speed_fire08 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 http://depositfiles.com/files/7716121 o ******* eixa valei la9os link:wacko: to apo panw einai to swsto. oi housades pisteuw 8a to vroun eukola. olo to kalokairi epaize Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 http://depositfiles.com/files/7716121 o ******* eixa valei la9os link:wacko: to apo panw einai to swsto. oi housades pisteuw 8a to vroun eukola. olo to kalokairi epaize έχει πολύ φασαρία.. δεν μπορώ να καταλάβω.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 παιδιά, μου ζήτησε η ξαδέρφη μου να της φτιάξω μια playlist για ένα παρτυ που κάνει με τραγούδια pop και club..! Ακούω προτάσεις!:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Το δεύτερο που ψάχνω, το τραγουδάει άντρας, είναι στυλ jazz ή bossa nova, ξεκινάει με «ζωηρό» πιάνο και έχει και μπόλικο σαξόφωνο. Οι στίχοι που έχω συγκρατήσει σ’ αυτό λένε: «…your touch…..too much…..for ever in my heart…». Μάλιστα λέει αρκετές φορές το «too much» και ειδικά προς το τέλος. Δεν ξέρω αν βοηθάνε καθόλου τα λιγοστά στοιχεία που σας έδωσα, παρ’ όλα αυτά… ελπίζω (όσο ζω)! Σας ευχαριστώ, προκαταβολικά! «Vibrazioni Productions - Too Much» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 παιδιά, μου ζήτησε η ξαδέρφη μου να της φτιάξω μια playlist για ένα παρτυ που κάνει με τραγούδια pop και club..! Ακούω προτάσεις!:) 1)Flo-Rida & Sean Kingston - Roll 2)lexter-freedom_to_love 3)madonna-give_it_2_me 4)domino dancing - you are my sunshine 5)after the rain - fedo mora 6)laurent_wolf-no_stress 7)Yves Larock - Say Yeah (Original Mix) endeiktika. gia perissotera mporeis na koita3eis kai st 8ema house music Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss19 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 «Vibrazioni Productions - Too Much» Σ'ευχαριστώ πολύ Christina!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_2004 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 kserei kaneis ton titlo apo 1 rock kommati me fwnh pou moiazei me nickelback alla den einai pou leei... i love you .......... i miss you.............. k sto refren... it's all over... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 kserei kaneis ton titlo apo 1 rock kommati me fwnh pou moiazei me nickelback alla den einai pou leei... i love you .......... i miss you.............. k sto refren... it's all over... πρεπει να ειναι το "it's not over" απο chris daughtry....δεν θυμαμαι να λεει i love you & i miss you, παντως μοιαζει με nickelback :O Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Επείγον πρόκειται για γάμο που ξεκινάει σε 2 ωρίτσες : στίχοι : Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρα μας, για μια ολόκληρη ζωή να γίνει η βραδιά δικιά μας. από Παπακωνσταντίνου.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ερμ... "Να κοιμηθούμε αγκαλιά" :p Κομματάρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ερμ... "Να κοιμηθούμε αγκαλιά" :p Κομματάρα thanks!!!!!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Άκουσα ένα ελληνικό στο ράδιο. Ήταν μια που τραγούδαγε λαϊκοπόπ κι ένας που ράπαρε για συνοδεία. Σαν ρεμίξ μου έμοιαζε, όπως αυτά που είναι της μόδας τελευταία. Στίχοι δεν υπάρχουν, τους ξέχασα αμέσως. Νομίζω το έχω ακούσει 1-2 φορές, οπότε μάλλον θα είναι σουξεδάκι αυτό τον καιρό. Αν έχει κανείς κάποια ιδέα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Πριν σε γνωρίσω - Stavento ft. Shaya; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Πριν σε γνωρίσω - Stavento ft. Shaya; Ναι! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Μια ερώτηση: Οι κοκοριζί πως γράφονται, αν τους γνωρίζει κανείς!! Ευχαριστώ!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Μια ερώτηση: Οι κοκοριζί πως γράφονται, αν τους γνωρίζει κανείς!! Ευχαριστώ!:) Λες τους Cocorosie? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ετσι δεν προφερονται?:confused: νομιζω δηλαδη!! αυτοι πρεπει να 'ναι!! που παραγουν μουσικη με παιχνιδια, δεν ειναι? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ετσι δεν προφερονται?:confused: νομιζω δηλαδη!! αυτοι πρεπει να 'ναι!! που παραγουν μουσικη με παιχνιδια, δεν ειναι? Moυσική με παιχνίδια?:wacko: Κοκοριζί??:worry: Πάντως αυτοί που λέω εγώ προφέρονται κοκορόζι και χρησιμοποιούν πιάνο,κιθάρα και άρπα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_2004 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 thanks caramella!To refren einai ontws auto pou les .. alla tous upoloipous stixous i love u .... is all there is ..... i miss you ............ klp den ta exei .. to pithanotero einai opws to akouga sto radio den proseksa oti allakse tragoudi.. :) kapoio remix isws h kapoia allh protash gia na brw k to upoloipo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Moυσική με παιχνίδια?:wacko: Κοκοριζί??:worry: Πάντως αυτοί που λέω εγώ προφέρονται κοκορόζι και χρησιμοποιούν πιάνο,κιθάρα και άρπα.:p Κοκοροζί!! (έστω για το ο / ι ) Αλλα νομίζω πως τονίζεται στην λίγουσα!! Μια φίλη μου, έτσι μου είπε!!Να τους ψάξω, και θα δώ ότι παίζουν μουσική με παιχνιδάκια... τεσπα, ίσως λέει κουταμάρες... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Κοκοροζί!! (έστω για το ο / ι ) Αλλα νομίζω πως τονίζεται στην λίγουσα!! Μια φίλη μου, έτσι μου είπε!!Να τους ψάξω, και θα δώ ότι παίζουν μουσική με παιχνιδάκια... τεσπα, ίσως λέει κουταμάρες... Oι Cocorosie που λέω εγώ τονίζονται στην παραλήγουσα!:p Αν τις προφέρεις κοκορύζι είναι σημαντική διαφορά γιατί τις μετατρέπεις από μουσικούς σε ζυμαρικά.:lol: Πάντως μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι λέμε για τις ίδιες.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Λοιπόν ,έχει κολλήσει το μυαλό μου από εχθές το βράδυ. Το κομμάτι είναι παρα πολύ γνωστό, rapcore, nu metal (OK με τα genres έχω ένα ζήτημα,μη με κακοχαρακτηρίσετε!). Λέει "everybody party". Επίσης, σίγουρο είναι το "la la la". Αυτα! Αν μπορεί κανείς ας κάνει το καλό... EDIT : Μα τόσο γνωστό..., System Of A Down - B.Y.O.B. Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Αυτο το κομματι το ξερει κανενας?? http://www.sendspace.com/file/x2nfg2 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Μηπως λες το Γεια σου ? εκτος απο αυτο κ το παραδωσου εχει βγαλει κ αλλο καινουριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killeras Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 psaxno ena tragoudi nomizo R&B einai kai sto refren mia gynaikia foni leei alleya alleya alleya ee kapos etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts