Vampiroua Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 eisai theos.proskinw..oti tha lega mia le3i kai tha mou evriskan tragoudi de to perimena.euxaristwwwwww para para para polu Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 eisai theos.proskinw..oti tha lega mia le3i kai tha mou evriskan tragoudi de to perimena.euxaristwwwwww para para para polu Χεχε, δεν είπες μόνο μία λέξη, είπες και άλλα στοιχεία του τραγουδιού. Χαίρομαι που βοήθησα :) Παράθεση Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Nikkfurie de La Caution - The ala menthe να σαι καλα!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 ρε παιδια μια ερωτηση!αυτη η κομματαρα http://www.youtube.com/watch?v=yebY9UabTG4 ειναι ελληνικη??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggeliki17 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 ρε παιδια μια ερωτηση!αυτη η κομματαρα http://www.youtube.com/watch?v=yebY9UabTG4 ειναι ελληνικη??? η τραγουδίστρια είναι ελληνίδα,Μαριάννα Ευστρατίου,το τραγούδι ειναι απο τη δεκαετια του 80' και αν δεν κανω λαθος(όρκο δεν παίρνω)το εχει γράψει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ήταν disco-hit στην Ιταλία τοτεεε....:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 η τραγουδίστρια είναι ελληνίδα,Μαριάννα Ευστρατίου,το τραγούδι ειναι απο τη δεκαετια του 80' και αν δεν κανω λαθος(όρκο δεν παίρνω)το εχει γράψει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ήταν disco-hit στην Ιταλία τοτεεε....:happy: Χαριτοδιπλωμένος & Δερτιλής είναι οι παραγωγοί.Είχε επιτυχία και ειδικά στις Disco της τότε εποχής. Όπως και το lost in the night επίσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Γεια σας, ψάχνω ένα ελληνικό τραγουδι που ακουγόταν το καλοκαίρι που μας πέρασε και ήταν hip hop με ισπανικό ρεφραίν στυλ reggeaton και στο video clip ήταν σε κάτι σοκάκια και σε μία σκάλα όπου υπήρχαν κοπέλες. Ξέρει κανένας πιο είναι? Btw ήταν πολλοί οι τραγουδιστές που το τραγουδούσαν. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 η τραγουδίστρια είναι ελληνίδα,Μαριάννα Ευστρατίου,το τραγούδι ειναι απο τη δεκαετια του 80' και αν δεν κανω λαθος(όρκο δεν παίρνω)το εχει γράψει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ήταν disco-hit στην Ιταλία τοτεεε....:happy: thx,απλως μεχρι χθες νομιζα οτι ηταν ξενο!δεν σκεφτηκα ποτε οτι μπορει να ειναι απο ελλαδα...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 η τραγουδίστρια είναι ελληνίδα,Μαριάννα Ευστρατίου,το τραγούδι ειναι απο τη δεκαετια του 80' και αν δεν κανω λαθος(όρκο δεν παίρνω)το εχει γράψει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ήταν disco-hit στην Ιταλία τοτεεε....:happy: Και Μανος Ξυδούς στη παραγωγή του Dub mix! Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Ξέρει κανένα καλό παιδί το παρακάτω τραγούδι;;; http://www.sendspace.com/file/2l0926 Ακούστηκε κ στο τέλος του So You Think You Can Dance απ' όπου και το δείγμα.. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Ξέρει κανένα καλό παιδί το παρακάτω τραγούδι;;; http://www.sendspace.com/file/2l0926 Ακούστηκε κ στο τέλος του So You Think You Can Dance απ' όπου και το δείγμα.. Ευχαριστώ πολύ! Paul van Dyk - Let Go http://www.youtube.com/watch?v=bO0PMclabt4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Μερικά εύκολα και πολύ γνωστά απο εμένα... 1. Και όταν πάλι πίσω θα γυρίσεις θα έρθεις για να καταστρέψεις πόνο και υποκρισία... 2. Μα εγώ είμαι εδώ και σ' αγαπώ χωρίς να ξέρω το γιατί... 3. Πάρτα, την ψυχή και το σώμα μου πάρτα μα να ξέρεις πως φέρθηκες σκάρτα... 4. Αν υπήρχες θα σε χώριζα, τέτοιο έρωτα τι να το κάνω... 5. Στο χείλος της καταστροφής μου δίνεις το φιλί της ζωής... 6. Γύρνα και σβήστα όλα εσύ είσαι πάνω απ' όλα... 7. Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα θα ξανα έβαφα γαλάζια την θάλασσα... 8. Δεν είσαι ένταξή θα έπρεπε να σε έχω ξεγράψει... 9. ...που είσαι μακρυά μου πεθαίνω... 10. Μια στιγμή να ζήσω αυτό που λένε αγάπη... 11. Κάθε μας φιλί και δάκρυ... Καμιά ιδέα;:O Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 7.Πλιάτσικας - Αν θα μπορούσα τον κόσμο θα άλλαζα 5.Παπαρίζου - Φιλί της ζωής 3.Σφακιανάκης - Πάρτα 4.Πέγκυ Ζήνα - Αν υπήρχες θα σε χώριζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 File leo123 se eyxaristw gia tin taxytati apantisi sou..:happy: Kai na symplirwsw to noumero 8 twn anazitisewn apo panw Nikos Oikonomopouols - Den Eisai Entaksei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 1. Και όταν πάλι πίσω θα γυρίσεις θα έρθεις για να καταστρέψεις πόνο και υποκρισία... Κώστας Καραφώτης - Δεν υποχωρώ 2. Μα εγώ είμαι εδώ και σ' αγαπώ χωρίς να ξέρω το γιατί... Δημήτρης Κοργιαλάς - Το σ' αγαπώ 10. Μια στιγμή να ζήσω αυτό που λένε αγάπη... Χρύσπα - Μια στιγμή 11. Κάθε μας φιλί και δάκρυ... Νίνο Ξυπολιτάς - Θαύματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 7.Πλιάτσικας - Αν θα μπορούσα τον κόσμο θα άλλαζα 5.Παπαρίζου - Φιλί της ζωής 3.Σφακιανάκης - Πάρτα 4.Πέγκυ Ζήνα - Αν υπήρχες θα σε χώριζα. File leo123 se eyxaristw gia tin taxytati apantisi sou..:happy: Kai na symplirwsw to noumero 8 twn anazitisewn apo panw Nikos Oikonomopouols - Den Eisai Entaksei Κώστας Καραφώτης - Δεν υποχωρώ Δημήτρης Κοργιαλάς - Το σ' αγαπώ Χρύσπα - Μια στιγμή Νίνο Ξυπολιτάς - Θαύματα Ευχαριστώ για την βοήθεια!:) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarhss Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 ψαχνω σε mp3 το scrooge-μαρω μαρκελλου (οταν η ολιβ θα γινει χοντρη...) το εχω βρει μονο σε Youtube. εχει κανεις ιδεα που υπαρχει Παράθεση OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 ψαχνω σε mp3 το scrooge-μαρω μαρκελλου (οταν η ολιβ θα γινει χοντρη...) το εχω βρει μονο σε Youtube. εχει κανεις ιδεα που υπαρχει Στο greek-fun υπάρχει σίγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 File leo123 se eyxaristw gia tin taxytati apantisi sou..:happy: Kai na symplirwsw to noumero 8 twn anazitisewn apo panw Nikos Oikonomopouols - Den Eisai Entaksei δεν κανει τιποτα:)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Ξέρει κανείς τον τίτλο απο το παρακάτω τραγούδι? (το τραγουδάει γυναίκα): Τέρμα σ' αγαπάω τίποτα μην πείς, σκότωσε με αν θέλεις... (δεν θυμάμαι παρακάτω..) Κανείς δεν το ξέρει?? Πάρτε και ένα sample μήπως γίνει δουλειά... http://www.sendspace.com/file/rxffsp Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrist75 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 ena palio disco tragudi an to xerei kapoios???:( http://download.yousendit.com/6D037B7F7CDA1E66 kaneis???:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Παιδιά, κάνω ένα αφιέρωμα στους Led Zeppelin, και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Επειδή δεν μπορώ να αποφασίσω ποια τραγούδια τους να βάλλω στο αφιέρωμα, θέλω να μου προτείνεται εσείς κάποια. Thanks!!!:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Παιδιά, κάνω ένα αφιέρωμα στους Led Zeppelin, και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Επειδή δεν μπορώ να αποφασίσω ποια τραγούδια τους να βάλλω στο αφιέρωμα, θέλω να μου προτείνεται εσείς κάποια. Thanks!!!:) Stairway to heaven - whole lotta love - rock and roll - black dog - good times bad times - immigrant song - babe I'm gonna leave you - the song remains the same - kashmir - dazed and confused Πιστεύω πως καλύπτεσαι μ' αυτά, υπάρχουν κι άλλα σίγουρα αυτά είναι απ' τα πολύ γνωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Χαιρετώ! Σας έχω ένα πολύυυυυυ δύσκολο!!!! Πριν 2-3 χρόνια (περίπου) το mega είχε κάνει έναν διαγωνισμό τραγουδιού με χορηγό την Amita Motion και concept "τραγούδια που βγάζουν θετική ενέργεια" ή κάτι τέτοιο... Τον παρουσίαζε ο Θέμης Γεωργαντάς. Σας λέει κάτι;;; Ένα τραγούδι που είχε συμμετάσχει λεγόταν "Το μέλι"... Το στυλ του έμοιαζε με Micro... Έχετε ιδέα ποιο συγκρότημα το έλεγε; Ή (λέμε τώρα:p) πού μπορώ να το βρω; Έχουν άραγε βγει σε cd αυτά τα τραγούδια;;; Σας ευχαριστώ! :rolleyes: Παράθεση Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 paides mia melwdia me kati egxorda, nomizw pws to lene cosi. 8elw ton titlo.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts