mitsos1 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Γεια σας! :) Μηπως ξερει καποιος το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση της σειρας Moonlight στο STAR?? Ειναι ενα ροκ κομματι... Δεν μπορω με τιποτα να το βρω!! Σας ευχαριστω πολυ!!! :) Αυτο ? Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrianna28 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Αυτο ? Οχι δυστυχως δεν ειναι αυτο το τραγουδι... Ειναι αυτο που διαφημιζει στο STAR. Ευχαριστω πολυ παντως που μπηκες στο κοπο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froggini Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Γεια σας! :) Μηπως ξερει καποιος το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση της σειρας Moonlight στο STAR?? Ειναι ενα ροκ κομματι... Δεν μπορω με τιποτα να το βρω!! Σας ευχαριστω πολυ!!! :) Ειναι το Los Angeles των Sugarcult :) http://www.youtube.com/watch?v=xUoLKdyf2R4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Οχι δυστυχως δεν ειναι αυτο το τραγουδι... Ειναι αυτο που διαφημιζει στο STAR. Ευχαριστω πολυ παντως που μπηκες στο κοπο! :) Τοτε ειναι αυτο Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrianna28 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Τοτε ειναι αυτο Φοβερος!!!!!!! Αυτο ειναι!!!!! :lol: Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Παιδια στην διαφημιση του μεγκα για την σειρα '4' αυτες τις μερες παιζει.Ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που ακουγεται?γυναικεια ειναι η φωνη μου φαινεται Παράθεση Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Ξέρω πως είναι λίγο... άσχετο το μέρος που το ρωτάω αυτό, αλλά μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το καινούριο τραγούδι που έβαλε πρόσφατα η Vodafone στην αναμονή εξηπυρέτησης πελατών αλλά και τη δική μας αντικαθιστώντας τον κλασικό τόνο; Πήρα στην εξηπυρέτηση πελατών αλλά "δεν είχαν κάποια ενημέρωση" όπως μου είπαν! Το παλιό που είχαν μόνο στην εξηπυρέτηση ήταν το Shine από Cyanna... Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Αυτό εννοείς? http://www.youtube.com/watch?v=7KeF7SXzBkM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Ναι αυτό ενοώ. Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanos Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 (edited) Παιδιά καλησπέρα.Ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση του MTV Swatch Playground.Την πετυχαίνω συνήθως κατά τις 10:00 στο MTV.Δεν έχω καταφέρει να τη βρω πουθενά οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω λίνκ.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Edited July 3, 2011 by emmanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoi_Jumble Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Γεια σας! Ήθελα να ρωτήσω, μήπως κάποιος από εσάς ξέρει ποιο είναι το τραγούδι στην διαφήμιση του Star για την σειρά Big Bang Theory! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 χαιρεται, θα ηθελα να ρωτησω αν θυμαται καποιος το τραγουδι τιτλων που επαιζε στην εκπομπη μεγκα σαββατοκυριακο πριν απο 2-3 χρονια ( δηλαδη δεν ψαχνω το τραγουδι απο τριφωνο, αλλα ενα αλλο που το ειχε παλαιοτερα, ηταν τραγουδι με μελωδια μονο, χωρις λογια, μοιαζει με αυτο, στο στυλ, αλλα δεν ειναι αυτο) οποιος θυμαται θα με υποχρεωσει. το τραγουδι το ειχα βρει παλαιοτερα σε μοια καλοκαιρινη συλλογη αλλα δεν το θυμαμαι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassiliss Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Παιδια στην διαφημιση του μεγκα για την σειρα '4' αυτες τις μερες παιζει.Ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που ακουγεται?γυναικεια ειναι η φωνη μου φαινεται Είναι το Us της Regina Spector. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apolicandrioti Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) παιδια μου λετε ποιο τραγουδι επαιζε εκει στο τελος του 19ου διαγωνισμου ομορφιας του αντεννα; στο 0:22 και στο 1:17 ακουσα 2 καταπληκτικες μουσικες απο τα καλλιστεια 2007 του αντ1 την ωρα που εβγαινε η νταιανα ιγροπουλου (αριθμος 2) τη μια με μαγιο στην πρωτη μουσικη και την αλλη στη δευτερη μουσικη οταν εβγαινε με φορεμα. και μετα στο 2:42 ηταν να την ανακοινωσει η τατιανα στεφανιδου για να της κανει μετα ερωτηση η κριτικη επιτροπη και ακουστηκε μια αλλη μουσικη. το βιντεο ειναι αυτο. ιδου: μπορειτε να μου βρειτε αυτα τα 2 τραγουδια; μου αρεσουν πολυ. μπορειτε; μπορειτε να μου βρειτε τα τραγουδια των τιτλων των εκπομπων της τατιανας στεφανιδου αξιζει να το δεις και του αξιζει να το ζεις; Edited July 8, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 στο 0:22 και στο 1:17 ακουσα 2 καταπληκτικες μουσικες απο τα καλλιστεια 2007 του αντ1 την ωρα που εβγαινε η νταιανα ιγροπουλου (αριθμος 2) τη μια με μαγιο στην πρωτη μουσικη και την αλλη στη δευτερη μουσικη οταν εβγαινε με φορεμα. και μετα στο 2:42 ηταν να την ανακοινωσει η τατιανα στεφανιδου για να της κανει μετα ερωτηση η κριτικη επιτροπη και ακουστηκε μια αλλη μουσικη. το βιντεο ειναι αυτο. ιδου: μπορειτε να μου βρειτε αυτα τα 2 τραγουδια; μου αρεσουν πολυ. μπορειτε; Το πρώτο ονομάζεται "Party all the time" από Sharam! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 παιδια μου λετε ποιο τραγουδι επαιζε εκει στο τελος του 19ου διαγωνισμου ομορφιας του αντεννα; στο 0:22 και στο 1:17 ακουσα 2 καταπληκτικες μουσικες απο τα καλλιστεια 2007 του αντ1 την ωρα που εβγαινε η νταιανα ιγροπουλου (αριθμος 2) τη μια με μαγιο στην πρωτη μουσικη και την αλλη στη δευτερη μουσικη οταν εβγαινε με φορεμα. και μετα στο 2:42 ηταν να την ανακοινωσει η τατιανα στεφανιδου για να της κανει μετα ερωτηση η κριτικη επιτροπη και ακουστηκε μια αλλη μουσικη. το βιντεο ειναι αυτο. ιδου: μπορειτε να μου βρειτε αυτα τα 2 τραγουδια; μου αρεσουν πολυ. μπορειτε; μπορειτε να μου βρειτε τα τραγουδια των τιτλων των εκπομπων της τατιανας στεφανιδου αξιζει να το δεις και του αξιζει να το ζεις; Το τριτο ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=HFcFpAin7vI το δευτερο δεν το βρισκει ουτε το shazam ουτε το soundhound Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το remix του Morning After Dark (Timbaland ft. Nelly Furtado, Soshy) που παίζει σε μία διαφήμιση του Ant1 για τις εκπομπές του ?? (Δείχνει γενικά σειρές, ταινίες, αθλητικά...) EDIT: Τελικά το βρήκα: Timbaland Vs. Nirvana - Smells Like Morning After Dark (DJ's From Mars Remix) Edited July 9, 2011 by stavros11 Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vmavco04 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 πως λεγεται το τραγουδι στην καινουργια διαφημιση της WIND? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 πως λεγεται το τραγουδι στην καινουργια διαφημιση της WIND? Αυτο ειναι Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Ξερει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση της heineken? http://www.youtube.com/watch?v=mZ3xQ6ZhABY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 (edited) Ξερει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση της heineken? http://www.youtube.com/watch?v=mZ3xQ6ZhABY Αυτό είναι Edited July 16, 2011 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 το τραγουδι που παιζει στη διαφημιση του life tsai το ξερει κανεις? Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatu_boylover Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Ξερετε ποια ειναι αυτη η μελαγχολικη μουσικη στα 94.44 λεπτα? http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=j_vr_k44_sbq_q_a%3d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Ξερει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση της heineken? http://www.youtube.com/watch?v=mZ3xQ6ZhABY Είναι το jaan pehechaan ho Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zwilling Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Ξερετε ποια ειναι αυτη η μελαγχολικη μουσικη στα 94.44 λεπτα? http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=j_vr_k44_sbq_q_a%3d Είναι από το soundtrack της ταινίας "2046" και λέγεται "Dark Chariot ". http://www.youtube.com/watch?v=koM48s00ZFQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts