chris7_ Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Δεν πιστεύω να πρόλαβε κάποιος να την ποστάρει πριν από μένα. :p Η διαφήμιση της Δέλτα με τον παππού. Απλά η καλυτερότερη και η πιο αγαπημένη μου αυτόν τον καιρό. :rotfl: :rotfl: :rotfl: Οντος εχει πολυ φαση...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Μια ραδιοφωνικη τέλεια!!Διαφήμιση της eurobank νομίζω.Τελ/ντων μιας τράπεζας.Κορυφαία και πολύ έξυπνη. Ξεκινάει ένας διάλογος: Άντρας: χαΧΟυΧαουα (χαζογελακια), Θα μου δώσεις το e-mail σου να τα λέμε από 'κει? Γυναίκα: χαΧΟυΧαουα (χαζογελακια), Βεβαίως!!!!! teleiagunaika@hotgirl.gr!! Το δικό σου? Άντρας: χαΧΟυΧαουα (χαζογελακια) Γράφεις? sexyantras@ τι παπάκι δηλαδή, ΚΥΚΝΟΣ, apolutoeidolo.gr !!!! Εκφωνητής: ....Ψώνια στο internet? Τώρα προπληρώστε με την κάρτα της eurobank .... ... ... κ.ο.κ. ειναι απλά ΘΕΪΚΗ!! αν υπάρχει σε κάποιο mp3 ή ηχογράφιση θα το ήθελα!!:lol: Άψογη διαφήμηση. :w00t::w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trenakias Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Μου αρέσει πολύ αυτή της Πειραιώς, με τον αγριεμένο τύπο που του τη δίνουν τα πάντα στις διακοπές! "Έλα τενίστες μαζέψτε ρακέτες μπαλάκια και τραβάτε πιο κει!" LOL!!! Μα...τενίστες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Εμένα μου αρέσει πολύ αυτή του μίλκο με την γιαγιά και τον παππού που νομίζουν ότι γίνεται πόλεμος...:lol: Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Εμένα μου αρέσει πολύ αυτή του μίλκο με την γιαγιά και τον παππού που νομίζουν ότι γίνεται πόλεμος...:lol: Πολύ καλή.Το ζεύγος τα σπάει. Την επαναφέραν και αυτή.Είχε χαθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Μου αρέσει πολύ αυτή της Πειραιώς, με τον αγριεμένο τύπο που του τη δίνουν τα πάντα στις διακοπές! "Έλα τενίστες μαζέψτε ρακέτες μπαλάκια και τραβάτε πιο κει!" LOL!!! Μα...τενίστες??? Nai re gmt. ayth einai apsogh oti kalytero exw dei to teleytaio kairo alla dne yparxei sto youtube. :( Epishs kalh einai tou VW passat pou deixnei to autokinhto na pernaei tous dromous mias polhs, kai se kapoia fash sto pezodromio, se arketa emfanes shmeio (oxi dld kapou sto vathos kai se mikro megethos, alla sth deksia meria ths othonis kai se prwto plano), perpataei mia gynaika poy phgainei volta mia leopardalh. Molis teleiwnei h diafhmish leei "proseksate th gynaika me thn leopardalh?" kai ksanapaizei to sygkekrimeno shmeio! Kai ontws thn prwth fora pou thn eida den thn eixa proseksei. Eksypnh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Μου αρέσει πολύ αυτή της Πειραιώς, με τον αγριεμένο τύπο που του τη δίνουν τα πάντα στις διακοπές! "Έλα τενίστες μαζέψτε ρακέτες μπαλάκια και τραβάτε πιο κει!" LOL!!! Μα...τενίστες??? Κ το αλλο με αυτον τον τυπο "Ο φοινικας ειναι βαλμενος στραβα..και τα τζιτζικια ειναι πολυ δυνατα!!να πας να χαμηλωσεις τα τζιτζικια!!" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annabruna Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 1.H περσινή της connx με τον μπαμπά που η κόρη του λέει για τον υπολογιστή+ιντερνετ κ αυτός δεν καταλαβαίνει τπτ κ λέει "στη μάνα σου το είπες"?:lol::lol: 2.H καινούρια "πήρα κ εγώ το lower!!!" πoλύ πετυχημένη! 3.Μια ραδιοφωνική(όσοι δεν είστε από Θεσ/νίκη μάλλον δεν την έχετε ακούσει).Στόρυ: υποτίθεται ότι γίνεται πάρτυ σε 1διαμέρισμα, χτυπάει το κουδούνι 1ος νεαρός"άνοιξε ρε!τα κορίτσια θα είναι!" 2ος νεαρός(ανοίγει πόρτα)"δεν είναι τα κορίτσια, είναι κάτι αστυνομικοί!ρε, καλέσαμε και αστυνομικούς στο πάρτυ?" Αστυνομικός"νεαρέ δεν αφήνεις την πλάκα λέω εγώ?μας καλέσανε οι γείτονες!" 2ος νεαρός"και γιατί δεν πάτε στους γείτονες????" Αστυνομικός"δε μου λες παιδάκι μου, έχεις πιεί??" 2ος νεαρός"μάλιστα, από το πρωϊ!" Αστυνομικός"οι γονείς σου το ξέρουν?" 2ος νεαρός"αφού αυτοί μας τα έδωσαν!!" και λέει μετά:ΤΟΠΙΝΟ-chocoholic, η γεύση που σε κάνει chocoholic! (σοκολατούχο γάλα για όσους δεν ξέρουν) έτσι όπως το διαβάζετε δε λέει και πολλά, αλλά όποιος την άκουγε στο ραδιόφωνο, πέθαινε στο γέλιο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 3.Μια ραδιοφωνική(όσοι δεν είστε από Θεσ/νίκη μάλλον δεν την έχετε ακούσει).Στόρυ: υποτίθεται ότι γίνεται πάρτυ σε 1διαμέρισμα, χτυπάει το κουδούνι 1ος νεαρός"άνοιξε ρε!τα κορίτσια θα είναι!" 2ος νεαρός(ανοίγει πόρτα)"δεν είναι τα κορίτσια, είναι κάτι αστυνομικοί!ρε, καλέσαμε και αστυνομικούς στο πάρτυ?" Αστυνομικός"νεαρέ δεν αφήνεις την πλάκα λέω εγώ?μας καλέσανε οι γείτονες!" 2ος νεαρός"και γιατί δεν πάτε στους γείτονες????" Αστυνομικός"δε μου λες παιδάκι μου, έχεις πιεί??" 2ος νεαρός"μάλιστα, από το πρωϊ!" Αστυνομικός"οι γονείς σου το ξέρουν?" 2ος νεαρός"αφού αυτοί μας τα έδωσαν!!" και λέει μετά:ΤΟΠΙΝΟ-chocoholic, η γεύση που σε κάνει chocoholic! (σοκολατούχο γάλα για όσους δεν ξέρουν) έτσι όπως το διαβάζετε δε λέει και πολλά, αλλά όποιος την άκουγε στο ραδιόφωνο, πέθαινε στο γέλιο :lol: Πολύ καλή:lol:.Μα καλά εγώ γιατί δεν τις πετυχαίνω αυτές;Είδα χθες την καινούργια διαφήμηση της VW με την λεοπάρδαλη.Από τις πιο έξυπνες που έχω δει πρόσφατα.(Βέβαια προτιμώ του Matiz λόγω Όλγας Φαρμάκη:love::love::love:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 μου αρεσει αυτη με το connex που κανει βαδην ο τυπος και μιλαει στους αλλους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 μου αρεσει αυτη με το connex που κανει βαδην ο τυπος και μιλαει στους αλλους :lol: http://www.laymark.com/i/md/md045.gif αυτη του τουσον.με την κοπελιτσα που μπαινει στο μπαρμπερικο για να ξυρισει τα ποδια της..ομορφο αλλα ζορικο:D Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 http://www.laymark.com/i/md/md045.gif αυτη του τουσον.με την κοπελιτσα που μπαινει στο μπαρμπερικο για να ξυρισει τα ποδια της..ομορφο αλλα ζορικο:D η κοπελιτσα μια χαρα κοπελιτσα ειναι δηλαδη τι κοπελιτσα ολοκληρη γυναικαρα,τωρα μονο και μονο που διαφημιζουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο,αστα να πανε :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Πλακα εχει η νεα διαφημηση της Heineken με 1 τσουρμο που βγαινει απο κατι ασανσερ και τραγουδανε τον υμνο του Champions league. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 ωραια διαφημιση και ωραιο τραγουδι ειναι αυτη του φραπε,μπορει να μου πει καποιος το τιτλο του τραγουδιου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 nothing to betray,αλλά δε βγήκε ακόμη το song Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 nothing to betray,αλλά δε βγήκε ακόμη το song ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Πλακα εχει η νεα διαφημηση της Wind με τον μυγα που μιλαει στον βροντο:lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Εμένα μου αρέσει η νέα διαφήμιση της Nova με τον διάβολο και τον άγγελο. ''Champions league...Γουστάρω!'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Εμενα μ αρεσε της wind με τον Θαναση που γελαει συνεχεια και τον βροντο και της q με το pοlice-πολυς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trenakias Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Όλες τις Q είναι απίστευτες, αλλά αυτή με το police με κάνει να χαμογελάω κάθε φορά που τη βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Να χαμογελας η να γελας?γενικα εμενα δν μ αρεσουν πολυ οι διαφημισεις της Q.Λιγες ειναι καλες κατα τη γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Εμένα μου αρέσει του Wind F2G με τον Θανάση Τσαλταμπάση που έλεγε:''Τελείωσα το πρώτο μου βιβλίο.....'':lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Αυτον τον καιρο σιγα-σιγα αρχιζουνε οι διαφημισεις για τα Χριστουγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Και περιμενω πως και πως αυτες τις coca cola!!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Και περιμενω πως και πως αυτες τις coca cola!!:rolleyes: All time classic οι διαφημίσεις της coca cola τα Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts