petros_dl Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ωραία είναι η νέα διαφήμιση της Cosmote!Πολύ ωραίο και το τραγούδι που τη συνοδεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ωραία είναι η νέα διαφήμιση της Cosmote!Πολύ ωραίο και το τραγούδι που τη συνοδεύει. ποια λες , με τον φανταρο και το ορος πατατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 ποια λες , με τον φανταρο και το ορος πατατα? Όχι αυτή με τον φαντάρο(καλή είναι και αυτή).Εννοώ την διαφήμιση με την καινούργια καμπάνια 'ο κόσμος μας,εσείς'! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/2390 google is your friend.Σε ευχαριστω φιλε.:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 οι νεες διαφημισεις τις pepsi εχουν τρελο γελιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Αρκετά καλή η νέα διαφήμιση για το Πάμε Στοίχημα με τα ''μυστικά του αγγλικού πρωταθλήματος''! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Η καινούργια της Aegean με τα επαγγελματικά ταξίδια στο Παρίσι έχει πλάκα! Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 οι νεες διαφημισεις τις pepsi εχουν τρελο γελιο!! :lol::lol::lol::lol::lol: ασχετο αλλα μονο εγω μπορω να κανω παραθεση στον εαυτο μου:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Μια παλι τρομακτικη διαφημιση, η οποια μετα απο παραπονα ειχε σταματησει. Κατι με ενα αναψυκτικο ειχε σχεση και ενα στοιχειωμενο σπιτι με εναν δρακουλα, ή χιπατζη που εμπαινε μεσα στο σπιτι. Το φυλαγε μια κοπελα. Αυτα θυμαμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Την παλιά διαφήμιση της Lacta δέ μπορώ να βρώ πουθενά που έπαιζε το τραγούδι... ''όποιο κομμάτι της ζωής μου και να δω, πάντοτε ήσουν ότι είχα πιο γλυκο..παντοτε ησουν οτι ειχα... πιο γλυκόόοοοο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 :D :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 :D :respect: :lol::lol::lol::lol: ΚΟΡΥΦΑΙΑ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ..νομιζω οτι τα λεει ολα..:lol::p Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 ασχετο αλλα μονο εγω μπορω να κανω παραθεση στον εαυτο μου:cool: εισαι σε καλό δρόμο...κι αμα αρχίσεις να μιλάς για τον εαυτό σου στο τρίτο πρόσωπο, μπορεί να γίνεις και Νομάρχης!:p:lol: οντως πολύ γελιο τα βιντεακια της pepsi δεν τα χα ξαναδει!:D:D να ρωτήσω κάτι κάπως κουλό? εψαχνα παντου μια διαφήμιση του Jumbo (ραδιοφωνική) που ειχε κανει ο Φλωρινιώτης - γυρω στο 2006 θα ταν - που λέει κάτι για το τετράδιό του το μαθητικό κ λεει το τραγουδάκι "μου το πε ο αστρολογος θα γίνω γλωσσολόγος":wacko::lol: Το limewire κ το e-mule εδω κ καιρο εχω παψει να τα χρησιμοποιω και δε μου δουλευουνε για να το ψάξω εκει, στο youtube δν το βρηκα, μονο κατι rapidshare links βρηκα σε καποιο καμενο φορουμ αλλα ητανε ληγμενα...υπάρχει περιπτωση να το βρω κάπου αλλού? (εχω βαλει ενα στοιχημα γι'αυτό το ψάχνω :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Mετα το σταθμο της Liverpool street η Τ Μοbile ξαναχτυπησε...στην Τrafalgar Square!! :up: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Εντυπωσιακη και αυτή οφείλω να ομολογήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Μου αρέσει πολυ η διαφήμιση του φραπέ με τον "παράδεισο" και οι καινουριες τις hol.:) Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 της aMstel με τους τυπαδες που πινουν τσαι! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Της Heiniken με το καινούριο σπίτι! :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Της Heiniken με το καινούριο σπίτι! :p Απλά θεϊκή. Μόνο που εγώ στη θέση του τύπου θα είχα άλλα ..."εκθέματα" στη δική μου μεριά. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Της Heiniken με το καινούριο σπίτι! :p παρα πολυ καλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Της Heiniken με το καινούριο σπίτι! :p Θεϊκή. :lol: Η υστερία στις εκφράσεις των αντρών με κάνει και λύνομαι στα γέλια. :lol: Και φυσικά πανέξυπνο κόνσεπτ από τον διαφημιστή. ;) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Θα συμφωνησω με τους προλαλήσαντες.Απο τις καλυτερες διαφημισεις φετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Είναι λίγο παλιά αλλα μου αρέσει πάρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts