρώτη φορά μια της ΤΙΜ που μου άρεσε (γενικά οι εταιρείες κινητής βγάζουν μπούρδες). Με έναν που φαίνεται να διαβάζει ένα παραμύθι αλλά αν προσέξεις τι λέει είναι άσχετα και τελικά γυρίζει και φοράει ένα handsfree BT και μιλάει στο γραφείο.:p Γενικά της ΤΙΜ είναι καλές. Ποιος ξεχνάει τον τρελό τον Ηλία? Αυτο που μου τη δίνει όμως είναι τα τραγικά ψέμματα που πάσαρε ο Ηλίας... :mad: π.χ. "Θέλω να στέλνω 50 sms εντελώς δωρεάν, μπορώ??????" και από κάτω ψιλά γράμματα "Στέλτε sms ενεργοποίησης κάθε μήνα, κόστος sms 5€" Υ.Γ.: Κόστος 50 sms 4€ και ο νοών νοείτω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Η καινούρια της Nike Women είναι εκπληκτική. Μπράβο τους. edit: Ούπς, την είχατε γράψει. Μια ψήφος ακόμα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Εμένα μου άρεσε αυτής της Αγελαδίτσας το γιαούρτι. Με ένα τύπο που ξυπνάει. Έξυπνη, και πολύ καλή μουσική απο πίσω ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 αυτη του Doritos :up: Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Καθε πρωι με κανει να νιωθω καλυτερα η διαφημιση στα λεωφορεια απο την Coca Cola Light "Ενα χειροκρότημα για εκείνους που προτίμησαν το λεωφορείο" :up: :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 η διαφημιση της nike με την κοπελα που λεει στο τελος οτι ειναι αθλητρια ειναι ωραια... Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Την καινούρια της Vodafone την είδατε? Που του λέει "αγάπη μου γύρνα στο πλάι, ροχαλίζεις"... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ! Γιατί το λέω ουκ ολίγες φορές κάθε βράδυ..... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Έχει πλάκα η τελευταία διαφήμιση του ΛΟΤΤΟ. :lol: :lol: Αυτή που είναι με έναν στο τσίρκο που πετάει μαχαίρια σε μια κοπέλα που γυρίζει σε έναν τροχό... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Έχει πλάκα η τελευταία διαφήμιση του ΛΟΤΤΟ. :lol: :lol: Αυτή που είναι με έναν στο τσίρκο που πετάει μαχαίρια σε μια κοπέλα που γυρίζει σε έναν τροχό... :p Ναι πολύ καλή :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 η τελευταία διαφήμιση της voda με τα δωρεάν mms , με το σκυλάκι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Η νεα διαφήμιση του magnum.Ο τύπος πέρσι έγλειφε τον φανταστικό πατέρα για αμαξάκι.Φέτος γλείφει τον τροχονόμο που τον έγραψε. :lol: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Μου αρέσει πολύ η διαφήμιση της Newsphone με τους ρεμπετάδες που τραγουδάνε «Κάτσε στη σειρά σου Νόντα,11880». Έχει πολλή πλάκα :D . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 η πιο αντιπαθητικη διαφημιση που εχω δει ειναι της newsphone με την γιαγια 11880.... αν την δω στο δρομο θα την πλακωσω στα μπουκετιδια!... μουαρεσει η διαφημιση voda με το ζευγαρι που ανταγωνιζεται ποιος θα παρει το v903.. Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 η πιο αντιπαθητικη διαφημιση που εχω δει ειναι της newsphone με την γιαγια 11880.... αν την δω στο δρομο θα την πλακωσω στα μπουκετιδια!... μουαρεσει η διαφημιση voda με το ζευγαρι που ανταγωνιζεται ποιος θα παρει το v903.. αφού όλος ο κόσμος θρέφει τα ίδια αισθήματα για τη γριά γιατι αυτή ζει ακόμα, μου λέτε??:lol: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Εκείνες τις παλιότερες διαφημίσεις της NOVA με το Σάββα τις έχει κανείς??? Ξέρετε πού μπορούμε να τις βρούμε??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 h kainourgia ths Q -radiofonikh- Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Οι καινούριες του 11880 με τους ρεμπέτες :lol: Και ξανά της Q :D Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Η νεα διαφήμιση του magnum.Ο τύπος πέρσι έγλειφε τον φανταστικό πατέρα για αμαξάκι.Φέτος γλείφει τον τροχονόμο που τον έγραψε. :lol: Foveri diafimisi!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Αν την βρεί κανείς... Ξέρω γω... Κανα capture απο κάρτα τηλεόρασης κάτι... Αν έχει την καλοσύνη ας ρίξει κανα link… Τέλεια η διαφήμιση!!! Φανταστικέ τροχονόμε...! :p :D Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Βρε, καλώς το : Α-Α-Ανακόντα!!! :blink: [Φοβερό αυτό το "ανακόντα" (ΑΧΧΧΧ!!! Άγιες μέρες...)] :love: ;) 11-8-80!!! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikarathegreat Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Εμένα μου αρέσει πολύ μια ραδιοφωνική λίγο παλαιότερη, για το Jumbo bebe: Νταχτιρντί και κουβερλί θέλει τώρα το παιδί... ................................................................ ...το δικό σου το γιαβρί θα'χει jumbo κουβερλί !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Ρίχνω απίστευτο γέλιο με την διαφήμιση του πάμε στοίχημα... Ένας οπαδός κάποιας ομάδας είναι στο γήπεδο και φωνάζει:"Έλα παιχταρά μου...Δείξε μας τί πόδια έχεις!Δείξε μας τα χρυσά σου τα πόδια!!!"Και στο καπάκι..."Τί παλτό είσαι εσύ ρε??Ουρά...κλπ"!!!χαχαχχαχαχαχαχαχαχχα:lol: :lol: :lol: Παλτό...??χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ:lol: ...Άκου εκεί παλτό!!!Τί λέξη είναι αυτή?? Τρομερή διαφήμιση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Αν την βρεί κανείς... Ξέρω γω... Κανα capture απο κάρτα τηλεόρασης κάτι... Αν έχει την καλοσύνη ας ρίξει κανα link… Τέλεια η διαφήμιση!!! Φανταστικέ τροχονόμε...! :p :D http://www.sendspace.com/file/50kyv9 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Αυτή με τις τροφές Whiskas που λένε αυτό δεν είναι ευτυχία? Που δείχνουν ένα αξιολάτρευτο λευκό γατίνι να παίζει στο γρασίδι και στα δέντρα και μια άλλη με έναν γάτο κοκκινοπορτοκαλοτρίχη που γουργουρίζει και όλο κοιμάται και σηκώνεται μόνο για φαγητό...μιαουυυυυυυυυυυυ Και η αγαπημένη μου το Kinder Happy Hippo με το ντουέτο ιπποπόταμου σκύλου....αχ να τις είχα σε βιντεάκι αυτές :love: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts