Giorgino Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Το τηλεοπτικό spot με το κοριτσάκι που κόβει τα μαλλιά του που παίζει τις τελευταίες ημέρες στο MEGA. Ίσως η καλύτερη διαφήμιση ever. Συγκινητική, ανθρώπινη, συγκλονιστική. "Δε σου ζητάμε τίποτα που δε μπορείς να δώσεις..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Το τηλεοπτικό spot με το κοριτσάκι που κόβει τα μαλλιά του που παίζει τις τελευταίες ημέρες στο MEGA. Ίσως η καλύτερη διαφήμιση ever. Συγκινητική, ανθρώπινη, συγκλονιστική. "Δε σου ζητάμε τίποτα που δε μπορείς να δώσεις..."κ μένα μου είχε σηκωθεί η τρίχα κάγκελο μ αυτή τη διαφήμιση είναι πολύ γλυκειά αλλά κ μια γροθιά στο στομάχι ταυτόχρονα...δεν περίμενα να έχει τόση έντονη επίδραση πάνω μου μια διαφήμιση... ανεξάρτητα από τις όποιες ιδεολογικές διαφωνίες έχω με τέτοιου είδους εκδηλώσεις γκλαμουράτης φιλανθρωπίας της μιας φοράς το χρόνο, θεωρώ πως είναι ιερός ο σκοπός κ αξίζει να συμβάλουμε όλοι με όποιο τρόπο μπορούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Μηπως υπαρχει σε κανα youtube να την δω και γω; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 (edited) Η διαφήμιση της Vodafone με τον Παναγιώτη Γιαννάκη είναι πολύ ευχάριστη,αλλά και ουσιώδης.Είναι από εκείνες που σπανίζουν στην ελληνική τηλεόραση. Edited January 9, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Ωραία αυτή με το Γιαννάκη, αλλά παίζει λίγο άθλια νομίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Διαφήμιση στην οποία συμμετέχει ο Καπουτζίδης είναι αδύνατον να με συγκινήσει. Έπρεπε να επιλεχθεί κάποιο σοβαρότερο τηλεοπτικό πρόσωπο ώστε να είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο στο κοινό.τηλεόραση. Στη συγκεριμενη δεν συμμετεχει ο Καπουτζίδης νομιζω.. :confused: Αλλα ουτως η αλλως, πιστευω πως αν κρινεις απο τη τηλεθεαση που εχει η σειρα παραπεντε τοτε καλα καναν και τον εβαλαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georou_man Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 εμενα με αρεσει του cu! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Αυτή με τον Αϊνστάιν και την Μονρό, της fanta fusion αν δεν κάνω λάθος, είναι πολύ καλή! Σύντομη, έξυπνη, αλλά χωρίς εξυπνάδες. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Αυτή με τον Αϊνστάιν και την Μονρό, της fanta fusion αν δεν κάνω λάθος, είναι πολύ καλή! Σύντομη, έξυπνη, αλλά χωρίς εξυπνάδες. :happy: Ναι σου βγάζει ένα γέλιο... Μου αρέσει πολύ τελευταία η διαφήμιση του Seat Altea με τα κουκλάκια που γεμίζουν το αυτοκίνητο... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Ναι σου βγάζει ένα γέλιο... Μου αρέσει πολύ τελευταία η διαφήμιση του Seat Altea με τα κουκλάκια που γεμίζουν το αυτοκίνητο... Σωστή!! Πολύ καλή διαφήμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georou_man Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Ναι σου βγάζει ένα γέλιο... Μου αρέσει πολύ τελευταία η διαφήμιση του Seat Altea με τα κουκλάκια που γεμίζουν το αυτοκίνητο... c'mon! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Δεν εννοεί την "c'mon", αν και μου αρέσει κι αυτή! Λέει την άλλη, που όλα τα κουκλάκια του παιδιού μπαίνουν στο αυτοκίνητο, και ξεμένει κι ένα γουρουνάκι απ'έξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Το τηλεοπτικό spot με το κοριτσάκι που κόβει τα μαλλιά του που παίζει τις τελευταίες ημέρες στο MEGA. Ίσως η καλύτερη διαφήμιση ever. Συγκινητική, ανθρώπινη, συγκλονιστική. "Δε σου ζητάμε τίποτα που δε μπορείς να δώσεις..." Αυτη η διαφημιση ειναι πραγματικα εκπληκτικη... Την ειδα χτες και με συγκινησε παρα πολυ..:cry: Πολυ απλη αλλα ταυτοχρονα πολυ αληθινη. Συγχαρητηρια σε αυτον που τη σκεφτηκε:) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georou_man Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Δεν εννοεί την "c'mon", αν και μου αρέσει κι αυτή! Λέει την άλλη, που όλα τα κουκλάκια του παιδιού μπαίνουν στο αυτοκίνητο, και ξεμένει κι ένα γουρουνάκι απ'έξω! Α!Αυτήν εννοεί???Κι εμένα μου αρέσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Αυτή της Nike.. πολύ όμορφη. Και φυσικά αυτή με το μικρό παιδάκι που κόβει τα μαλλιά του. Απλά συγκινητική.. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Της Opel με τα κουκλακια εχουν γινει οι αγαπημενες μου!!!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Αν και έχει ειπωθεί και παραπάνω η διαφήμιση με το κοριτσάκι που κόβει τα μαλλάκια του... Την 1η φορά που την είδα έτσι όπως ξεκίνησε νομίζα πως ήταν διαφήμιση του να μην αφήνουμε τα παιδιά μόνα τους γιατί πχ μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο..Αλλά πραγματικά το τέλος της ήταν από τα πιο συγκινητικά..:cry: Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Είδε κανένας τη διαφήμιση του υπουργείου τουριστικής ανάπτυξης; Όμορφες εικονες :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mankas Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 τελικα της δελτα ειναι:O να προσθεσω τις νεες του τζαμπο"αντε καταφερτζουυυυυυυ,παμε τζαμπο" Tin moysikh apo thn diafimisi tiw Delta mipow jerete poy mporoyme na thn broyme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Tin moysikh apo thn diafimisi tiw Delta mipow jerete poy mporoyme na thn broyme? καλύτερα την ερώτησή σου να την κάνεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=69501 Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 όλα τα λεφτά οι διαφημίσεις του connex. ειδικά αυτή με τους μάγους και τα ξωτικά που κάνουν επίθεση..και αυτή με το Χατζηγιάννη ωραία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Της Bacardi (φυσικα!) και η αλλη της Q-Tel..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Αυτη η διαφημιση ειναι πραγματικα εκπληκτικη... Την ειδα χτες και με συγκινησε παρα πολυ..:cry: Πολυ απλη αλλα ταυτοχρονα πολυ αληθινη. Συγχαρητηρια σε αυτον που τη σκεφτηκε:) Η συγκεκριμένη διαφήμιση είχε βραβευθεί πέρυσι στο Φεστιβάλ των Καννών. Εννοείται ότι δεν είναι ελληνικής παραγωγής! ;) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Ότι δεν είναι ελληνικής παραγωγής ήμουν σίγουρη αλλά δεν ήξερα πως έχει βραβευτεί στις Κάννες...Μπράβο πάντως σε όποιον την σκέφτηκε... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Η νέα διαφήμιση της AMSTEL PULSE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts