konstantinosp3 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 μια απο τις πιο έξυπνες διαφημίσεις που έχω δει ποτέ είναι αυτη της Q."μην το πεις ούτε του παπά".θανάσιμη!!μου αρέσει επίσης και αυτή της VW Jetta (με τους τύπους που ακόλουθεί ο ένας τον άλλο για να θαυμάσουν τα αυτοκίνητά τους που είναι ίδια),επειδή μου αρέσει το τραγουδάκι,μου φτιάχνει τη διάθεση!μηπως ξέρετε να μου πείτε ποιο είναι το τραγουδάκι αυτό??? Παράθεση I 'm not scared,I'm not scared,I'm not scared... Please Wesley...why,can't i stay...? :cry: ANGEL(5.15) A Hole In The World Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 μια απο τις πιο έξυπνες διαφημίσεις που έχω δει ποτέ είναι αυτη της Q."μην το πεις ούτε του παπά".θανάσιμη!!μου αρέσει επίσης και αυτή της VW Jetta (με τους τύπους που ακόλουθεί ο ένας τον άλλο για να θαυμάσουν τα αυτοκίνητά τους που είναι ίδια),επειδή μου αρέσει το τραγουδάκι,μου φτιάχνει τη διάθεση!μηπως ξέρετε να μου πείτε ποιο είναι το τραγουδάκι αυτό??? Bob Sinclair - Love Generation :) Ωραία είναι κι αυτή του Atos (?) που τραβάει πάνω τους περαστικούς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 H διαφήμιση με το e-ticket και το 19 :p αααα και στα 19 γνώρισα την γυναίκα μου!!! Την βαρόνη Γκούντρουνν :lol: :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 H διαφήμιση με το e-ticket και το 19 :p αααα και στα 19 γνώρισα την γυναίκα μου!!! Την βαρόνη Γκούντρουνν :lol: :p Μ' αρέσει έτσι όπως το λέει... :p :p Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 i diafimisi tis hugo boss pu dixnei enan tipo na odigaei kati ke nomizis oti ine aytokinito ke meta vlepis oti odigaei mia mikri varkula.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 H διαφήμιση με το e-ticket και το 19 :p αααα και στα 19 γνώρισα την γυναίκα μου!!! Την βαρόνη Γκούντρουνν :lol: :p Κορηφή!! :lol: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Big_Star Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Σίγουρα υπάρχουν άπειρες ωραίες διαφημήσεις..... Δεν θα ξεχάσω ποτέ, μα ποτέ τη Νατάσα (Γιούλη Βενέρη)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Big_Star Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Στο σέικερ βάλτε ό,τι θέλετε. Στο πλυντήριο... SKIP!!! Φοβερή διαφήμιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Αυτη του FIFA06 με τον ροναλντινιο και τον ρουνευ , Πολη καλα φτιαγμενη ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 H νέα της Vodafone με την πεταλούδα.... Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Έχει δει κανείς την καινούρια της coca cola με τα κινούμενα σχέδια? Μου είπαν ότι είναι πολύ καλή, και δεν την έχω πετύχει ακόμα... Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Έχει δει κανείς την καινούρια της coca cola με τα κινούμενα σχέδια? Μου είπαν ότι είναι πολύ καλή, και δεν την έχω πετύχει ακόμα... την έχουμε ξανα αναφέρει, όντως είναι πολύ καλή, "Το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο" Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 η διαφήμιση του skip :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 H νέα της Vodafone με την πεταλούδα.... Αυτή θα έλεγα κι εγώ έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά!Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κανονικά πλάνα και μετά άρχισαν να κάνουν τα τρελά οι λιβελούλες! (αυτό το γιατί τις λένε πεταλούδες δεν κατάλαβα, μάλλον για ευκολία) Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifedeath Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Λιβελούλες ε? Καλά που το είπες, δεν το ήξερα. ;) Πάντως αυτή είναι ξεκάθαρα η καλύτερη διαφήμιση EVAR. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Τι πληρωνεις??? Tριχες baby...τριχες...! :lol: :lol: :lol: :D Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Η καινουρια διαφημιση της vodafone ειναι η καλυτερη διαφημιση που εχω δει εδω και πολυ καιρο. Σε κανει να ταξιδεψεις καπου αλλου...εστω και για λιγα δευτερολεπτα. Περιπου ιδια ηταν και ενος ποτου πριν μερικους μηνες, ισως και καλυτερη εκεινη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inertia Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Η καινουρια διαφημιση της vodafone ειναι η καλυτερη διαφημιση που εχω δει εδω και πολυ καιρο. Σε κανει να ταξιδεψεις καπου αλλου...εστω και για λιγα δευτερολεπτα. Περιπου ιδια ηταν και ενος ποτου πριν μερικους μηνες, ισως και καλυτερη εκεινη! Συμφωνώ κι επαυξάνω φίλε Lumens! Η αναφορά στην ιδέα του NOW είναι πραγματικά ένα κόσμημα, από πλευράς σκηνοθεσίας και υλοποίησης (οι κινήσεις της κάμερας, ο φωτισμός, η οπτική της φύσης μέσα από "άλλο μάτι" και φυσικά... οι παραστατικότατες και φυσικές κινήσεις των πεταλούδων)... :w00t: Επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι με τον τομέα των οπτικών εφέ και των 3Δ γραφικών, τουλάχιστον στις σπουδές μου, μπορώ να πώ πως η δουλειά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!! Αν κάποιος έχει πληροφορίες, σχετικές, ας αναφέρει περισσότερα! Με ενδιαφέρει πολύ! Και μάλιστα, αναζητώ με μανία, τη μουσική του spot, όπως και αν κανείς το έχει σε αρχείο βίντεο!!! Ας μου στείλει Π.Μ!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Μπράβο.. εκπληκτική διαφήμιση! Συγχαρητήρια στην ομάδα μάρκετινγκ της Βόντα που κατάφερε να συγκροτήσει τέτοια ωραία διαφήμιση :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 H πιο καλή διαφήμιση που έχω δει,είναι ενός ποτού (Bombay Sapphire),την οποία δεν την βλέπω όμως ποτέ παρά μόνο στο Filmnet.Μιλάμε για πολύ εμπνευσμένη διαφήμιση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Μόλις είδα μία καταπληκτική διαφήμιση που με ενθουσίασε :D . Διαφημίζει τη Vodafone και δείχνει τη ζωή μιας πεταλούδας....Είναι υπέροχη :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Αυτή θα έλεγα κι εγώ έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά!Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κανονικά πλάνα και μετά άρχισαν να κάνουν τα τρελά οι λιβελούλες! (αυτό το γιατί τις λένε πεταλούδες δεν κατάλαβα, μάλλον για ευκολία)Να και ένας άνθρωπος που το επισήμανε! :rolleyes: Κι έλεγα κανείς δεν γνωρίζει αυτά τα εξαίσια έντομα; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Ε άλλο να λές πεταλούδα και άλλο λιβελούλα. δεν πολυκάθετε.. hehe Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Ξερει κενεις ποιο ειναι το μουσικο κομματι της διαφημισης της Vodafone με την πεταλουδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Ξερει κανεις ποιο ειναι το μουσικο κομματι της διαφημισης της Vodafone με την πεταλουδα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1079196#post1079196 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts