giothesuper Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα ξερει κανεις ενα τραγουδι που λεει to the go of your heart will be dancing to the air ?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast86 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Ξέρει κανένας αυτό το τραγούδι; Απευθύνθηκα και στον uploader, αλλά με έγραψε κανονικότατα... Στα σχόλια λέει ότι είναι 80's. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 το soundhound μου εβγαλε αυτο Provision - Could've Had It All Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλησπερα και καλη χρονια!! Ξερει κανεις αυτο το ελληνικο "hip hop" κομμματι?? http://www.sendspace.com/file/n3bfup ευχαριστωωω Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast86 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 το soundhound μου εβγαλε αυτο Provision - Could've Had It All Δυστυχώς δεν είναι αυτό... Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg094 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 πωσ λεγετε το τραγουδι που ακουστηκε πριν λιγο στον αγωνα Δοξα Ολυμπιακοσ στο τελοσ στον πινακα με τα στατιστικα των ομαδων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλησπερα και καλη χρονια!! Ξερει κανεις αυτο το ελληνικο "hip hop" κομμματι?? http://www.sendspace.com/file/n3bfup ευχαριστωωω νομίζω αυτό είναι T.O. - Δεν Πάω Πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elena2404 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 καλησπερα παιδια, ψαχνω ενα τραγουδι που ακουσα το πρωι κ σπαω το κεφαλι μου για να το βρω συγκρατησα μονο οτι ελεγε "on myyy miiiind". ηταν αργο, ψιλοροκ μπαλαντα. κ τραγουδαει ή αντρας ή μπαντα. δινω λιγα στοιχεια, ξερω αλλα αν μπορειτε βοηθηστε με γιατι κοντευω να σκασω!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 καλησπερα παιδια, ψαχνω ενα τραγουδι που ακουσα το πρωι κ σπαω το κεφαλι μου για να το βρω συγκρατησα μονο οτι ελεγε "on myyy miiiind". ηταν αργο, ψιλοροκ μπαλαντα. κ τραγουδαει ή αντρας ή μπαντα. δινω λιγα στοιχεια, ξερω αλλα αν μπορειτε βοηθηστε με γιατι κοντευω να σκασω!:worry: Αυτο μου ερχεται στο μυαλο. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 καλησπερα παιδια, ψαχνω ενα τραγουδι που ακουσα το πρωι κ σπαω το κεφαλι μου για να το βρω συγκρατησα μονο οτι ελεγε "on myyy miiiind". ηταν αργο, ψιλοροκ μπαλαντα. κ τραγουδαει ή αντρας ή μπαντα. δινω λιγα στοιχεια, ξερω αλλα αν μπορειτε βοηθηστε με γιατι κοντευω να σκασω!:worry: μη κανεις και μπαμ!!!!:lol::p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 oσοι φαν της ηλεκτρονικης μουσικης (και δη των Prodigy) , προσελθετε: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Την βοήθεια σας :p Ψάχνω ένα κομμάτι που είχε βγει γύρω στο 2008-2009! Χορευτικό κομμάτι, dance θα έλεγα, που πρέπει να ήταν σαν διασκευή παλιότερου τραγουδιού. Το video clip έδειχνε κάτι σαν εισβολή εξωγήινων. Νομίζω όσοι "προσβάλλονταν" άρχιζαν να χορεύουν(?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Την βοήθεια σας :p Ψάχνω ένα κομμάτι που είχε βγει γύρω στο 2008-2009! Χορευτικό κομμάτι, dance θα έλεγα, που πρέπει να ήταν σαν διασκευή παλιότερου τραγουδιού. Το video clip έδειχνε κάτι σαν εισβολή εξωγήινων. Νομίζω όσοι "προσβάλλονταν" άρχιζαν να χορεύουν(?). Άκυρο, το βρήκα :D Αυτό εννοούσα: Sonny J - Handsfree (If You Hold My Hand) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 τραγουδακι καινουριο,γυναικεια φωνη. στιχοι που συγκρατησα-του ρεφρεν- i ll take you high, i ll take you high. everything you wanna be,everything you wanna see....(καπως ετσι) η αναζητηση στο γκουγκλ και γιουτιουμπ, με εστειλε κουβα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 τραγουδακι καινουριο,γυναικεια φωνη. στιχοι που συγκρατησα-του ρεφρεν- i ll take you high, i ll take you high. everything you wanna be,everything you wanna see....(καπως ετσι) η αναζητηση στο γκουγκλ και γιουτιουμπ, με εστειλε κουβα Μάλλον δεν είναι αυτό, αλλά ρίξε μια ματιά: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Μάλλον δεν είναι αυτό, αλλά ρίξε μια ματιά: οχι...πιο"ζωηρο" ειναι αυτο που ψαχνω.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Αυτό; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 veco μου...ουτε αυτο.... θα το ηχογραφησω την επομενη φορα που θα το πετυχω.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 freak, το άκουσες σε κάποιο ραδιόφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 ναι.στο ραδιοφωνο το ακουσα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 σε ποιο; τι ειδος ειναι το τρακ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 για ακου αυτο;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 οχι αν και ειναι στο ιδιο μουσικο στυλακι. mol στο ολα Fm πρεπει να ηταν... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorwho10 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 καλησπέρα!!! ψάχνω ένα τραγούδι που λέει "αι λελελιλι αι λελελιλι για να χορεύεις πάνω εσύ" κάπως έτσι πάει απλά δεν μπορώ να το βρω και δεν μου έρχεται καμιά λέξη παραπάνω.. επίσης μπορεί να το ακούω εγώ έτσι :lol:΄αν μπορείτε βοηθήστε με λίγο!! ευχαριστώ πολλή!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 μπας και λες τούτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts